Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Η ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΗΡΑΚΛΗΣ Κ.
Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-2 σετ του Αιγάλεω και προκρίθηκε στο Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων.
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ και βρέθηκε μπροστά με 14-8 στο δ’ σετ, αλλά το Αιγάλεω κατάφερε να οδηγήσει το ματς στο τάι μπρέικ (στο δ’ σετ έτρεξε ένα απίθανο σερί 17-3!), όπου μέχρι τα μισά είχε το προβάδισμα. Μετά την αλλαγή γηπέδου όμως η Σωτηρίου τελείωσε τις καθοριστικές μπάλες στις κόντρα επιθέσεις και στο 13-10 δύο μπλοκ από Κασδοβασίλη, Αποστολάκη χάρισαν τη νίκη στις πράσινες.

Τα σετ: 25-19, 23-25, 25-16, 17-25, 15-10 Παναθηναϊκός (Βλαχονικολός): Σωτηρίου, Γιαννακοπούλου, Κασδοβασίλη, Κεφαλά Ελευθερία, Κεφαλά Ευθυμία, Αποστολάκη, Κουμούτσου –λ / Αγγελή Αιγάλεω (Αντωνιάδου): Βλάχου, Μανωλίκα, Τζιορίδη, Καραβανά, Ρίζου, Μιλεντίγεβιτς, Αναστασιάδου –λ / Παυλοπούλου, Κομπορόζου.

το Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων προκρίθηκε ο Ηρακλής Κηφισιάς μετά τη νίκη του στον σημερινό ημιτελικό της Μεταμόρφωσης επί της Κορίνθου με 3-1 σετ.
Ο Ηρακλής στο πρώτο σετ χάρις στα σερβίς της Παπαδάτου μετέτρεψε το 5-5 σε 17-5 και προηγήθηκε εύκολα, ωστόσο η Κόρινθος βελτίωσε την υποδοχή της, μπήκε στο παιχνίδι φτάνοντας να προηγηθεί και με 14-15 στο β’ σετ ωστόσο κάποια λάθη στην επίθεση έδωσαν το δικαίωμα στην Κηφισιά να ξεφύγει με 19-15 και να κάνει το 2-0.

Η Κόρινθος όμως μπήκε ακόμη πιο δυνατά στο γ’ σετ, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ από νωρίς (4-7) ενώ έφτασε να προηγηθεί και με 7-15, αναγκάζοντας τον Στέφανο Πολύζο να αλλάξει τη μισή του ομάδα. Ο Ηρακλής μείωσε σε 20-23 και 21-24, αλλά το χαμένο σερβίς της Μαυράκου έδωσε τη σετ στην Κόρινθο.

Στο δ’ σετ οι τυπικά φιλοξενούμενες προηγήθηκαν για πρώτη και τελευταία φορά με 2-4. Στη συνέχεια, η ομάδα της Κηφισιάς έλεγχε το παιχνίδι και παρότι η Κόρινθος «επέστρεψε» από το 7-12 στο 13-13, ο Ηρακλής «έτρεξε» σερί 6-0 και «καθάρισε» με 25-20.

Τα σετ: 25-09, 25-20, 21-25, 25-20
Ηρακλής Κηφισιάς (Πολύζος): Σταθόπουλου, Μολδοβανίδη, Πρόκτερ, Παπαδατου, Γκρέκα, Κορναράκη, Οικονομοπούλου-λ / Γρηγοροπούλου –λ, Μαυράκου, Ανδρονίδη, Λιόντα,
ΑΣΠ Κόρινθος (Βατουσιάδη): Βοζάλη, Γκιάτα, Αλατζάκη, Τσέλικα, Βενετσάνου, Βλάχου, Αγγιστριώτη –λ / Κοντογιάννη, Κωνσταντάκου.

Το «εισιτήριο» για την τελική φάση (final four) του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων εξασφάλισε η Ελπίδα Αμπελοκήπων που στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης που διεξήχθη την Μεγάλη Τρίτη στα Τρίκαλα, επιβλήθηκε με 3-0 (25-17, 26-24, 25-14) επί του Άρη.


Η ομάδα των Αμπελοκήπων μπήκε δυνατά στο παιχνίδι έχοντας... προσαρμοστεί πια στα Τρίκαλα, όπου στην προηγούμενη φάση, πέτυχε το απόλυτο 3x3.

H «φόρα» που είχε από τα ματς των ημιτελικών, φαίνεται ότι βοήθησε την Ελπίδα κόντρα στις «κίτρινες» που προέρχονταν από την δεύτερη θέση στον όμιλο της Καλαμπάκας. Έτσι, το πρώτο σετ κατέληξε στις τυπικά γηπεδούχες με συνοπτικές διαδικασίες (25-17), όμως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Στο δεύτερο σετ έγινε πραγματική μάχη με τον Άρη να βελτιώνει την υποδοχή του, εκεί που πονούσε στο πρώτο σετ και να παλεύει στα ίσια για την ισοφάριση. Ωστόσο, όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και η Ελπίδα κατάφερε να κάνει το 2-0 (26-24).

Με την ψυχολογία ξεκάθαρα πια υπέρ τους, τα κορίτσια των Αμπελοκήπων έκαναν... περίπατο στο τρίτο και τελευταίο –όπως αποδείχτηκε- σετ, αφού από την απέναντι πλευρά του φιλέ, οι «κίτρινες» είχαν απογοητευτεί. Το 3-0 (25-14) έγινε με τον ευκολότερο τρόπο και έτσι, η Ελπίδα πανηγύρισε την πρόκριση στο final four της διοργάνωσης.

Τα σετ: 25-17, 26-24, 25-14
Ελπίς Αμπελοκήπων (Γεωργιάδης Γιώργος): Καραμούτζα, Δέμπη, Μπιλιούρη, Νώτη, Παπάζογλου, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ), Καρακατσάνη.

Άρης (Σουρβαλής Ιωάννης): Πίττα, Μαναβή, Χίτζιου, Σακαράκη, Μοδιώτη, Κοσμά, Παπαδοπούλου (λ), Μπουλιώνη (λ), Λαϊνάκη, Σαρηγιανίδου.

Ο Ασκληπιός Τρικάλων, παίζοντας στην έδρα του, πανηγύρισε μια εύκολη νίκη επί του Ηρακλή Ιωαννίνων με 3-0 σετ (25-19, 25-16, 25-08) και προκρίθηκε στο Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων,
Η ομάδα των Τρικάλων, που στον όμιλο τερμάτισε δεύτερος πίσω από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, σήμερα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον πρώτο του άλλου ομίλου και παίζοντας με μια επτάδα κέρδιζε το ένα σετ πιο εύκολα από το άλλο!

Ηρακλής Ιωαννίνων (Ζιώγος Κώστας): Ζιώγου, Λώλη, Χαμπηλομάτη, Αθανασοπούλου, Καλαμαρίδου, Αδάμου, Λέρα (λ), Τόσκα, Καμηνά
Ασκληπιός Τρικάλων (Ιόβτσεβ Ντίμιταρ): Γκιρογιάννη, Γιαννούλη, Γεωργίου, Βουλγαράκη, Καπέλλου, Τόλλιου, Γκουτζούμπα (λ)
 

ΗΤΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΥ / ΖΟΥΠΑΝΗ ΣΤΟ GRAND SLAM ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΙ


Την ήττα γνώρισαν οι Γιώργος Κοτσιλιάνος / Νίκος Ζουπάνης στον Α΄ γύρο των προκριματικών στο πρώτο τουρνουά Grand Slam της χρονιάς που άρχισε τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης (ώρες Ελλάδας) στη Σαγκάι. Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε από τους αυστριακούς Huber / Seidl με 2-1 (26-24, 19-21, 15-12) και έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση για τον Β΄γύρο. Δείτε από το laola1.tv και το volleynews.gr σε livestreaming τα προκριματικά που γίνονται στο γήπεδο Νο1.

Το ταμπλό των προκριματικών: ΕΔΩ
volleynews.gr
Στη φωτογραφία ο Κοτσιλιάνος, περνά από το μπλοκ του Seidl.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 4η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ VOLLEYBALL CAMP ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ


ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Με μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση και εκτός έδρας νίκη με 3-0 (10-25, 14-25, 23-25) επί του Πειραικού, έκλεισε για φέτος η αυλαία για το γυναικείο μας τμήμα.
Τα κορίτσια μας, έδειξαν για μια ακόμα φορά πάθος και δίψα για τη νίκη και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδωσαν το δικαίωμα στον Πειραικό, να διεκδικήσει κάτι στον αγώνα.
Αυτός λοιπόν ήταν ο τελευταίος αγώνας, της φετινής πολύ δύσκολης χρονιάς, η οποία μας αφήνει με ανάμικτα συναισθήματα, γιατι ναι μεν ως νεοφώτιστοι στην κατηγορία, θα έπρεπε αρχικά να κοιτάγαμε τη σωτηρία μας και να ήμασταν ευχαριστημένοι, από την άλλη δε, είχαμε το καλύτερο δυναμικό της κατηγορίας, αλλά τα σοβαρά εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε από την αρχή του πρωταθλήματος, δε μας άφησαν ήσυχους και προσηλωμένους στο στόχο του πρωταθλήματος, ο οποίος όπως φάνηκε εκ των υστέρων δεν αποτελούσε στόχο όλων μας. Δεν πειράζει όμως, από τις άσχημες στιγμές, εμείς έχουμε μάθει να βγάζουμε και να κρατάμε μόνο τα καλά και φέτος ως καλά, έχουμε τις πάρα πολλές επιτυχημένες πρεμιέρες σε γυναικείο πρωτάθλημα από τα μικρά κορίτσια του τμήματος που ηλικιακά ανήκουν σε κατηγορίες μίνι βόλει, παγκορασίδων και κορασίδων.
Και ένα στατιστικό στοιχείο. Η φετινή χρονιά άνοιξε και έκλεισε με την ίδια ομάδα. Τον Πειραικό αντιμετωπίσαμε στον πρώτο μας αγώνα για το θεσμό του κύπελου σε εντός έδρας αγώνα και ηττηθήκαμε με 3-2 και τον Πειραικό αντιμετωπίσαμε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Άριστη η διαιτησία της κας. Μεταξά και του κ. Δρεμέτσικα.
ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: (Φραντζέσκος - Λιναράκη) Γιανναράκη, Κοματά, Στογιάννου, Βρεκούση, Κολοκοτρώνη, Τούντα, Χαλατσάκου (λ), Λίκα (λ), Παυλίδη, Ηλία.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Σαραντίτης - Σκαρτάδος) Πατσιαβούδη, Καραγιαννίδου, Βουλγαράκη, Χίου, Γκουντιμένκο, Μουρατίδη, Κοκκινάκη (λ), Μπουρέλι, Σιμιτζή, Ιωάννου, Λιόλιου.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:
ΠΗΓΑΣΟΣ - ΑΡΗΣ 3-0
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΜΟΣΧΑΤΟ 3-0
ΑΙΟΛΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 3-1
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ 3-0
ΙΚΑΡΟΣ - ΕΥΡΥΑΛΗ 3-2
ΙΛΙΟ - ΡΕΝΤΗΣ 1-3
ΙΡΙΔΑ - ΜΙΛΩΝΑΣ 3-0
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (84-21) 81
------------------------------------------------
2. ΓΑΝΣ ΙΡΙΔΑ (82-29) 73 
--------------------------------------------
3. ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (79-28) 72 
4. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (72-33) 66  
5. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (73-40) 65 
6. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ (61-54) 47   
7. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (61-53) 46 (6)
8. ΑΕ ΡΕΝΤΗ (58-57) 46 (0) 
9. ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (61-58) 45   
10. ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ (51-60) 44  
11. ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ (51-63) 39    
12. ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (49-65) 36
----------------------------------------------------------   
13. ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ (36-75) 25 
14. ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (33-79) 20 
15. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ (20-85) 09
16. ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ (16-87) 06
Η Πετρούπολη, ανήλθε στην Α2.
Η Ίριδα, προκρίθηκε στα μπαράζ με τους δευτεραθλητές από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πελοπόννησο, όπου θα προκριθεί μία ακόμα ομάδα στην Α2.
Οι Αίολος, Μοσχάτο, Μίλωνας και Άρης υποβιβάστηκαν στην Τοπική Κατηγορία ΕΣΠΕΔΑ. Οι Αίολος και Μοσχάτο, συμπαρασύρονται από τον υποβιβασμό από την Α2 της Άρτεμης και της Φιλίας.         

3 ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΥΠΕΛΩΝ ΕΣΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΩΝ

Γιορτή του Βόλεϊ ήταν η διοργάνωση των τελικών του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Πετρούπολης.
Πετρούπολη και Νέα Πέραμος κυπελλούχοι ΕΣΠΕΔΑ. 3 Videos on air!Μπροστά σε πολλούς φιλάθλους του αθλήματος η ομάδα της Πετρούπολης κατέκτησε το Κύπελλο στην κατηγορία των γυναικών επικρατώντας με 3-2 της Ένωσης Ιλίου, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω με 2-0 σετ.
Στους άνδρες η Νέα Πέραμος αποδείχθηκε πιό έτοιμη στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού απένατι στην Φιλία Περάματος και κατέκτησε το Κύπελλο νικώντας με 3-0.
Το volleynews.gr και το sportshero.gr, σε προσφορά του Δήμου Πετρούπολης και υπό την αιγίδα της ΕΣΠΕΔΑ, σας μετέδωσαν σε LIVE Streaming το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε την κάλυψη όπως θα θέλαμε, λόγω της κακής ποιότητας του Ίντερνετ στην περιοχή.
 Δείτε τα παιχνίδια και τις απονομές σε μαγνητοσκόπηση ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ VOLLEYBALL CAMP ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΑΝ ΚΟΒΑΖΙΤΣ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξάγεται εδώ και 3 ημέρες το 1ο volleyball camp του συλλόγου μας με το Ζόραν Κόβαζιτς.
Ήδη τα κορίτσια που μετέχουν, έχουν διδαχτεί αρκετά τα οποία θα τα βοηθήσουν πάρα πολύ στη μετέπειτα πορεία τους στο χώρο και στις προπονήσεις των ομάδων τους. 
Σε όλες τις μέχρι τώρα προπονήσεις, μετέχει η διεθνής αθλήτρια του Ηρακλή Κηφισιάς Τζίνα Λαμπρούση, η οποία και ξεκίνησε την πρώτη ημέρα την προθέρμανση των αθλητριών με αεροβική, που ενθουσίασε τα κορίτσια, τα οποία παρά την κούραση τους, φεύγουν με το χαμόγελο από τις προπονήσεις, δείχνοντας ότι την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται για την παρακολούθηση αυτού του camp, θέλουν να τη γευτούν μέχρι το τέλος και σε όλη τη διάρκεια του.
Ο σύλλογος μας, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της εποχής μας και θέλοντας να δώσει το δικαίωμα στην παρακολούθηση του camp σε όσα περισσότερα κορίτσια, αλλά και αγόρια θέλουν, καλεί όλους τους αθλητές και αθλήτριες που θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα που παραδίδει ο κ. Κόβαζιτς και οι συνεργάτες του, να έρθουν και να τα παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ από τις εξέδρες του γυμναστήριου.
Αυτήν την απόφαση, πήραμε γιατί παρακολουθώντας τις εργασίες του πρώτου τριήμερου, κρίνουμε ότι πρόκειται πραγματικά για μια τεράστια ευκαιρία για όλους να μπορέσουν να αντλήσουν όσα περισσότερα μπορούν από τη μεταδιδόμενη γνώση του κ. Κόβαζιτς. Και αν το οικονομικό είναι τροχοπέδη για κάποιους, με την απόφαση αυτή θα μπορούν - έστω και από την εξέδρα -  να το παρακολουθήσουν.
Υπενθυμίζεται ότι το camp, συνεχίζεται μέχρι τη Μ. Πέμπτη και ώρες 12:00 - 14:30 και μετά το Πάσχα από Τρίτη και τις ίδιες ώρες.
 

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η ΚΥΖΙΚΟΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΕΣΠΕΔΑ ΑΝΤΡΩΝ



Έκανε το... νταμπλ ο Κύζικος
Ιδανικά κύλησε η σεζόν για τον Κύζικο Ν. Περάμου, καθώς μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Β' όμιλο του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών, σήκωσε και το Κύπελλο της ΕΣΠΕΔΑ.

Στον τελικό που είχε διάρκεια 1 ώρα και 13 λεπτά και διεξήχθη στην Πετρούπολη, επικράτησε με 3-0 (25-22, 25-17, 25-22) του ΑΟ Φιλία Περάματος και στέφθηκε κυπελλούχος μέσα σε εορταστικό κλίμα και ένα κατάμεστο γήπεδο από παράγοντες, φιλάθλους, αθλητές και προπονητές.

Μετά τη λήξη του τελικού απονεμήθηκαν  το κύπελλο και τα μετάλλια στον κυπελλούχο και τον φιναλίστ της διοργάνωσης.

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν από το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ο Πρόεδρος  Κος Γιώργος Κογκαλίδης, ο Κος Τάσος Νικολάκης Γεν.γραμματέας, ο Αντιπρόεδρος Κος Μεταξάς Δημήτρης και η Ειδική Γραμματέας Κα Αθηνά Καλαϊτζίδου καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Πετρούπολης Κος Θωμάς Κοτσαμπάς μαζί με μέλη και παράγοντες του Δήμου.

ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΕΣΠΕΔΑ
2007-2008 : ΑΟ Ταταύλα
2008-2009 : Πανιώνιος
2009-2010 : ΔΑΣ Δραπετσώνας
2010-2011 : Ολυμπιακός

Η 3η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Ιωάννα ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)
Η πρόκριση στην Ημιτελική Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων ήταν δεδομένη από χθες για την Ελπίδα Αμπελοκήπων και τον Ασκληπιό Τρικάλων που σήμερα έπαιξαν για την πρωτιά του ομίλου, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί με 3-1 σετ και να τερματίζει αήττητη, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την γηπεδούχο ομάδα. Στο ματς των... αποκλεισμένων, τα Νέα Μουδανιά νίκησαν τον Πιερικό στο τάι μπρέικ.
Την Μεγάλη Τρίτη ξεκινά -και πάλι στα Τρίκαλα- η Ημιτελική φάση με την Ελπίδα και τον Ασκληπιό να περιμένουν τους δύο πρώτους του ομίλου της Καλαμπάκας. Τα αυριανά χιαστί παιχνίδια θα γίνουν στις 16.00 και 18.00.

Μ. Δευτέρα 29/4/2013
ΣΦΚ Πιερικός - Νέα Μουδανιά 2-3 (19-25, 27-25, 28-26, 13-25, 03-15)
Πιερικός (Σαρρής Κωνσταντίνος): Μπατσίλα, Καλαϊτζή, Τσιουτσιούλη, Γκουτζαμάνη, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Γκουτζούλη (λ), Τόσκα, Θεοδώρου
Νέα Μουδανιά (Κατριλιώτη Χρυσούλα): Τζιρανίδου Δ., Μάνου, Μυλωνά, Τζιρανίδου Σ., Αρνάκη, Νικούλη, Ευτατόγλου (λ), Κουζίνα, Παπαβασιλείου

Ελπίς Αμπελοκήπων - Ασκληπιός Τρικάλων 3-1 (25-17, 24-26, 25-17 25-04 )
Ελπίς Αμπελοκήπων (Γεωργιάδης Γιώργος): Καραμούτζα, Δέμπη, Μπιλιούρη, Νώτη, Παπάζογλου, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ), Μούχλια, Καρακατσάνη, Ντονοπούλου, Μαμουλασβίλι, Φωτιάδου
Ασκληπιός (Ιόβτσεβ Ντίμιταρ): Γκιρογιάννη, Γιαννούλη, Γεωργίου, Βουλγαράκη, Καπέλλου, Τόλλιου, Γκουτζούμπα (λ), Προβίδα, Μουζακιάρη, Κουκούτ, Λεπενιώτη

Η βαθμολογία
1. Ελπίς Αμπελοκήπων 6 (9-3)
2. Ασκληπιός Τρικάλων 5 (7-3)

3. Νέα Μουδανιά 4 (4-8)
4. ΣΦΚ Πιερικός 3 (3-8)

Σε ένα ματς που τα τρία από τα τέσσερα σετ κρίθηκαν στην ελάχιστη διαφορά των δύο πόντων, ο Άρης επικράτησε του Ερμή Δράμας με 3-1 σετ και "ακουλουθεί" τον Ηρακλή Ιωαννίνων στα Ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων. Στο άλλο ματς της ημέρας, που ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, η ομάδα των Ιωαννίνων νίκησε στο τάι μπρέικ την ΕΑ Λάρισας.
Στην Ημιτελική φάση που ξεκινά αύριο Μεγάλη Τρίτη στα Τρίκαλα, ο πρώτος Ηρακλής Ιωαννίνων θα παίξει με τον Ασκληπιό Τρικάλων, ενώ ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Άρης - Ερμής Δράμας 3-1 (27-25, 25-23, 23-25, 25-17)
Άρης (Σουρβαλής Ιωάννης): Πίττα, Μαναβή, Χίτζιου, Σακαράκη, Μοδιώτη, Κοσμά, Παπαδοπούλου (λ), Λαϊνάκη, Μπουλιώνη, Σαρηγιανίδου, Μπουσνάκη, Κωνσταντινίδου
Ερμής Δράμας (Θεοδωρίδης Σοφοκλής): Χατζούδη, Στάικου, Κιτσιούκη Σ., Ελευθεριάδου, Παρλόγλου, Καρατισίδου, Σωτήρογλου (λ), Ναφαναηλίδου, Γκουτσιούδη, Γαϊτανίδου, Ζωγραφίδου, Κιτσιούκη Σ.

ΕΑ Λαρίσης - Ηρακλής Ιωαννίνων 2-3 (24-26, 25-22, 14-25, 25-15, 07-15)
ΕΑ Λαρίσης (Πνάκας Πέτρος): Μαδένογλου, Κοντονάσιου, Τάση, Σουλτούκη, Μπέη, Καλαμάτα, Λάμαρη (λ), Γεροκώστα, Ντιμπουρλιάνγκα, Καμπέρη
Ηρακλής Ιωαννίνων (Ζιώγος Κώστας): Χαμπηλομάτη, Καλαμαρίδου, Λώλη, Τόσκα, Ζιώγου, Αδάμου, Λέρα (λ), Καμηνά, Ποντίκη, Φασούλη

Η βαθμολογία
1. Ηρακλής Ιωαννίνων 6 (9-5)
2. Άρης 5 (7-5)

3. Ερμής Δράμας 4 (6-8)
4. ΕΑΛ 3 (5-9)

Ο Παναθηναϊκός που έκανε το 3χ3 κόντρα στα Χανιά κι η Κόρινθος που νίκησε στο τάι μπρέικ τον Νηρέα Χίου είναι οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Παναθηναϊκός – Χανιά 3-0
Τα σετ: 25-20, 25-21, 25-16
Παναθηναϊκός (Βλαχονικολός): Σωτηρίου, Γιαννακοπούλου, Κασδοβασίλη, Κεφαλά Ελευθερία, Κεφαλά Ευθυμία, Αποστολάκη, Κουμούτσου –λ / Μαρκουλάτου, Αγγελή, Γεωργακοπούλου, Ζαρκαδούλα, Φουσάκη
Χανιά (Πιπεράκης): Αποστολάκη Μ., Τσουρμπάκη, Τσελάνη, Βακαλοπούλου, Σκιτζή, Ντουσάκη, Παπαδάκη –λ / Μπεμπλιδάκη,

Κόρινθος – Νηρέας 3-2
Τα σετ: 25-19, 25-17, 19-25, 22-25, 15-7
ΑΣΠ Κόρινθος (Βατουσιάδη): Γκιάτα, Αλατζάκη, Τσέλικα, Βενετσάνου, Βλάχου, Κοντογιάννη, Αγγιστριώτη – λ Δρούγκα
Νηρέας Χίου (Κυλαδίτης): Κάσσου, Παγώνη, Θωμαΐδου, Καράβολου, Κωστάλα, Σουλτάνη, Γιαννακαριώτη – λ / Καζάκα, Ντατσοπούλου,

Η βαθμολογία
1.Παναθηναϊκός 9-2 6
2.Κόρινθος 7-5 5

3.Χανιά 3-8 4
4.Νηρέας 5-9 3

Ο Ηρακλής Κηφισιάς μπορεί να γνώρισε την πρώτη του ήττα (από τους Νέους Βύρωνα), αλλά τα δύο σετ που πήρε του αρκούσαν για την πρόκριση, ενώ τη δεύτερη θέση στον όμιλο κατέκτησε το Αιγάλεω που επικράτησε με 3-0 του Άργους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αιγάλεω – ΓΣ Άργους 3-0
Τα σετ: 25-12, 25-17, 25-17
Αιγάλεω (Αντωνιάδου): Μανωλίκα, Βλάχου, Τζιορίδη, Καραβανά, Ρίζου, Μιλεντίγεβιτς, Αναστασιάδου – λ / Παυλοπούλου, Παπαϊωάννου, Κομπορόζου. ΓΣ Άργους (Μπούκουρας): Παπασπυροπούλου, Νικολίτσα, Μπιρλαντεάνου, Καραμούντζου, Παναγιωτοπούλου, Χιόνη, Μπούκουρα - λ / Κατσίρη, Δέδε
Ηρακλής Κηφισιάς – Νέοι Βύρωνα
Τα σετ: 25-22, 25-17, 20-25, 19-25, 13-15
Ηρακλής Κ. (Πολυζος): Σταθόπουλου, Μολδοβανίδη, Πρόκτερ, Λιόντα, Γκρέκα, Κορναράκη, Οικονομοπούλου - λ / Γρηγοροπούλου – λ, Παπαδάτου, Ανδρονίδη, Πανταζοπούλου, Μαυράκου Νέοι Βύρωνα (Παπαδούρης): Παπασταύρου, Ακριτίδου, Χατζηαγγελή, Κουτέλη, Τσαϊκόφσκι, Μπαλογιάνη, Μάρη – λ / Ντότη, Ιατρού, Χριστοπούλου, Παντοπούλου, Πίττα
Η βαθμολογία
1. Ηρακλής Κηφισιάς 5 (8-4)
2. Αιγάλεω 5 (7-4)

3. Νέοι Βύρωνος 5 (7-6)
4. ΓΣ Άργους 2 (1-9)

Η ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΕΣΠΕΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανατροπή και Κύπελλο για την Πετρούπολη
Μετά από έναν αγώνα δύο ωρών η Πετρούπολη επικράτησε με 3-2 (24-26, 26-28, 25-8, 25-19, 15-7)  της Ενωσης Ιλίου και στέφθηκε κυπελλούχος γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ μέσα στην έδρα της.

Οι διοργανωτές έμειναν πίσω με 2-0, αλλά ανέβασαν την απόδοσή τους από το τρίτο σετ και δεν δυσκολεύτηκαν να κάνουν τη ανατροπή και να κάνουν το νταμπλ. Μετά τη λήξη του τελικού  κυπέλλου ανδρών που ακολούθησε  μετά τον τελικό γυναικών απονεμήθηκαν  το κύπελλο και τα μετάλλια στον κυπελλούχο και τον φιναλίστ της διοργάνωσης.

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν από το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ο Πρόεδρος  Κος Γιώργος Κογκαλίδης, ο Γεν.Γραμματέας Κος Τάσος Νικολάκης, ο Αντιπρόεδρος Κος Μεταξάς Δημήτρης και η Ειδική Γραμματέας Κα Αθηνά Καλαϊτζίδου, καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Πετρούπολης Κος Θωμάς Κοτσαμπάς μαζί με μέλη και παράγοντες του Δήμου.

ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ
2007-2008 : ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
2008-2009 : ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ
2009-2010 : ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
2010-2011 : ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ

ΜΟΣΧΑΤΟ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 1-3 ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Με μία ακόμα εκτός έδρας νίκη, ύστερα από καλή εμφάνιση συνέχισε το γυναικείο μας τμήμα την πορεία του στο πρωτάθλημα, μία στροφή πριν το τέλος, επί του ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ με 3-1 (26-24, 15-25, 13-25, 18-25).
Το Μοσχάτο στο 1ο σετ, μας αιφνιδίασε και εκμεταλευόμενο τα πολλά λάθη μας, κατάφερε να προηγηθεί με 7-0, 10-2, 12-4, 24-17. Στο σημείο εκείνο, η ομάδα μας με κύριο όπλο της το σέρβις, πραγματοποίησε σερί 0-7, ισοφαρίζοντας σε 24-24, υποπίπτοντας όμως στη συνέχεια σε δύο ακόμα λάθη, για να δώσει την ευκαιρία στο Μοσχάτο να προηγηθεί με 1-0.
Από την αρχή του 2ου σετ, η ομάδα μας έφερε τον αγώνα στα επίπεδα που έπρεπε και με καλή απόδοση, κέρδισε και τα 3 σετς εύκολα, γράφοντας το τελικό 1-3.
Με τον αγώνα αυτό, έκλεισε ο κύκλος και των 4 αναβληθέντων αγώνων της ομάδας μας, αναμένοντας την τελευταία αγωνιστική, για το τέλος της φετινής περιόδου.
Χαρακτηριστικά του αγώνα ήταν η παρακολούθηση του, από την εξέδρα του πριοπονητή μας κ. Σπύρου Σαραντίτη, για ιδιαίτερους λόγους και η παρθενική συμμετοχή στη γυναικεία ομάδα μιας ακόμα παγκορασίδας μας, της Κάτιας Αμοιρίδου.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Κατσούλη και Βελώνη.
ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: (Βαζαίος) Χαλβατζή, Λελεντζή, Παπαδοπούλου, Διονάτου, Βασιλοπούλου, Σαββίδη, Ζαφείρη (λ), Ραπανάκη - Μαρουδίτση, Χατζίνα, Ανβάρ Εύα, Ανβάρ Τζ., Δελινιώτη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Σκαρτάδος) Πατσιαβούδη, Καραγιαννίδου, Βουλγαράκη, Χίου, Γκουντιμένκο, Μουρατίδη, Κοκκινάκη (λ), Σιμιτζή, Ιωάννου, Λιόλιου, Αμοιρίδου.
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (81-21) 78
------------------------------------------------
2. ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (78-25) 72 
--------------------------------------------
3. ΓΑΝΣ ΙΡΙΔΑ (79-29) 70 
4. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (69-33) 63  
5. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (70-40) 62 
6. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ (59-51) 46 (4)  
7. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (60-50) 46 (2)
8. ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ (51-57) 44 
9. ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (58-56) 43   
10. ΑΕ ΡΕΝΤΗ (55-56) 43  
11. ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ (48-63) 36 (5)   
12. ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (49-62) 36 (1)
----------------------------------------------------------------   
13. ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ (33-74) 22 
14. ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (33-76) 20 
15. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ (20-82) 09
16. ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ (16-84) 06   

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 3-2 ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΤΡΩΝ

Με ένα μπλοκ του Χουσίδη και άσο του Προδρομίδη η Ορεστιάδα νίκησε με 3-2 (25-21, 18-25, 21-25, 25-18, 15-11)την Παναχαϊκή στον τελευταίο αγώνα του 3ου Ειδικού Τουρνουά Ανόδου, όμως, το αποτέλεσμα αυτό πρόσφερε μόνο ηθική ικανοποίηση στην ομάδα του Έβρου, καθώς οι Πατρινοί παρά την ήττα τους, τερμάτισαν πρώτοι και σφράγισαν και τυπικά την άνοδό τους στην Volleyleague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Ωστόσο, ο κόσμος της Ορεστιάδας είχε στήσει μια μικρή γιορτή στο κλειστό της πόλης για να τιμήσει την οικοδέσποινα ομάδα που πάλεψε για την άνοδο, αλλά και για να τιμήσει τους Πατρινούς που παρέλαβαν το τρόπαιο.

Η Ορεστιάδα ξεκίνησε δυνατά και μετά το αρχικό 4-1, πήγε προηγούμενη στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με 8-4, έχοντας ως όπλο της το καλό μπλοκ. Η διαφορά εκτοξεύθηκε στη συνέχεια και έφτασε στο 17-10 (λάθος θέσεις της Παναχαϊκής) για να γίνει φυσιολογικά το 1-0 (25-21).

Η Παναχαϊκή που στο πρώτο σετ έδειχνε ότι δεν «πατούσε» καλά, βρήκε ρυθμό στο δεύτερο σετ και είναι ενδεικτικό ότι μετά το 4-4, δεν έχασε ποτέ ξανά το προβάδισμα στο σκορ (5-8, 12-17, 15-20). Οι Πατρινοί απάντησαν διορθώνοντας την υποδοχή τους και βγάζοντας καλές άμυνες, έφτασαν στην ισοφάριση 1-1 (18-25).

Μάλιστα, οι παίκτες του Άρη Αγγελόπουλου ήταν καλύτεροι και στο τρίτο σετ και έτσι το 8-5 υπέρ των γηπεδούχων ανατράπηκε σχετικά γρήγορα με ένα επί μέρους σερί 1-4 (9-9), ενώ ακολούθησε ένας ακόμη επιθετικός μονόλογος των Πατρινών που μετά το 12-12 ξεφύγαν με +5 (12-17). Η διαφορά συντηρήθηκε (16-19, 17-22) και τελικά το 1-2 (21-25) για τους φιλοξενούμενους ήταν γεγονός.

Οι γηπεδούχοι παίρνοντας δύναμη και ώθηση από τον κόσμο τους, μπήκαν πολύ δυνατά στο τέταρτο σετ και μετά το 8-5, η διαφορά αυξανόταν για να φτάσει και στο +7 (17-10). Οι Πατρινοί μείωσαν στο 19-17, ο Τσιακμάκης πήρε τάιμ άουτ και ο Αρχοντίδης με άσο οδήγησε το ματς στο τάιμ μπρέικ (25-18).

Εκεί, έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι, με τους Ορεστιαδίτες να είναι καλύτεροι στο ξεκίνηνα (3-1), οι Πατρινοί να παίρνουν τα ηνία μετά το 6-7 και να προηγούνται για τελευταία φορά με τον Πεφάνη στο 8-9. Από εκεί και πέρα, δύο λάθη από Γεωργακόπουλο Αγγελόπουλο έγραψαν το 13-11 και Χουσίδης-Προδρομίδης τελείωσαν τον αγώνα.

Τα σετ: 25-21, 18-25, 21-25, 25-18, 15-11.
Ορεστιάδα (Τσιακμάκης): Καψαλιάρης, Δούλιας, Καρδαμανίδης, Προδρομίδης, Αρχοντίδης, Χουσίδης, Κωνσταντινίδης (λ), Νενόγλου.
Παναχαϊκή (Αγγελόπουλος): Διονυσόπουλος, Ρουμελιώτης Π., Γεωργακόπουλος, Πεφάνης, Βλαχοστάθης, Μούρτζης, Αχιλλεόπουλος (λ), Αγγελόπουλος, Χρηστιάς.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
1. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (16-11) 12
2. ΑΕΚ (14-13) 09 
-------------------------------------
3. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (10-16) 06  
 
 

Η 2η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Την πρόκρισή τους στην Ημιτελική Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων που θα γίνει την Μεγάλη Τρίτη στο κλειστό γήπεδο των Τρικάλων, εξασφάλισαν από την Κυριακή ο Ασκπληπιός Τρικάλων και η Ελπίδα Αμπελοκήπων. Οι δύο ομάδες πέτυχαν νίκες με 3-0 και 3-1 επί του Πιερικού και των Νέων Μουδανιών αντίστοιχα και έτσι το αυριανό μεταξύ τους παιχνίδι έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.
Α’ Όμιλος (Τρίκαλα)

Κυριακή 28/4/2013

Νέα Μουδανιά - Ελπίς Αμπελοκήπων 1-3 (16-25, 25-16, 13-25, 09-25)
Νέα Μουδανιά (Κατριλιώτη Χρυσούλα): Τζιρανίδου Δ., Μάνου, Μυλωνά, Τζιρανίδου Σ., Αρνάκη, Νικούλη, Ευτατόγλου (λ), / Κουζίνα, Παπαβασιλείου,
Ελπίς Αμπελοκήπων (Γεωργιάδης Γιώργος): Καραμούτζα, Δέμπη, Μπιλιούρη, Νώτη, Παπάζογλου, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ), Φωτιάδου, Μαμουλασβίλι, Μούχλια, Κουτούλα, Ντονοπούλου.

Ασκληπιός Τρικάλων - ΣΦΚ Πιερικός 3-0 (25-11, 25-22, 25-14)
Ασκληπιός (Ιόβτσεβ Ντίμιταρ): Γκιρογιάννη, Γιαννούλη, Γεωργίου, Βουλγαράκη, Καπέλλου, Τόλλιου, Γκουτζούμπα (λ), Κουκούτη Ι. (λ), Λεπενιώτη, Κουκούτη Ο., Μουζακιάρη, Προβίδα.
ΣΦΚ Πιερικός (Σαρρής Κωνσταντίνος): Μπατσίλα, Καλαϊτζή, Τσιουτσιούλη, Γκουτζαμάνη, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Γκουτζούλη (λ), Τόσκα, Θεοδώρου.

Η βαθμολογία
1. Ασκληπιός Τρικάλων 4 (6-0)
2. Ελπίς Αμπελοκήπων 4 (6-2)

3. ΣΦΚ Πιερικός 2 (1-6)
4. Νέα Μουδανιά 2 (1-6)

Έπειτα από εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Ηρακλής Ιωαννίνων κατάφερε να επιβληθεί με 3-1 επί του Άρη και εξασφάλισε την πρόκριση του στα Ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων. Έτσι, οι «κίτρινες» της Θεσσαλονίκης θα διεκδικήσουν αύριο την πρόκριση απέναντι στον Ερμή Δράμας που επίσης ψάχνει το «εισιτήριο», αφού στο άλλο ματς της ημέρας επικράτησε με 3-2 απέναντι στην ΕΑΛ.
Β' ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή 28/4/2013

Ερμής Δράμας - ΕΑ Λαρίσης 3-2 (22-25, 25-20, 25-07, 19-25, 15-12)
Ερμής Δράμας (Θεοδωρίδης Σοφοκλής): Χατζούδη, Στάικου, Κιτσιούκη Σ., Ελευθεριάδου, Παρλόγλου, Καρατισίδου, Σωτήρογλου (λ), Ναφαναηλίδου, Γκουτσιούδη, Γαϊτανίδου, Ζωγραφίδου, Κιτσιούκη Σ..
ΕΑ Λαρίσης (Πνάκας Πέτρος): Μαδένογλου, Κοντονάσιου, Τάση, Σουλτούκη, Μπέη, Καλαμάτα, Λάμαρη (λ), Γεροκώστα, Ντιμπουρλιάνγκα, Καμπέρη.

Ηρακλής Ιωαννίνων - Άρης 3-1 (25-18, 22-25, 25-23, 25-23)
Ηρακλής Ιωαννίνων (Ζιώγος Κώστας): Χαμπηλομάτη, Καλαμαρίδου, Λώλη, Τόσκα, Ζιώγου, Αδάμου, Λέρα (λ), Καμηνά, Ποντίκη, Φασούλη.
Άρης (Σουρβαλής Ιωάννης): Πίττα, Μαναβή, Χίτζιου, Σακαράκη, Μοδιώτη, Κοσμά, Παπαδοπούλου (λ), Λαϊνάκη, Μπουλιώνη, Σαρηγιανίδου, Μπουσνάκη, Κωνσταντινίδου.

Η βαθμολογία
1. Ηρακλής Ιωαννίνων 4 (6-3)
2. Ερμής Δράμας 3 (5-5)
3. Άρης 3 (4-4)
4. ΕΑΛ 2 (3-6)

Η Κόρινθος πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στον Γ’ όμιλο επικρατώντας με 3-0 των Χανίων. Η ομάδα της Κρήτης μόνο στο β’ σετ απείλησε ουσιαστικά, αλλά το 21-21 έγινε 21-25 για την Κόρινθο που διεκδικεί πλέον και αυτή με αξιώσεις την πρόκριση της.
Τα σετ: 21-25, 21-25, 22-25 Χανιά (Πιπεράκης): Τζουρμπάκη, Τσελάνη, Σφυρή, Βακαλοπούλου, Σκιτζή, Ντουσάκη, Παπαδάκη –λ / Μπεμπλιδάκη, Αποστολάκη ΑΣΠ Κόρινθος (Βατουσιάδη): Γκιάτα, Αλατζάκη, Τσέλικα, Βενετσάνου, Βλάχου, Κοντογιάννη, Αγγιστριώτη -λ
Ο Παναθηναϊκός πέτυχε το 2 στα 2, παρόλο που ο Νηρέας στα τρία πρώτα σετ ήταν αρκετά ανταγωνιστικός, κι είναι πλέον μια ανάσα από την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Τα σετ: 20-25, 25-20, 22-25, 11-25 Νηρέας Χίου (Κυλαδίτης): Κάσσου, Παγώνη, Θωμαΐδου, Καράβολου, Κωστάλα, Σουλτάνη, Γιαννακαριώτη –λ / Καζάκα, Κατσοπούλου, Παναθηναϊκός (Βλαχονικολός): Σωτηρίου, Γιαννακοπούλου, Μαρκουλάτου, Κασδοβασίλη, Κεφαλά Ελευθερία, Αποστολάκη, Κουμούτσου –λ / Κεφαλά Ευθυμία, Αγγελή, Γεωργακοπούλου.
Η βαθμολογία
1.Παναθηναϊκός 6-2 4
2.Κόρινθος 4-3 3
3.Χανιά 3-5 3
4.Νηρέας 3-6 2

Αν και αιφνιδιάστηκε από το Αιγάλεω, ο Ηρακλής Κηφισιάς κατάφερε να πετύχει τη 2η νίκη του στον Δ’ όμιλο της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κοραδίσων, αγκαλιάζοντας έτσι και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Τα σετ: 19-25, 25-12, 25-23, 25-10
Ηρακλής Κ. (Πολυζος): Σταθόπουλου, Μολδοβανίδη, Πρόκτερ, Λιόντα, Γκρέκα, Κορναράκη, Οικονομοπούλου-λ / Παπαδατου, Αηδονίδη, Πανταζοπούλου, Μαυράκου
Αιγάλεω (Αντωνιάδου): Μανωλίκα, Βλάχου, Τζιορίδη, Καραβανά, Ρίζου, Μιλεντίγιεβιτς, Αναστασιάδου –λ / Παυλοπούλου, Κομπορόζου

Οι Νέοι Βύρωνα μετά από μεγάλη μάχη (ειδικά στα δύο τελευταία σετ) πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο, αφήνοντας τον ΓΣ Άργους στην τελευταία θέση του ομίλου.

Τα σετ: 25-19, 19-25, 25-23, 25-22
Νέοι Βύρωνα (Παπαδούρης): Παπασταύρου, Ακριτίδου, Χατζηαγγελή, Κουτέλη, Τσαϊκόφσκι, Μπαλογιάνη, Μάρη –λ / Ντότη, Ιατρού, Χριστοπούλου,.
ΓΣ Αργούς (Μπούουρας): Παπασπυροπούλου, Νικολίτσα, Μπιρλαντεάνου, Καραμούντζου, Παναγιωτοπούλου, Χιόνη, Μπούκουρα -λ / Κατσίρη, Ιωάννου, Πετσέλη

Η βαθμολογία
1. Ηρακλής Κηφισιάς 4 (6-1)
2. Αιγάλεω 3 (4-4)
3. Νέοι Βύρωνος 3 (4-4)
4. ΓΣ Άργους 2 (1-6)

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

Αποκτήστε κοιλιακούς για παραλία
Οι κοιλιακοί είναι ίσως οι μύες που θέλουν να έχουν όλοι, τόσο αυτοί που θέλουν να είναι "φουσκωτοί " όσο και αυτοί που απλά θέλουν να δείχνουν γυμνασμένοι.

Ένα σώμα με εμφανείς κοιλιακούς αυτόματα τραβάει τα βλέμματα, όμως δεν είναι αυτό το ζητούμενο ή τουλάχιστον όχι μόνο αυτό.
Οι εμφανείς κοιλιακοί και άρα το μικρό ποσοστό λίπους είναι δείκτης υγείας για το σώμα και για τα όργανα στην κοιλιακή περιοχή. Το λίπος στην περιοχή της κοιλίας έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι είναι ένας πολύ σοβαρός επιβαρυντικός δείκτης για την υγεία μας. Πλέον ένας άνθρωπος με μεγάλη περιφέρεια μέσης προσθέτει έναν ακόμη παράγοντα εμφάνισης καρδιοπαθειών μετά το κάπνισμα και το αλκοόλ.
Το λίπος στην κοιλιά συνοδεύετε σχεδόν πάντα - όταν είναι πολύ - με ευσπλαχνικό λίπος το οποίο απελευθερώνει τοξίνες στο σώμα και αυτό είναι ωρολογιακή βόμβα που στην αρχή επηρεάζει το συκώτι και κατόπιν όλο το σώμα!
Άρα τους κοιλιακούς πρέπει να τους γυμνάζουμε και πρέπει ακολουθούμε διατροφή για να φαίνονται όχι απλά για λόγους ομορφιάς αλλά για λόγους υγείας.
Η εκγύμναση των κοιλιακών δεν θα πρέπει να υπερβαίνει ούτε τις 2 ήμερες την εβδομάδα και αυτό γιατί αιματώνονται συνεχώς λόγω θέσης, διαφορετικά θα έπρεπε να τους γυμνάζουμε μια φορά την εβδομάδα. Η προπόνηση μας δεν πρέπει ούτε να υπερβαίνει τα 12 λεπτά κάθε φορά. Επιλεγούμε 3 ή το πολύ 4 ασκήσεις και εκτελούμε 3 σετ των 20 επαναλήψεων χωρίς διάλλειμα ανάμεσα στις ασκήσεις.
Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα και εκτελούν δεκάδες κοιλιακούς κάθε ήμερα νομίζοντας ότι έτσι θα εμφανιστούν. Αυτό δεν πρόκυπτε να συμβεί ποτέ!
Οι κοιλιακοί είναι και αυτοί μύες, χρειάζονται γυμναστική και αμέσως μετά ξεκούραση για να αναπτυχτούν, διαφορετικά καταπονούνται, γίνονται επίπεδοι και δεν φαίνονται.
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι κοιλιακοί στηρίζουν μαζί με τους ραχιαίους το σώμα σε όρθια θέση, με απλά λόγια όλη μέρα γυμνάζονται και είναι πάρα πολύ ισχυροί.
Το λίπος δεν καίγεται σε κανένα σημείο του σώματος με κανέναν τρόπο με καμία άσκηση, το λίπος καίγετε με σωστή διατροφή που όμως είναι ελλειμματική σε θερμίδες, με λίγα λόγια αν δεν χάσουμε βάρος δεν θα καεί ποτέ το λίπος, ακόμη και ένας αδύνατος άνθρωπος με λίγο λίπος στην κοιλιά πρέπει να χάσει βάρος διαφορετικά ο οργανισμός δεν αγγίζει το λίπος το οποίο δεν "κοστίζει" για να διατηρηθεί στον οργανισμό και έτσι δεν το ακουμπάει.
Αν απλά κάνετε δίαιτα τότε ο οργανισμός σας θα αρχίσει να καίει μύες και νερό που "κοστίζουν ενεργειακά" και μετά λίπος. Αυτή είναι η προσπάθεια του οργανισμού να εξασφαλίσει ενέργεια, οι μύες θέλουν ενέργεια για να υπάρξουν, το λίπος όχι και έτσι ο οργανισμός μειώνει τους μύες για να τα καταφέρει με λιγότερες θερμίδες!
Έτσι τελικά με μια δίαιτα μπορείς να καταλήξεις απλά αδύνατος με ανύπαρκτους κοιλιακούς.
Οι κοιλιακοί φτιάχνονται με σωστό σχεδιασμό, καλή διατροφή προσαρμοσμένη στον καθένα ξεχωριστά και όχι με διατροφές που διαβάζετε στο διαδίκτυο που είναι απλά χοντροκομμένες αφού κάθε σωματότυπος θέλει διαφορετική προσέγγιση.
Δεν χρειάζεστε ούτε λιποδιαλύτες (φάρμακα) ούτε τίποτα. Διατροφή και υπομονή!
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!
Γιάννης Σαμιώτης
greekvolley.com

Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΤΟΥ CHAMPIONS CUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Βουλιαγμένη νίκησε με 13-10 την οικοδέσποινα Έγκερ στο μικρό τελικό του final four του Champions Cup.

Παρά την απογοήτευση για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Champions Cup, η Βουλιαγμένη έπαιξε και νίκησε στο μικρό τελικό την οικοδέσποινα Έγκερ.
Η ομάδα του Κώστα Δήμου επικράτησε με 13-10 της ουγγρικής ομάδας στο Έγκέρ και κατετάγη τρίτη στη διοργάνωση.
Η Βουλιαγμένη "καθάρισε" το παιχνίδι στην τελευταία περίοδο, όταν πέτυχε τέσσερα αναπάντητα γκολ.
Πρωταγωνίστρια στο μικρό τελικό ήταν η Αντιγόνη Ρουμπέση που τελείωσε τον αγώνα με έξι γκολ. Με πέντε γκολ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση και η Ντόρα Άνταλ της Έγκερ. Στα τέσσερα σταμάτησε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.
Πρωταθλήτρια Ευρώπης αναδείχθηκε η Σαμπαντέλ, η ομάδα που απέκλεισε τη Βουλιαγμένη. Οι Ισπανίδες νίκησαν με 13-11 την Κίνεφ Κίρισι, αφήνοντας και πάλι τις Ρωσίδες δίχως τίτλο.
Τα οκτάλεπτα: 6-4, 1-3, 1-1, 5-2
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κ.Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη, Μουλλάκη, Λιόση 1, Ξενάκη, Ασημάκη 4, Ρουμπέση 6, Γερόλυμου, Ντάσιου, Κουτέλη, Κοντογιάννη, Λάβι.
ΕΓΚΕΡ (Α.Κέλεμεν): Γκανγκλ, Ζαγιατς, Άνταλ 5, Παράντι, Βάργκα, Κέστελι 4, Πότσι, Τσιγκάνι, Έμπονι, Σομέγκι 1, Βάλι, Πένγκο, Βέρεμπ.
sport24.gr

Η 1η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Με το δεξί μπήκε η Ελπίς Αμπελοκήπων στην προημιτελική φάση του Α' ομίλου που διεξάγεται στα Τρίκαλα, καθώς στον εναρκτήριο αγώνα επικράτησε με 3-2 απέναντι στον Πιερικό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ανώτερη και παρά την υπερπροσπάθεια της ομάδας της Κατερίνης στο τρίτο σετ, η νίκη αποδείχτηκε απλά θέμα χρόνου. 
Λίγο αργότερα, ο «οικοδεσπότης» Ασκληπιός δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση των Νέων Μουδανιών και να φτάσει έτσι στη νίκη που του δίνει ώθηση για τη συνέχεια. 

Α’ Όμιλος (Τρίκαλα)

Σάββατο 27/4/2013

ΣΦΚ Πιερικός - Ελπίς Αμπελοκήπων 1-3 (18-25, 15-25, 25-19, 19-25)
ΣΦΚ Πιερικός (Σαρρής Κωνσταντίνος): Μπατσίλα, Καλαϊτζή, Τσιουτσιούλη, Γκουτζαμάνη, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Γκουτζούλη (λ), Τόσκα, Θεοδωρίδου.
Ελπίς Αμπελοκήπων (Γεωργιάδης Γιώργος): Καλαντάτζε, Καραμούτζα, Λέμπα, Μπιλιούρη, Νώτη, Παπάζογλου, Σουπιώτη (λ), Μούχλια, Καρακατσάνη, Ντονοπούλου, Μαμουλασβίλι, Φωτιάδου.

Ασκληπιός Τρικάλων - Νέα Μουδανιά 3-0 (25-14, 25-13, 25-18)
Ασκληπιός (Ιόβτσεβ Ντίμιταρ): Γκιρογιάννη, Γιαννούλη, Γεωργίου, Βουλγαράκη, Καπέλλου, Τόλλιου, Γκουτζούμπα (λ), Κουκούτη Ι. (λ), Λεπενιώτη, Μουζακιάρη, Κουκούτη Ο., Προβίδα.
Νέα Μουδανιά (Κατριλιώτη Χρυσούλα): Γκιρανίδου, Αρνάκη, Νικούλη, Παλιούρα, Μάνου, Μυλωνά, Ευτατόγλου (λ), Οπλασμένη, Κουζίνα.

Η ΕΑΛ πάλεψε για την έκπληξη, κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Άρη, κατακτώντας το πρώτο σετ, έχασε όμως, το δεύτερο στις λεπτομέρειες και τελικά οι «κίτρινες» μετέτρεψαν σε μονόλογο το τρίτο και τέταρτο σετ, φτάνοντας σε μία σχετικά εύκολα νίκη μετά το 1-1.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δίκαια ξεκίνησε με το δίποντο τις υποχρεώσεις της στον Β' όμιλο της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στην Καλαμπάκα.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Ηρακλής Ιωαννίνων πήρε τελικά τους δύο βαθμούς της νίκης απέναντι σε ένα αξιόμαχο Ερμή Δράμας και έπειτα από ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές. Ο Ερμής προσπάθησε για το κάτι παραπάνω, οδηγώντας το ματς στο τάι μπρέικ, αλλά εκεί οι Γιαννιώτισσες ήταν καλύτερες.

Σάββατο 27/4/2013
ΕΑ Λαρίσης - Άρης 1-3 (26-24, 24-26, 16-25, 14-25)
ΕΑ Λαρίσης (Πνάκας Πέτρος): Μαδένογλου, Κοντονάσιου, Τάση, Σουλτούκη, Μπέη, Καλαμάτα, Λάμαρη (λ), Γεροκώστα, Ντιμπουρλιάνγκα, Καμπέρη.
Άρης (Σουρβαλής Ιωάννης): Πίττα, Μαναβή, Χίτζιου, Σακαράκη, Μοδιώτη, Κοσμά, Παπαδοπούλου (λ), Λαϊνάκη, Μπουλιώνη, Σαρηγιανίδου, Μπουσνάκη, Κωνσταντινίδου.

Ερμής Δράμας - Ηρακλής Ιωαννίνων 2-3 (23-25, 25-23, 12-25, 25-20, 08-15)
Ερμής Δράμας (Θεοδωρίδης Σοφοκλής): Χατζούδη, Στάικου, Κιτσιούκη Σ., Ελευθεριάδου, Παρλόγλου, Καρατισίδου, Σωτήρογλου (λ), Ναφαναηλίδου, Γκουτσιούδη, Γαϊτανίδου, Ζωγραφίδου, Κιτσιούκη Σ..
Ηρακλής Ιωαννίνων (Ζιώγος Κώστας): Χαμπηλομάτη, Καλαμαρίδου, Λώλη, Τόσκα, Ζιώγου, Αδάμου, Λέρα (λ), Καμηνά, Ποντίκη, Φασούλη.

Η βαθμολογία
1. Αρης 2 (3-1)
2. Ηρακλής Ιωαννίνων 2 (3-2)
3. Ερμής Δράμας 1 (2-3)
4. ΕΑΛ 1 (1-3)

Ο Παναθηναϊκός και τα Χανιά ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στον Γ’ όμιλο της Β’ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων που φιλοξενείται στο κλειστό της Μεταμόρφωσης.
Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου ο ΠΑΟ προηγήθηκε εύκολα με 2-0, αλλά η Κόρινθος μείωσε σε 2-1 και είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το ματς στο τάι μπρέικ, όμως μία επίθεση της Μαρίας Σωτηρίου έδωσε τη νίκη στο τριφύλλι.

Τα σετ: 18-25, 20-25, 25-19, 25-27 ΑΣΠ Κόρινθος (Βατουσιάδη): Γκιάτα, Αλατζάκη, Τσέλικα, Βενετσάνου, Βλάχου, Κοντογιάννη, Αγγιστριώτη -λ Παναθηναϊκός (Βλαχονικολός): Σωτηρίου, Γιαννακοπούλου, Κασδοβασίλη, Κεφαλά Ευθυμία, Κεφαλά Ελευθερία, Αποστολάκη, Κουμούτσου –λ / Ρουσάκη, Αγγελή, Ζαρκαδούλα, Γεωργακοπούλου, Μαρκουλάτου
Στο δεύτερο ματς είχαμε συνεχόμενες ανατροπές, αλλά τα Χανιά κατάφεραν να πάρουν εύκολα τη νίκη στο τάι μπρέικ κόντρα στο Νηρέα Χίου.
Τα σετ: 25-18, 22-25, 18-25, 25-20, 15-7 Χανιά (Πιπεράκης): Τσουρνιπάκη, Τσελάνη, Σφυρή, Βακαλοπούλου, Σκιτζή, Τουσάκη, Παπαδάκη -λ Νηρέας Χίου (Κυλαδίτης): Κατσοπούλου, Παγώνη, Θωαμίδου, Καράβολου, Κωστάλα, Σουλτάνη, Γιαννακαριώτη –λ / Καζάκα, Κάσσου
Η βαθμολογία
1.Παναθηναϊκός 3-1 2
2.Χανιά 3-2 2
3.Νηρέας 2-3 1
4.Κόρινθος 1-3 1

Εμφατική νίκη πέτυχε στην πρεμιέρα του Δ' ομίλου της Προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων ο Ηρακλής Κηφισιάς, καθώς επικράτησε άνετα με 3-0 επί του ΓΣ Αργούς. Η ομάδα των βορείων προαστίων ήταν αυτή που ξεχώρισε στο κλειστό της Μεταμόρφωσης με εκείνη της Πελοποννήσου να μην καταφέρνει να ακολουθήσει.

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και πάθος, το Αιγάλεω μετά από αμφίρροπη μάχη (με εξαίρεση την άνετη επικράτηση του στο β’ σετ) επικράτησε με 3-1 σετ των Νέων Βύρωνα. Οι  τυπικά φιλοξενούμενες κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 και πάλεψαν για το κάτι παραπάνω, αλλά το Αιγάλεω δεν τους το επέτρεψε.

Δ’ Όμιλος (Μεταμόρφωση)

Ηρακλής Κηφισιάς - ΓΣ Άργους 3-0 (25-07, 25-16, 25-12)
Ηρακλής Κηφισιάς (Πολύζος): Σταθοπούλου, Μολδοβανίδη, Πρόκτερ, Λιόντα, Γκρέκα, Κορναράκη, Οικονομοπούλου (λ), Παπαδάτου, Πανταζοπούλου, Μαυράκου.
ΓΣ Άργους (Μπούκουρας): Παπασπυροπούλου, Νικολίτσα, Πιρλαντεάνου, Καραμούντζου, Παναγιωτοπούλου, Χιόνη, Μπούκουρα (λ), Σιαμπλή, Ιωάννου, Πετσέλη.

Αιγάλεω - Νέοι Βύρωνος 3-1 (25-23, 25-11, 19-25, 25-21)
Αιγάλεω (Αντωνιάδου): Μανωλίκα, Βλάχου, Τζιορίδη, Καραβανά, Ρίζου, Μιλεντέγεβιτς, Αναστασιάδη (λ), Κομπορόζου.
Νέοι Βύρωνα (Παπαδούρης): Παπασταυρή, Ακριτίδου, Χατζηαγγελή, Χριστοπούλου, Κουτέλη, Τσαϊκόφσκι, Μάρη (λ), Ντότη, Ιατρού.

Η βαθμολογία
1. Ηρακλής Κηφισιάς 2 (3-0)
2. Αιγάλεω 2 (3-1)
3. Νέοι Βύρωνος 1 (1-3)
4. ΓΣ Άργους 1 (0-3)

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΕΚ 3-2 ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΤΡΩΝ - Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ Α2

Παναγιώτης ΧΡΗΣΤΙΑΣ (ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ)
Η Παναχαϊκή ολοκλήρωσε ιδανικά τη χρονιά. Νίκησε την ΑΕΚ με 3-2 (25-14, 21-25, 22-25, 25-17, 15-10) για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ειδικού τουρνουά ανόδου που έγινε στην Ορεστιάδα και εξασφάλισε το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.


Οι Πατρινοί αγωνίστηκαν χωρίς το Νίκο Ρουμελιώτη και το Στάθη Ντονά, αλλά είχαν δίψα για τον τίτλο. Στο πρώτο σετ, μπήκαν... αφηνιασμένοι, πήραν τεράστια διαφορά (20-10) και τελικά έφτασαν στο 25-14. Στη συνέχεια, η ΑΕΚ... μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, βελτίωσε το σέρβις της με αποτέλεσμα να κάνει εύκολα το 19-13. Η Παναχαϊκή προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ήταν αργά. Το 25-21 και το 1-1 ήταν γεγονός.

Στο τρίτο σετ, οι δύο ομάδες πήγαν χέρι χέρι μέχρι το 21-21. Τότε ανέλαβε δράση ο Ρουμελιωτάκης, που με δύο επιθέσεις και άσο έκανε το 24-21. Η συνέχεια είχε την Παναχαϊκή να μειώνει αλλά και τον Καπίρη να διαμορφώνει το 25-22. Όμως στο τέταρτο σετ, τα λάθη έκαναν και πάλι την εμφάνισή για την ομάδα της ΑΕΚ, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι ροσονέρι για να φτάσουν στο 19-13 και το 25-17.

Σε εκείνο σημείο η Παναχαϊκή κατακτούσε το πρωτάθλημα της Α2 και το τάι μπρέικ είχε τυπική διαδικασία. Αυτό όμως στην δεν την εμπόδισε να φτάσει τη νίκη. Το παιχνίδι κρίθηκε τελικά από τον άσο του Παναγιώτη Ρουμελιώτη (13-10) πριν γίνει με μπλοκ το τελικό 15-10 για το 3-2.

 
3ο τουρνουά ανόδου
(Έδρα: Ορεστιάδα - Ορεστιάδα 26-28/4)
1η ημέρα - Παρασκευή 26/4


ΑΕΚ - Ορεστιάδα 3-2 (25-23, 19-25, 25-18, 22-25, 15-12)
2η ημέρα – Σάββατο 27/4
Ορεστιάδα 20.00: Παναχαϊκή - ΑΕΚ 3-2 (25-14, 21-25, 22-25, 25-17, 15-10)
3η ημέρα – Κυριακή 28/4
Ορεστιάδα 19.00: Ορεστιάδα - Παναχαϊκή (Ιωαννίδης-Τζεπκινλής)

volleynews.gr

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
1. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (14-08) 11
2. ΑΕΚ (14-13) 09 
-------------------------------------
3. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (07-14) 04  
 

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΜΙΛΩΝΑΣ 2-3 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄

Ντιάνα ΠΟΠΟΒΑ
Με εντός έδρας ήττα, με ολική ανατροπή έκλεισε τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του το β΄ τμήμα των κορασίδων μας, στον αγώνα με τον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑ με 3-2 (25-20, 27-25, 23-25, 12-25, 11-15) σε 123΄.
Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με καλή απόδοση. Κατάφερε και προηγήθηκε με 2-0, έστω και δύσκολα και ειδικότερα στο 2ο σετ, όταν ο Μίλωνας προηγήθηκε με 20-24, φτάνοντας μια ανάσα πριν την ισοφάριση, αλλά στο σημείο εκείνο τα κορίτσια μας με φοβερή ψυχή, έκαναν ένα σερί 4-0, ισοφάρισαν σε 24-24, για να έρθει το τελικό 27-25.
Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη της εικόνας μέχρι εκείνης της στιγμής. Ο Μίλωνας ανέλαβε την πρωτοπορία στο σκορ, φτάνοντας δύσκολα αρχικά στη μείωση του σκορ και εύκολα στην ισοφάριση, την ώρα που τα κορίτσια μας δε διέθεταν κύρια τα ψυχικά αποθέματα για να αντιδράσουν.
Στο 5ο σετ, ο Μίλωνας είχε την πρωτοπορία συνεχώς, φτάνοντας στη νίκη.
Συμπερασματικά και σε ότι αφορά το β΄ τμήμα των κορασίδων μας, μείναμε ικανοποιημένοι από τη φετινή πορεία του τμήματος, στην πρώτη παρουσία του σε επίσημες διοργανώσεις και ειδικότερα από την παρουσία στη β΄ φάση του πρωταθλήματος, στην οποία έδειξαν διάθεση, πάθος, πείσμα, κατάφεραν και έκαναν νίκες με αντίπαλους που στην α΄ φάση ούτε που το είχαν διανοηθεί και γενικότερα η απόδοση τους είχε γραμμή συνεχώς ανοδική.
Από το τμήμα αυτό, την επόμενη περίοδο περιμένουμε κάτι περισσότερο από τη 10η θέση που καταλάβαμε φέτος, αφού δεν αποχωρεί καμία αθλήτρια λόγω ηλικίας.
Άριστη η διαιτησία των κυριών Καλιγέρη και Μαυρουδή.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Ραντοίκοβιτς) Αμοιρίδου, Πόποβα, Μοίρα Β., Νοδάρα, Μπουρέλι, Γερακαράκη (αρχ. 6άδα), Φουράκη, Ευστρατιάδη, Τσιριγώτη, Αργυροπούλου, Κουλούρη.
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ: (Νικολαίδου) Ζαγγογιάννη, Χατζηγεωργιάδου, Μιχαλοπούλου, Ξενάκη, Μακρή, Γκρανά (αρχ. 6άδα), Ταγματάρχη, Κοριαλού.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ 1-3
ΤΡΑΧΩΝΕΣ - ΕΥΡΥΑΛΗ 3-0
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
7. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ (27-04) 19
8. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ (22-16) 16 (3) (05-03)
9. ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ (22-16) 16 (3) (03-05)
10. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (14-23) 14 
11. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (15-23) 13
12 ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ (09-27) 12 
    

Οι Pet Shop Boys στο Ejekt Festival 2013

Οι Pet Shop Boys στο Ejekt Festival 2013

Η περιοδεία του βρετανικού ηλεκτρονικού pop ντουέτου τιτλοφορείται Electric Tour 2013 και θα ακολουθήσει το νέο άλμπουμ, "Electric", που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Το Ejekt θα διεξαχθεί στις 16 Ιουλίου 2013 στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο.

Τα πρώτα 1000 εισιτήρια πωλούνται προς 30 ευρώ από το www.ticketarena.gr, ενώ από την Τρίτη 30 Απριλίου θα είναι διαθέσιμα και στο Tickethouse (Πανεπιστημίου 42).

Περισσότερα ονόματα και πληροφορίες για το Ejekt 2013 θα ανακοινωθούν σύντομα.
rocking.gr

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΕΥΡΥΑΛΗ 3-0 ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ FINAL 4

Επιστροφή στις τελικές φάσεις της ΕΣΠΕΔΑ, ύστερα από 4 χρόνια για το τμήμα των παμπαίδων μας, μετά τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική επί του ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ με 3-0 (25-17, 25-18, 25-14).
Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό βόλει και δεν έδωσε σε κανένα σημείο του αγώνα, το δικαίωμα στην Ευρυάλη να διεκδικήσεις κάτι από τον αγώνα.
Στη βαθμολογία του όμιλου μας ισοβαθμήσαμε με τον αντίπαλο μας, αλλά τη 2η προνομιούχο θέση την καταλαμβάνουμε εμείς λόγω καλύτερων σετς στα μεταξύ μας παιχνίδια.
Το γεγονός είναι όμως ότι σε πάρα πολύ δύσκολους καιρούς για το βόλει αγοριών, ο σύλλογος μας άντεξε, πάλεψε ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια με πολύ λίγους αθλητές στη διάθεση του προπονητή, έβγαλε μια καινούργια γενιά η οποία θα γράψει τη δική της ιστορία στο χώρο και νάμαστε πάλι εδώ σε τελική φάση, διεκδικώντας τα πάντα. Και όταν λέμε τα πάντα, είναι φυσικό να μη έχουμε φρούδες ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, από τη στιγμή που Μίλωνας και Πετρούπολη, παρουσιάζονται ως τα μεγάλα φαβορί (και έτσι είναι), αλλά η ομάδα μας έχει δείξει συνολικά ότι διαθέτει το μέταλο του πρωταθλητή και δε θα πρέπει κανένας να την υποτιμήσει. Θα παλέψουμε για να επιστρέψουν τα σκηπτρα στην πόλη μας.
Άριστη η διαιτησία του κ. Αντωνόπουλου και της κας. Κυπαρίσση.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Καλόβολος) Βεστάκης, Τζαννετουλάκος, Παύλου, Κογκαλίδης, Καλόβολος, Ανδρεόπουλος (αρχ. 6άδα), Πετράκης, Μαρούσης, Σαββίδης.
ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ: (Χαμπίπης) Σουγιουλτζόγλου, Κολυμπίρης, Ρίκεν, Θεοχαρόπουλος, Μπουλούκος, Μανουζάς (αρχ. 6άδα), Αποστολόπουλος, Καλογιάννης.
 
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (12-02) 08
2. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (06-09) 05 (3) (04-03)
------------------------------------------------------------------- 
3. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ (03-10) 05 (3) (03-04)
 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...