Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΙΛΙΟ

Σήμερα για την 4η αγωνιστική, έχει προγραμματιστεί ο αγώνας Δραπετσώνα - Ίλιο για το Εθνικό Περιφερειακό πρωτάθλημα γυναικών.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο ΄΄Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ'' Ηρακλέους & Σωκράτους και θα ξεκινήσει στις 21:45. Ο αγώνας θεωρείται ως πολύ δύσκολος, γιατί η μέχρι τώρα πορεία και των δύο συλλόγων, έχει δείξει ότι αυτές και άλλες 2-3 θα μονομαχήσουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2.
Μετά την επιτυχημένη διαδικασία στον πρώτο αγώνα, της διάθεσης εισιτηρίων, το μέτρο αυτό θα συνεχιστεί και σήμερα, αλλά με αυξημένα δώρα για τους θεατές που θα πληρώσουν εισιτήριο.
Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρεις τιμές εισιτηρίων των 2€, 5€ και 10€.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων των 5€, θα έχουν τη δυνατότητα το απόκομμα του εισιτήριου τους να το εξαργυρώσουν με δωρεάν καφέ στο ''ΑΠΡΟΟΠΤΟ'' ή να τύχουν ισόποσης έκπτωσης στο λογαριασμό που θα καταναλώσουν στο οινοεστιατόριο ''ΑΘΗΝΑ'' - Καπετανίδου 71 στη Δραπετσώνα ή την ίδια ισόποση έκπτωση στο μεζεδοπωλείο ''Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ'', Αγ. Παντελεήμονα & Ν. Καζαντζάκη στη Δραπετσώνα.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων των 10€,  θα έχουν τη δυνατότητα το απόκομμα του εισιτήριου τους να το εξαργυρώσουν με δωρεάν ποτό στο ''ΑΠΡΟΟΠΤΟ'' ή να τύχουν ισόποσης έκπτωσης στο λογαριασμό που θα καταναλώσουν στο οινοεστιατόριο ''ΑΘΗΝΑ'' - Καπετανίδου 71 στη Δραπετσώνα ή την ίδια ισόποση έκπτωση στο μεζεδοπωλείο ''Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ'', Αγ. Παντελεήμονα & Ν. Καζαντζάκη στη Δραπετσώνα.
Υπενθυμίζεται, ότι όλοι οι αθλητές - ριες του τμήματος, έχουν δωρεάν είσοδο, όπως και τα παιδιά μέχρι 16 χρονών. 
Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η διάθεση των καρτών διαρκείας του συλλόγου μας, οι οποίες είναι ενιαίες για το γυναικείο και αντρικό τμήμα, κοστίζουν 20€ και οι κάτοχοι με την επίδειξη τους, έχουν έκπτωση 15% στο λογαριασμό τους  στο σουβλατζίδικο ''ΚΡΕΤΑΣ'' Αγ. Δημητρίου 34-38 στη Δραπετσώνα.
 Σας περιμένουμε λοιπόν και για την ενίσχυση της ομάδας μας, αλλά και για να τύχετε των ανάλογων εκπτωτικών προνομίων που θα σας παρασχεθούν.

ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΜΕ MOUNTAIN BIKE ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ

Δείτε την καταπληκτική κατάβαση που κάνουν οι ποδηλάτες Tyler McCaul και Chris Van Dine, η οποία πραγματικά κόβει την ανάσα! Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί και ποτέ σας μην επιχειρήσετε κάτι τέτοιο!
sportygossip.com

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 2-3 ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Με εντός έδρας ήττα από την Αργυρούπολη με 3-2 (25-20, 21-25, 13-25, 25-20, 12-15) σε 128΄, συνέχισε το πρωτάθλημα το τμήμα των νεανίδων μας.
Ελβίρα ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ
Η ομάδα μας δεν έπαιξε καλό παιχνίδι και μοιραία ήρθε η ήττα από μια ψυχωμένη ομάδα.
Το αποτέλεσμα αυτό, έβαλε φωτιά στη βαθμολογία του ομίλου μας και τώρα πια τα πάντα είναι αμφίβολα, με τουλάχιστον τις 6 από τις 7 ομάδες να διεκδικούν τις 2 προνομιούχες θέσεις της πρόκρισης.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Σαραντίτης) Μουρατίδη, Κοκκινάκη, Αργυρού, Χίου, Καραγιαννίδου, Γκουντιμένκο, Αλεξάνδρου (λ), Σιμιτζή, Χόρτη.
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: (Μυτσκίδης) Μηνοπούλου, Αλβέρτη, Δέδε, Τζώρτζη, Μπουντούρογλου, Γούλα, Νικλάνοβιτς (λ), Μαραγκού (λ), Παπασπυροπούλου, Μαθιουδάκη, Τζελέπη, Χαλκίδου.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου μας:
ΑΡΤΕΜΗ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 3-0
ΑΜΙΛΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ 06-03 05 (3)
2. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 08-04 05 (2)
-----------------------------------------------------
3. ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΗ 06-03 05 (1)
4. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 06-04 04
5. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 04-08 04
6. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ 04-06 02
7. ΑΠΣ ΑΜΙΛΛΑ 00-06 02

Σπυριδούλα: 35 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

 
Η μεγάλη γιορτή της ελληνικής ροκ σκηνής, με οικοδεσπότες τους θρυλικούς «Σπυριδούλα» και καλεσμένους τις  σημαντικότερες προσωπικότητες του χώρου..

Ένα ανεπανάληπτο live happening στην πιο ιστορική σκηνή της πόλης…
Μια μπάντα - σημείο αναφοράς - της ελληνικής ροκ σκηνής, η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ , συμπληρώνει εφέτος 35 χρόνια από την ίδρυσή της!
Και, βέβαια, ο καλύτερος τρόπος για να γιορταστεί μια τέτοια επέτειο δεν μπορεί να είναι άλλος, παρά μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων σ’ όλη την Ελλάδα!
Σ’ αυτή την περιοδεία, οι ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ θα παρουσιάσουν μια αναδρομή από την προηγούμενη δισκογραφία τους («Φλου», «Νάιλον ντέφια και ψόφια κέφια», «Ταξίδι στο κέντρο της πόλης», «Σε τροχιά με απόκλιση», «Το βλέμμα των ανθρώπων»), καθώς και υλικό από σπουδαίες μορφές της μουσικής που άσκησαν μεγάλη επιρροή στο γκρουπ.
Επόμενος σταθμός αυτού του οδοιπορικού: ΚΥΤΤΑΡΟ CLUB Παρασκευή 2 και Σάββατο 3 Νοεμβρίου!
Με την πολύτιμη συμβολή εκλεκτών φίλων οι ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ θα γιορτάσουν τα 35 τους χρόνια «στον δρόμο» μ’ ένα τρίωρο live που είναι βέβαιο ότι θα εξελιχθεί σ’ ένα ξέφρενο ROCK ‘N ROLL PARTY…
Μην το χάσετε, συμβαίνει κάθε 35 χρόνια !!!

SPECIAL GUEST:
2/11 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ
3/11 ΜΕΛΗ από PANX ROMANA, DEUS EX MACHINA, THE LAST DRIVE,
ECHO TATTOO !!!

Who is who…
Η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ σχηματίστηκε τον Σεπτέμβριο του ’77 από τους Βασίλη Σπυρόπουλο, Νίκο Σπυρόπουλο, Ανδρέα Μουζακίτη, Κώστα Κουρεμένο και Μάκη Μπλαζή.
Μετά από μερικές επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις συναντιέται με τον Παύλο Σιδηρόπουλο. Το προϊόν της συνεργασίας τους, ο δίσκος «Φλου» κυκλοφόρησε το ’79 και θεωρείται σήμερα δίσκος αναφοράς, ίσως η σημαντικότερη ηχογράφηση της ελληνικής ροκ σκηνής.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση των μελών αλλά με σταθερό πυρήνα τους αδελφούς Σπυρόπουλους το συγκρότημα συνεχίζει την πορεία του και μετά την αποχώρηση του Σιδηρόπουλου, εκδίδοντας το ’82 τον δίσκο «Νάιλον ντέφια και ψόφια κέφια» που επίσης έτυχε ευρείας απήχησης στους φίλους του ελληνικού ροκ.

Δύο χρόνια αργότερα, το ’84 το συγκρότημα αντιμετωπίζει σοβαρά εσωτερικά προβλήματα, κρίση δημιουργικότητας, έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη, κορεσμός. Τα μέλη αποφασίζουν από κοινού να δοθεί κάποιο τέλος προτιμώντας τη σιωπή από την επαγγελματική ρουτινιάρικη επανάληψη.

Περίπου δέκα χρόνια αργότερα, η ιδέα της ανασύστασης βρίσκει πρόσφορο έδαφος. Ακολουθούν κάποιες αναγνωριστικές επαφές και το καλοκαίρι του ’93 αρχίζει ένας νέος κύκλος για το συγκρότημα. Καρποί αυτής της ανασύστασης είναι οι δίσκοι «Ταξίδι στο κέντρο της πόλης» (1994 – ΕΜΙ) και «Σε τροχιά με απόκλιση» (1997 – E.M.E.Π.). Το συγκρότημα ξαναδιαλύεται στις αρχές του ’99 λόγω της αναπάντεχης απώλειας του μπασίστα Νίκου Δόικα (1953-1999), παιδικού φίλου και στενού συνεργάτη.

Πέντε χρόνια απραξίας ωστόσο είναι πάρα πολλά και έτσι οι «Σπυριδούλα» αποφασίζουν να ξαναμαζευτούν το φθινόπωρο του 2004. Το 2006 κυκλοφορεί το «Βλέμμα των ανθρώπων» (Ε.Μ.Ε.Π.), σε στίχους Βίκτωρα Αναγνωστόπουλου-Μέλκιαδες και Αφροδίτης Ρήγα, για πολλούς η καλύτερη δισκογραφική παρουσία του γκρουπ, μέχρι σήμερα.

Το 2012 βρίσκει τους ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ –εν μέσω οικονομικής και κοινωνικής κρίσης- να γιορτάζουν κι ένα ευχάριστο γεγονός: τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την ίδρυση και την πρώτη συναυλία τους!!!

Και, βέβαια, μια σειρά από LIVE εφ’ όλης της ύλης είναι ο καλύτερος τρόπος για να γιορταστεί μια τέτοια επέτειος! Έτσι λοιπόν οι ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ έρχονται για να μας θυμίσουν ότι το ροκ δεν είναι φυγή αλλά έλευση, δεν είναι αποφυγή της πραγματικότητας αλλά κριτική παρουσίασή της και βγαίνουν ξανά στο δρόμο, σε μια περιοδεία σ’ όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας υλικό απ’ όλη την μέχρι σήμερα δισκογραφία τους, αλλά και κλασικά αριστουργήματα σημαντικών τραγουδοποιών, που είχαν μεγάλη επίδραση στην εξέλιξη τους.
 
Επόμενοι σταθμοί αυτού του οδοιπορικού είναι το ΚΥΤΤΑΡΟ στην Αθήνα στις 2 και 3 Νοεμβρίου και το CLUB ΜΥΛΟΣ στη Θεσσαλονίκη στις 9 Νοεμβρίου, όπου οι ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ με τη συνδρομή μιας πλειάδας καλεσμένων θα παρουσιάσουν μια αναδρομή της μέχρι τώρα ιστορίας τους, σ’ ένα τρίωρο LIVE, που είναι περισσότερο από βέβαιο ότι θα εξελιχθεί σ’ ένα ξέφρενο ROCK AND ROLL PARTY !!!

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ είναι:
Νίκος Σπυρόπουλος: κιθάρα, φωνή
Βασίλης Σπυρόπουλος: κιθάρα, φωνητικά
Βαγγέλης Χάνος: μπάσο, φωνητικά
Παναγιώτης Βουρδουμπάς: ντραμς

 

Info

Τοποθεσία Κύτταρο LIVE, Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Ημερομηνία 2 & 3 Νοεμβρίου, ώρα έναρξης: 21:00
Πληροφορίες Τηλ.: 210 8224134
Τιμές εισιτηρίων 10€
Προπώληση εισιτηρίων Προπώληση: Ticket House (Πανεπιστημίου 42, 10.30 - 6), Gorilla 11 (Θησέως 11 - Στ. Μαρούσι, Δε,Τετ,Σαβ. 10 - 3 και Τρ,Πεμ,Παρ 10 - 2 και 5 - 9), Κύτταρο 10 - 1 και 5 - 8

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Φιλιώ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
Χωρίς να πιάσει την πολύ καλή απόδοση των προηγούμενων αγωνιστικών, το γυναικείο μας τμήμα, πέτυχε την 3η του νίκη στην 3η αγωνιστική σε εκτός έδρας αγώνα, επί του επίσης νεοφώτιστου Ίκαρου Καλλιθέας με 3-0 (22-25, 19-25, 16-25).
Η νίκη μας επετεύχθη σχετικά εύκολα, επί ενός αντιπάλου ο οποίος με τις μετεγγραφές που πραγματοποίησε πρόβαλε ως ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος. Πάντως επειδή είναι νέα ομάδα, με τη δυναμική και οργάνωση που έχει, σίγουρα θα οδηγηθεί σε σύντομο διάστημα σε επιτυχίες.
Η ομάδα μας, μετά και τη νίκη αυτή επιβεβαίωσε τη σταθερότητα της και συνεχίζει και οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας, με συνοδηγούς τις Ίλιο και Αργυρούπολη.
Τώρα πια, τη νέα πρόκληση που ακούει στο όνομα Ίλιο, πρέπει την Τετάρτη να την ξεπεράσουμε χωρίς καμία απώλεια, αν θέλουμε να κάνουμε φέτος κάτι καλό.
Αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός, ότι κάποιοι ''υπεύθυνοι'' του κλειστού γυμναστηρίου του Έσπερου - προφανώς άνθρωποι του μπάσκετ - τοποθέτησαν αυτοκόλλητες διαφημιστικές πινακίδες στον αγωνιστικό χώρο, ακριβώς πάνω στις πλαινές και τελικές γραμμές του βόλει και στις γραμμές περιοχής του χάντμπολ, προκαλώντας πολλά προβλήματα στους εκάστοτε διαιτητές. Μ΄ αυτήν την ενέργεια, δείχνουν πως δεν υπολογίζουν καθόλου τα υπόλοιπα αθλήματα. Βέβαια γι αυτή την ενέργεια, δεν καταλογίζουμε ευθύνες στην ομάδα του Ίκαρου, η φιλοξενία του οποίου ήταν καταπληκτική.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μιχαήλογλου, Γιατράκου. Άψογη στα καθήκοντα της γραμματείας η κα. Μπενίση.
ΙΚΑΡΟΣ: (Πανταζής - Βρετού) Θεοχάρη, Καρκατζούλη, Κουμβάκη, Ζώτο, Σημαιοφορίδου, Δήμου, Παίδη (λ), Γενναίου, Καλαφάτη, Τζόβολου, Παπαναστασίου, Χρυσού.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Σαραντίτης) Ορνιθοπούλου, Παπαδάκη, Πατσιαβούδη, Γκουντιμένκο, Ρασίμι, Κοκκινάκη, Βλάχου (λ), Μουρατίδη, Στρατίκη, Καραγιαννίδου, Κατραμάδου.
 
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:
ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ 2-3
ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 3-1
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΜΟΣΧΑΤΟ 3-0
ΙΛΙΟ - ΑΙΓΑΛΕΩ 3-0
ΜΙΛΩΝΑΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ 0-3
ΡΕΝΤΗΣ - ΕΥΡΥΑΛΗ 3-0
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΙΡΙΔΑ 3-1
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 09-00 09
------------------------------------------
2. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 09-01 09
---------------------------------------------------
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 09-01 09
4. ΓΑΝΣ ΙΡΙΔΑ 07-05 06 (3)
5. ΑΕ ΡΕΝΤΗ 07-04 06 (0)
6. ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 07-04 06 (0)
7. ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 06-06 05
8. ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 06-06 04
9. ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ 05-06 04
10. ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 05-07 04
11. ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 04-07 03
12. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ 03-06 03
13. ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ 04-08 02
14. ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 03-08 02
--------------------------------------
15. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 02-09 00
16. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ 01-09 00 

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ


 Α2 Ανδρών Β΄ΟΜΙΛΟΣ 2012-13. Μεταμόρφωση - Δραπετσώνα 3-0 Τα σετ:  27-25,
25-17, 25-14














liberovolley11.blogspot.gr
VIDEO-FOTO -A2 - Μεταμόρφωση - Δραπετσώνα 3-0[Andreas Kalavrouziotis ]
















ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δυσκολία στην εκμετάλλευση του παράγοντα «έδρα» επιδεικνύει το Ανατόλια που μετά την ήττα από τα Βριλήσσια στην πρεμιέρα, δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Έτσι, ο «γηραιός» έφτασε στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα με 3-1 (25-14, 25-18, 22-25, 25-17), αφού προερχόταν από επιτυχία κόντρα στους Τράχωνες, ενώ έχει υποστεί τη μοναδική ήττα του από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα.


Οι «κυανόλευκες» προηγήθηκαν σχετικά εύκολα 0-2, αλλά το Ανατόλια προηγήθηκε 13-10 στο τρίτο σετ και διατήρησε το προβάδισμα (19-13, 23-19) μέχρι το τέλος μειώνοντας σε 2-1 (25-22).


Ωστόσο, οι φιλοξενούμενες μπήκαν πιο δυνατά στο τέταρτο σετ (5-12, 12-18) και πανηγύρισαν δίκαια το «τρίποντο».


Ανατόλια (Γιάννης Πετίδης): Νικολαΐδου, Παρασκευοπούλου 11 (8/16 επ., 24% υπ., 3 μπλοκ), Γιακούμπ 7 (1 άσος, 2/7 επ., 4 μπλοκ), Κωνσταντινίδου 14 (9/34 επ., 5 μπλοκ), Τσοπούλου 2 (1 άσος, 1/12 επ., 15% υπ.), Οικονομίδου 5 (2/13 επ., 3 μπλοκ), Σκόνδρα (λ, 48% υπ.), Γάτση, Βουτσά 3 (3 μπλοκ), Ρεϊζόγλου (14% υπ.), Δαουλτζόγλου 1 (1/1 επ.).

Ηρακλής (Κώστας Παπαδόπουλος): Στράντζαλη 27 (2 άσοι, 22/37 επ., 59% υπ., 3 μπλοκ), Καραφουλίδου 5 (4 άσοι, 1 μπλοκ), Λαδένη 17 (4 άσοι, 13/31 επ.), Κελεσίδου 5 (5/19 επ., 53% υπ.), Κυριακίδου 12 (1 άσος, 9/18 επ., 2 μπλοκ), Κωνσταντινίδου 8 (5 άσοι, 2/7 επ., 1 μπλοκ), Αρτακιανού (λ, 57% υπ.), Τσούκαρη, Μηχαλιού.
 
Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία, η ΑΕΚ επιβλήθηκε των Βριλησσίων με 3-0 σετ (25-15, 25-11, 25-10) και συνέχισε το νικηφόρο σερί της στην Α1 γυναικών (αν και έχει απώλεια ενός βαθμού).

Και στα τρία σετ όλα κρίθηκαν από νωρίς. Στο πρώτο η Ένωση έφτασε σε νταμπλ σκορ στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ (16-8) πριν από το τελικό 25-15. Στο δεύτερο, το σκορ από 10-4 έγινε μέσα σε λίγα λεπτά 25-11 για το 2-0. Στο τρίτο, τα Βριλήσσια δεν είχαν την παραμικρή αντίδραση και οι γηπεδούχες, μπροστά στο κοινό τους, πανηγύρισαν με 25-10.


* Πριν από την έναρξη του ματς βραβεύτηκε από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Ανδρέα Βαλσαμή, η MVP της 2ης αγωνιστικής, Σία Τοτσίδου. 


ΑΕΚ (Απόστολος Οικονόμου): Γκούζου 11 (2 άσοι, 6/9 επ., 3 μπλοκ), Τοτσίδου 7 (2 άσοι, 4/14 επ., 43% υπ., 1 μπλοκ), Κις 11 (9/20 επ., 2 μπλοκ), Τζανακάκη 7 (1 άσος, 5/8 επ., 1 μπλοκ), Τσίμα 10 (4 άσοι, 5/15 επ., 35% υπ., 1 μπλοκ), Παπαφωτίου 1 (1/3 επ.), Παπαγεωργίου (λ, 71% υπ.), Βλαβιανού 2 (2 άσοι)


Βριλήσσια (Μάρκος Κωβαίος): Πετρουλάκη 3 (2/5 επ., 1 μπλοκ), Κυρίτση 1 (1 άσος), Γιοβάνη 3 (1/12 επ., 40% υπ., 2 μπλοκ), Κοκλανάκη 3 (3/18 επ., 39% υπ.), Σιλχάνοβα 8 (1 άσος, 7/20 επ., 12% υπ.), Καραγιώργου 2 (1/2 επ., 1 μπλοκ), Κοκίου (λ, 43% υπ.), Βασιλειάδη, Γκότζη 3 (2/6 επ., 44% υπ., 1 μπλοκ), Μαβιλίδη 5 (4/6 επ., 1 μπλοκ), 
 
 

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΧΑΝΙΑ - ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 3-2 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Χανιώτικα χαμόγελα, ηρακλειώτικα παράπονα
Από το volleynews.gr
Τα Χανιά πήραν το ντέρμπι τη Κρήτης με την ΓΕ Ηρακλείου μετά από αμφίρροπη αναμέτρηση δύο ωρών που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ολοκλήρωσε την 1η αγωνιστική του Α΄ ομίλου της Α2 ανδρών. Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από την διαιτησία του Κοκοτσάκη, ενώ με πρωταγωνιστή τον Θεοδώρου κατάφεραν να γυρίσουν το 3ο σετ όπου βρέθηκαν πίσω με 24-22 και με σερί 4-0 επικράτησαν 26-24. Τα Χανιά ήταν ανώτερα στο 4ο σετ και οδήγησαν τον αγώνα στο τάι μπρέικ. Εκεί έγινε μάχη πόντο πόντο. Στο 9-9 έγινε η φάση που ο Κοκοτσάκης έδωσε τη μπάλα στους γηπεδούχους. Μετά τις διαμαρτυρίες της ΓΕΗ οι παίκτες του Γιώργου Σταυρόπουλου έκαναν διαδοχικά λάθη και τα Χανιά πήραν τη νίκη κρατώντας το αήττητο στην έδρα τους.
Παράπονα για τη διαιτησία έχουν και τα Χανιά ειδικά για σφυρίγματα του Κοκοτσάκη στο 3ο σετ.

Διαιτητές: Κοκοτσάκης, Αγγελίδης

Τα σετ: 3-2 (25-19, 21-25, 24-26, 25-21, 15-10)

ΧΑΝΙΑ (Χρηστιανάκης): Μπουρμπάκης, Ανέστης, Γλυνιαδάκης, Μποτζολάκης, Καλογεράκης, Κουτρουμπάκης / Χρηστιανάκης (λ), Μονιάκης, Κορνιοτάκης, Γεωργακόπουλος, Δαμνιανός.

ΓΕΗ (Σταυρόπουλος): Θεοδώρου, Τεφτσής Κ, Χατζηδάκης, Βενιανάκης Γ., Δρουγκάκης, Δρυμισιανάκης / Τεφτσής Μ. (λ), Μουτάφης, Πετρουγάκης, Μαριάτος.
Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2012-13
Α΄ΟΜΙΛΟΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θ ΟΜΑΔΑ                     ΑΓ. ΒΑΘ ΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΣΕΤ 3-0 3-1 3-2 2-3 1-3 0-3
1. Κολλέγιο Αθηνών 1 3 1 0 (3-0) 1




2. Παλλήνη 1 3 1 0 (3-0) 1




3. Ταταύλα 1 3 1 0 (3-0) 1




4. ΑΕΚ 1 3 1 0 (3-1)
1



5. Ο.Φ.Η. 1 2 1 0 (3-2)

1


6. ΣΦΠ Χανίων 1 2 1 0 (3-2)

1


7. Πανελλήνιος 1 1 0 1 (2-3)


1

8. ΓΕ Ηρακλείου 1 1 0 1 (2-3)


1

9. Αργυρούπολη ΑΟΝ 1 0 0 1 (1-3)



1
10. Οδυσσέας Αμαρ. 1 0 0 1 (0-3)




1
11. Μοσχάτο 1 0 0 1 (0-3)




1
12 Εθνικός Π. 1 0 0 1 (0-3)




1

ΝΑΙΦΕΛΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ 0-3 ΓΙΑ ΤΟ CHALLENGE CUP

Όνειρο ο Φοίνικας
Ένα μεγάλο και τρανταχτό ΟΧΙ είπε ο Φοίνικας και οι οπαδοί του σήμερα στην πρωτεύουσα τον Κυκλάδων στην Ελβετική ομάδα ανήμερα της ιστορικής επετείου του ΟΧΙ καθώς κέρδισε για δεύτερη φορά την Νάιφελς με 0-3 σετ.
Η ομάδα του Χρήστου Πάτρα παρουσιάστηκε σοβαρή, συγκροτημένη, με όπλο το δυνατό μπλοκ και την αποτελεσματική άμυνα, φάνηκε να θέλει πολύ περισσότερο τη νίκη / πρόκριση σήμερα και παρουσία του προέδρου της Δημήτρη Παλιόπορτα, του πάντα ένθερμου κοινού της και των λίγων Ελβετών φιλάθλων πέτυχε μια ιστορική πρόκριση στο δεύτερο γύρο του Τσάλεντζ Καπ δείχνοντας ότι οι Συριανοί έχουν ψυχή και πείσμα.
Ο αγώνας:
Στο πρώτο σετ η Σύρος πήρε το προβάδισμα με 1-3 αλλά οι Ελβετοί ισοφάρισαν με άσο του Στ. Ίλιτς ενώ προηγήθηκαν 5-4 με τέσσερις μπάλες του Φοίνικα. Ο Έχρατ έκανε το 6-4 κι ο Χρ. Πάτρας πήρε τάιμ άουτ. Στη συνέχεια ο Γκίγκλι με μπλοκ στο Λάππα έκανε το 8-6. Στη συνέχεια έγιναν λάθη κι από τις δύο ομάδες και το σετ έφτασε στο 11-11. Ο Φοίνικας πήρε τελικά το β' τεχνικό τάιμ άουτ 14-16 με επίθεση του Λάππα και στη συνέχεια πάλι ο Λάππας το 14-18 στην καλύτερη ίσως φάση του αγώνα. Ο Φοίνικας συνέχισε τις πολύ καλές προσπάθειες με όπλο το μπλοκ και κατάφερε να πάρει διαφορά 17-21 που έγινε 19-23 ύστερα από άουτ του Πόλακ. Η Νάιφελς πήρε τάιμ άουτ και ο Μπούσερ μπήκε αντί του Έχρατ. Ο Στ. Ίλιτς έριξε τη μπάλα στο φιλέ από τη θέση του σερβίς κι έγινε το 20-24 και με σερβίς άουτ του Πόλακ ο Φοίνικας κατέκτησε το σετ με 21-25.
Στο δεύτερο σετ ο Φοίνικας ξεκίνησε με τον Τακουρίδη αντί του Θάνου και η Νάιφελς με Έχρατ αντί Μπούσερ. Η ομάδα της Σύρου με όπλο το μπλοκ και το καλό σερβίς δυσκόλεψε τη Νάιφελς. Πήρε προβάδισμα 3-5 που έγινε 6-10 στη συνέχεια μετά από άουτ σερβίς του Έχρατ. Ο Κράουζ έκανε το 13-16, ο Πούλκο μείωσε 14-16, και ο Κάνκααπαα 15-16. Ο Τακουρίδης έκανε το 17-19, ο Λάππας το 18-20, με άσο ο Μπέμε το 18-21. Ο Σουλτανόπουλος πρόσθεσε ακόμα ένα πόντο αναγκάζοντας τον Πόλακ να πάρει τάιμ άουτ. Δύο άσοι όμως του Μπέμε έφεραν τη νίκη στην ομάδα του που κατέκτησε το σετ με 18-25, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στην κερκίδα.
Στο τρίτο σετ η Νάιφελς ξεκίνησε με Μπέντρακ αντί Γκίγκλι και οι δύο ομάδες πήγαιναν από τα μισά του σετ κι έπειτα πόντο - πόντο. Ο Φοίνικας μπήκε μπροστά 2-4 με μπλοκ του Σουλτανόπουλου και Λάππα στον Πόλακ. Στη συνέχεια έγιναν λάθη από τις δύο ομάδες στο φιλέ και το σκορ πήγε 11-12 από λάθος του Μπέμε στο σερβίς. Ο Κράουζε έκανε το 11-14, με μπλοκ στον Μπέμε έγινε το 18-18. Ο Τακουρίδης έκανε το 19-19, ο Λάππας το 21-21, 22-22 ο Κάνκααπαα, 23-23 ο Κράουζε, 24-25 ο Μπέμε, και με άουτ επίθεση του Ου. Ίλιτς ο Φοίνικας κατέκτησε το σετ με 24-26 και πήρε την ιστορική πρόκριση στο Τσάλεντζ Καπ.
Ο επόμενος αγώνας έχει οριστεί για τις 13 με 15 Νοεμβρίου με αντίπαλο τη Βελγική Πρεφάξις Μένεν στη Σύρο.
Τα σετ: 21-25, 18-25, 24-26
Φοίνικας Σύρου (Πάτρας): Κουρνέτας, Μπέμε 12 (8/19 επ., 3 άσους, 1 μπλοκ), Κράουζε 11 (11/16 επ., 79% υπ.-58% αρ.), Λάππας 15 (11/18 επ., 2 άσους, 2 μπλοκ, 30% υπ.-20% αρ.), Τακουρίδης 8 (6/6 επ., 2 μπλοκ), Σουλτανόπουλος 8 (5/9 επ., 3 μπλοκ), Γκαράς (λ-70% υπ.-52% αρ.), Αρβανίτης, Τσέργας, Ίλιτς.
Νάιφελς (Πόλακ): Γκύγκλι 2 (1/1 επ., 1 μπλοκ), Πόλακ 4 (4/16 επ.), Πούλκο 10 (9/20 επ., 1 μπλοκ, 37% υπ.-26% αρ.), Κάνκααπαα 14 (12/17 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 46% υπ.-38% αρ.), Έχρατ 3 (3/7 επ.), Σ. Ίλιτς 6 (4/8 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Βέρνερ (λ-68% υπ.-42% αρ.), Ο. Ίλιτς 6 (5/10 επ., 1 μπλοκ), Μπέντρακ 1 (1/1 επ.), Μπούσερ 2 (2/2 επ.).
* Στην αρχή του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για το θάνατο του διεθνή διαιτητή Νίκου Πανούτσου.
Foto από foinikasclub.gr
greekvolley.com

ΟΙ ΚΕΣΙ / ΡΟΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ

Την πρώτη θέση του Γκραν Σλαμ του Μπάνγκσιν κατέκτησαν οι Αμερικάνες, καθώς επικράτησαν με 2-0 (21-17, 21-19) των Ουκόλοβα / Κομιάκοβα (Ρωσία, Νο 3).

Οι Κέσι / Ρος (Νο 2), που είχαν αποκλείσει και τις Τσιαρτσιάνη / Αρβανίτη, πήραν 600 βαθμούς και 30.000 δολάρια, ενώ 540 βαθμούς και 21.000 δολάρια πήραν οι Ρωσίδες.


Στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Βραζιλιάνες Αγκάθα / Σέιξας (Νο 5), που επικράτησαν με 2-1 (19-21, 21-19, 15-13) των Φέντρικ / Μπράναγκ (Νο 7).

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Πρεμιέρα σήμερα για την ομάδα μας, στο παρθενικό ταξίδι σε Εθνικές Κατηγορίες, με εκτός έδρας αγώνα στη Μεταμόρφωση, όπου ηττηθήκαμε από την ομώνυμη ομάδα με 3-0 (27-25, 25-17, 25-14).
Νίκος ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ
Η ομάδα μας, μπήκε στον αγώνα αποφασισμένη και χωρίς άγχος και στο 1ο σετ, έπαιξε καταπληκτικό βόλεϊ, αναγκάζοντας τη Μεταμόρφωση να ακολουθεί το σκορ σε απόσταση 4 πόντων. Αιφνιδιάσαμε την αντίπαλη ομάδα, η οποία φέτος έχει υψηλότατες φιλοδοξίες και ίσως όχι άδικα. Όλη η ομάδα, λειτούργησε άψογα και λίγο ήθελε για να προηγηθούμε στο σκορ. Όμως η εμπειρία των αθλητών της Μεταμόρφωσης, λειτούργησε, ισοφάρισαν στο 19, πέρασαν μπροστά με 20-19 και από κει και πέρα, το σετ πήγε πόντο - πόντο, έχοντας ευκαιρίες να το τελειώσουμε, αλλά στα κρίσιμα σημεία, μας έλειψε η υπομονή.
Ο τρόπος που χάθηκε το 1ο σετ, οδήγησε τους αθλητές μας σε απογοήτευση οι οποίοι, στα επόμενα δύο σετ, δε μπόρεσαν να φτάσουν σε ικανοποιητική απόδοση και σε συνδυασμό με την άνοδο της Μεταμόρφωσης, τα σετ έληξαν με τη διαφορά αυτή.
Πάντως, οι αθλητές μας έδειξαν ότι μόνο το σάκο του μποξ, δε θα αποτελέσουν φέτος και θα διεκδικήσουν με σοβαρή προοπτική τη σωτηρία μας, που είναι ο αποκλειστικός μας στόχος.
'Αριστη η διαιτησία των κ.κ. Νικολόπουλου και Μάλφα. Πεντακάθαρο και με ωραία γράμματα το φύλλο αγώνα από την κα. Κυργιαλάνη.
ΑΣΠ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: (Αλεξανδρόπουλος, Ζαρκάδας) Καρακίτσος, Αλεξόπουλος, Μίχας, Λένας, Αργυρακάκης, Χελιώτης, Παλαιολόγος (λ), Παναγόπουλος (λ), Καραγιώργος, Καλύνης, Μαργαρίτης.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Αγγέλου, Στρατηγός, Τσικάτος, Τραπεζοντίδης, Κογκαλίδης, Βογιατζίδης (λ), Νασκιντασβίλι, Τζαννετουλάκος, Ιατρόπουλος, Χριστόπουλος, Καλαιτσίδης.  

Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
Το δύο στα δύο στον 3ο όμιλο της Α2 γυναικών έκανε η Νίκη Αλεξανδρούπολης. Στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερμή Δράμας επικράτησε 3-1. Η αναμέτρηση διεξήχθη με έναν διαιτητή, καθώς δεν προσήλθε η γραμματεία του αγώνα και έτσι ο δεύτερος διαιτητής εκτέλεσε χρέη σημειωτή.

Εύκολο πέρασμα του Αίαντα Ευόσμου από την έδρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες επικράτησε 3-0 σετ, πραγματοποιώντας και αυτός τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές τη φετινή σεζόν.


Με τους τρεις βαθμούς έφυγε από την έδρα του ΕΣΟΠ Επίκουρου, η Νέα Γενεά, αν και στο τρίτο σετ βρέθηκε να χάνει με 22-17. Έκανε την ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα και πανηγύρισε τη νίκη με 3-0 σετ.


Με καθαρή νίκη 3-0 σετ ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη, η Σταυρούπολη, όπως και η Ένωση Ελασσόνας αυτό της ΕΑ Λάρισας. Το τάι μπρέικ χρειάστηκε ο Ηρακλής Ιωαννίνων στην Πτολεμαΐδα για να πάρει τους δύο βαθμούς από τον τοπικό Αρίωνα.


Ερμής Δράμας - Νίκη Αλεξ/πολης 1-3 (16-25, 18-25, 25-16, 23-25)
Ερμής Δράμας (Αβερκιάδης): Τυχαλά, Τερτλίδου, Γαϊτανίδου, Κωστή, Καρακιτσίδου, Παντελίδου, Σωτήρογλου (λ), Καμπάνταγη, Παρλόγλου
Νίκη Αλεξ/πολης (Τεκτονίδης): Λαμπρίδου, Λαμπροπούλου, Καλογεροπούλου, Κεπεσίδου, Καράμπαλη, Νικολαίδου, Λυμπεροπούλου (λ)

Μέγας Αλέξανδρος - Αίας Ευόσμου 0-3 (18-25, 15-25, 17-25)
Μέγας Αλέξανδρος (Τζούρος): Βαλσάμη, Δόστρα, Τοζόγλου, Τσαλδάρη, Κοφίδου, Βούτου, Χατζηβασιλείου (λ), Παπακαρμέζη (λ), Καραφωτάκη
Αίας Ευόσμου (Γαβαλά): Ακριτίδου, Χατζηευστρατιάδου, Χρηστινίδου, Ξενικιάδου, Τοσουνίδου, Γλυκίδου, Μυρίδου (λ), Κατσαβέλη, Τορλαχίδου, Γρηγορίου, Ιακωβίδου, Τσαπαρίδου

ΕΣΟΠ Επίκουρος - Νέα Γενεά 0-3 (18-25, 21-25, 22-25)
ΕΣΟΠ Επίκουρος (Τρίτσια): Καντούρη, Κούτουλα, Έππα, Μποσταντζόγλου, Πλουμή, Βουγιουκλίδου, Καλατζή (λ), Παγκαλίδου (λ), Πασσιά, Παντέλογλου, Ηλιοπούλου
Νέα Γενεά (Γαϊδατζής): Τσομίδου, Κοτέογλου, Ζαμπουρλή, Μουντάκη, Μπουρνή, Τσομπανίδου, Νταή (λ), Μπάγγου, Πολυνοπούλου, Μπουρσανίδου

ΕΟ Σταυρούπολης - Αρης 3-0 (25-22, 25-19, 25-21)
ΕΟ Σταυρούπολης (Δημήτρης Σολκίδης): Δημητριάδου, Κοκκινίδου, Καλούδη, Καλτρουνίδου, Αργυροπούλου, Μπούκα, Ιωαννίδου (λ), Παππά, Μητσάνη
Αρης (Δεληγιάννη): Ωρολογοπούλου, Αποστολίδου, Πήττα, Καμφορίδου, Συμεωνίδου, Σακαράκη, Παπατκούδη (λ), Παπαδοπούλου (λ), Μαναβή

Αρίων Πτολεμαΐδας - Ηρακλής Ιωαννίνων 2-3 (25-27, 25-18, 25-17, 22-25, 8-15)
Αρίων Πτολεμαΐδας (Κούρτης): Εμμανουάηλ Γλ., ΚούσηΕλ., Αϊτσίδου, Κούση Π., Κουρλούκη, Κούση Στ., Εμμανουήλ Αρ. (λ), Μπίγγα
Ηρακλής Ιωαννίνων (Κωνσταντίνος Ζιώγος): Χατζηγιάννακου, Ασημακίδου, Χαμπυλομάτη, Μπούσα Μ., Παπακωνσταντίνου, Κολέτση, Σάκκου (λ), Δασκάλου, Καλαμαρίδου

Ένωση Ελασσόνας - ΕΑ Λάρισας 3-0 (25-17, 25-23, 25-20)
Ένωση Ελασσόνας (Παναγιώτου Βάλλιος): Μπούσια Σ., Πλιάκα, Λίπσιου, Μπούσια Χ., Πίρβα, Κασελούρη, Ζιάκου (λ), Παναγιώτου, Ζιουργκάνου, Κατσαρέ
ΕΑΛ (Πνάκας): Μαδένογκλου, Παπαστεργίου, Κουτσογιάννη, Κολοβέτσιου, Τουσιούδη, Μπέη, Τίκα (λ), Καματσέλου (λ), Ζαφειρίου, Σουλτούκη, Καλαμάκα

Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Γιώργος ΜΑΝΤΖΙΟΣ (ΚΟΛΛΕΓΙΟ)
Σημείωση drapetsonavolley: Το παρακάτω κείμενο προέρχεται από τον ιστότοπο της ΕΟΠΕ. Επειδή υπάρχουν σοβαρά λάθη στη σύνθεση της ομάδας μας, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το ίδιο γίνεται σε όλους τους αγώνες, οπότε σας παρακαλούμε να μην είσαστε σίγουροι, ότι οι αναγραφόμενες συνθέσεις των ομάδων, είναι και οι σωστές.

Μπροστά σε περίπου 250 οπαδούς της που βρέθηκαν στις εξέδρες της Νέας Φιλαδέλφειας η ΑΕΚ επικράτησε 3-1 της Αργυρούπολης στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Α2 ανδρών. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και παρά το δύσκολο 2-0 των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι αντιστάθηκαν σθεναρά, μείωσαν σε 2-1 και διεκδίκησαν κάτι παραπάνω στο τέταρτο σετ, χωρίς όμως, να τα καταφέρουν.

«Διπλό» μέσα στο Μοσχάτο πανηγύρισε η Παλλήνη σε ένα παιχνίδι που δεν έλειψε η ένταση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα και δύο αποβολές για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, στο 3ο σετ και ενώ το Μοσχάτο ήταν μπροστά με 12-11, ο προπονητής Ανέστης Μαλτίδης, αλλά και ο έφορος της ομάδας Νεκτάριος Χαλβατζής αποβλήθηκαν από τον Α’ διαιτητή, λόγω έντονων διαμαρτυριών.


Πιο δύσκολα από ό,τι φανερώνει το τελικό σκορ 3-0, έφτασε το Κολλέγιο στην πρώτη νίκη του κόντρα στον Οδυσσέα Αμαρουσίου. Οι φιλοξενούμενοι δυσκόλεψαν αρκετά τους γηπεδούχους που όμως, πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς.


Με «διπλό» μέσα στον Εθνικό ξεκίνησαν τα Ταταύλα, αφού παρά το γεγονός ότι το ματς ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να «αποδράσουν» με τους τρεις βαθμούς από το «Π. Σαλπέας».


Με εντός έδρας νίκη στο τάι μπρέικ κόντρα στον Πανελλήνιο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν 2-0 στα σετ, αλλά οι φιλοξενούμενοι επανήλθαν ισοφαρίζοντας σε 2-2 και τελικά η... βεντέτα λύθηκε στο 5ο σετ που είχε και αυτό δραματικό φινάλε.



Πρεμιέρα στην Α2 ανδρών και στον 2ο όμιλο διεξήχθη ντέρμπι στην Πάτρα, ανάμεσα στον Ερμή και την Φθία, με την ομάδα της Λαμίας να παίρνει τη νίκη στο τάι μπρέικ.

Διπλό πέτυχε και η Παναχαϊκή, που πέρασε «αέρας» από τη Μαλεσίνα με 3-0 σετ. Φιλοξενούμενος νίκησε και στο άλλο ματς του ομίλου, με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας να περνά από την έδρα του Ζωγράφου. 


Ο πρώτος «άσος» στον όμιλο ήρθε στη Μεταμόρφωση, όπου η τοπική ομάδα επιβλήθηκε με 3-0 σετ της Δραπετσώνας. Εντός έδρας νίκη και για τον Πανερυθραϊκό, 3-0 σετ την Ολυμπιάδα Πατρών.


Στον 3ο όμιλο, ο ΣΠΑ Καρδίτσας παρότι ήταν χωρίς προπονητή στον πάγκο και έχασε το πρώτο σετ, πήρε τη νίκη με 3-1 στην έδρα του Γαλαξία στη Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας έτσι με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Εκτός έδρας νίκη και για την Ορεστιάδα, στο ντέρμπι του Έβρου. Οι «πράσινοι» νίκησαν την ΓΕΑ στην Αλεξανδρούπολη με 3-0 σετ. Εύκολη νίκη και για τη ΜΕΝΤ, πανηγύρισε το άνετο 3-0 επί του Πιερικού.


Με τη δύναμη της έδρας του ξεκίνησε ο Μέγας Αλέξανδρος που κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 κόντρα στη ΧΑΝΘ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση (1-1), αλλά στα κρίσιμα σημεία του τρίτου και τέταρτου σετ, οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι και έτσι μπήκαν με το... δεξί στο πρωτάθλημα.


Ο Αίαντας προηγήθηκε εύκολα με 1-0 της ΧΑΝΘ στον Εύοσμο, αλλά χρειάστηκε να δώσει σκληρή μάχη για να πάρει τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και πάλεψαν μέχρι και τον τελευταίο πόντο του τέταρτου σετ για να αποσπάσουν έστω και τον βαθμό, αλλά δεν τα κατάφεραν.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις της 1ης αγωνιστικής ανά όμιλο:


1oς όμιλος

ΑΕΚ - ΑΟΝ Αργυρούπολης 3-1 (25-20, 30-28, 21-25, 25-22)
ΑΕΚ (Κλαρούδας): Κρέτσης, Ρουμελιωτάκης, Σαμαντάς, Παπαδόπουλος, Πελτέκης, Σασάτη, Κάπελας (λ), Καπίρης, Αναστασίου.
ΑΟΝ Αργυρούπολης (Μπουτσουρής): Μπουγάς, Τερζής, Παυλίδης, Παγουλάτος, Μηνούδης, Μπαλτάτσης, Ρούσσος (λ), Παπαπέτρου, Χριστοδουλάκης, Αρχοντής.

ΣΑ Κολλεγίου - Οδυσσέας Αμαρουσίου 3-0 (25-22, 25-23, 25-19)
Κολλέγιο (Καραμαρούδης): Μάντζιος, Κοτσιλιάνος, Σωτηρίου, Ζουπάνης, Αριστόπουλος, Αδαμόπουλος, Πολυμερόπουλος (λ), Σαμουήλης, Κατσαούνης, Γκορτσιανιουκ.
Οδυσσέας (Ρούμελης): Πεπόνης, Τσούμας, Παπαδόπουλος, Μπανιάς, Βυθούλκας, Χριστοδούλου, Κοτζαμπάσης (λ), Κωνσταντινίδης, Βαφάι.

ΑΟΠ Μοσχάτου - Παλλήνη 0-3 (28-30, 19-25, 23-25)
ΑΟΠ Μοσχάτου (Μαλτίδης Α.): Ταραμπίκος, Σωτηράκης, Μανούσος, Φελέρης, Αδαμόπουλος, Κόρλος, Αντωνιάδης (λ),Οικονομόπουλος, Αγγελής, Παπαδέας.
Παλλήνη (Φλώρος Γ.): Παπαστέλιος, Κοντός Θ., Αντωνάκης, Δημητρίου, Νιώτας, Μπιλλήρης, Κοτζαμπάσης (λ), Χριστοφοράκης, Κοντός Ι.

Εθνικός Πειραιώς - Ταταύλα 0-3 (14-25, 20-25, 19-25)
Εθνικός Πειραιώς (Ζανάκης): Βαβάτσης, Λαμπρινός, Τσουμελέας, Μήτσης, Μαμάης Ι., Μαυρούδης, Κουβουτσέλης (λ), Παντόπουλος, Χατζηθάνος, Σιώλης.
Ταταύλα (Αρέτας): Κότσης, Μανιάτης, Λοράνδος, Καρράς, Ρομπότσης, Χατζηκάλφας, Χανδρινός (λ), Κυρίτσης.

ΟΦΗ - ΓΣ Πανελλήνιος 3-2 (25-19, 25-22, 21-25, 22-25, 16-14)
ΟΦΗ (Μακαλιωτάκης): Παπαδάκης, Παπαχρήστος, Ραδίκαλης, Μαγρεμπλής, Πλατινίδης,Γονιαδάκης, Λαγουβάρδος (λ)
ΓΣ Πανελλήνιος (Τσολακίτας): Παπαβασιλειου, Σαμπάνη, Λούκας, Χριστοφίδης, Γερουσόπουλος, Τοκάνης, Καρράς (λ).




Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2012-13
Α΄ΟΜΙΛΟΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θ ΟΜΑΔΑ                     ΑΓ. ΒΑΘ ΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΣΕΤ 3-0 3-1 3-2 2-3 1-3 0-3
1. Κολλέγιο Αθηνών 1 3 1 0 (3-0) 1




2. Παλλήνη 1 3 1 0 (3-0) 1




3. Ταταύλα 1 3 1 0 (3-0) 1




4. ΑΕΚ 1 3 1 0 (3-1)
1



5. Ο.Φ.Η. 1 2 1 0 (3-2)

1


6. Πανελλήνιος 1 1 0 1 (2-3)


1

7. Αργυρούπολη ΑΟΝ 1 0 0 1 (1-3)



1
8. Οδυσσέας Αμαρ. 1 0 0 1 (0-3)




1
9. Μοσχάτο 1 0 0 1 (0-3)




1
10. Εθνικός Π. 1 0 0 1 (0-3)




1
11. ΣΦΠ Χανίων 0 0 0 0 (0-0)





12. Γ.Ε.Ηρακλειου 0 0 0 0 (0-0)






2ος όμιλος

ΑΣΠ Ερμής - ΑΠΣ Φθία 2-3 (24-26, 25-17, 19-25, 25-17, 19-21)
ΑΣΠ Ερμής (Σταματόπουλος Σταύρος): Κοντοδημόπουλος, Μποζγανάς, Χασάπης, Κανάς, Κόζης, Χρυσανθακόπουλος, Νούσιας (λ), Μάνασης, Δημητρόπουλος, Μαθιουδάκης
ΑΠΣ Φθία (Ντάλας Ηλίας): Παπαθωμόπουλος, Αναστασόπουλος, Σάβα, Δημούλας, Σοφοκλέους, Πλιάτσικας, Τσανιδάς (λ), Καλαθάς, Αθανασίου

ΑΣ Αίας Μαλεσίνας - ΓΕ Παναχαϊκή 0-3 (20-25, 20-25, 15-25)

ΑΚ Ζωγράφου - ΑΣ Ιωνικός 0-3 (21-25, 22-25, 21-25)
Ζωγράφου (Λοϊζίδης): Βρανιάς, Δαλέκος, Κωλέτης Γ., Καραμούντζος, Μαρκάκης, Χαριλάου, Τρίγκας (λ), Μαρκόπουλος Γ., Κατσάνης, Μαρκόπουλος Α.
Ιωνικός (Νικηφορίδης): Φιλιππαίος, Νικητάκης, Μεσσάλας, Πασιαλής, Μακρόπουλος, Αναστόπουλος, Ζαγκανάς (λ), Οικονόμου, Καλογερόπουλος, Σαραντόπουλος

Μεταμόρφωση - ΔΑΣ Δραπετσώνας 3-0 (27-25, 25-17, 25-14)
Μεταμόρφωση (Αλεξανδρόπουλος): Καρακίτσος, Αλεξόπουλος, Καραγιώργος, Μίχας, Λένας, Αργυρακάκης, Παλαιολόγος (λ), Χελιώτης, Καλίνης, Μαργαρίτης.

Πανερυθραϊκός - ΑΕΠ Ολυμπιάς 3-0 (25-23, 25-21, 25-20)


Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2012-13
Β΄ΟΜΙΛΟΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θ ΟΜΑΔΑ                     ΑΓ. ΒΑΘ ΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΣΕΤ 3-0 3-1 3-2 2-3 1-3 0-3
1. Παναχαϊκή 1 3 1 0 (3-0) 1




2. Πανερυθραϊκός 1 3 1 0 (3-0) 1




3. Ιωνικός Ν.Φ. 1 3 1 0 (3-0) 1




4. Μεταμόρφωση 1 3 1 0 (3-0) 1




5. Φθία Λαμίας 1 2 1 0 (3-2)

1


6. Ερμής Πατρών 1 1 0 1 (2-3)


1

7. Ολυμπιάδα Πατρών 1 0 0 1 (0-3)




1
8. Δραπετσώνα 1 0 0 1 (0-3)




1
9. Ζωγράφου 1 0 0 1 (0-3)




1
10. Αίας Μαλεσίνας 1 0 0 1 (0-3)




1
11. Ιωνικός Σάμου 0 0 0 0 (0-0)






3ος όμιλος

ΑΜΟ Γαλαξίας - ΣΠΑ Καρδίτσας 1-3 (25-18, 21-25, 21-25, 21-25)
ΑΜΟ Γαλαξίας (Μοσχοφίδης Νικολαος): Νικολιδάκης Α., Μούρτζιος Π., Κόκκινος Β., Παραδισάνος Ι., Δάλας Α., Τσαλπακτσόγλου Α., Ρομαλιάδης Α.(λ), Χατζηγώγος Ν.-Π., Αδαμάκης Γ
ΣΠΑ Καρδίτσας (-): Βασιλάκος Χ., Νεδιλάκης Σ., Αλεξίου Α., Χήρας Α., Παπαγεωργίου Α., Καραγκιώζης Ν. , Τακούρης Ε. (λ)

ΓΕ Αλεξανδρούπολης - ΑΟ Ορεστιάδας 0-3 (23-25, 16-25, 23-25)
ΓΕ Αλεξανδρούπολης (Δήμητσας): Παντίρης, Σκευάς, Δημητρούδης Ισ. (λ), Δημητρούδης Ιωαν., Αμαριανάκης, Σταματίου, Κώττας, Κίτσιος, Πασάκος, Χατζόπουλος, Χριστόφας, Αρχοντούδης
Ορεστιάδα (Τσακμάκης): Προδρομίδης, Κεμανετζής, Καψαλιάρης, Λαχτάρας, Χουσίδης, Αρχοντίδης, Βλασακίδης, Γραμματικόπουλος, Κουλαξίδης, Κωνσταντινίδης (λ)

ΜΕΝΤ - ΣΦΠ Πιερικός 3-0 (25-13, 25-21, 25-11)
ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Σάκογλου, Ναζίρης, Γεροβασιλείου, Δημητριάδης, Αντιφάκος, Βέλο, Μεληδώνης (λ), Μπαντιανίδης
Πιερικός (Σαρρής): Ηλίδης, Γερομίχαλος, Χρυσίκος, Κρομμυδάς, Μπατσάρας, Γιατσίδης, Καλιάκος (λ), Ξενίδης, Αλεξίου

Μέγας Αλέξανδρος - ΧΑΝΘ 3-1 (25-16, 18-25, 25-21, 26-24)
Μέγας Αλέξανδρος (Γζουντέλης): Παπανικολάου, Ρεμπούτζιας, Ρούσσος, Στοϊλούδης, Παλέντζας, Μπουφίδης, Γκίνης (λ), Καψαμπέλης (λ), Σβάρνας, Δημητριάδης, Κοντογιάννης, Παπαδόπουλος.
ΧΑΝΘ (Σδραυκάκης): Δίγκας, Τσάρας, Κεσογλίδης, Αντωνακάκης, Ντινόπουλος, Χριστόπουλος, Πάντζιος (λ), Ακριτίδης, Οικονομίδης.

Αίαντας Ευόσμου - Ελπίδα Θεσ. 1-3 (25-15, 19-25, 18-25, 19-25)
Αίαντας Ευόσμου (Κουτουνίδης): Σκαρλατίδης, Καψειμάκης, Βαφέας, Βλάχος, Καμαριώτης, Σακελλαρίδης, Κνάπεκ (λ), Ζολώτας, Κερτικίδης, Τουλκερίδης, Ιωακειμίδης.
Ελπίδα Θεσ. (Κυλίτσης): Τσίκρας, Βασιλειάδης, Γκούγκουρας, Σαχπαζίδης, Μπατσαράς, Καλαϊτζής, Αλμαλής (λ), Ρόιος, Κουτσονίκας, Νικολακάκης.

Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2012-13
Β΄ΟΜΙΛΟΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θ ΟΜΑΔΑ ΑΓ. ΒΑΘ ΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΣΕΤ 3-0 3-1 3-2 2-3 1-3 0-3
1. ΜΕΝΤ 1 3 1 0 (3-0) 1




2. Ορεστιάδα 1 3 1 0 (3-0) 1




3. ΣΠΑ Καρδίτσας 1 3 1 0 (3-1)
1



4. Μ.Αλέξανδρος 1 3 1 0 (3-1)
1



5. Ελπίδα Αμπελοκήπων 1 3 1 0 (3-1)
1



6. Χ.Α.Ν.Θ. 1 0 0 1 (1-3)



1
7. Γαλαξίας 1 0 0 1 (1-3)



1
8. Αίας Ευόσμου 1 0 0 1 (1-3)



1
9. ΓΕ Αλεξανδρούπολης 1 0 0 1 (0-3)




1
10. Πιερικός 1 0 0 1 (0-3)




1
11. Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων 0 0 0 0 (0-0)





ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...