Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

6 ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ



Με τηλεοπτικό το Πανναξιακός - Ολυμπιακός η 20η αγωνιστική  
 Με το ντέρμπι μεταξύ του δεύτερου της βαθμολογίας Πανναξιακού και του πρωροπόρου Ολυμπιακού να ξεχωρίζει διεξάγεται η 20 αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Το παιχνίδι θα γίνει στις 19.30 του Σαββάτου (07/03) και θα μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ σε μαγνητοσκόπιση, επειδή προηγουμένως θα μεταδώσει απευθείας στίβο. 

Το παραδοσιακό ντέρμπι του Έβρου μεταξύ της Ορεστιάδας και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Ορεστιάδα θέλει νίκη για να κλειδώσει θέση στην 8αδα και ο Εθνικός για να μπει στην 4αδα (19η αγωνιστική, 19.00, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής).

Η Ορεστιάδα είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα που την έχουν καθηλώσει στους 21 βαθμούς μόλις τρεις περισσότερους από τον Άρη που έχει πλησιάσει επικίνδυνα.

Το βασικότερο αγωνιστικό πρόβλημα είναι η περίπτωση του Βραζιλιάνου Γκιγιέρμε που τραυματίστηκε στον πλάγιο κοιλιακό κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά οι εξετάσεις που έκανε δεν έδειξαν μεγάλη ζημιά και ο Κώστας Δεληκώστας ελπίζει να τον έχει στη διάθεση του.

«Είναι ένα κλασικό εβρίτικο ντέρμπι. Όλη την εβδομάδα δεν προπονήθηκε ο Γκιγιέρμε αλλά σήμερα δοκίμασε να βγάλει το πρόγραμμα του. Πιστεύω πως θα τα καταφέρει. Δεν παίζει ρόλο που έχουμε χάσει δύο φορές από τον Εθνικό. Θέλουμε τη νίκη για λόγους γοήτρου και ουσίας και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο προπονητής της Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προέρχεται από το 3-0 επί της ΜΕΝΤ, αλλά μεσολάβησε η δοκιμασία με την Μπενφίκα και το κοπιαστικό ταξίδι στην Πορτογαλία που έχει επιβαρύνει τους παίκτες του Σάκη Μουστακίδη.

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης είπε: «Σίγουρα υπάρχει κούραση αλλά διανύουμε μία κρίσιμη περίοδο για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη και πρέπει να αντιδράσουμε σωστά. Ο αγώνας με την Ορεστιάδα είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι που όλα ανατρέπονται. Η Ορεστιάδα είναι με την πλάτη στο τοίχο για την 8αδα. Θέλουμε να μπούμε στην 4αδα αλλά έχουμε τέσσερα πολύ δύσκολα ματς. Πιστεύω πως όλα τα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, στον τελευταίο πόντο».
Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλοι πάλι στην Ορεστιάδα στην αρχή της σεζόν και συγκεκριμένα στον Α΄όμιλο του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2014-15 και νίκησε ο Εθνικός με 3-0. Σε 15 αγώνες πρωταθλήματος από το 2002 ο Εθνικός προηγείται με 8-7 στις νίκες.

Δείτε σε live streaming από τον Τύρναβο, το Σάββατο 7 Μαρτίου και ώρα 16:00, τον 1ο ημιτελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων, Α.Σ. Ελπίς - Γ.Σ. Ηλιούπολης.

Δείτε σε live streaming από τον Τύρναβο, το Σάββατο 7 Μαρτίου και ώρα 18:00, τον 2ο ημιτελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων, Γ.Σ.Κ. Ηρακλής - Ε.Α. Λαρίσης. 

Δείτε σε live streaming από το Καρπενήσι, το Σάββατο 7 Μαρτίου και ώρα 16:00, τον 1ο ημιτελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων, Γ.Σ. Ηρακλής - Ε.Α. Πατρών.

Δείτε σε live streaming από το Καρπενήσι, το Σάββατο 7 Μαρτίου και ώρα 18:00, τον 2ο ημιτελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων, Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Μ.Α.Σ. Νίκη.


Toυς αγώνες των εφήβων και νεανίδων, μπορείτε να τους παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...