Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ


«Έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης, η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Δούκισσα, σε ηλικία 69 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.
Γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου του 1941 στο Πασαλιμάνι του Πειραιά.

ΧΟΝΤΡΟΣ ΛΙΓΝΟΣ

ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!


 Γιατί οι εγχειρήσεις της καρδιάς λέγονται μπάϊ πας;
-Διότι άμα δεν πετύχει τότε bye. Πας....

-Τι είναι μαύρο και σε ακολουθεί παντού;

-Το μαύρο σου το χάλι....

-Τι είναι αυτό που αρχίζει από Π, έχει μήκος 16cm και αρέσει πολύ στις γυναίκες;

-Το πεντακοσάευρο!...

-Τι κοινό έχουν μια χελώνα που έχει ένα ρολόι δεμένο στην πλάτη με μια παρθένα;

-Και οι δυο δεν βλέπουν την ώρα!

-Τι διαφορά έχει το "ΑΧ!" από το "Ωχ!";

-Λάθος τρύπα!

-Τι σημαίνουν τα αρχικά Ο.Α.Ε.Δ. ?

-Οταν Αποτύχεις Ελα Δω!..

-Ποιο είναι το αντίθετο του βιομήχανος;

-Μηχανόβιος....

-Τι διαφορά έχουν οι Ρωσίδες απο τις Λευκορωσίδες;

-10 ευρώ!!!...

-Τι κοινό έχουν οι μαύροι που πουλάνε CD με το χέσιμο;

-Και τα δυο έρχονται την ώρα του καφέ.

- Τί είναι κίτρινο, πετάει και τελειώνει σε "-άκα";

- Το καναρίνι, ρε μαλάκα!!!

-Τι κοινό έχουν : μια πνιγμένη, μια καμένη πίτσα και μια έγκυος;

-Κάποιος άργησε να τη βγάλει!

- Τι είναι κίτρινο, πετάει και τελειώνει σε "-ένως";

- Το καναρίνι, ρε μαλάκα, στο είπα και προηγουμένως !!!

-Πώς λέγεται αυτός που βάζει το χέρι του στην πρίζα;

-Ηλίθιος...

 

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΤΙΚΩΝ OPTOCENTER ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Από την Επιτροπή Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, ανακοινώνεται ότι τα καταστήματα οπτικών OPTOCENTER του κ. Θέμη ΨΥΡΡΑ, ανανέωσαν τη χορηγική συνεργασία με το σύλλογο μας και θα πορευτούμε μαζί και για την περίοδο 2010 - 11.
Τα καταστήματα οπτικών OPTOCENTER, βρίσκονται στην οδό Ελ. Βενιζέλου 176 & 190 στο Κερατσίνι και μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από γυαλιά όρασης, ήλιου, φακούς επαφής, παιδικά και αθλητικά γυαλιά SPEEDO, ειδικά για πετοσφαίριση, καλαθοσφαίριση και καταδύσεις.
Το πρώτο κατάστημα ιδρύθηκε το 1976 και μέχρι σήμερα, παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση, στη μεγάλη πελατεία του και βέβαια με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 35 χρόνια λειτουργίας των καταστημάτων, προσφέρει έκπτωση 35% στους αθλητές του συλλόγου μας.

ΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει όλες τις νέες κινηματογραφικές κυκλοφορίες της εβδομάδας. Συμβουλευτείτε το ΜΕΝ 24 και τις κριτικές των μεγαλύτερων δημοσιογράφων του Ξένου Τύπου για να διαλέξετε ποιές από αυτές θα δείτε αγκαλιά με ποπ-κορν.
 Δωρητής Σπέρματος
THE SWITCH
των Τζος Γκόρντον, Γουίλ Σπεκ
με τους Τζένιφερ Άνιστον , Τζέισον Μπέιτμαν, Τζούλιες Λιούις, Πάτρικ Γουίλσον



Υπόθεση: Η Jennifer Aniston πρωταγωνιστεί μαζί με τον Jason Bateman σ' αυτή την εκκεντρική κωμωδία στην οποία υποδύεται μια έξυπνη γυναίκα, που αγαπάει την διασκέδαση και τον εργένικο τρόπο ζωής, και παρά τις νευρωτικές ενστάσεις του καλύτερου φίλου της Wally (Bateman), αποφασίζει πως είναι η ώρα να αποκτήσει ένα μωρό - ακόμη και αν αυτό χρειαστεί να το κάνει μόνη της ... με μια μικρή βοήθεια από ένα γοητευτικό δότη σπέρματος (Patrick Wilson). Εν αγνοία της, τα σχέδια πάνε στραβά, λόγω μιας απρόβλεπτης αλλαγής την τελευταία στιγμή, την οποία ανακαλύπτει επτά χρόνια αργότερα, όταν ο Wally γνωρίζει τον χαριτωμένο - αν και ελαφρώς νευρωτικό -γιο της...



Πιράνχας 3D
PIRANHA 3-D
του Αλεξάντρ Αζά
με τους Ελίζαμπεθ Σου, Βινγκ Ρέιμς, Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Άνταμ Σκοτ, Έλι Ροθ



Υπόθεση: Ένα νέο είδος τρόμου πρόκειται να εμφανιστεί στην ονειρική λίμνη Βικτώρια. Όταν μια αναπάντεχη υποθαλάσσια δόνηση φέρνει στην επιφάνεια αμέτρητα πιράνχας, μια ομάδα ανθρώπων και η τοπική αστυνομικός Τζούλι Φόρεστερ, συνεργάζονται και ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αποφύγουν να γίνουν τροφή στα αιμοβόρα ψάρια! Η Τζούλι ρισκάρει τα πάντα για να καταστρέψει τα υδρόβια σαρκοφάγα ψάρια, προκειμένου να σώσει τη λίμνη και την οικογένειά της.



Μια Γυναίκα, Ένα Όπλο Και Ένα Noodle Bar
SAN QIANG PAI AN JING QI / A WOMAN, A GUN AND A NOODLE SHOP / THE FIRST GUN
του Ζανγκ Γιμού
με τους Χονγλέι Σαν, Νι Γιαν, Νταχόνγκ Νι, Ζιάο Σεν-Γιανγκ, Ζιαοξουάν Γουάνγκ



Υπόθεση: Ο Ουάνγκ είναι ένας καταθλιπτικός, πανούργος και πλεονέκτης ιδιοκτήτης εστιατορίου noodles. Η παραμελημένη σύζυγός του τον απατά με έναν υπάλληλό του, αλλά εκείνος παρακολουθεί την κάθε τους κίνηση. Αποφασίζει να αναθέσει τη δολοφονία τους στον αστυνομικό Ζανγκ, νομίζοντας πως έχει βρει την ιδανική λύση για να δώσει τέλος σε αυτή την ιστορία. Ο Ζανγκ όμως είναι εξίσου μοχθηρός και έχει τη δική του ατζέντα. Καθώς η πλοκή περιπλέκεται και το σχέδιο μοιάζει να είναι τέλειο, τα πάντα θα ανατραπούν για κάθε έναν από τους ήρωές μας...



Είμαι Ο Έρωτας
IO SONO L' AMORE / I AM LOVE
του Λούκα Γκουαντανίνο
με τους Τίλντα Σουίντον, Φλάβιο Παρέντι, Εντουάρντο Γκαμπριελίνι, Άλμπα Ροργουάχερ, Μαρίζα Μπέρενσον



Υπόθεση: Μια αριστοκρατική Art Deco βίλα του Μιλάνου, που ανήκει στους Ρέκι μια πανίσχυρη οικογένεια βιομηχάνων. Είναι η βραδιά των γενεθλίων του ιδρυτή της επιχείρησης, που πρόκειται ν’ ανακοινώσει την αλλαγή σκυτάλης στη μικρή αυτοκρατορία που ο ίδιος δημιούργησε. Στη διάρκεια του δείπνου, ο γοητευτικός εγγονός του Εντοάρντο παρουσιάζει την κοπέλα που θέλει να παντρευτεί, η αδελφή του Ελιζαμπέτα χαρίζει ένα πίνακα στο παππού της κι ένας νεαρός σεφ κάνει μια απροσδόκητη εμφάνιση. Έτσι αρχίζει μια αφήγηση που παρακολουθεί την οικογένεια Ρέκι και τα μυστικά της, κάτω από ένα μικροσκόπιο που βγάζει στην επιφάνεια όλη τη διακριτική γοητεία της μιλανέζικης μπουρζουαζίας, αλλά και όλη την υποκρισία της.



SPLICE
του Βιντσέντζο Νατάλι
με τους Αντριέν Μπρόντι, Σάρα Πόλεϊ



Υπόθεση: Ο Κλάιβ και η Έλσα είναι νέοι, έξυπνοι και φιλόδοξοι. Το νέο είδος ζώου που δημιούργησαν τους έχει κάνει διάσημους στον επιστημονικό κόσμο. Χωρίς να έχουν την έγκριση της φαρμακευτικής εταιρίας που τους χρηματοδοτεί, προσθέτουν ανθρώπινο DNA στο υβρίδιο που δημιούργησαν. Το αποτέλεσμα είναι κάτι που ξεπερνά κάθε φαντασία. Ένα θηλυκό υβρίδιο, ανθρώπου και ζώου, που θεωρούν πως αποτελεί το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του ανθρώπινου γένους. Νομίζουν πως δημιούργησαν τον τέλειο οργανισμό, μέχρι τη στιγμή που το πείραμα τους μεταμορφώνεται σε απειλή για όλη την ανθρωπότητας. 



Μέχρι Να Σε Βρω
MOTHER AND CHILD
του Ροντρίγκο Γκαρσία
με τους Ναόμι Γουότς, Ανέτ Μπένινγκ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Κέρυ Ουάσιγκτον, Τζίμι Σμιτς



Υπόθεση: Τρείς ιστορίες που συναντιούνται για να καταλήξουν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα σύγχρονη εκτίμηση της μητρότητας και της θέσης που έχει στη ζωή των τριών, τόσο διαφορετικών ηρωίδων, με διαφορετικές προτεραιότητες και στάσεις για τη ζωή τους.



Η Τίνκερμπελ Και Η Μεγάλη Νεραϊδοδιάσωση
TINKERBELL AND THE GREAT FAIRY RESCUE
του Μπράντλεϊ Ρέιμοντ
με τις φωνές των Μέι Γουίτμαν, Μάικλ Σιν, Λούσι Λίου



Υπόθεση: Οι νεράιδες έρχονται στην Αγγλία για να φέρουν το καλοκαίρι, και η Τίνκερμπελ, πάντα περίεργη για τον κόσμο γύρω της απομακρύνεται από την ομάδα. Έτσι γνωρίζει την εννιάχρονη Λίζι, ένα μοναχικό κορίτσι που μεγαλώνει δίπλα στον πατέρα της, τον Δρ. Γκρίφιθς. Η Λίζι πιστεύει βαθιά στις νεράιδες, σε αντίθεση με τον πατέρα της, ο οποίος τον περισσότερο χρόνο είναι απορροφημένος με τις επιστημονικές του αναζητήσεις. Η Τίνκερμπελ και η Λίζι αναπτύσσουν έναν ιδιαίτερο δεσμό, καθώς διηγούνται ιστορίες από τους ξεχωριστούς τους κόσμους. Όμως οι νεράιδες δεν πρέπει να έχουν επαφή με τους ανθρώπους, κι έτσι οργανώνεται μια ολόκληρη εκστρατεία για να επιστρέψει η Τίνκερμπελ πίσω, εν μέσω μιας καλοκαιρινής καταιγίδας. Και όλες οι νεράιδες μαζί, με τη βοήθεια της Λίζι, θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να κρατήσουν μυστική την ύπαρξή τους από τους κόλπους της επιστημονικής κοινότητας. Η τρίτη μαγευτική περιπέτεια της Τίνκερμπελ είναι ένα ταξίδι για όλη την οικογένεια, αφιερωμένο στη δύναμη της πίστης και της φιλίας.



Μεγάλοι Σκηνοθέτες
GREAT DIRECTORS
ης Άντζελας Ισμαήλου
με τους Μπερνάρντο Μπερτολούτσι, Ντέιβιντ Λιντς, Στίβεν Φρίαρς, Ανιές Βάρντα, Κεν Λόουτς, Λιλιάνα Καβάνι, Τοντ Χέινς, Καθρίν Μπριλά, Ρίτσαρντ Λικλέιτερ, Τζον Σέιλς



Υπόθεση: Το ντοκιμαντέρ GREAT DIRECTORS, είναι ένας ύμνος στον κινηματογράφο, με πρωταγωνιστές δέκα από τους πιο φημισμένους, ιδιαίτερους και προκλητικούς σκηνοθέτες εν ζωή. Είναι μια βαθύτατα προσωπική και οικεία ματιά στην τέχνη του κινηματογράφου και των καλλιτεχνών του. Το ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία της Άντζελας Ισμαήλου, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το 2009, στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Περιλαμβάνει πρωτότυπες προσωπικές συνεντεύξεις με διεθνώς καταξιωμένους σκηνοθέτες όπως οι Μπερνάρντο Μπερτολούτσι, Ντέιβιντ Λιντς, Στίβεν Φρίαρς, Ανιές Βάρντα, Κεν Λόουτς, Λιλιάνα Καβάνι, Τοντ Χέινς, Καθρίν Μπριλά, Ρίτσαρντ Λικλέιτερ και Τζον Σέιλς. Οι συνεντεύξεις αυτές είναι κάτι περισσότερο από απλά χρονικά των συναντήσεων της Ισμαϊλος με δέκα αξιοσημείωτους άνδρες και γυναίκες. Το ντοκιμαντέρ διανθίζεται από εκτεταμένα αποσπάσματα και αρχειακό υλικό από το έργο των σκηνοθετών. Μας αποκαλύπτει τις ξεχωριστές προσωπικότητες που δημιούργησαν διαχρονικές κινηματογραφικές εικόνες, οι οποίες ενέπνευσαν τόσο την Ισμαήλου, όσο και όλους μας. Συνομιλώντας με τους κινηματογραφιστές με τρόπο ελεύθερο και συνειρμικό, η Ισμαίλου διερευνά την καλλιτεχνική εξέλιξη του καθενός, το ρόλο της πολιτικής και της ιστορίας στο έργο τους, τα συναισθήματά τους για τους μεγάλους σκηνοθέτες που τους ενέπνευσαν (ο Μπερτολούτσι αποτίνει φόρο τιμής στους Παζολίνι, Μπριλά, Μπέργκμαν, Χέινς, Φασμπίντερ κλπ.) και την αγωνία του καλλιτέχνη που χρησιμοποιεί ένα μέσο που είναι εμπορικό.



Μέσα Στο Δάσος
IN THE WOODS
του Άγγελου Φραντζή
με τους Κάτια Γκουλιώνη, Ιάκωβο Καμχή, Nathan Pissoort



Υπόθεση: Δυο αγόρια κι ένα κορίτσι, αρχετυπικοί ήρωες σ’ ένα παγανιστικό ταξίδι όπου η φύση καθοδηγεί τις αισθήσεις και τα συναισθήματα. Μινιμαλιστικός διάλογος, σιωπή, ήχοι. Φόβος, ελευθερία, ένστικτο, επιθυμία, πανσεξουαλικότητα και, διαρκώς, η υπόνοια ότι κάτι παρατηρεί από ψηλά. Γυρισμένη με μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, εμποτισμένη με το απόκοσμο και γεμάτη έντονες χροιές και βίαιες μορφές, η ταινία Μέσα στο Δάσος είναι ένα υπαρξιακό παραμύθι κόκκινο σαν την αρχέγονη επιθυμία του άιματος, μια ταινία πρωτογενής σαν την πέτρα, το νερό ή τον ουρανό.



BENDA BILILI!
των Ρενό Μπαρέ, Φλοράν ντε Λα Τουλαγιέ



Υπόθεση: Η ιστορία της παρέας με τους άστεγους από τους δρόμους της Κινσάσα που ζούσαν στο ζωολογικό κήπο της πόλης, καθηλωμένοι σε αναπηρικά καρότσια και διασκέδαζαν παίζοντας μουσική έγινε ταινία. Από το ξεκίνημα της μπάντας στους δρόμους και στις αλάνες και την ελεημοσύνη έξω από τα κλαμπ και τα εστιατόρια της πόλης, μέχρι την πρώτη τους ηχογράφηση, την καταξίωση και τις διεθνείς περιοδείες τους, μοιραζόμαστε μαζί τους ένα μοναδικό παράδειγμα υπέρβασης μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες ζωής.



Ταξιδιάρα Ψυχή
WANDERING SOUL
της Αγγελικής Αριστομενοπούλου
με τον Γιάννη Αγγελάκα



Υπόθεση: Μια ταινία για έναν μουσικό που με τους στίχους του σημάδεψε την εναλλακτική ροκ σκηνή της χώρας μας. Ο Γιάννης Αγγελάκας ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι τη δεκαετία του ’80 και ώς σήμερα η ποίησή του παραμένει το ίδιο επίκαιρη. Η ταινία τον ακολουθεί στην καθημερινότητά του. Θίγει μέσα από τη ματιά του το πολιτικό αδιέξοδο της χώρας και τον τρόπο που διαμορφώνει την πραγματικότητα η τηλεόραση, ενώ αναζητά τη διέξοδο από τις πόλεις προς τους αγαπημένους τόπους που εγκαταλείψαμε. Στα δύο χρόνια που διήρκεσαν τα γυρίσματα, βλέπουμε τις μουσικές συναντήσεις με τους συντρόφους του και την εξέλιξη των μουσικών διαδρομών τους μέσα από μια αναζήτηση στα ακούσματα της παιδικής τους ηλικίας, το ρεμπέτικο, τα ηπειρώτικα πολυφωνικά, τις κρητικές μελωδίες. «Μέσα μου ο αέρας που φυσά δε λέει να ημερέψει, μου ξεσηκώνει την καρδιά και μου σκορπάει τη σκέψη».

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΡΙΔΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

«Η δική μας Ανάπλαση»
Η τέως βιομηχανική ζώνη Δραπετσώνας-Κερατσινίου
τελευταία ελπίδα του Πειραιά για ένα καλύτερο αύριο.
Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010 στις 7 μ.μ.
στο Πολιτιστικό Κέντρο του Κερατσινίου «Α. Σαμαράκης»
(δίπλα στο δημαρχείο Κερατσινίου)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΡΙΔΗΣ Συγγραφέας
ΘΩΜΑΣ ΣΙΔΕΡΗΣ Εκδότης

ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΟΙ ΞΕΝΑΚΗΣ / ΖΟΥΠΑΝHΣ


Μία νίκη και μία ήττα μέτρησαν οι Εθνικές ομάδες του μπιτς βόλεϊ ανδρών και γυναικών στο Τσάλεντζερ της FIVB που διεξάγεται στο Τσενάι της Ινδίας.

Οι Μάνος Ξενάκης και Νίκος Ζουπάνης στον πρώτο γύρο ξεπέρασαν το εμπόδιο των Ινδών Σίβα / Νταμού κερδίζοντας με 2-0 (21-16, 21-13), ενώ στον δεύτερο γύρο οι Έλληνες διεθνείς ηττήθηκαν στο τάι μπρέικ (21-15, 12-21, 15-11) από τους Τούρκους Σέκερσι / Γκόγκτεπε.

Επόμενος αντίπαλος για Ξενάκη / Ζουπάνη την Πέμπτη είναι η ομάδα των Ιταλών Καβαλιέρε / Ζάουλι.

Στις γυναίκες, οι Τζοάνα Παπαγεωργίου και Χριστίνα Ρουμπάνη νίκησαν τις Νορβηγίδες Έριτσλαντ / Τρέλαντ 2-0 (21-13, 21-12), αλλά στον δεύτερο γύρο του κυρίως ταμπλό έχασαν από τις Γερμανίδες Χούτερμαν / Σουμάχερ με 2-0 (25-23, 25-12).

Έτσι, η Εθνική γυναικών θα παίξει την Πέμπτη με τις Ισπανίδες Βιντάλ / Κοράλ στο ταμπλό των ηττημένων.

GREGORIAN - NOTHING ELSE MATTERS

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΡΟΜΟΥ


Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ θεάτρου Δρόμου, με κεντρικό σύνθημα Η Ψυχή στο Δρόμο είναι γεγονός! Το Θέατρο Δρόμου HELIX κρατά την υπόσχεσή του να συνεχίσει και να εδραιώσει το θεσμό, σηκώνοντας αυλαία στους δρόμους από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου. Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ θεάτρου Δρόμου θα σταθεί επάξια δίπλα στην επιτυχία του 1ου Φεστιβάλ, το 2009, όπου 50 ομάδες από την Ελλάδα και 10 από το εξωτερικό (Πολωνία, Γαλλία, Ουρουγουάη, Βραζιλία, Ολλανδία, Βουλγαρία και Ιταλία), με πάνω από 240 παραστάσεις και 400 καλλιτέχνες, έδωσαν δημιουργικό παρόν στο Καλλιμάρμαρο, στο Ζάππειο, στην Ερμού, την Καπνικαρέα, το Μοναστηράκι, την Κλαυθμώνος, το Θησείο και την Αποστόλου Παύλου, μετατρέποντας για ένα 5ήμερο το κέντρο της Αθήνας σε μια πανέμορφη και με ουσιαστικό περιεχόμενο γιορτή.

Οι ομάδες παρουσίασαν θεάματα απ’ όλες τις μορφές τέχνης. Ζογκλέρ, ακροβάτες, κλόουν, κουκλοπαίκτες, μουσικές μπάντες, μέχρι μεγάλα θεάματα δρόμου, χοροθεατρικές παραστάσεις και όπερα, ζωντάνεψαν με έναν διαφορετικό τρόπο το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και πάνω από 100.000 κόσμου παρακολούθησαν τις παραστάσεις.

Το φετινό Φεστιβάλ του 2010, θα σταθεί δυναμικά δίπλα στο περσινό, φιλοδοξώντας να καταστήσει τον θεσμό ως ένα αυτονόητο ετήσιο γεγονός, που θα αγκαλιαστεί από όλους τους πολίτες.

Ήδη παρουσιάζεται ένα τεράστιο ενδιαφέρον, τόσο από ελληνικές, όσο και από ομάδες του εξωτερικού (Βραζιλία, Κούβα, Ουρουγουάη, Ιράν, Ρωσία, Πολωνία, Γερμανία, Βέλγιο κ.ά) και το πρόγραμμα των συμμετεχόντων θα ανακοινωθεί, καταβάλλοντας η οργανωτική ομάδα του Φεστιβάλ κάθε προσπάθεια για να ενταχθούν όσο γίνεται περισσότερες ομάδες, δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας.

Οι χώροι διεξαγωγής του Φεστιβάλ θα είναι οι ίδιοι, του ιστορικού κέντρου, εκτός από την Πλατεία Κλαυθμώνος και το κεντρικό σύνθημα του φετινού φεστιβάλ, προέρχεται από την Πάροδο των Βακχών του Ευριπίδη: Η Ψυχή στο Δρόμο.

Προς το παρόν, το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου της Αθήνας, του Πολιτισμικού Οργανισμού Δήμου Αθηναίων, του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου και πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.
Info
Τοποθεσία Καλλιμάρμαρο, Ζάππειο, Ερμού, Καπνικαρέα, Μοναστηράκι, Θησείο, Αποστόλου Παύλου
Ημερομηνία Πέμπτη 30 Σεπτμεβρίου έως Δευτέρα 4 Οκτωβρίου
Πληροφορίες http://www.istfest.com/, http://www.helix-theatre.com/

Σημείωση drapetsonavolley: Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το θέατρο δρόμου στην Ελλάδα είχε ξεκινήσει το 2002 από τη Δραπετσώνα, τότε που υλοποιήθηκε από το δήμο η πολύ καλή ιδέα του συνεργάτη του δήμου και αείμνηστου τώρα, φίλου μας Γιώργου ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

ZAZ - JE VEUX

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤIESTO - KALEIDOSCOPE WORLD TOUR

To ΜΕΝ 24 προσφέρει μια διπλή πρόσκληση για το οπτικοακουστικό show του Tiesto στην Αθήνα (2/10)! Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό δεν έχετε παρά να στείλετε mail στο contest@men24.gr με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, και την ένδειξη Tiesto - Kaleidoscope World Tour μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. O νικητής θα ενημερωθεί προσωπικά από το MEN 24 με email.
Η μεγαλύτερη περιοδεία της dance μουσικης-18 μηνες, 150 shows, 5 ήπειροι-κανει στάση στην Αθήνα! Σάββατο 2 Οκτώβριου

Ένα οπτικοακουστικό show που θα σας κόψει την ανάσα! Ο μεγαλύτερος Dj του πλανήτη μετά την μεγάλη επιτυχία του global dance festival 2009, έρχεται με καινούργιο αlbum στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του!

To ΜΕΝ 24 προσφέρει μια διπλή πρόσκληση για το οπτικοακουστικό show του Tiesto στην Αθήνα (2/10)! Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό δεν έχετε παρά να στείλετε mail στο contest@men24.gr με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, και την ένδειξη Tiesto - Kaleidoscope World Tour μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. O νικητής θα ενημερωθεί προσωπικά από το MEN 24 με email.

Μεγάλα ονόματα όπως η Nelly Furtado και Calvin Harris συνεργάστηκαν στο kaleidoscope που ανέβηκε στο top 10 των charts από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του!

Μαζί του ο ecotek-o dj που εντυπωσίασε στο global dance festival 2010!

Ηighlights:

-80 τ.μ. led wall
-10 τ.μ. dj booth
-50 τ.μ. stage
-περισσότερα από 168.000 watt φώτα!
-περισσότερα από 180.000 watt ήχος!
-περισσότερα από 100 ηχεία!
-120 φώτα!
-10 έγχρωμα laser!
-εκατοντάδες πυροτεχνήματα!

TOM WAITS - WAY DOWN IN THE HOLE


Tom Waits - Way Down in the Hole
Ανέβηκε απÏ� men24. - Δείτε τα πιο πρÏ�σφατα επιλεγμένα μουσικά videos.

ELVIS PRESLEY / ANN MARGARET - YOU ARE THE BOSS


Elvis Presley Ann Margaret - You're the Boss
Ανέβηκε απÏ� men24. - Δείτε περισσÏ�τερα μουσικά video, σε HD!

RAY CHARLES - NIGHT TIME IS THE RIGHT TIME


Night Time Is The Right Time - Ray Charles (original)
Ανέβηκε απÏ� men24. - Δείτε τα πιο πρÏ�σφατα επιλεγμένα μουσικά videos.

FIONA APPLE - CRIMINAL


Fiona Apple - Criminal
Ανέβηκε απÏ� Inedire. - Μουσικά videos, συνεντεÏ�ξεις καλλιτεχνÏ�ν, κονσέρτα και άλλα.

BETTY DAVIS - ANTI LOVE SONG


Betty Davis - "anti love song"
Ανέβηκε απÏ� societyofsoul. - Μουσικά videos, συνεντεÏ�ξεις καλλιτεχνÏ�ν, κονσέρτα και άλλα.

STEVIE WONDER - I WISH


Stevie Wonder - I Wish (the original version)
Ανέβηκε απÏ� men24. - Μουσικά videos, συνεντεÏ�ξεις καλλιτεχνÏ�ν, κονσέρτα και άλλα.

AMY WINEHOUSE - ME AND Mr. JONES


Amy Winehouse - Me and Mr. Jones (Live 2007)
Ανέβηκε απÏ� goldrausch. - ΑνακαλÏ�ψτε άλλα μουσικά videos.

ARETHA FRANKLIN - CHAIN OF FOOLS


Aretha Franklin - Chain of Fools
Ανέβηκε απÏ� moriganne. - Μουσικά videos, συνεντεÏ�ξεις καλλιτεχνÏ�ν, κονσέρτα και άλλα.

ALBERT KING - 1981 - BORN UNDER A BAD SING


Albert King - 1981 - Born Under A Bad Sign
Ανέβηκε απÏ� men24. - Δείτε περισσÏ�τερα μουσικά video, σε HD!

JIMI HENDRIX - FOXY LADY


Jimi Hendrix-Foxy Lady
Ανέβηκε απÏ� peakers. - Δείτε περισσÏ�τερα μουσικά video, σε HD!

ΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ

Η κιθάρα του Jimi Hendrix, η φωνή της Aretha Franklin, ο δυναμισμός της Betty Davis μπορούν να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για τις πιο prive στιγμές σου.
Σε διαβεβαιώνω πως η μουσική υπόκρουση είναι απαραίτητη για να πετύχεις το κατάλληλο sex mood για εκείνη. Και για μια γυναίκα δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την λάθος μουσική που θα την αποσπά από το «καθήκον». Ενώ η σωστή μουσική μπορεί να την χαλαρώσει και να την απελευθερώσει στο λεπτό, η λάθος μουσική μπορεί να τα καταστρέψει όλα τόσο γρήγορα που δεν θα καταλάβεις τι έγινε μέχρι που θα είσαι μόνος σου με το () στο χέρι.

Foxy Lady - Jimi Hendrix
Δυνατό εκεί που πρέπει, επιθετικό μ’ ένα θείο τρόπο, επικίνδυνο μ’ ένα «βρώμικο» τρόπο. Αξέχαστη η σκηνή στο Wayne's World, όταν υπό την μουσική υπόκρουση του Hendrix ο Garth «ανοίγει δρόμο» για να βρεθεί κοντά στη γυναίκα των ονείρων του.

Born Under a Bad Sign - Albert King
Με τους εκκεντρικούς ήχους της κιθάρας, με σταθερά κρουστά και τους ήχους του σαξόφωνου να κάνει αναδρομή στο παρελθόν, δεν θα μπορούσες να δημιουργήσεις καλύτερη ερωτική ατμόσφαιρα. Άσε που άμα χορέψει για πάρτη σου θ’ απογειωθείτε και οι δύο.

Chain of Fools - Aretha Franklin
Με τη βαθειά φωνή της και τη βαριά μπασογραμμή για backround, αυτή η γυναίκα έχει το μαγικό χάρισμα να φτιάχνει τις γυναίκες και μόνο που ανοίγει το στόμα της. Πες την αλήθεια, την ζηλεύεις έτσι;

Me & Mr. Jones - Amy Winehouse

Συγχρόνισε τους ήχους της τρομπέτας με τις κινήσεις του σώματος σου και θα την στείλεις στα ουράνια. Και δώσε και λίγη βάση στους στίχους… το «fuckery» το άκουσες;

I Wish - Stevie Wonder
Η γιορτή των πνευστών σε απόλυτη αρμονία με τη φωνή του Stevie Wonder. Σε λίγο πιο χαρούμενο τόνο, έτσι για να θυμηθούμε την εποχή που το σεξ ήταν επανάσταση για κάποιους.

Anti Love Song - Betty Davis
Μόνο anti-love δεν είναι αυτό το τραγούδι. Παντρεμένη με τον Miles Davis, η τρελή βασίλισσα της funk υπέγραψε το τραγούδι ως «Η γυναίκα που είναι τόσο άγρια ακόμα και για τον Miles Davis». Θεά! Άραγε μπορείς να κάνεις και τη δική σου να νιώσει έτσι;

Criminal - Fiona Apple
Μπορεί να σου φαίνετε κλισέ το τραγούδι, αλλά για τις γυναίκες δεν είναι καθόλου. Κάτι στο ρυθμό του, στο «βαρύ» πιάνο ή στη φωνή της Apple τους λέει ν’ ανάψουν μόλις το ακούσουν.

Night time is the Right Time - Ray Charles
Ο πιο σέξι άντρας στο πιάνο και η πιο σέξι φωνή στ’ αυτιά σου. Οι Ray Charles και Margie Hendrix, σε απογειώνουν τραγουδώντας για την ανάγκη να κρατάς κάποιον τη νύχτα. Υπάρχει καλύτερο τραγούδι για σεξ;

You're the Boss - Elvis Presley and Anne Margaret
Ένα όχι και τόσο γνωστό τραγούδι του Elvis με την άσημη αγαπημένη του τότε, Anne Margaret. Βραχνές και συγχρόνως ζεστές φωνές τραγουδούν για το «ποιος είναι το αφεντικό». Πίστεψέ με θα λιώσει.

Down in the Hole - Tom Waits

Το ξέρω ότι ο Tom Waits δεν έχει την ίδια απήχηση σε όλους. Έχει όμως ένα μαγικό τρόπο να σου φτιάχνει μια πιο σέξι διάθεση μ’ ένα περίεργο, σχεδόν σουρεαλιστικό τρόπο. Και στο συγκεκριμένο τραγούδι το καταφέρνει σε χρόνο μηδέν.
Αναδημοσίευση από men24.gr

PALE FACES - ΟΛΑ ΠΕΤΑΝΕ

OI PALE FACES LIVE ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ


Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου οι Pale Faces θα εμφανιστούν LIVE στο Dreams Cafe Bar στην Πλατεία Γέρακα!
Ένα μοναδικό βράδυ περιμένει όσους βρεθούν εκεί με το συγκρότημα σε τρελά κέφια,να προσφέρει άφθονη διασκέδαση!Και τα καλά νέα δεν σταματούν εκεί... πολλές οι εκπλήξεις που ετοιμάζονται για το βράδυ του Σαββάτου με μεγαλύτερη αυτή της εμφάνισης και του Δημήτρη Κοργιαλά ως special BarGuest!
Όσοι λοιπόν θέλετε να δείτε Live τους Pale Faces δεν έχετε παρά να είστε στο Dreams Cafe Bar αυτό το Σάββατο στις 22:00.
Τοποθεσία:Ηρώων Πολυτεχνείου 14, Πλατεία Γέρακα
Τιμές:Απλό ποτό 5,50 ευρώ
Σπέσιαλ 6,50 ευρώ
Ευχαριστούμε το official fan club για την ενημέρωση!
Αναδημοσίευση από tralala.gr

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ / ΡΟΥΜΠΑΝΗ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ


Στο κυρίως ταμπλό του Challenger της FIVB που ξεκίνησε την Τρίτη στο Τσενάι της Ινδίας, προκρίθηκαν οι Τζοάνα Παπαγεωργίου και Χριστίνα Ρουμπάνη.

Η Εθνική ομάδα του μπιτς βόλεϊ αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο των προκριματικών τις Σομαράχνα / Γκουναγουαρντάνα από τη Σρι Λάνκα, τις οποίες νίκησε με 2-0 σετ.

Με το ίδιο σκορ, κέρδισαν και στον 2ο γύρο τις Ινδές Ρόζε / Άσια και έτσι πήραν εύκολα την πρόκριση για τους σημαντικούς αγώνες που ξεκινούν την Τετάρτη.

Την ίδια ημέρα, ξεκινούν τις προσπάθειές τους και οι Μάνος Ξενάκης / Νίκος Ζουπάνης στο ανδρικό κυρίως ταμπλό.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Β΄ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ


Το πρόγραμμα της δεύτερης φάσης

7ος όμιλος

Πέμπτη 30/9
18:00 Πουέρτο Ρίκο - Γερμανία

Παρασκευή 1/10
22:00 Γερμανία - Ιταλία

Σάββατο 2/1
22:00 Ιταλία - Πουέρτο Ρίκο

8ος όμιλος

Πέμπτη 30/9
18:00 Κούβα - Σερβία

Παρασκευή 1/10
22:00 Μεξικό - Κούβα

Σάββατο 2/1
18:00 Σερβία - Μεξικό

9ος όμιλος

Πέμπτη 30/9
22:00 Ρωσία - Αίγυπτος

Παρασκευή 1/10
18:00 Ισπανία - Ρωσία

Σάββατο 2/1
18:00 Αίγυπτος - Ισπανία

10ος όμιλος

Πέμπτη 30/9
18:00 ΗΠΑ - Τσεχία

Παρασκευή 1/10
22:00 Καμερούν - ΗΠΑ

Σάββατο 2/1
18:00 Τσεχία - Καμερούν

11ος όμιλος

Πέμπτη 30/9
22:00 Γαλλία - Αργεντινή

Παρασκευή 1/10
18:00 Ιαπωνία - Γαλλία

Σάββατο 2/1
22:00 Αργεντινή - Ιαπωνία

12ος όμιλος

Πέμπτη 30/9
22:00 Πολωνία - Βραζιλία

Παρασκευή 1/10
18:00 Βουλγαρία - Πολωνία

Σάββατο 2/1
22:00 Βραζιλία - Βουλγαρία

FRANKIE GOES TO HOLLYWOOD - RELAX

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ


Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της 3ης ημέρας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλεϊ που διεξάγεται στην Ιταλία και θα ολοκληρωθεί στις 10 Οκτωβρίου.

Ιταλία, Αίγυπτος, Ιαπωνία, Κούβα, Βραζιλία, Ισπανία, Ρωσία, Πουέρτο Ρίκο, Καμερούν, ΗΠΑ, Αργεντινή, Μεξικό, Γαλλία, Τσεχία, Βουλγαρία, Πολωνία, Σερβία και Γερμανία συνεχίζουν στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες

1ος όμιλος

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου
Αίγυπτος - Ιράν 3-0 (25-21, 25-17, 25-21)
Ιταλία - Ιαπωνία 3-0 (25-20, 25-16, 25-14)

Τα αποτελέσματα της Κυριακής
Ιράν - Ιαπωνία 3-1 (15-25, 25-17, 26-24, 25-23)
Αίγυπτος - Ιταλία 0-3 (20-25, 17-25, 23-25)

Τα αποτελέσματα της Δευτέρας
Ιαπωνία – Αίγυπτος 3-2 (32-34, 23-25, 25-19, 25-17, 15-13)
Ιταλία – Ιράν 3-2 (32-34, 23-25, 25-19, 25-17, 15-13)

Η βαθμολογία
1. Ιταλία 6 (9-2)
2. Αίγυπτος 4 (5-6)
3. Ιράν 4 (5-7)
4. Ιαπωνία 4 (4-8)



2ος όμιλος

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου
Βραζιλία - Τυνησία 3-0 (25-14, 25-21, 25-14)
Ισπανία - Κούβα 2-3 (25-21, 18-25, 19-25, 25-20, 13-15)

Τα αποτελέσματα της Κυριακής
Τυνησία - Κούβα 0-3 (18-25, 15-25, 15-25)
Βραζιλία - Ισπανία 3-1 (30-28, 21-25, 25-20, 25-19)

Τα αποτελέσματα της Δευτέρας
Ισπανία - Τυνησία 3-1 (25-23, 25-22, 25-27, 25-23)
Κούβα - Βραζιλία 3-2 (34-32, 18-25, 23-25, 25-21, 15-12)

Η βαθμολογία
1. Κούβα 6 (8-5)
2. Βραζιλία 5 (8-4)
3. Ισπανία 4 (6-7)
4. Τυνησία 3 (1-9)


3ος όμιλος

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου
Ρωσία - Καμερούν 3-0 (25-11, 25-20, 25-22)
Αυστραλία - Πουέρτο Ρίκο 1-3 (22-25, 22-25, 28-26, 19-25)

Τα αποτελέσματα της Κυριακής
Καμερούν - Πουέρτο Ρίκο 0-3 (22-25, 23-25, 19-25)
Ρωσία - Αυστραλία 3-1 (25-17, 25-12, 24-26, 25-20)

Τα αποτελέσματα της Δευτέρας
Αυστραλία - Καμερούν 1-3 (25-21, 22-25, 21-25, 19-25)
Πουέρτο Ρίκο - Ρωσία 2-3 (25-21, 14-25, 21-25, 25-23, 11-15)

Η βαθμολογία
1. Ρωσία 6 (9-3)
2. Πουέρτο Ρίκο 5 (8-4)
3. Καμερούν 3 (3-7)
4. Αυστραλία 3 (3-9)


4ος όμιλος

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου
Βενεζουέλα - Αργεντινή 0-3 (23-25, 17-25, 18-25)
ΗΠΑ - Μεξικό 3-2 (22-25, 19-25, 25-18, 25-22, 15-11)

Τα αποτελέσματα της Κυριακής
Αργεντινή - Μεξικό 3-1 (25-12, 25-19, 17-25, 25-15)
Βενεζουέλα - ΗΠΑ 0-3 (19-25, 23-25, 19-25)

Τα αποτελέσματα της Δευτέρας
Μεξικό - Βενεζουέλα 3-0 (25-22, 25-20, 25-20)
ΗΠΑ - Αργεντινή 3-1 (22-25, 27-25, 25-22, 25-20)

Η βαθμολογία
1. ΗΠΑ 6 (9-3)
2. Αργεντινή 5 (7-4)
3. Μεξικό 4 (6-6)
4. Βενεζουέλα 3 (0-9)

5ος όμιλος

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου
Γαλλία - Τσεχία 3-2 (25-19, 22-25, 25-21, 24-26, 15-10)
Βουλγαρία - Κίνα 3-0 (25-14, 25-19, 25-22)

Τα αποτελέσματα της Κυριακής
Τσεχία - Κίνα 3-1 (25-21, 19-25, 25-18, 25-22)
Γαλλία - Βουλγαρία 3-2 (25-22, 23-25, 25-17, 28-30, 19-17)

Τα αποτελέσματα της Δευτέρας
Βουλγαρία - Τσεχία 1-3 (23-25, 25-27, 30-28, 25-27)
Κίνα - Γαλλία 0-3 (17-25, 20-25, 19-25)

Η βαθμολογία
1. Γαλλία 6 (9-4)
2. Τσεχία 5 (8-5)
3. Βουλγαρία 4 (6-6)
4. Κίνα 3 (1-9)

6ος όμιλος

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου
Πολωνία - Καναδάς 3-0 (25-22, 25-21, 25-13)
Γερμανία - Σερβία 0-3 (21-25, 21-25, 13-25)

Τα αποτελέσματα της Κυριακής
Καναδάς - Σερβία 3-1 (25-20, 25-22, 17-25, 25-23)
Πολωνία - Γερμανία 3-2 (25-22, 23-25, 25-17, 28-30, 15-13)

Τα αποτελέσματα της Δευτέρας
Γερμανία - Καναδάς 3-0 (27-25, 25-22, 25-20)
Σερβία - Πολωνία 1-3 (19-25, 18-25, 25-21, 23-25)

Η βαθμολογία
1. Πολωνία 6 (9-3)
2. Σερβία 4 (5-6)
3. Γερμανία 4 (5-6)
4. Καναδάς 4 (3-7)

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ




Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της 2ης ημέρας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλεϊ που διεξάγεται στην Ιταλία και θα ολοκληρωθεί στις 10 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες και το υπόλοιπο πρόγραμμα:

1ος όμιλος

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου
Αίγυπτος - Ιράν 3-0 (25-21, 25-17, 25-21)
Ιταλία - Ιαπωνία 3-0 (25-20, 25-16, 25-14)

Τα αποτελέσματα της Κυριακής
Ιράν - Ιαπωνία 3-1 (15-25, 25-17, 26-24, 25-23)
Αίγυπτος - Ιταλία 0-3 (20-25, 17-25, 23-25)

Η βαθμολογία
1. Ιταλία 4 (6-0)
2. Αίγυπτος 3 (3-3)
3. Ιράν 3 (3-4)
4. Ιαπωνία 2 (1-6)

Δευτέρα
Ιαπωνία – Αίγυπτος
Ιταλία – Ιράν

2ος όμιλος

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου
Βραζιλία - Τυνησία 3-0 (25-14, 25-21, 25-14)
Ισπανία - Κούβα 2-3 (25-21, 18-25, 19-25, 25-20, 13-15)

Τα αποτελέσματα της Κυριακής
Τυνησία - Κούβα 0-3 (18-25, 15-25, 15-25)
Βραζιλία - Ισπανία 3-1 (30-28, 21-25, 25-20, 25-19)

Η βαθμολογία
1. Βραζιλία 4 (6-1)
2. Κούβα 4 (5-3)
3. Ισπανία 2 (3-6)
4. Τυνησία 2 (0-6)

Δευτέρα
Ισπανία - Τυνησία
Κούβα - Βραζιλία

3ος όμιλος

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου
Ρωσία - Καμερούν 3-0 (25-11, 25-20, 25-22)
Αυστραλία - Πουέρτο Ρίκο 1-3 (22-25, 22-25, 28-26, 19-25)

Τα αποτελέσματα της Κυριακής
Καμερούν - Πουέρτο Ρίκο 0-3 (22-25, 23-25, 19-25)
Ρωσία - Αυστραλία 3-1 (25-17, 25-12, 24-26, 25-20)

Η βαθμολογία
1. Ρωσία 4 (6-1)
2. Πουέρτο Ρίκο 4 (6-1)
3. Αυστραλία 2 (2-6)
4. Καμερούν 2 (0-6)

Δευτέρα
Αυστραλία - Καμερούν
Πουέρτο Ρίκο - Ρωσία

4ος όμιλος

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου
Βενεζουέλα - Αργεντινή 0-3 (23-25, 17-25, 18-25)
ΗΠΑ - Μεξικό 3-2 (22-25, 19-25, 25-18, 25-22, 15-11)

Τα αποτελέσματα της Κυριακής
Αργεντινή - Μεξικό 3-1 (25-12, 25-19, 17-25, 25-15)
Βενεζουέλα - ΗΠΑ 0-3 (19-25, 23-25, 19-25)

Η βαθμολογία
1. Αργεντινή 4 (6-1)
2. ΗΠΑ 4 (6-2)
3. Μεξικό 2 (3-6)
4. Βενεζουέλα 2 (0-6)

Δευτέρα
Μεξικό - Βενεζουέλα
ΗΠΑ - Αργεντινή

5ος όμιλος

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου
Γαλλία - Τσεχία 3-2 (25-19, 22-25, 25-21, 24-26, 15-10)
Βουλγαρία - Κίνα 3-0 (25-14, 25-19, 25-22)

Τα αποτελέσματα της Κυριακής
Τσεχία - Κίνα 3-1 (25-21, 19-25, 25-18, 25-22)
Γαλλία - Βουλγαρία 3-2 (25-22, 23-25, 25-17, 28-30, 19-17)

Η βαθμολογία
1. Γαλλία 4 (6-4)
2. Βουλγαρία 3 (5-3)
3. Τσεχία 3 (5-4)
4. Κίνα 2 (1-6)

Δευτέρα
Βουλγαρία - Τσεχία
Κίνα - Γαλλία

6ος όμιλος

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου
Πολωνία - Καναδάς 3-0 (25-22, 25-21, 25-13)
Γερμανία - Σερβία 0-3 (21-25, 21-25, 13-25)

Τα αποτελέσματα της Κυριακής
Καναδάς - Σερβία 3-1 (25-20, 25-22, 17-25, 25-23)
Πολωνία - Γερμανία 3-2 (25-22, 23-25, 25-17, 28-30, 15-13)

Η βαθμολογία
1. Πολωνία 4 (6-2)
2. Σερβία 3 (4-3)
3. Καναδάς 3 (3-4)
4. Γερμανία 2 (2-6)

Δευτέρα
Γερμανία - Καναδάς
Σερβία - Πολωνία

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ELVIS PRESLEY - ALWAYS ON MY MIND

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ

Τα οικονομικά προβλήματα σαρώνουν τα λεγόμενα μη επαγγελματικά αθλήματα και αναγκάζουν τις ελληνικές ομάδες να διώχνουν τα ξένα αστέρια τους

Πού αποδίδουν τη ζοφερή κατάσταση οι πρόεδροι του Ολυμπιακού κ. Συγγελίδης και του Παναθηναϊκού κ. Κίτσιος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΟΥΣΤΑΣ | Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010
Αναδημοσίευση από ΤΟ ΒΗΜΑ
ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ του 2009 το ελληνικό βόλεϊ κατέγραφε μια μοναδική επιτυχία,καθώς για πρώτη φορά προκρίνονταν τέσσερις ομάδες του σε ευρωπαϊκό φάιναλ φορ. Ο συνήθης ύποπτος του Τσάμπιονς Λιγκ Ηρακλής κατακτούσε τη δεύτερη θέση, ο Παναθηναϊκός ήταν 2ος στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας,η ΕΑ Πατρών ήταν τρίτη στο Τσάλεντζ Καπ, ενώ στο Τσάλεντζ Καπ γυναικών οι Πράσινες ανέβαιναν στη δεύτερη θέση του βάθρου. Ένα χρόνο αργότερα οι εκπρόσωποι του ελληνικού φιλέ απουσίασαν πλήρως από τα ευρωπαϊκά φάιναλ φορ, ενώ σήμερα δίνουν αγώνα για την επιβίωση και αποχαιρέτησαν τα μεγάλα αστέρια τους και τις φιλοδοξίες για ευρωπαϊκές διακρίσεις. Παρόμοιο το σκηνικό και στο πόλο, με πιο κραυγαλέα περίπτωση αυτή του κυπελλούχου Ευρώπης στις γυναίκες Εθνικού, που δεν θα συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό Κύπελλο της επόμενης σεζόν λόγω οικονομικής στενότητας. Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2002 Ολυμπιακός, που δεν έχει καταφέρει από το 2007 να ξαναβρεθεί σε φάιναλ φορ Τσάμπιονς Καπ, αδυνατεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις μιας ευρωπαϊκής διάκρισης, αφού, όπως και ο Παναθηναϊκός,διέρχεται τις πλέον κρίσιμες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του. Οι ομάδες του βόλεϊ, του πόλο αλλά και γενικότερα τα λεγόμενα ερασιτεχνικά αθλήματα βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση και οι παράγοντές τους σε κατάσταση νευρικής κρίσης.

Με τα χρέη να έχουν συσσωρευθεί, τους χορηγούς να αποχωρούν από τον αθλητισμό, τις κρατικές επιχορηγήσεις να καθυστερούν, τη διαδικασία εγγραφής μελών να έχει βαλτώσει, οι δύο «ναυαρχίδες» του ελληνικού αθλητισμού, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, καλούνται να διασωθούν εν μέσω τρικυμίας. Στον ανταγωνισμό των δύο ο Ολυμπιακός αναδεικνύεται πρωταθλητής στα χρέη, τα οποία ανέρχονται στα 2,8 εκατ. ευρώ.

«Ηταν περισσότερα όταν ανέλαβα την προεδρία» τονίζει στο «Βήμα» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ. Γιάννης Συγγελίδης και προσθέτει με νόημα: «Δεν μπορεί πλέον να ακολουθούμε την πολιτική της κατάκτησης πρωταθλημάτων και Κυπέλλων με ακριβές μεταγραφές, να γεμίζουμε τα ράφια με τρόπαια και να μην ασχολούμαστε με τις υποδομές. Η σημερινή κατάσταση είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης αλλά και της υπερτίμησης της αγοράς την περίοδο 2000-2008. Υπερτιμήθηκαν οι αμοιβές των αθλητών».

Οι Ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε δραστική μείωση του προϋπολογισμού τους, ο οποίος για το 2010-2011 είναι 3,5 εκατ. ευρώ ενώ πριν από δύο χρόνια ανερχόταν σε 6 εκατ. ευρώ! Ετσι αναγκάστηκαν να χάσουν αστέρες όπως ο σέρβος διεθνής βολεϊμπολίστας Ιβάν Μίλκοβιτς, ενώ έδειξαν την πόρτα της εξόδου στη σημαία της ομάδας πόλο Θοδωρή Χατζηθεοδώρου. Σε παρόμοια περικοπή του προϋπολογισμού προχώρησε και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ, ο οποίος θα προσπαθήσει εφέτος να ζήσει με 1,7 εκατ. ευρώ, όσα ξοδεύονταν ετησίως τα τελευταία χρόνια μόνο για το βόλεϊ ανδρών, ενώ πέρυσι το ύψος του μπάτζετ ήταν διπλάσιο. Ετσι από την ομάδα βόλεϊ ανδρών έφυγαν οι ξένοι σταρ του Λίμπερμαν Αγκάμεζ, Γκιγιόμ Σαμικά και Πάβελ Ζαγκούμνι.

Με τα χρέη να υπερβαίνουν τις 800.000 ευρώ ο πρόεδρός του κ. Μιχάλης Κίτσιος θέτει ως «προτεραιότητα την απαλλαγή από τα χρέη» και επισημαίνει: «Εγώ που είμαι ο τελευταίος των παλαιών παραγόντων του Παναθηναϊκού όταν ανέλαβα με τους συνεργάτες μου σε μια εποχή που ο σύλλογος κινδύνευε να αποκτήσει διοίκηση Πρωτοδικείου βρεθήκαμε με “καυτές πατάτες” στα χέρια μας».

Ο κ. Κίτσιος, που υπήρξε πρόεδρος του Παναθηναϊκού την εποχή του Γουέμπλεϊ, εκτιμά ότι «αν παίρναμε το 10% των ακαθόριστων εσόδων της ΠΑΕ δεν θα είχαμε κανένα οικονομικό πρόβλημα», ενώ θεωρεί ότι «άπαντες οι μεγαλοσχήμονες Παναθηναϊκοί βλέπουν τον Ερασιτέχνη σαν παρείσακτο. Και αυτό γράφ΄ το όπως σ΄ το λέω». Εφέτος ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ δεν έχει βρει χορηγούς, ενώ πέρυσι οι χορηγίες ανέρχονταν σε 1,1 εκατ. ευρώ. «Οι χορηγοί δεν έρχονται λόγω του νέου νόμου που τους υποχρεώνει να πληρώνουν επιπλέον 45% στην Εφορία».

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ προχώρησε το τελευταίο διάστημα σε άνοιγμα για την εγγραφή νέων μελών αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν ικανοποιητικά, αφού μόλις 200 φίλοι του Τριφυλλιού ανταποκρίθηκαν. Κατά τον κ. Κίτσιο «η γραφειοκρατία του νόμου δυσκολεύει την εγγραφή μελών, όμως εμείς θα επιμείνουμε και θα προχωρήσουμε σε αλλαγή καταστατικού για να διευκολύνουμε την εγγραφή μελών».

Στον Ολυμπιακό η διαδικασία εγγραφής μελών ξεκίνησε εντυπωσιακά με πρωτοβουλία της ΠΑΕ και το 2004 περίπου 80.000 φίλοι του ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Η διαδικασία σταδιακά έφθινε και εφέτος τα μέλη έπεσαν στα 13.500. Ετσι ο Ερασιτέχνης έχασε ένα σημαντικό έσοδό του. «Αν είχαμε 50.000 και έδινε ο καθένας από 60 ευρώ, θα μπορούσε ο Ερασιτέχνης να είναι αυτοχρηματοδοτούμενος» τονίζει ο κ. Συγγελίδης και προσθέτει ότι «πρέπει να απευθυνθούμε στον κόσμο, να κάνουμε εκστρατεία για νέα μέλη».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ, ο οποίος συναντήθηκε τις τελευταίες ημέρες με τον νέο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, θεωρεί ότι «ο Ερασιτέχνης δεν μπορεί να είναι μόνος του. Πρέπει να υπάρχει κοινή δράση με την ΠΑΕ, κοινό μάρκετινγκ» και επισημαίνει με νόημα: «Αλλωστε ο κ.Μαρινάκης είναι άνθρωπος του Ερασιτέχνη».


Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=5&artId=356796&dt=26/09/2010#ixzz10eMfayif

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...