Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΟΥΝΤΒΑ 2-3


Με ψηλά το κεφάλι ολοκλήρωσε τη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία ο Ολυμπιακός.
Παρά την απουσία του βασικού διαγωνίου (τραυματισμός Τζούριτς) και με πασαδόρο τον Μενέλαο Κοκκινάκη (ακραίος - λίμπερο) οι πρωταθλητές Ελλάδας κοίταξαν στα μάτια την Μπούντβα και τελικά ηττήθηκαν στο τάι μπρέικ. Αξίζει να επισημάνουμε ότι για τους φιλοξενούμενους ο αγώνας ήταν τελικός καθώς μόνο με νίκη διατηρούσαν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ως δεύτεροι ή ως η καλύτερη 3η ομάδα των ομίλων.
Τα σετ: 26-24, 17-25, 25-17, 28-30, 6-15.
Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Ντεσπέιν 26, Γιαμπλόνσκι 9, Σωτηρίου 14, Κραλ 17, Ανδρεάδης 5, Κοκκινάκης 5, Κουζούνης λ.66%/ Φράγκος, Σζάρεκ, Παπάζογλου.
Μπούντβα (Βούκοβιτς): Πέτκοβιτς 2, Γιούρισιτς 7, Τσούπκοβιτς 23, Μπιριμπάντι 13, Σαφράνοβιτς 18, Μάρκοβιτς 8, Σκορτς λ. 68%/ Τσουκ 2, Ρενόβιτσα 6, Τσάτσιτς.
Δηλώσεις....
Γιάννης Καλμαζίδης: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είναι πιο πλήρης από εμάς. Είναι πολύ ευχάριστο που παρά τα τόσα προβλήματα δείξαμε και στο σημερινό παιχνίδι ένα πολύ καλό πρόσωπο».
Μενέλαος Κοκκινάκης: «Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, παρά τα προβλήματα των απουσιών. Κρατάμε την εμφάνιση και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο Ελληνικό πρωτάθλημα».
Βέζελιν Βούκοβιτς (προπονητής Μπούντβα): «Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση, αλλά το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Αυτή τη στιγμή περιμένουνε να τελειώσουν όλα τα παιχνίδια προκειμένου να δούμε αν θα προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...