Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΟΙ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ / ΖΟΥΠΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Συνεχίζουν στο γκραν πρι της Κίνας οι Κότσι / Ζούπα

Την πρόκριση στο γκραν πρι της Κίνας κέρδισαν οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης μετά τη νίκη τους επί των Νορβηγών Χόρεμ και Έιθουν. 
 
Οι δύο Έλληνες νίκησαν τους Νορβηγούς 2-0 σετ (15-21, 17-21) δείχνοντας για άλλη μια φορά την αγωνιστική τους δύναμη. Πήραν τη δεύτερη θέση στον πέμπτο όμιλο, πίσω από τους Ισπανούς Ερέρα και Χαβίρα, έχοντας περάσει από δύο νίκες και μία ήττα.
volleynews.gr

ΣΚΡΑ ΜΠΕΛΧΑΤΟΦ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ. 3-1 ΓΙΑ ΤΟ CEV CUP ΑΝΤΡΩΝ

Λύγισε ο Εθνικός στην Πολωνία
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προηγήθηκε απέναντι στην πανίσχυρη Σκρα Μπελχάτοφ, αλλά δεν άντεξε και γνώρισε την ήττα με 3-1 σε αγώνα για την φάση των «32» του CEV Cup. Το έργο των Εβριτών ήταν πολύ δύσκολο από την κλήρωση κιόλας, αλλά οι παίκτες του Εθνικού δεν... τρόμαξαν και κατάφεραν να πάρουν ένα σετ. Πλέον όμως το... θαύμα που αναζητούσαν γίνεται πιο δύσκολο, καθώς θέλουν καθαρή νίκη στην Αλεξανδρούπολη για να διεκδικήσουν κάτι στο χρυσό σετ. 
 
Στο 1ο σετ η ακριτική ομάδα πάλεψε στα ίσια την πανίσχυρη αντίπαλο της. Έγινε μάχη πόντο - πόντο ενώ τραυματίστηκε ο Γραμματικάκης πάνω από το φρύδι από τις κορδέλες που έπεσαν νωρίτερα. Ο έμπειρος κεντρικός γέμισε αίματα και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Από το 11-11 ο Εθνικός κυρίως με τον Μιγιαΐλοβιτς πήρε προβάδισμα δύο πόντων (17-15). Δύο μπλοκ των Πολωνών πάνω στον Σέρβο έφεραν την ισοφάριση (17-17) ενώ με τους Βλάσλι, Βλόνταρτσικ η Σκρα πέρασε μπροστά 22-19. Ο Ράιτς πήγε στη θέση του σερβίς κι με σερί 3-0 έβαλε τον Εθνικό μπροστά ο οποίος τελικά πήρε και το σετ 25-23. 
Από το 2ο σετ οι Πολωνοί πίεσαν πιο πολύ στο σερβίς, ο Φαλάσκα επιστράτευσε ακόμα και τον Αντιγκά για να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής ομάδας του Σάκη Μουστακίδη πήραν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα φτάνοντας και στη νίκη με 3-1 σετ.

Τα σετ: 3-1 (23-25, 25-18, 25-18, 25-17)

ΣΚΡΑ MΠΕΛΧΑΤΟΦ (Φαλάσκα): Βλάζλι, Βρόμνα, Κλος, Τουία, Βλόνταρτσικ, Ουριάρτε / Ζατόρσκι (λ), Κόντε, Αντιγκά, Μπρτζοβιτς.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Ράιτς, Μιγιαΐλοβιτς, Σιδηρόπουλος, Παπάζογλου, Δακακούρας, Ανδρεάδης / Δαρίδης (λ), Kασαμπαλής, Κ.Δαλακούρας, Γραμματικάκης, Κυριακίδης.
 volleynews.gr

ΑΕΚ - ΣΒΕΣΑΤ 3-2 ΓΙΑ ΤΟ CEV CUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ



Μπορεί την πρόκριση η ΑΕΚ, 3-2 την Σβέσατ
Η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει μια καθαρή νίκη στο Μετς απέναντι στην αυστριακή Σβέσατ για το CEV Cup, αλλά αρκέστηκε σε ένα 3-2 που της δίνει ένα μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Η ομάδα του Οικονόμου χρειάζεται νίκη στην Αυστρία, ή ήττα στα πέντε σετ για να παίξει χρυσό σετ. Αποκλείεται σε περίπτωση ήττας με 3-0 ή 3-1.
 Ο δικέφαλος ξεκίνησε πολύ δυνατά παρά τις απουσίες των Γιόσοβις και Φερνάντες. Παρακινούμενη από 1000 και πλέον οπαδούς της, είχε συγκέντρωση και πήρε ένα προβάδισμα με 17-10 και 19-13 στο πρώτο σετ. Οι αυστριακές μείωσαν, αλλά όχι περισσότερο από τους 3 πόντους με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να φτάσει στο 25-21.

Η ανωτερότητα της ελληνικής ομάδας ήταν εμφανής και στο δεύτερο σετ.  Ωστόσο η Σβέσατ έστειλε το… μήνυμα στα κορίτσια του Οικονόμου, καθώς το 17-11 έγινε 21-20. Τότε ένα άστοχο σερβις, μια άουτ επίθεση από τις αυστριακές και δύο πόντοι της Γιακουμή από μπλοκ και επίθεση, τελείωσαν το σετ υπέρ της ΑΕΚ.

Στο τρίτο σετ άρχισαν τα… δύσκολα. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 12-11 αλλά πήγε πίσω στο σκορ στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ (14-16). Ισοφάρισε με ένα μπλοκ από την Γιακουμή στο 18-18, αλλά δεν είχε συνέχεια. Οι φιλοξενούμενες έτρεξαν ένα σερι 5-0 και μείωσαν σε 2-1, ενώ αργότερα έκαναν εύκολα και το 2-2. Η ΑΕΚ… ξύπνησε στο τάι μπρεϊκ. Προηγήθηκε με 6-3 και 10-6 για να φτάσει στη νίκη.

Τα σετ: 3-2 (25-21, 25-20, 22-25, 21-25, 15-8)

ΑΕΚ: Ρόγκα, Λαδένη, Ιβάνοβα, Πασσιά, Κρουκ, Γιακουμή, Μπούσια, Παπαφωτίου Φάκη, Γκέου, Καβαθά, Τοτσίδου

SVS: Κατζ, Σαλανσιοβα, Σαντόρ, Χερέλοβα, Τζανκόβσκι, Κουχουμα, Ένσιτζερ, Σβούροβα, Χινζελέροβα, Ρίμσερ, Μάρκοβιτς.
volleynews.gr

ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Οι νέοι που ασκούνται τακτικά, έχουν καλύτερες σχολικές επιδόσεις, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, που έρχεται να επιβεβαιώσει την αρχαιοελληνική πεποίθηση «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Η μελέτη έδειξε ότι η άσκηση συνδέεται με καλύτερους βαθμούς τόσο στα θεωρητικά μαθήματα (γλώσσα), όσο και στα θετικά (μαθηματικά, φυσική κ.α.) και μάλιστα σε βάθος χρόνου.

Οι ερευνητές των πανεπιστημίων του Νταντί και του Στραθκλάιντ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο βρετανικό περιοδικό αθλητιατρικής "
British Journal of Sports Medicine", σύμφωνα με το BBC, κατέγραψαν αύξηση στις σχολικές επιδόσεις για κάθε 17 λεπτά πρόσθετης άσκησης των αγοριών και 12 λεπτά των κοριτσιών. Κατά μέσο όρο, κάθε 15 λεπτά παραπάνω άσκησης φαίνεται να σχετίζονται με ένα τέταρτο του βαθμού παραπάνω, άρα 60 λεπτά πρόσθετης άσκησης θα μπορούσαν να «προσθέσουν» ένα ολόκληρο βαθμό (χωρίς φυσικά αυτό να είναι δεδομένο για κάθε παιδί).

Η μελέτη διαπίστωσε ότι η μέτρια έως εντατική άσκηση βελτιώνει ιδιαίτερα την απόδοση των κοριτσιών στα θετικά μαθήματα. Αυτό, κατά τους ερευνητές, μπορεί να οφείλεται στο ότι ο εγκέφαλος των δύο φύλων αντιδρά διαφορετικά στην αύξηση της σωματικής δραστηριότητας. Οι ερευνητές βρήκαν ότι οι νέοι που ασκούνταν συχνά, τα κατάφερναν καλύτερα στο σχολείο και στα διαγωνίσματα διαχρονικά, στις ηλικίες των 11, 13 και 16 ετών. Μάλιστα, όσο πιο τακτική και έντονη ήταν η άσκηση, τόσο μεγαλύτερη ήταν η θετική επίπτωση στη βαθμολογία, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η συνιστώμενη διάρκεια άσκησης για τους νέους είναι 60 λεπτά την ημέρα (είτε αυτό αφορά τη γυμναστική στο σχολείο, είτε σχετική εξωσχολική δραστηριότητα), αλλά, σύμφωνα με τη μελέτη, που έγινε σε περίπου 5.000 παιδιά, τα περισσότερα ασκούνται λιγότερο (το πολύ μισή ώρα τη μέρα ημερησίως κατά μέσο όρο).

«Η σωματική δραστηριότητα δεν είναι απλώς πολύ σημαντική για τη σωματική υγεία, αλλά έχει και άλλα οφέλη, κάτι που θα έπρεπε να ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες», δήλωσε η επικεφαλής της έρευνας.

Άλλοι παράγοντες που έχουν βρεθεί ότι συσχετίζονται επίσης με τις σχολικές επιδόσεις ενός παιδιού, είναι το βάρος του κατά τη γέννησή του, η ηλικία της μητέρας όταν γέννησε και το αν κάπνιζε, και βεβαίως μια σειρά από κοινωνικο-οικονομικούς παράγοντες. Εννοείται εξάλλου πως η σωματική άσκηση δεν πρέπει να αποτελεί υπεκφυγή εκ μέρους των παιδιών για να μη διαβάζουν τα μαθήματά τους…
porfyrasvolley.blogspot.gr

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΧΑΝΙΑ

Η αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α2 αντρών, στην οποία ο σύλλογος μας υποδέχεται τον ιδιαίτερα φιλόδοξο φέτος ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ, θα μεταδοθεί ζωντανά στις 18:00 από τους ιστότοπους gazzetta.gr, sportshero.gr.
Η μετάδοση αποτελεί προσφορά του ενός από τους κύριους χορηγούς του συλλόγου μας LIPTON ICE TEA.
Σήμερα το πρωί, έγιναν οι τελικές ρυθμίσεις στο σήμα και στις καλωδιώσεις, από τον παραγωγό της μετάδοσης κ. Γιώργο ΝΙΦΛΗ και όλα κύλησαν ομαλά.
Σε ό,τι αφορά τη δια ζώσης παρακολούθηση του αγώνα, θα ισχύσει ότι και πέρσι. Δηλαδή, θα υπάρχει εισιτήριο με τιμή 2€, 5€ και 10€, με αντίστοιχες παροχές. Επίσης με τα εισιτήρια διάρκειας.
Η είσοδος θα είναι δωρεάν σε παιδιά μέχρι 16 ετών και στους αθλητές - ριες του συλλόγου μας.
 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Μετά την πολύ καλή αποδοχή και συμμετοχή στην έναρξη των προπονήσεων του ερασιτεχνικού τμήματος την προηγούμενη βδομάδα, αυτές συνεχίζονται και την Κυριακή και ώρα 15:30, έχει προγραμματιστεί η δεύτερη προπόνηση του τμήματος.
Καλούνται λοιπόν όλοι και όλες που θα ήθελαν να ακολουθήσουν αυτή τη χαλαρή μορφή άσκησης, η οποία συνδυάζεται πολύ καλά με αγωνιστική μορφή, να δηλώσουν συμμετοχή στο τμήμα.
Οι προπονήσεις διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο ''Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ'' Ηρακλέους & Σωκράτους, κάθε Κυριακή - μόνο, προς το παρόν - και ώρες 15:30 - 17:00 και συμμετοχές μπορείτε να δηλώσετε, την ώρα της προπόνησης ή στα τηλέφωνα 2104082675 - 6944699991 - 6945933950.   

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΡΙ 3-0 ΓΙΑ ΤΟ CEV CUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού επιβλήθηκε με 3-0 της γαλλικής Παρί στο πλαίσιο του CEV Cup. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 29/10 στο Παρίσι.
 
Λιγότερο από ένα 24ωρο μετά το "διπλό" του Ολυμπιακού στο Champions League ανδρών, η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη με νίκη στο κλειστό του Ρέντη στη φάση των "32" του CEV Cup.
Τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη επικράτησαν με 3-0 της Παρί της γνώριμης μας, Γιάνα Σιμάνκοβα σε ένα "γεμάτο" παιχνίδι, η συνολική διάρκεια του οποίου άγγιξε τα 92 λεπτά.
Στο πρώτο σετ οι "ερυθρόλευκες" προηγήθηκαν με 12-8 με πόντο από μπλοκ της Κατερίνας Γιώτα, όμως η γαλλική ομάδα απάντησε με σερί 4-0 (12-12). Ο Ολυμπιακός διατήρησε το προβάδισμα, αν και η διαφορά δεν ξεπέρασε τους τρεις πόντους. Με καρφί της Μανωλίνας Κωνσταντίνου οι γηπεδούχοι έφτασαν στο πρώτο σετ μπολ (24-22) και πήραν το σετ με τη δεύτερη προσπάθεια μετά από άουτ προσπάθεια της Κούλμαν.
Στο δεύτερο σετ παίχθηκαν 56 πόντοι. Και εδώ ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα μέχρι τον 19ο πόντο. Εναλλαγή προβαδίσματος ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Παρί να έχει το πρώτο σετ μπολ στο 24-25 με την επίθεση της Κάρτερ. Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία του μετά τον άσο της Ράντι Τένεβα (26-25), όμως ακολούθησε μπλοκ άουτ από τη Γιώτα. Ακόμα δυο ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό με την Παρί να κάνει πάλι λάθος στο τέλος του σετ (29-27).
Ένα σετ μακριά από τη νίκη ο Ολυμπιακός δεν άφησε καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη στο τρίτο σετ. Ωστόσο οι Γαλλίδες ήταν επίμονες. Με καρφί της Κωνσταντίνου η ομάδα του Νικολάκη είχε το πρώτο ματς μπολ, η Κύπρια έδωσε και το δεύτερο με τη Μικαέλα Μονζόνι να διαμορφώνει το 26-24.
Ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (29/10) στο Παρίσι. Οι "ερυθρόλευκες" χρειάζονται νίκη ή να κατακτήσουν δύο σετ σε ήττα με 3-2. Σε περίπτωση νίκης της Παρί με 3-0 ή 3-1, τότε θα παιχθεί και "χρυσό" σετ και ο νικητής κρίνεται στους 15 πόντους.
Τα σετ: 25-23, 29-27, 26-24
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νικολάκης): Γιώτα 5 (3/5 επ, 1 μπλοκ 1 άσος), Κοσμά 14 (5/14 επ, 67% υπ – 56% άριστες), Κις 7 (7/37 επ), Μονζόνι 9 (6/12 επ, 2 μπλοκ, 1 άσος), Χριστοδούλου 3 (2/2 επ, 1 μπλοκ),Τένεβα 10 (9/20 επ, 1 άσος, 88% υπ – 54% άριστες) / Κονόμι (λ – 74% υπ, 52% άριστες), Κωνταντίνου 5 (5/14 επ, 50% υπ – 38% άριστες), Τέζα.

ΠΑΡΙ (Μινκοβα): Μικίσκοβα  9 (9/28 επ), Κάρτερ 10 (6/12 επ, 3 μπλοκ, 1 άσος), Γκιαουϊ 2 2.4 επ, 33% υπ – 11% άριστες), Κούλμαν 2 (1 / 10 επ, 1 μπλοκ 75% υπ – 56% άριστες), Σιμάνκοβα, Νόλιερ 6 (4/6 επ, 2 μπλοκ) / Μενέ (λ – 42% υπ, 26 % άριστες), Μάρκοβιτς 17 (16/34 επ, 1 μπλοκ, 65% υπ – 43% άριστες), Ζονγκό, Κουλιμπαλί, Γιόσζα.
sport24.gr

ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΟΙ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ / ΖΟΥΠΑΝΗΣ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ GRAND SLAM ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Δυνατά στο ...κόλπο της πρόκρισης οι Κότσι, Ζούπα στην Κίνα

Με μια νίκη και μια ήττα ξεκίνησαν τους αγώνες τους στο κυρίως ταμπλό του Grand Slam της Κίνας ο Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο Νίκος Ζουπάνης (Νο 28). 

Στο πρώτο τους παιχνίδι δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 2-0 (21-17, 21-18) σε 34' από τους Ισπανούς Ερέρα / Γκαβίρα (Νο5). Στην συνέχεια αντιμετώπισαν τους Καναδούς Σχαλκ / Σαξτον (Νο12) τους οποίους κέρδισαν με 2-0 (21-18, 21-19) σε 39' και συνεχίζουν να ελπίζουν για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Όλα θα κριθούν στο τελευταίο ματς με τους Νορβηγούς Χόρεμ/ Έιθουν (Νο21), θεωρητικά πιο αδύναμο ζευγάρι του ομίλου. Αν το ελληνικό δίδυμο κερδίσει τότε η πρόκριση είναι σίγουρη. Σε περίπτωση ήττας όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα της άλλης αναμέτρησης ανάμεσα στους Ισπανούς Ερέρα / Γκαβίρα (Νο5) και τους Καναδούς Σχαλκ / Σαξτον (Νο12), με την Ελλάδα να θέλει νίκη των Ισπανών.
volleynews.gr

ΟΣΤΡΑΒΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3 ΓΙΑ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΑΝΤΡΩΝ


Τρίποντο με... Μπόμπι στη μεγάλη επιστροφή
Με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ να επιστρέφει... όταν πρέπει, ο Ολυμπιακός γύρισε στο Τσάμπιονς Λιγκ και ξεκίνησε με το δεξί τη διοργάνωση, επικρατώντας εκτός έδρας με 3-1 την Οστράβα. Οι ερυθρόλευκοι αν και βρέθηκαν πίσω με 1-0 κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση με την είσοδο των Μαρούλη, Παπαδόπουλου και Κοκκινάκη.
 Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεκίνησαν καλά και έχασαν το 1ο σετ αλλά οι αλλαγές του Δημήτρη Καζάζη άλλαξαν το αγωνιστικό προφίλ του Ολυμπιακού. Η είσοδος του Θάνου Μαρούλη από το 2ο σετ αλλά και των Μενέλαου Κοκκινάκη, Τζορτζ Παπαδόπουλου βοήθησαν τον Ολυμπιακό να γυρίσει τον αγώνα και να πάρει τη νίκη. Μετά την απώλεια του 1ου σετ και τα προβλήματα στην υποδοχή ο Καζάζης έπαιξε το χαρτί του Μαρούλη στην πάσα. Οι «ερυθρόλευκοι» ισορρόπησαν τον αγώνα στο 2ο σετ και πλησίασαν στο 22-20. Οι τσέχοι έκαναν φίλε και ο Ολυμπιακός μείωσε 22-21. Ο Κοκκινάκης μπήκε για το σερβίς και βοήθησε τα μέγιστα καθώς χάλασε την υποδοχή των γηπεδούχων και ο Ολυμπιακός αρχικά ισοφάρισε με υπέρβαση του Τσέσμανεκ, πήρε προβάδισμα με επίθεση του Καλντέιρα, ενώ ο Παπαδόπουλος με δύο μπλοκ έκανε το 25-22 και έδωσε στον Ολυμπιακό το σετ.
Μετά την ισοφάριση η ελληνική ομάδα απέκτησε αυτοπεποίθηση. Μπήκε δυνατά και στο 2ο σετ όπου προηγήθηκε 8-4 και κράτησε διαφορά 1-2 πόντων μέχρι το 20-18. Οι Τσέχοι ισοφάρισαν 20-20 αλλά η επίθεση του Κοκκινάκη και το μπλοκ του Μαρούλη έβαλαν τον Ολυμπιακό και πάλι μπροστά με 22-20. Ηταν η πολύτιμη διαφορά μέχρι το τέλος του σετ το οποίο τελείωσε ο Γιορντάνοφ με 25-22.

Στο 4ο σετ μετά το 15-15 με δύο μπλοκ του Ολυμπιακού πάνω στον Ρέχακ το σκορ έγινε 17-15. Οι τσέχοι ισοφάρισαν για τελευταία φορά στο 17-17 αφού από εκεί και πέρα ήρθε το ρεσιτάλ του Γιορντάνοφ. Με έξι προσωπικούς του πόντους ο Βούλγαρος απογείωσε τον Ολυμπιακό και του έδωσε τη μεγάλη νίκη. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα σερβίς του Χριστοφιδέλη ο οποίος πήγε στο σερβίς στο 18-17 και έφυγε στο 21-17 αφού προηγουμένως ο Γιορντάνοφ σημείωσε δύο πόντους και οι Σμαραγδής, Καλντέιρα πήραν μπλοκ. Μέχρι το τέλος ο Ολυμπιακός συντήρησε τη διαφορά με επιθέσεις του Γιορντάνοφ ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα ύστερα από 20 ημέρες και τον αγώνα του Λιγκ Καπ με την ΑΕΚ

Τα σετ: 1-3 (25-22, 22-25, 22-25, 20-25) σε 121΄

*Οι πόντοι της Οστράβα προήλθαν: 4 άσσοι, 52 επιθέσεις, 10 μπλοκ, 26 λάθη αντιπάλων και του Ολυμπιακού προήλθαν: 2 άσσοι, 51 επιθέσεις, 14 μπλοκ, 30 λάθη αντιπάλων.

ΟΣΤΡΑΒΑ (Σμέκαλ): Ρέχακ 15π., Τσέσμανεκ 17, Χάνικ 3, Ζαχόρσκι 11, Μάουλερ 17, Σιρόκι 3 / Καστέλο (λ), Φορτ, Ντβόρακ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης):
Χριστοφιδέλης 8, Γιούρισιτς 4, Καλντέιρα 5, Γιορντάνοφ 25, Σμαραγδής 9, Κουρνέτας 1 / Στεφάνου (λ. - 69% υπ., 58% άριστες), Μαρούλης 5, Κοκκινάκης 6, Παπαδόπουλος 4, Σωτηριου.

volleynews.gr

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΟΚ - ΜΛΑΝΤΟΣΤ ΚΑΣΤΕΛΑ 3-0 ΓΙΑ ΤΟ CEV CUP ΑΝΤΡΩΝ

«Σκούπισε» τους Κροάτες ο ΠΑΟΚ

Με το δεξί ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του, καθώς νίκησε με 3-0  την Κροατική Μλάντοστ Μαρίνα Καρτέλα, σε αγώνα που έγινε στο «PAOK Sports Arena» στο πλαίσιο της φάσης των «32» του CEV Cup.  Πλέον, όπως καταλαβαίνει κανείς ο δικέφαλος βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκρισή του.. 
 Με αυτόν τον τρόπο ο ΠΑΟΚ έκανε δυναμική επιστροφή στα Ευρωπαϊκά κύπελλα μετά τη σεζόν 2007-2008, συνδυάζοντας την πρώτη του παρουσία με νίκη. Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τετάρτη 30/10  στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα στην Κροατία όπου ο ΠΑΟΚ με νίκη με οποιαδήποτε σκορ σφραγίζει πανηγυρικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να πάρει μόλις δύο σετ που ισοδυναμεί με 1 βαθμό  προκειμένου να μην χρειαστεί χρυσό σετ. Σε περίπτωση ήττας με 3-0 ή με 3-1 η πρόκριση στην επόμενη φάση θα παιχτεί σε χρυσό σετ.

Στο κυρίως αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ έπαιξε όσο χρειάζονταν για να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια νεανική ομάδα που δεν μπόρεσε να αποτελέσει ιδιαίτερη απειλή, παρά μόνο στο τρίτο σετ όταν και ασπρόμαυροι χαλάρωσαν και παρασύρθηκαν από το ρυθμό της αντιπάλου. Στο πρώτο σετ ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυνατά και με πρώτα βιολιά στην επίθεση τους Τζελάτη, Παντακίδη, Μίλκοφ  προηγήθηκε 16-9 και 21-16. Το τελικό 25-17 διαμόρφωσε με επίθεση ο Τζελάτης.

Στο ίδιο μήκος κύματος κύλησε και το δεύτερο σετ με τους Κροάτες να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των γηπεδούχων. Με καλό μπλοκ, περισσότερη πίεση από τη γραμμή του σερβίς και τους Τζελάτη, Μίλκοφ να τελειώνουν τις φάσεις ο ΠΑΟΚ ξέφυγε με 20-10. Από εκείνο το σημείο και μετά το σετ κατέληξε φυσιολογικά στα χέρια των ασπρόμαυρων με 25-14. Πιο δύσκολα κύλησε το τρίτο σετ με τους γηπεδούχους να παρασύρονται από το ρυθμό των φιλοξενούμενων. Μάλιστα η Μλάντοστ Καστέλα προηγήθηκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι με 4-5 και 15-16. Μέχρι εκεί όμως γιατί μόλις οι παίκτες του Στέλιου Καζάζη πάτησαν γκάζι πήραν το σετ 25-20.

ΠΑΟΚ (Καζάζης): Παντακίδης 7 (4/5 επ.  3μπλοκ), Ποτότσνικ 8 (7/17 επ. 36% υποδ. 21% άριστες,  1μπλοκ), Στίγγας, Μίλκοφ 8 (6/13επ. 1 άσος 50%υπ. 27% αρ.υποδ. 1 μπλοκ), Ντάμποβιτς 4 (4 μπλοκ), Τζελάτης 18(17/29επ.  1άσος), Μπαμπαλιούτας (λ-20%υποδ, 20% άρ.υποδ), Χαραλαμπίδης 5 (4/8 επ. 1 μπλοκ).

ΜΛΑΝΤΟΣΤ ΚΑΣΤΕΛΑ (Ράνσιτς): Κόλιτς 5 2/8επ. 3 μπλοκ), Κορσίνι 6 (5/10επ. 1μπλοκ ), Κλάρντιτς 2 (1/13επ.  75%υποδ. 42%αρ. 1μπλοκ), Σκερμπάκοφ, Άντριτς 6 (6/17επ. ), Στάνιτς 7 (7/18 επ. 71%υποδ. 29%αρ.υποδ), Σάρσεβιτς (λ- 74% υποδ. 39% αρ.υποδ), Γκιλγκάροβιτς 1 (1/1επ. 50%υποδ.25% άριστ.υπ).

Τα σετ: 25-17, 25-14, 25-20
volleynews.gr

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΝΙΚΗ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ GRAND SLAM ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΙ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ / ΖΟΥΠΑΝΗΣ

Νίκη - πρόκριση πανηγύρισαν οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης στο Grand Slam της Κίνας.

Το ελληνικό δίδυμο, που ήταν στα προκριματικά (ως Νο 6), νίκησε τους Ιάπωνες, Χάτα / Νακάγια (Νο 11) με 2-0 (21-16, 21-15) και θα συνεχίσει στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, περιμένοντας την κλήρωση για να μάθει τους αντιπάλους τους.

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΤΣΑΙ ΒΟΤΑΝΩΝ ''HERBAL TEA''

Από την Επιτροπή Διοίκησης Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, ανακοινώνεται ότι επήλθε συμφωνία με το τσάι βοτάνων ''HERBAL TEA'' και θα είναι νέος συνεργάτης του συλλόγου μας.
H εταιρία INTERGAMMA - παραγωγός εταιρία του προιόντος -  είναι μία νέα Ελληνική εμπορική εταιρεία που ξεκίνησε την δραστηριότητα το 2008 στην Αθήνα, με μια γκάμα εισαγόμενων προϊόντων όπως ζαχαρώδη, παιχνίδια, είδη οικιακής χρήσης και πολλές άλλες κατηγορίες, τα οποία διακινούσε σε ένα ιδιαίτερα ευρύ δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα.
Η εταιρία προμήθευσε το σύλλογο μας με προπονητικά μπλουζάκια. Από την πλευρά μας, τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους στόχους τους.   
Η έδρα της εταιρίας είναι στην οδό Κύπρου 97, Νίκαια, τηλ.: 2102586020.
herbaltea.gr

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΥΣΙΝΩΝ

Από την Επιτροπή Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, ανακοινώνεται ότι οι περυσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διάρκειας του πρωταθλήματος Α2 αντρών, δικαιούνται με την επίδειξη της κάρτας τους, να την ανταλλάξουν ΔΩΡΕΑΝ με τη φετινή.
Αυτή η κίνηση, γίνεται γιατί δυστυχώς στο περσινό πρωτάθλημα ο σύλλογος μας πρόλαβε και αγωνίστηκε μόνο σε δύο αγώνες εντός έδρας, λόγω του γνωστού προβλήματος με τη σφράγιση των γυμναστηρίων της πόλης μας, οπότε οι κάτοχοι των εισιτηρίων δεν πρόλαβαν να τα χρησιμοποιήσουν, αφού στους υπόλοιπους αγώνες, που αγωνιζόμασταν εντός έδρας, δεν εκδίδαμε εισιτήρια.
Η διάθεση των εισιτηρίων διάρκειας, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, ενώ τα σημεία διάθεσης τους, είναι τα εξής:
1. Στα γραφεία του συλλόγου μας, στο κλειστό γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ''.
2. Σε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας.
3. Στο μεζεδοπωλείο ''ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ'', Αριστοτέλους 70 - Δραπετσώνα, τηλ. 2104614355, το οποίο προσφέρει με την επίδειξη της κάρτας έκπτωση 15% στο λογαριασμό.
4. Στο κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών PLAYHALL, Ν. Κλαπανάρα 4 , Δραπετσώνα, τηλ.: 2104623244.
5. Στο κατάστημα αθλητικών ειδών SPORTY, Ν. Χατζόπουλου 20, Δραπετσώνα, τηλ.: 2104627345.
Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα σημεία διάθεσης τους , αλλά και άλλες παροχές.

Η ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΝΤΡΩΝ

Νέα «βασίλισσα» η Κρουζέιρο

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στέφθηκε μέσα στο... σπίτι της η Κρουζέιρο, καθώς το εμπόδιο της Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ ήταν πολύ μικρό για να την σταματήσει. Οι Βραζιλιάνοι νίκησαν με 3-0 την πρωταθλήτρια Ευρώπης και δικαίως κατέκτησαν το τρόπαιο. 
 Έτσι η Κρουζέιρο έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα που στέφεται παγκόσμια πρωταθλήτρια στα πέντε χρόνια που διαρκεί ο θεσμός, μετά την Τρεντίνο που έχει κατακτήσει τα προηγούμενα τέσσερα τρόπαια.

Οι Ιταλοί αυτή τη φορά αρκέστηκαν στο χάλκινο μετάλλιο καθώς στον μικρό τελικό επικράτησαν με 3-1 της UPCN από την Αργεντινή.
 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Τρεντίνο - UPCN 1-3 (25-22, 22-25, 25-21, 25-19)

ΤΕΛΙΚΟΣ
Νοβοσιμπίρσκ - Κρουζέιρο 0-3 (20-25, 19-25, 20-25) 
Παγκόσμιος... MVP o Βαλάσε
Ο Βαλάσε της πρωταθλήτριας  Κρουζέιρο αναδείχθηκε MVP του Μουντιάλ Συλλόγων. Ο Βραζιλιάνος ήταν συνεπής στο σκοράρισμα και οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του τροπαίου. Ο κόσμος το αναγνώρισε με ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα.  

Η καλύτερη ομάδα
Διαγώνιος: Τσβέταν Σοκόλοφ (Τρεντίνο)
1ος Ακραίος: Λεάλ (Κρουζέιρο)
2ος Ακραίος: Λούκας Ντίβις (Νοβοσιμπίρσκ)
1ος Κεντρικός: Εμανουέλε Μπιραρέλι (Τρεντίνο)
2ος Κεντρικός: Ματέο Μπεργκστάλερ (Τρεντίνο)
Λίμπερο: Σέρζιο Νογκέιρα (Κρουζέιρο)
Πασαδόρος: Γουίλιαμ Αριονα (Κρουζέιρο)
MVP: Βαλάσε (Κρουζέιρο)

volleynews.gr

Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΑΝΤΡΩΝ

Η ΑΕΚ πέρασε με 3-2 από την Πυλαία επί του ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας μία απίστευτη ανατροπή, ενώ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Volleyleague φιγουράρει η Κηφισιά μετά τη νίκη της επί της Νίκης Αιγινίου.
Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ένα ακόμα ντέρμπι της Volleyleague κρίθηκε στο τάι μπρέικ, με τους φιλοξενούμενους να χαμογελούν αυτή τη φορά.
Έτσι, μετά τη νίκη του Φοίνικα επί του Ολυμπιακού το βράδυ της Παρασκευής, η ΑΕΚ νίκησε με 3-2 τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, παρά το γεγονός ότι έχανε με 0-2, αλλά και με 10-18 στο 4ο σετ!
ΠΑΟΚ (Στ. Καζάζης): Παντακίδης 7, (2/8 επιθ, 4 μπλοκ, 1 άσσος), Χαραλαμπίδης 5 (3/7 επιθ, 1 μπλοκ, 1 άσσος), Ποτότσνικ 10 (9/25 επιθ, 69% υπ, 1 άσσος), Μίλκοβ 14 (13/25 επιθ, 1 μπλοκ, 63% υπ), Ντάμποβιτς 4 (1/2 επιθ, 3 μπλοκ), Τζελάτι 27 (23/52 επιθ, 3 μπλοκ, 1 άσσος) / Μπαμπαλιούτας (λ. - 73% υπ), Στεφανίδης, Πιπέργιας, Νικοφορίδης (1 άσσος), Παλέντζας, Στίγγας (5π, 1/9 επιθ, 2 μπλοκ)
ΑΕΚ (Κλαρούδας): Τόρες 15 (10/16 επ., 3 μπλοκ, 2 άσσοι), Γκενς 3 (1/5, 2 μπλοκ), Παγιάν 22 (21/39, 1 μπλοκ), Ρουμελιωτάκης 10 (8/26, 1 μπλοκ, 1 άσσος), Παπακυριάκου 14 (7/14, 6 μπλοκ, 1 άσσος), Πέτρογλου 25 (21/38, 2 μπλοκ, 2 άσσοι) / Γκούζντα (λ. - 60% υπ., 45% άριστες), Μαντέκας, Τοκάνης 1, Κρέτσης, Παπαδόπουλος 1 (1/1 επ.)
Από εκεί και πέρα, μόνος πρώτος στην κορυφή έμεινε ο ΑΟ Κηφισιάς, ο οποίος πέρασε αέρας από την έδρα της Νίκης Αιγινίου της οποίας επιβλήθηκε με 3-0, υποχρεώνοντάς τη έτσι στη δεύτερη ήττα της.
Τέλος, το πρώτο τους τρίποντο στη σεζόν πανηγύρισαν Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Λαμία.

Τους πρώτους τρεις βαθμούς στη Volleyleague πήρε ο Παμβοχαϊκός. Η ομάδα του Νίκου Ζαλμά επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Κυψέλης.
Μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ οι φιλοξενούμενοι περιόρισαν τα λάθη και νίκησαν τους "πράσινους". Ο Παναθηναϊκός προδόθηκε από την υποδοχή του και τα λάθη του (30 συνολικά) σε καθοριστικά σημεία του αγώνα, όμως πάλεψε ειδικά στα δύο τελευταία σετ.
Την επόμενη αγωνιστική (3η) ο Παμβοχαϊκός υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει στη Γλυφάδα με την ΑΕΚ.
Τα σετ: 16-25, 22-25, 24-26
* Οι πόντοι του Παναθηναϊκού προήλθαν: 2 άσσοι, 40 πόντοι, 11 μπλοκ, 22 λάθη αντιπάλων και οι πόντοι του Παμβοχαϊκού προήλθαν: 10 άσσοι, 56 επιθέσεις, 12 μπλοκ, 30 λάθη αντιπάλων.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Λάιος): Στιβαχτής 4π. (1/2 επ, 3μπλοκ), Πενόλιο 5 (5/9 επ), Αμορόσο 4 (2/4επ, 1μπλοκ, 1 άσσος), Μουρ 6 ( 0/3 επ, 6 μπλοκ), Μπέλος 11 (9/25 επ, 1μπλοκ, 1 άσσος), Καριπίδης 8 (8/19) / Κουρούπης (λ. - 73% υπ), Λιόντας, Μαδούρας, Καπίρης 1 (1/2), Μανιόπουλος 1 (1/2), Πολυχρονιάδης.
ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Ν.Ζαλμάς): Κράους 7π. (2/3 επ, 2 μπλοκ, 1 άσσος), Τζουστιανιάνο, Κουζούνης 6 (4/10επ., 1μπλοκ, 1 άσσος), Ντουσάρμ 16 (14/33 επ., 2 μπλοκ), Κανέλλος 15π (8/9, 4μπλοκ, 3 άσσοι), Παπαδόπουλος Χρήστος 3 (1 μπλοκ, 2 άσσοι) / Ζήσης (λ. - 42% υπ), Δρόγκαρης, Παπαδόπουλος Παναγιώτης 7 (5/11 επ, 1 μπλοκ, 1 άσσος), Μάρκου, Ασπιώτης 2 (1/1 επ, 1 μπλοκ), Καρράς.

Βαθμολογία (σε 2 αγώνες)
1.ΑΟ Κηφισιάς 6β. (6-1)
2.Εθνικός Αλεξανδρούπολης 5 (6-3)
3.ΑΕΚ 5 (6-3)
4.Ολυμπιακός 4 (5-3)
5.ΠΑΟΚ 4 (5-4)
6.Παμβοχαϊκός 3 (4-3)
7.Παναχαϊκή 3 (4-4)
8.Λαμία 3 (3-4)
9.Φοίνικας Σύρου 2 (4-5)
10.Άρης 1 (3-6)
11.Παναθηναϊκός 0 (1-6)
12.Νίκη Αιγινίου 0 (1-6)

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:


Παρασκευή 18/10
Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός 3-2 (19-25, 25-23, 25-23, 23-25, 16-14)

Σάββατο 19/10
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-3 (28-26, 25-22, 20-25, 25-27, 7-15)
Νίκη Αιγινίου - ΑΟ Κηφισιάς 0-3 (21-25, 20-25, 21-25)
Λαμία - Άρης 3-1 (23-25, 25-18, 25-18, 25-15)
Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παναχαϊκή 3-1 (16-25, 25-21, 25-15, 25-21)

Κυριακή 20/10
Παναθηναϊκός - Παμβοχαϊκός 3-0
sport24.gr

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ 4-0 ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ

Με νίκη έκλεισε ο κύκλος των αγώνων προετοιμασίας του αντρικού τμήματος. Σε εντός έδρας αναμέτρηση, φιλοξενήσαμε την ομάδα των Ναυπηγείων που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ΕΣΠΕΔΑ. Νικήτρια ήταν η ομάδα μας με 4-0 (25-23, 26-24, 25-19, 25-19), αλλά με προβληματική απόδοση.
Τώρα πια, μας έμεινε μια εβδομάδα της τελικής προετοιμασίας, ώστε το Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2, να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι, ώστε να βάλουμε τις βάσεις, για την κατάκτηση του φετινού μας στόχου.

Τα Ναυπηγεία, δίκαια θεωρούνται από τα φαβορί της ανόδου στην Α2.
Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θα γίνει το Σάββατο 26/10 και ώρα 18:00, στο γυμναστήριο μας, με αντίπαλο τα Χανιά.
Η Δραπετσώνα, αγωνίστηκε με τους Μπίνιο, Εξαδάκτυλο, Τραπεζουντίδη, Φύτρο, Χριστόπουλο, Μαργαίτη, Βογιατζίδη (λ), Μπουλγάρου, Κογκαλίδη Κ.Γ., Στρατηγό.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄

Σοφία ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ
Με τη 2η ήττα του, στη 2η αγωνιστική συνέχισε το β΄ τμήμα των κορασίδων μας, τις υποχρεώσεις του στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.
Η ήττα επήλθε σε εκτός έδρας αγώνα από το ΓΣ Ηλιούπολης με 3-0 (25-17, 25-20, 25-21).
Η ομάδα μας, αν και παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις, έδειξε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από την 1η αγωνιστική, προσπάθησε πολύ, διεκδίκησε τη νίκη και όλοι μας ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια.
Άριστη η διαιτησία του κ. Μπολοβίνου και της κας. Τσιτσιπή.
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: (Στάθης) Κοντονή, Κρεμμυδιώτη, Αρβανίτη, Κοντού, Μπέση, Μήσια, (αρχ. 6άδα), Μπαλαφούτη, Χατζηγρηγορίου, Γιοβάνη, Τζατζινάκη, Παρασκευοπούλου, Δημητροπούλου.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου) Χίου, Ευσταθιάδου, Μπαλάση, Τσιριγώτη, Συναπίδου, Γερακαράκη, Χάνου Στ. (λ).
Στον άλλο αγώνα του όμιλου μας: ΑΙΓΑΛΕΩ - ΕΥΡΥΑΛΗ 3-0
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (06-01) 04
2. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (03-00) 02
3. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ (03-00) 02
4. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ (01-06) 02
5. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (00-06) 02   

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΕΥΡΥΑΛΗ 3-0 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Ιωάννα ΙΩΑΝΝΟΥ
Με τη 2η νίκη του στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, συνέχισε την πορεία του στο πρωτάθλημα το τμήμα των κορασίδων μας.
Το Σάββατο, υποδεχτήκαμε την Ευρυάλη και το τελικό σκορ ήταν 3-0 (25-20, 25-17, 25-16).
Η ομάδα μας, σ΄ αυτόν τον αγώνα ήταν κακή, αλλά δε δυσκολεύτηκε να καταβάλλει την αξιόμαχη αντίπαλο της.
Τέλος καλό, όλα καλά, αλλά θα πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι με τέτοιες εμφανίσεις, δε θα μπορούμε να είμαστε νικητές στους αγώνες των επόμενων φάσεων. Από τη πλευρά μας, θεωρούμε ότι αυτή η εμφάνιση, ήταν μια κακή παρένθεση και είμαστε σίγουροι, ότι τα κορίτσια αυτού του τμήματος, θα δικαιώσουν τις προσδοκίες μας, γιατί το μπορούν κα το αξίζουν.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μαριδάκη και Καραδημητρίου.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Πλήθης) Αμοιρίδου, Ιωάννου, Σαλτουρίδου, Λιόλιου, Πόποβα, Μπουρέλι, Παπαδόγγονα (λ), Βεντούρη, Αγγέλη, Στοίτσεβα.
ΕΥΡΥΑΛΗ: (Φαρμάκη) Ηπρόζι, Βασιλείου, Ριζοπούλου, Καραγιαννίδου, Φραγκουδάκη, Γιοσούφογλου, Κολτσίδα (λ), Κολιού, Κωνσταντοπούλου, Νταφούλη, Συροπούλου.
Στον άλλον αγώνα του όμιλου μας:
ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 3-0
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (06-00) 04
2. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ (03-03) 03
--------------------------------------------------------
3. ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (03-03) 03
4. ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (00-06) 02 

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ

Μετά την ανάρτηση στην ανακοίνωση για τις κορασίδες και τις θέσεις που διατυπώσαμε, σχετικά με τις υποχρεώσεις των αθλητριών σε σχέση με τα φροντιστήρια, στο facebook πήραν θέση οι προπονητές μας κ.κ. Πλήθης και Βογιατζίδης. Ειδικά η άποψη του κ. Βογιατζίδη, είναι ενδιαφέρουσα και την αναδημοσιεύουμε μαζί με τα συννημμένα βίντεο.  
''Πάνω στην προηγούμενη ανάρτηση και αυτά που είπε ο κόουτς Giannis Plithis ...
... Το ζητούμενο δεν είναι να "μπουχτίζουν" τα παιδιά με τεστ και ασκήσεις σε υπερβολική ποσότητα. Το ζητούμενο δεν είναι το "μηχανικό" διάβασμα ... καθώς αυτό οδηγεί στο να αναπτυχθεί μια απέχθεια για τα μαθήματα, τα σχολεία, τα φροντιστήρια κλπ. Ζητούμενο είναι η ανάπτυξη της ποιοτικής μελέτης, της ορθολογικής και κριτικής σκέψης, που απαιτούν ξεκούραστο μυαλό και ΔΙΑΘΕΣΗ !!! Ο αθλητισμός συμβάλλει καθοριστικά στα παραπάνω. Ένα σύντομο βίντεο, χρήσιμο σε μαθητές αλλά και γονείς ...
Σε σχόλιο ακολουθεί ένα ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ για την εκπαίδευση, για όποιον έχει την όρεξη αλλά και το χρόνο.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2 ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΑΝΤΡΩΝ



Το «πειρατικό»... λύγισε τον Ολυμπιακό
Με πρωταγωνιστή τον Ουκρανό Ντιάτσκοφ, ο Φοίνικας Σύρου νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-2 στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ που έγινε απόψε στη Σύρο. Είναι η πρώτη νίκη του Φοίνικα επί του Ολυμπιακού στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος κάτι που την κάνει ιστορική. Ο αγώνας ήταν διαφήμιση για το βόλεϊ με τις δύο ομάδες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Από τον Ολυμπιακό απουσίασε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ.
Ο Ολυμπιακός ήταν πιο δυνατός στο 1ο σετ με τον Φοίνικα να έχει πρόβλημα στην υποδοχή με τα «ερυθρόλευκα» σερβίς να σημαδεύουν τον Ντιάτσκοφ. Από το 2ο σετ ο Φοίνικας άρχισε να βελτιωνέται, ενώ στον Ολυμπιακό και στα κρίσιμα σημεία φάνηκε η απουσία του Γιορντάνοφ. Ο Φοίνικας στη συνέχεια βελτίωσε την υποδοχή του ο Ντιάτσκοφ και η ομάδα της Σύρου ανέβασε ρυθμούς επιθετικά ενώ παράλληλα η είσοδος του Λάππα στη θέση του Γιάνουσεκ έδωσε ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας του Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Μεγάλη μάχη έγινε και στο τάι μπρέικ όπου ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Καλντέιρα μπόρεσε και βγήκε μπροστά με 12-11 και 13-12, αλλά οι γηπεδούχοι με μία επίθεση του Τσας και δύο επιθέσεις του Ντιάτσκοφ οδήγησαν τον Φοίνικα στη νίκη.
 

*Οι πόντοι του Φοίνικα Σύρου προήλθαν: 5 άσσοι, 66 επιθέσεις, 13 μπλοκ, 28 λάθη αντιπάλων και του Ολυμπιακού: 5 άσσοι, 68 επιθέσεις, 12 μπλοκ, 26 λάθη αντιπάλων.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (Ανδρεόπουλος): Τερζής 4 (1/3 επ 1 μπλοκ), Τσας 21 (18/46 επ, 3 μπλοκ), Γιάνουσεκ 1, Ντιάτσκοφ 24 (21/38 επ, 2 μπλοκ ,1 άσος, 50% υπ -33 άριστες), Τακουρίδης 11  (7/11 επ, 3 μπλοκ 1 άσος) , Πελεκούδας 8 (7/14 επ, 1 μπλοκ) / Παπαδημητρίου (λ. - 86% υπ -61% άριστες), Τσέργας, Αρβανίτης, Λάππας 14 (11/21 επ, 3 μπλοκ, 52% υπ- 32% άριστες), Σφενδυλάκης 1 (άσος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης): Χριστοφιδέλης 17 (15/30 επ, 2 άσοι, 67% υπ – 20% άριστες), Γιούρισιτς 13 (9/12 επ, 4 μπλοκ), Καλντέιρα 33 (28/52 επ, 4 μπλοκ 1 άσος, 70% υπ – 58% αρ), Κοκκινάκης 8 (7/32 επ, 1 άσος, 74% υπ – 5*% άριστες),  Σμαραγδής 2 (2/4 επ), Κουρνέτας 2 ( 1 άσος, 1 μπλοκ) / Στεφάνου (λ. - 72% υπ – 55% άριστες), Παπαδόπουλος 10 (7/9 επ, 3 μπλοκ), Σωτηρίου, Μαρούλης.
volleynews.gr

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Για την αυριανή 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος κορασίδων, τα προγραμματισμένα ραντεβού μας έχουν ως εξής:
Για τις κορασίδες Α΄, αύριο στις 11:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αντιμετωπίσουμε εντός έδρας την Ευρυάλη, οι εξής αθλήτριες: Αγγέλη, Ιωάννου, Λιόλιου, Στοίτσεβα, Χάνου Κ., Βεντούρη, Μπουρέλι, Παπαδόγγονα, Αμοιρίδου, Σαλτουρίδου, Πόποβα, Βέκκου.
Για τις κορασίδες Β΄, αύριο στις 09:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για την Ηλιούπολη, όπου θα αντιμετωπίσουμε την ομώνυμη ομάδα, οι εξής αθλήτριες: Ευσταθιάδου, Συναπίδου, Χίου, Χάνου Στ., Τσιριγώτη, Σκλάβου Μ., Σκλάβου Κ., Σαρρή, Νάκη, Μπαλάση.
 
Σημαντικές ανακοινώσεις:
1. Οι νέες εμφανίσεις θα είναι έτοιμες την Τρίτη. Οπότε και αύριο θα χρησιμοποιηθούν οι περσινές.
2. Όσες αθλήτριες κωλύονται για αύριο, θα πρέπει υποχρεωτικά να το δηλώσουν, έγκαιρα.
3. Μια συμβουλή - απαίτηση. Όταν εντάσουμε τον εαυτό μας σε μια αθλητική ομάδα που κατά βάση αγωνίζεται Σαββατοκύριακο, δεν υποκύπτουμε στις απαιτήσεις των φροντιστηρίων που έχουν τα τελευταία χρόνια ανακαλύψει το νέο φρούτο των γραπτών εξετάσεων ακόμα και στις τάξεις του γυμνάσιου, τα Σαββατοκύριακα. Τα φροντιστήρια, που μ΄ αυτόν τον τρόπο θέλουν να δικαιολογήσουν τα δίδακτρα που εισπράτουν από τις οικογένειες, ως καλές επιχειρήσεις που είναι, αν τους δηλώσετε ότι τα Σαββατοκύριακα τα θέλετε για την ξεκούραση και ψυχαγωγία σας, να είστε σίγουροι ότι ευχάριστα θα αλλάξουν το πρόγραμμα τους, προκειμένου να μη χάσουν τα δίδακτρα.
Αυτά τα γράφουμε γιατί για αύριο, αντιμετωπίσαμε σοβαρό πρόβλημα συγκρότησης ειδικά της β΄ ομάδας, από φροντιστηριακές υποχρεώσεις.

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ



Η «ναυμαχία» της Σύρου και η επιστροφή Κουρνέτα
Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Φοίνικα Σύρου και του Ολυμπιακού στο κυκλαδίτικο νησί που θα γίνει την Παρασκευή 18/10, 19.30 στο «Δ.Βικέλας» της Σύρου ανοίγει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports-3. 
 Το παιχνίδι θα γίνει μια μέρα νωρίτερα μετά απο αίτημα του Ολυμπιακού ο οποίος την Τρίτη έχει να δώσει αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ στην Τσεχία με την Οστράβα για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Φοίνικα να την κάνει αποδεκτή.
Ο Φοίνικας Σύρου προέρχεται από την ήττα στην πρεμιέρα με τον ΑΟ Κηφισιάς στο Ζηρίνειο και θέλει να σημειώσει την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα, την πρώτη εντός έδρας και την πρώτη επί του Ολυμπιακού σε κανονική περίοδο πρωταθλήματος.
 
Ο προπονητής του Φοίνικα Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Είναι από το μεγάλα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Δε μας πειράζει που παίζουμε Παρασκευή. Ο Φοίνικας ικανοποίησε αίτημα του Ολυμπιακού και της NOVA. Δεν έχει σημασία πότε γίνεται ο αγώνας αλλά πόσο καλά είσαι προετοιασμένος. Είμαστε καλά. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει καθημερινά και είμαστε βέβαιοι πως το ίδιο θα κάνει και αύριο».

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν χωρίς τον διαγώνιο τους Μπόμπι Γιορντάνοφ που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για τη Σύρο. Οι «ερυθρόλευκοι» στην πρεμιέρα νίκησαν τη Λαμία 3-0 σετ ενώ το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρης θα είναι ο Βασίλης Κουρνέτας που γυρίζει αυτή την φορά στην Σύρο ως αντίπαλος, καθώς αγωνιστήκε στον Φοίνικα τα δύο τελευταία χρόνια.
 
Ο Ολυμπιακός και ο Φοίνικας Σύρου έχουν αναμετρηθεί 11 φορές εκ των οποίων οι 10 είναι για το πρωτάθλημα. Από τις 10 φορές ο Φοίνικας έχει νικήσει τον Ολυμπιακό 2 φορές και μάλιστα και οι δύο ήταν για τα πλέι οφ της αγωνιστικής περιόδου 2011-12. Η μία στη Σύρο την 1η Απριλίου 2012 και στη συνέχεια στου Ρέντη.  Δηλαδή, σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός είναι αήττητος.
volleynews.gr

Η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ''SPORTY''

Από την Επιτροπή Διοίκησης Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, ανακοινώνεται ότι για τη φετινή περίοδο, εξασφαλίστηκε η συνεργασία με το κατάστημα αθλητικών ειδών ''SPORTY'', το οποίο ανέλαβε την προμήθεια των αγωνιστικών εμφανίσεων των τμημάτων αντρών και γυναικών, σε συνεργασία με την εταιρία NETIZEN A.E.
Οι νέες εμφανίσεις των γυναικών, οι οποίες είναι πολύ όμορφες, έκαναν την πρεμιέρα τους στον αγώνα με την Ίριδα, την Τετάρτη.
Με την κίνηση αυτή, εδραιώνεται η συνεργασία μας με το ''SPORTY'', η οποία μπαίνει στον 3ο χρόνο εφαρμογής της.
Το κατάστημα  ''SPORTY'', βρίσκεται στην οδό Ν. Χατζόπουλου 20, τηλ.: 2104627345.
Η εταιρία ΝΕΤΙΖΕΝ Α.Ε., δραστηριοποιείται στους τομείς των συστημάτων ασφαλείας και των τηλεπικοινωνιών και η έδρα της είναι στη Δραπετσώνα, στην οδό Εθνικής Αντίστασης 181, τηλ.: 2104082804.


Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες Ιουλία ΧΙΩΝΗ και Γιάννη ΤΣΙΑΜΗ, αντίστοιχα και τους ευχόμαστε την πλήρη επιτυχία των στόχων τους, ευχόμενοι ότι μαζί να βαδίσουμε στο δρόμο της κορυφής.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Μετά από 1,5 χρόνο, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 15:30 στο κλειστό γυμναστήριο ''Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ'', θα επαναλειτουργήσει το μικτό ερασιτεχνικό τμήμα του συλλόγου μας.
Μπορούν να συμμετάσχουν, πρώην αθλήτριες - ες που θα ήθελαν να προπονηθούν χωρίς το άγχος του πρωταθλητισμού, άλλες-οι που απλά θα ήθελαν να ασκηθούν στο άθλημα μας χαλαρά, που η ηλικία τους δεν τους επιτρέπει να συμμετάσχουν σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα και δεν είναι έτοιμοι για συμμετοχή σε γυναικεία ή αντρικά τμήματα.
Η επαναλειτουργία του τμήματος, κατέστη ως ανάγκη μετά τις αρκετές κρούσεις που δεχτήκαμε από λάτρεις του αθλήματος και θεωρήσαμε ως σωστή την επαναλειτουργία του.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το τμήμα θα αρχίσει και τους αγώνες του με αντίπαλους, άλλα ίδια τμήματα από τα αρκετά που ήδη λειτουργούν στην Αττική.
Προπονητής του τμήματος, έχει αναλάβει ο κ. Κώστας ΒΟΓΙΑΤΖΙΔΗΣ. 
Για νέες εγγραφές μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα 2104082675 - 6944699991 - 6945933950 ή την ώρα της προπόνησης.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ SUPER MARKETS ''ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ''


Από την Επιτροπή Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, ανακοινώνεται ότι τα super markets ΄΄ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ΄΄, ανανέωσαν για 6η συνεχή χρονιά, τη συμφωνία με το σύλλογο μας και θα είναι ο προμηθευτής όλων των νερών που θα χρησιμοποιήσει ο σύλλογος μας τη φετινή περίοδο και στα 7 τμήματα, με τα οποία θα πάρουμε μέρος στα πρωταθλήματα. 
Από την πλευρά μας απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους ιθύνοντες της εταιρίας και τους ευχόμαστε, κάθε επιτυχία στους στόχους τους.
Τα super markets ''ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ'', διατηρούν κατάστημα στη Δραπετσώνα, στην οδό Σωκράτους 48, το οποίο είναι πλήρως ανακαινισμένο.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Από σήμερα τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διάρκειας της περιόδου 2013 - 14, για το πρωτάθλημα της Α2 των αντρών, η έκδοση των οποίων αποτελεί μια προσφορά του νέου χορηγού του συλλόγου μας του μεζεδοπωλείου ''ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ'', το οποίο προσφέρει και έκπτωση 15% στο λογαριασμό, με την επίδειξη της κάρτας.

Ως γνωστόν η αντρική μας ομάδα θα μετάσχει για δεύτερη συνεχή χρονιά φορά στην 9χρόνη ιστορία της στο Α΄ όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από όλους τους ανθρώπους του βόλεϊ του συλλόγου μας και όλους τους αθλητές μας.

Η τιμή τους είναι 20€. 

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ''ΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ''

Μια ακόμα συνεργασία εξασφάλισε η Επιτροπή Διοίκησης Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, με τον παιδικό σταθμό 'ΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ''.
Συγκεκριμένα, η εταιρία χορήγησε στο σύλλογο μας τα προπονητικά μπλουζάκια του τμήματος του balloon volley .
Είναι μία κίνηση η οποία, θα λειτουργήσει ανταποδοτικά και ωφελημένοι θα βγούμε όλοι μας.
O συγκεκριμένος παιδικός σταθμός, εδρεύει στην οδό Κ. Παλαμά 163 στη Δραπετσώνα, τηλ.: 2104635637 και όπως μαθαίνουμε από τον ιστότοπο τους, tolimanaki.com:
 Το Λιμανάκι άνοιξε.
Το μόνο που απομένει είναι να γεμίσει με τις φωνές και τα γέλια των παιδιών.

Θα χαρούμε πολύ να ταξιδέψουμε μαζί σας.

Καλώς σας βρήκαμε! Αγκυροβολήσαμε και “πιάσαμε λιμάνι”… “Το λιμάνακι” της καρδιάς μας.

Σ'έναν ολοκαίνουργιο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, ζεστό και λουσμένο στο φως περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους να εξερευνήσουν και να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα.
Πρόκειται για τον πρώτο ιδιωτικό παιδικό σταθμό - νηπιαγωγείο που άνοιξε στο Δήμο Δραπετσώνας και ονομάζεται "Το Λιμανάκι".

Σκοπός μας είναι πέρα από την ουσιαστική μόρφωση τα παιδιά να νιώσουν την οικειότητα, την ασφάλεια μέσα στο χώρο, να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο (στην ομάδα), να αγαπήσουν την γνώση! .

Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε πολύ τους υπεύθυνους του σταθμού και ευχόμαστε, να γίνουν πραγματικότητα οι στόχοι τους. 

 

ΣΧΟΛΗ ΝΕΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής και Πειραιά (ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π.) υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδος (Ο.Δ.Β.Ε.), διοργανώνει σχολή νέων διαιτητών στο Κερατσίνι στo Πολιτιστικό Κέντρο Αντώνης Σαμαράκης του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου & Μικράς Ασίας (όπισθεν Δημαρχείου Κερατσινίου) . 

Πρόγραμμα: 

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 17:00-21:00

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 17:00 - 21:00

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 17:00 - 21:00

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 17:00-21:00

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 17:00 - 19:00, 19:30-21:00 Γραπτές Εξετάσεις 

Απαραίτητα δικαιολογητικά: 

1.     Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας 

2.      Απολυτήριο Λυκείου ή αντίγραφο πτυχίου ή πιστοποιητικό σπουδών

ανωτάτης ή ανωτέρας εκπαίδευσης 

3.      Ποινικό μητρώο (γενικής χρήσης τύπου Β') 

Κόστος συμμετοχής 20 ευρώ 

Για δήλωση συμμετοχής & πληροφορίες τηλ. 2104833444 (Τρίτη 18:00-20:00)

,6932411640 - 6936518516 ή στείλτε email στο info@sydpedap.gr

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...