Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟ stoiximan.gr

Ακόμα μία νέα συνεργασία υλοποιήθηκε από το σύλλογο μας, στα πλαίσια της συνεχούς αναζήτησης νέων πρωτοβουλιών για την εξωστρέφεια του συλλόγου μας.
Συγκεκριμένα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα συνεργασία του συλλόγου μας με την εταιρία stoiximan.gr.
Από σήμερα στο ιστολόγιο μας, υπάρχει ενεργό link στην αριστερή πλευρά της σελίδας, από το οποίο μπορείτε να εισέλθετε να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό και να κερδίσετε μέσα από τις χιλιάδες ευκαιρίες που παρέχονται.
Ειδικά τώρα, που το stoiximan.gr, έχει πολλές ευκαιρίες και στο άθλημα μας.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ''ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ''

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 (25-23, 26-24, 25-23)
Διαιτητές: Κατσούλης, Βλάχος, Θεοδωρίδου.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ: (Χατζηπέρος) Σεβιδάλης, Τραπεζουντίδης, Φιλιππουπολίτης, Σπανός, Κωστόπουλος Γ., Κωστόπουλος Α., Βελούδης (λ), Μπαρούτας, Παπαδέας, Χατζηγεωργίου, Μάρκου. 
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζημιχάλης)  Μπαλτάσης, Μαρμαρινός, Κλώνος, Παυλίδης, Μεσσάλας, Κογκαλίδης, Αντωνιάδης (λ), Περλεπές (λ), Ορμενάι, Μπουλγάρου, Ανδρεόπουλος, Καρανικολάου, Γιωτάκης, Λαγογιάννης.


Πριν τον αγώνα απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του αποβιώσαντα Πρόεδρου του συλλόγου μας Αριστείδη Παπαμιχαήλ. Την πλακέτα, παρέλαβε ο γιος του Δημήτρης, από τον νυν Πρόεδρο μας κ. Μανώλη ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗ

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΜΙΛΩΝΑΣ 3-1 ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ''ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ''

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΜΙΛΩΝΑΣ 3-1 (19-25, 25-19, 25-23, 25-14)
Διατητές: Βλάχος, Κατσούλης, Θεοδωρίδου.
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: (Αρέτας) Πολυχρόνου, Ιατρόπουλος, Κισκήρας, Καρράς, Ρομπότσης, Ρουμελιωτάκης, Κυριακουλάκος (λ), Πανταζόπουλος, Νταουντάκης, Χαριζάνης, Νομικός.
ΜΙΛΩΝΑΣ: (Ντόζης) Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος, Περγάμαλης, Σπυριούνης, Καρατζάς, Κοβάτσεβ, Μουσίκας (λ), Φιλίππου, Καναβάρος, Τσάλλας, Σαλονίτης.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΜΙΛΩΝΑΣ 3-2 ΣΤΟ 2ο ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ''

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΜΙΛΩΝΑΣ 3-2 (25-18, 22-25, 26-24, 24-26, 15-13)
Διαιτητές: Τριανταφυλλόπουλος, Παπαστάμος, Παπανικολάου.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζημιχάλης) Μαρμαρινός, Κογκαλίδης, Μεσσάλας, Μπαλτάσης, Κλώνος, Παυλίδης, Αντωνιάδης (λ), Περλεπές (λ), Μπουλγάρου, Ορμενάι, Γιωτάκης, Ανδρεόπουλος, Καρανικολάου, Λαγογιάννης.
ΜΙΛΩΝΑΣ: (Ντόζης, Γεωργούντζος) Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος, Περγάμαλης, Σπυριούνης, Καρατζάς, Κεχράς, Μουσίκας (λ), Καναφάρος, Φιλίππου, Κοβάτσεβ, Τσάλας, Σαλωνίτης.
Το αυριανό πρόγραμμα:
18:30 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΜΙΛΩΝΑΣ (Μικρός τελικός)
20:30 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ (Τελικός)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 3-0 ΣΤΟΝ 1ο ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ''

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 3-0 (25-20, 25-14, 25-22)
Διαιτητές: Παπαστάμος, Τριανταφυλλόπουλος, Παπανικολάου.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ: (Χατζηπέρος) Σεβιδάλης, Τραπεζουντίδης, Χελιώτης, Κωστόπουλος, Μπαρούτας, Σπανός, Βελούδης (λ), Παπαδέας, Χατζηγεωργίου.
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: (Αρέτας) Πολυχρόνου, Ιατρόπουλος, Κισκήρας, Καρράς, Ρομπότσης, Ρουμελιωτάκης, Κυριακουλάκος (λ), Νταουτάκης, Νομικός, Πανταζόπουλος, Κώτσης, Χαριζάνης. 

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ STUDIO ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ''BARBERIS''

Η Επιτροπή Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας ανακοινώνει την ανανέωση και για τη φετινή χρονιά της συνεργασίας μας  με το κομμωτήριο ''BARBERIS'' του κ. Αλέξανδρου Τσαρουχά, που εδρεύει σε νέο σύγχρονο χώρο στη Δραπετσώνα, στην οδό Εθν. Αντίστασης 76. Τηλ.:2104610407.
Το κομμωτήριο θα επιμελείται και φέτος την περιποίηση της κόμμωσης των αθλητών και αθλητριών του αντρικού και γυναικείου μας τμήματος.
Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Τσαρουχά για την κίνηση του αυτή και ευχόμαστε το πολύ όμορφο studio του να γεμίσει με νέους πελάτες και πελάτισες.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ένα συγκλονιστικό κείμενο για τον αθλητισμό

Ο Χρήστος Γαρέφης είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές που έχουν εμφανιστεί στην Ελλάδα. Κολυμβητής, πολίστας, ιστιοπλόος, Ολυμπιονίκης και αισίως παγκόσμιος πρωταθλητής στο τρίαθλο.Στην προσωπική του σελίδα ανέβασε ένα συγκλονιστικό κείμενο, το οποίο διδάσκει αθλητική παιδεία. Αξιζει να το διαβάσετε.
«Αφού είχα αφήσει το ποδήλατό μου στη θέση 2557 του αγώνα σπριντ απόστασης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τριάθλου που διεξήχθη τη περασμένη Πέμπτη στο Σικάγο των ΗΠΑ, έριξα λίγο αργότερα μία τελευταία ματιά πίσω μου. Ατενίζοντας με δέος τα 4000 ποδήλατα ένιωσα πάλι εκείνο το δάγκωμα στην καρδιά για το αν είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω την πρόκληση.
Είναι εκείνο το απαίσιο συναίσθημα που όσο καλά και αν έχεις προπονηθεί λίγο πριν τον αγώνα νιώθεις άδειος και ότι δεν θα τα καταφέρεις τελικά.
Και τότε κοιτώντας τα 4000 ποδήλατα έκανα την διαίρεση και το πηλίκο βγήκε 1. Αυτό μας ανήκει, γι’ αυτό είμαστε όλοι πρώτοι όταν αγωνιζόμαστε, γι” αυτό η συμμετοχή και όχι η θέση έχει σημασία.
Εντελώς ξαφνικά πιστεύω πως εκείνη τη στιγμή ύστερα από 50 χρόνια προσπαθειών έλυσα το μυστήριο τουλάχιστον μέσα μου. Έδωσα το Happy End στο κινηματογραφικό έργο που το παρακολουθούσα πάντα με κομμένη την ανάσα εξαιτίας του προαγωνιστικού άγχους, έλυσα με μιας έστω και στον τελευταίο μου μεγάλο αγώνα το πρόβλημα και αύριο θα έμπαινα στη δοκιμασία για πρώτη φορά χωρίς να φοβάμαι.
Τα 4000 ποδήλατα περίμεναν εκεί τους 4000 αθλητές και αθλήτριες και όλοι τους με προσμονές και προσδοκίες ακριβώς όμοιες με τις δικές μου θα έδιναν την προσωπική τους αναμέτρηση.
Αν υπήρχε ένας τρόπος να διαιρούμε το εγώ και το άγχος με τον αριθμό των συναγωνιστών μας τότε μόνο θα βλέπουμε κάτω απ’ το σωστό πρίσμα τις προσπάθειές μας και θα αποδίδουμε σίγουρα καλύτερα. Γιατί όλοι είναι ίσοι στην προσπάθεια και με αυτόν τον τρόπο θα δίναμε τεράστια σημασία στο ειδικό βάρος κάθε αγώνα και θα μας απασχολούσε λιγότερο το προσωπικό μας κίνητρο με αποτέλεσμα η αγωνία που σε αποδυναμώνει να εξαφανίζεται.
Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεις και σφραγίζεις τον θεμελιώδη κανόνα της ζωής που είναι ο απόλυτος σεβασμός προς όλους και προς όλα και με αυτόν τον τρόπο πολλαπλασιάζεις τις πιθανότητές σου για καλύτερες επιδόσεις και μαθαίνεις να συμπεριφέρεσαι ορθά που είναι το 1ο ζητούμενο.
Ο Νίτσε είπε ότι η ψυχή μέσα από τον πόνο εξαγνίζεται. Πιστεύω ακράδαντα πως και το σώμα μέσα από τον πόνο των αγώνων ξανανιώνει. Είναι η πληρέστερη μορφή εσωτερικής κάθαρσης. Γι” αυτό μας αρέσει να αγωνιζόμαστε. Οι αγώνες δίνουν την ευκαιρία σε χιλιάδες ανθρώπους κάθε φορά (αθλητές και θεατές) να βοηθούν ο ένας τον άλλον συνθέτοντας ένα ασυναγώνιστο αριστούργημα που κερδίζει όλα τα Όσκαρ όπως αυτό που έζησα στο Σικάγο στην τεράστια εκείνη στιγμή του παγκόσμιου αθλητισμού.
Στο κρίσιμο σταυροδρόμι της νεότερης ελληνικής ιστορίας θα δοκιμασθούμε σκληρά. Αν συμπεριφερθούμε όλοι όπως σε τέτοιου είδους αγώνες τότε θα πετύχουμε. Είμαστε η αγαπημένη χώρα. Κάθε φορά που ταξιδεύω στο εξωτερικό το νιώθω. Αυτό το γαλανόλευκο κομμάτι γης είναι μέσα στις καρδιές όλου του κόσμου. Στο χέρι μας είναι να συνεχίσουμε την ανεξάντλητη ιστορία μας. Όλοι οι λαοί έχουν τα καλά και τα λάθη τους. Όλα διορθώνονται αν δεχθείς ότι είσαι ένας μέσα σε όλους χωρίς καμία προτεραιότητα και “ανεχθείς” μέσα σε απόλυτο λογικό αξιοκρατικό πλαίσιο τις προσπάθειες όλων με απόλυτο σεβασμό όπως ακριβώς σέβεσαι και τις δικές σου.
Η 3χρόνη τριαθλητική μου πορεία είχε πολλούς υποστηρικτές και μεγάλη αποδοχή. Καθολική θα τολμούσα να πω.
Όλοι ανεξαιρέτως στάθηκαν κοντά μου και με λόγια και με πράξεις. Αυτό που θα κάνω τώρα είναι να πείσω τον κόσμο πως η ζωή δεν είναι μικρή όσο το σώμα αντέχει. Είναι να διδάξουμε στα παιδιά την τέχνη των προπονήσεων και των αγώνων. Είναι να αυξήσουμε τον χαμηλό αριθμό αθλουμένων στην χώρα μας διότι μεγαλύτερα τέτοια ποσοστά σημαίνουν λιγότερα προβλήματα για ένα λαό και περισσότερα άδεια κρεβάτια στις κλινικές και τα νοσοκομεία.
Έξι χρονών παιδάκι στην παραλία κοντά στον Λευκό Πύργο έκανα τον πρώτο μου αγώνα προσπαθώντας να συναγωνισθώ έναν έφηβο ο οποίος μόλις με είδε κοντά του να τρέχω ανέπτυξε ταχύτητα και με άφησε πολύ πίσω νικημένο και απογοητευμένο.
Πενηντατέσσερα χρόνια μετά χωρίς να έχει περάσει ούτε μια μέρα χωρίς προσπάθεια θέλω να αφιερώσω τα αποτελέσματα μου σε όλους τους Έλληνες.
Ένας δημοσιογράφος με ρώτησε πιο μετάλλιο είναι πιο σημαντικό του πρώτου παγκοσμίου στην ελίτ κατηγορία ή το δικό σου; Η ερώτηση δεν στέκει φίλε μου.
Φυσικά του απάντησα του πρώτου στην elite χωρίς καμία απολύτως σύγκριση. Απλά το δικό μου δείχνει το βάθος του χαρακτήρα ενός λαού που μπορεί να βοηθήσει προς πολλές κατευθύνσεις ένα οργανωμένο κοινωνικό σύστημα.
Προς αυτόν τον δρόμο θα δώσω την μάχη μου για την “παραγωγή” πρόληψης και υγείας και προς την διδαχή των νόμων που διέπουν τους αγώνες και την αθλητική παιδεία προς τα παιδιά μας. Απολύτως τίποτε δεν θα έχω πετύχει αν δεν καταφέρω να υλοποιήσω τους στόχους διότι από την αρχή αυτούς είχα θέσει σε προτεραιότητα και όχι τις επιδόσεις μου.
“Θα πρέπει να κάνετε πολύ καλή δουλειά εκεί στην Ελλάδα” μου είπε πριν την απονομή ο περυσινός παγκόσμιος πρωταθλητής Αμερικανός Πολ Κλαρκ. “Ειλικρινά κύριε Γαρεφη θέλω να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια. Με τους προπονητές της εθνικής ομάδας μας και όλους τους αθλητές συζητούσαμε για εσάς και τους χρόνους που κάνατε. Θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά στην προπόνηση μας για να σας συναγωνισθούμε του χρόνου”.
“Σε ευχαριστούμε πολύ Clark” του απάντησα “τα λόγια σου μας τιμούν ιδιαίτερα”. Ναι στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια όλοι προσπαθούμε πολύ σκληρά».
sportsfeed.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΝΤΡΩΝ - Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

Το αλατοπίπερο στον αθλητισμό είναι αυτή η απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων που μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή με τις εκπληκτικές ανατροπές των δεδομένων. Όπως ακριβώς συνέβη στην τελευταία ημέρα του παγκοσμίου κυπέλλου βόλεϊ ανδρών.
Σήμερα ολοκληρώθηκε η σπούδαια αυτή διοργάνωση στην Ιαπωνία με τον τίτλο να πηγαίνει στις ΗΠΑ, αλλά μαζί με τους Αμερικάνους να πανηγυρίζουν και οι Ιταλοί που έκλεψαν στο παρά ένα την 2η θέση και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο από τους Πολωνούς.
Οι τελευταίοι, μετρούσαν δέκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, οδηγούσαν την κούρσα από την πρώτη αγωνιστική και χρειάζονταν μόλις δύο σετ κόντρα στους Ιταλούς για να τα πάρουν όλα, αλλά τελικά δεν πήραν τίποτα!
Ο Οσμάνι Χουαντορένα με 25 πόντους οδήγησε την Ιταλία στην εκπληκτική νίκη με 3-1 σετ και στην απευθείας πρόκριση για το Ριο, καθώς οι Πολωνοί στην χειρότερη τους εμφάνιση στο τουρνουά τα… πέταξαν όλα.
«Ονειρευόμουν από μικρός να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που συνέβη», είπε ο Κουβανός και πολιτογραφημένος Ιταλός μετά το τέλος του αγώνα κι αφού είχε βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του, ειδικά στο πρώτο σετ. Στο 24-24 τελείωσε δύο σερί επιθέσεις κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του που παρά την απώλεια του β’ σετ στην συνέχεια επικράτησε σχετικά εύκολα των αγχωμένων Πολωνών.
Αυτό το αποτέλεσμα, σήμαινε ότι οι ΗΠΑ με νίκη κόντρα στην Αργεντινή (με οποιοδήποτε σκορ) θα έπαιρναν τον τίτλο (και την πρόκριση για το Ρίο) και δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Επικράτησαν με 3-1 (αν και στο δ’ σετ τα χρειάστηκαν όταν το 20-12 έγινε 21-17) και πανηγύρισαν την πρώτη κατάκτηση παγκοσμίου κυπέλλου στην ιστορία τους.

Τα αποτελέσματα
Ιταλία – Πολωνία 3-1 (26-24, 22-25, 25-22, 25-19)
Αίγυπτος – Ιράν 0-3 (18-25, 11-25, 23-25)
Καναδάς – Τυνησία 3-0 (25-19, 25-21, 25-17)
Ιαπωνία – Ρωσία 2-3 (29-27, 17-25, 25-21, 17-25, 13-15)
Αυστραλία – Βενεζουέλα 3-1 (25-16, 25-21, 22-25, 25-21)
ΗΠΑ – Αργεντινή 3-1 (25-20, 25-21, 17-25, 25-20)

Βαθμολογία
1.ΗΠΑ (31-6) 30 βαθμοί (10 νίκες – 1 ήττα)
2.Ιταλία (30-8) 29 βαθμοί (10 νίκες – 1 ήττα)
3.Πολωνία (31-11) 29 βαθμοί (10 νίκες – 1 ήττα)
4.Ρωσία (25-12) 23 βαθμοί (8 νίκες – 3 ήττες)
5.Αργεντινή (26-16) 21 βαθμοί (7 νίκες – 4 ήττες)
6.Ιαπωνία (21-21) 16 βαθμοί (5 νίκες – 6 ήττες)
7.Καναδάς (18-22) 13 βαθμοί (5 νίκες – 6 ήττες)
8.Ιράν (16-24) 12 βαθμοί (4 νίκες – 7 ήττες)
9.Αυστραλία (15-24) 12 βαθμοί (4 νίκες – 7 ήττες)
10.Αίγυπτος (13-30) 8 βαθμοί (2 νίκες – 9 ήττες)
11.Βενεζουέλα (8-32) 3 βαθμοί (1 νίκη – 10 ήττες)
12.Τυνησία (5-33) 2 βαθμοί (0 νίκες – 11 ήττες)
sportsfeed.gr

ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ''ΚΑΛΟΥΣΟΣ''

Μία ακόμα πολύ συμφωνία επετεύχθη σήμερα από το τμήμα πετοσφαίρισης του συλλόγου μας.
Συγκεκριμένα, εξασφαλίστηκε η προμήθεια όλων των ειδών φυσικοθεραπείας, thera-band, fitness, επιδεσμικά και αναλώσιμα που θα χρειαστεί ο σύλλογος μας κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου σε όλα τα τμήματα, από την εταιρία αθλητικοιατρικών προιόντων ΄΄ΚΑΛΟΥΣΟΣ - ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ'', η οποία εδρεύει στο Μοσχάτο, οδός Γράμμου 29 (πρώην Ελ. Βενιζέλου) Τηλ. 2107752048 Fax. 2109430292
Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε και στον ιστότοπο kalousos.gr
Η εταιρεία ΚΑΛΟΥΣΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, δραστηριοποιείται σε όλη την επικράτεια για περισσότερο από 20 χρόνια στο χώρο των ιατρικών μηχανημάτων και αναλωσίμων υλικών εστιάζοντας στους τομείς της Καρδιολογίας και Φυσικοθεραπείας.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της έχει γίνει ευρέως γνωστή για τη συνέπεια, την αξιοπιστία και την υποστήριξη που προσφέρει στους συνεργάτες της.
Για τον τομέα της φυσικοθεραπείας, της αθλητιατρικής και της άσκησης η εταιρεία είναι πάντα σε θέση να εξασφαλίσει εξειδικευμένα αναλώσιμα, προϊόντα σωματικής ευεξίας, άσκησης - αποκατάστασης, επιδεσμικό υλικό και πολλά άλλα.
Στόχος είναι να παρέχουν στον φυσικοθεραπευτή, τον γυμναστή, τον φυσίατρο, τον αθλητίατρο και τα σωματεία, μία ευρεία γκάμα αξιόπιστων και πιστοποιημένων υλικών ώστε να διασφαλίζεται η ορθή και αποτελεσματική λειτουργία τους.
H οργανωτική δομή, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και την ευρεία γκάμα των προϊόντων, εφοδιάζει με ευελιξία και επιτρέπει την άμεση απόκριση σε κάθε είδους ανάγκη.
Υπεύθυνοι για την οργάνωση και λειτουργία της εταιρείας είναι τα αδέρφια Γιώργος και Θοδωρής Καλούσος, τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
  • Η εταιρεία αποτελεί χορηγό της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής μετά την προσφορά αναλώσιμου υλικού φυσικοθεραπείας και συσκευών ηλεκτροθεραπείας για τις ανάγκες της Ελληνικής αποστολής στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες ''Μπακού 2015''. Διαβάστε την επιστολή της ΕΟΕ ΕΔΩ

  • Είναι συνεργάτης της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, συμβάλλοντας στην άρτια προετοιμασία των αθλητών της ομάδας. Πρόκειται για την προμήθεια επιδεσμικού και αθλητιατρικού υλικού της εταιρείας Sixtus. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ & ΕΔΩ

  • Είναι αποκλειστικός χορηγός της Ελληνικής Φυσικοθεραπευτικής Εταιρείας Αλγολογίας (Ε.Φ.Ε.Α.) στο πρόγραμμα εκπαίδευσης Βελονισμού για τη Διαχείριση του Μυοσκελετικού Πόνου.

  • Είναι χορηγός του Σεμιναρίου Master Workshop "Sports Combination Taping I + II" που διοργανώνει η H-OMT.D

  • Είναι χορηγός της Άρθρωσις Λογοθεραπεία - Χειροπρακτική στα προγράμματα εκπαίδευσης Ελαστικής Περίδεσης και Αθλητικής Περίδεσης.

  • Είναι χορηγός του KAYAK GREECE το οποίο μέσα από τις εκδηλώσεις του κάθε χρόνο σε  διαφορετικές πόλεις, θα επιδιώξει την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος καθώς και την προώθηση του αθλήματος canoe-kayak, της κοινωνικής και φιλανθρωπικής προσφοράς, της οικολογικής συνείδησης, του εθελοντισμού, του «ευ ζην» αλλά και την ανάδειξη ιστορικών πόλεων και τουριστικών προορισμών της χώρας μας.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

To Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου υποστηρίζει την Πρότυπη Ακαδημία Star Volley και το τμήμα volley της Δραπετσώνας

Ο ΟΜΙΛΟΣ IATPIKOY ΑθΗΝΩΝ είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους στην Ελλάδα που μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένεs υπηρεσίεs υγείαs, σε όλη την επικράτεια.
Το ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, Νοσοκομειακn Μονάδα του μεγαλύτερου Ομίλου παροχns υπnρεσιών υγείαs στnν Ελλάδα, προσφέρει στους αθλητές και τις αθλήτριες του αθλnτικού συλλόγου ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, τιs ακόλουθεs  πολύ σημαντικές παροχέs υποστηρίζοντας εμπράκτως το αναπτυξιακό έργο της Ακαδημίας STAR VOLLEY:

Δωρεάν απεριόριστεs ιατρικέs επισκέψειs
στουs εφnμερεύοντεs ιατρούs των εξωτερικών ιατρείων του Ιατρικού Π.Φαλήρου (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπαιδικού και Χειρουργό), 24 ώρεs το 24ωρο, 365 ημέρεs το χρόνο.
Σημαντική έκπτωση στιs επισκέψειs στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία
σε όλεs τιs ειδικότnτεs στο Ιατρικό Π.Φαλήρου (Δευτέρα- Παρασκευή με τnλεφωνικό ραντεβού).
Μεγάλη έκπτωση στιs Διαγνωστικέs Εξετάσειs στα εξωτερικά ιατρεία
του Ιατρικού Π.Φαλήρου, με τnν ποιότnτα και τnν αξιοπιστία  που εγγυάται  ο Όμιλοs του Ιατρικού Αθnνών (αξονικέs τομογραφίεs, μαγνnτικέs τομογραφίεs, Triplex και ΡΠ-cτ κλπ.)
Δωρεάν χρήση τηs Υπηρεσίαs των ασθενοφόρων EMS (εντόs Νομού Αττικήs) σε περίπτωσn έκτακτns εισαγωγns αθλήτών και αθλhτριών της Ακαδημίας και του συλλόγου στο Ιατρικό Π.Φαλήρου. Να σnμειωθεί ότι n υπnρεσία EMS είναι n μοναδική στην Ελλάδα πιστοποιnμένn με IS0-900 1:2008.
Έκπτωση 10% στα έξοδα νοσηλείαs στο Ιατρικό Π.Φαλήρου (εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών  και αμοιβών ιατρών) σε περίπτωσn που δεν καλύπτονται  100% από τnν ασφαλιστική εταιρεία που ασφαλίζει τον αθλητή / αθλήτρια. Επιπλέον, για τα έξοδα νοσηλείαs, μπορεί να γίνει χρήση ΕΟΠΥΥ σε όλεs τιs κλινικέs  του Ομίλου.
Ιδιαίτερα προνομιακέs τιμέs σε check-up για άνδρεs και γυναίκεs (Basic)
Μια ιδιαίτερα σημαντική παροχή του Ομίλου και του Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου είναι το γεγονός ότι οι παραπάνω παροχέs ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών του ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (Α' βαθμού συγγενείαs).


Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι ευδιάκριτη η κοινωνική ευθύνη και η ευαισθησία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών η οποία έμπρακτα υποστηρίζει το αναπτυξιακό αθλητικό και κοινωνικό ο έργο της Ακαδημίας Star volley  και του αθλητκού συλλόγου Δραπετσώνας. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Ομίλου για την υποστήριξη στο έργο στο έργο της Ακαδημίας.
Ευχόμαστε στους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας Star Volley και τους αθλητικού συλλόγου καθώς επίσης και τις οικογένειές τους να το αξιοποιήσουν κατάλληλα αποκομίζοντας το αίσθημα της ασφάλειας και της φροντίδας σε όποια περίπτωση και αν χρειαστεί μέσω της συνεργασίας και της παροχής ιατρικών υπηρεσιών με έναν από τους μεγαλύτερους ιατρικούς Ομίλους στην Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις για την ταυτοποίηση των δικαιούχων, μπορείτε να αναζητήσετε από τους υπεύθυνους του τμήματος volley στο Κλειστό Γήπεδο Δραπετσώνας Αρ. Παπαμιχαήλ καθώς επίσης και στην προγραμματισμένη σε λίγο καιρό συνάντηση ενημέρωσης της διοίκησης του τμήματος volley με τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών και αθλητριών.
Βασίλης Τζώρτζης
Διευθυντής Aκαδημίας

 

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΙΣ 26-27/09 ΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ''

Για το Σαββατοκύριακο 26-27/09 προγραμματίστηκε από το σύλλογο μας το 1ο τουρνουά σε επίπεδο αντρών στη μνήμη του Πρόεδρου του συλλόγου μας Αριστείδη ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, ο οποίος μας άφησε στις 19/09/14.
Στο τουρνουά προσκλήθηκαν και συμμετέχουν μαζί με το σύλλογο μας, τρεις ομάδες της Α2. Οι Πανερυθραικός, Μίλωνας και Αργυρούπολη.
Το πρόγραμμα:
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/09/15
18:30 ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
20:30 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΜΙΛΩΝΑΣ
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/09/15
18:30 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
20:30 ΤΕΛΙΚΟΣ
Στο τουρνουά, θα απανεμηθεί πλακέτα στην οικογένεια του Αριστείδη, για την τεράστια και πολυσχιδή προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης μας.

ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ 2015-16

Την περίοδο αυτή και εν όψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, είναι σύνηθες οι ομάδες να ανακοινώνουν τη σύνθεση του αθλητικού δυναμικού τους (roster). Από τον κανόνα αυτό δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση το τμήμα volley ΔΑΣ Δραπετσώνας το οποίο παρουσιάζει το roster της γυναικείας ομάδας volley για την περίοδο 2015-2016 (σε επόμενη φάση θα ανακοινωθεί επίσημα και το αντίστοιχο roster της ανδρικής ομάδας volley).

Στο επίσημο Site της Ακαδημίας Star Volley στο τμήμα “Αθλητές” για όσους ενδιαφέρονται περαιτέρω, υπάρχει φωτογραφικό υλικό και μια σύντομη αναφορά στο βιογραφικό της κάθε μιας αθλήτριας.
http://starvolley-academy.gr/%CE%91%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82
Μπορείτε να «κατεβάσετε» το αρχείο με το roster της γυναικείας ομάδας στο τέλος της παρουσίασης.
Μπορείτε επίσης να «κατεβάσετε» το video με το roster της γυναικείας ομάδας από τον επισυναπτόμενο σύνδεσμο (link)
http://drapetsonavolley.blogspot.gr/2015/09/2015-16.html
Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία – Δαισύνδεση με αναπτυξιακά τμήματα
Το ενδιαφέρον αυτής της παρουσίασης έγκειται στο γεγονός της ύπαρξης σημαντικού αριθμού αθλητριών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου οι οποίες έχουν πλέον αναλάβει ενεργό ρόλο στην υποστήριξη των αγωνιστικών στόχων της γυναικείας ομάδας volley του συλλόγου. Επειδή καλό είναι όταν αναφερόμαστε στη στρατηγική της ανάπτυξης των υποδομών να μιλάμε με δεδομένα και αριθμούς, παραθέτουμε τα ακόλουθα στοιχεία που πιστοποιούν την απόφαση και τη στρατηγική του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας και της Ακαδημίας Star Volley να ακολουθήσουν σταθερά και με σχέδιο, το δρόμο της ανάπτυξης και της ανάδειξης και προώθησης των αθλητών και αθλητριών που έχουν δουλέψει με πρόγραμμα και σύστημα και έχουν συνεργασθεί και καθοδηγηθεί από την ομάδα των τεχνικών.
Γυναικεία ομάδα volley (ΔΑΣ Δραπετσώνας)
• Η μέση ηλικία αθλητριών ανέρχεται στα 19.5 έτη (με μέγιστη ηλικία τα 24.3 έτη και μικρότερη ηλικία τα 15.7 έτη).
• Το 24% των αθλητριών (δηλαδή 4 αθλήτριες) έχει εμπερία συμμετοχής σε περισσότερες από 2 ομάδες volley και 12% των αθλητριών (δηλαδή 2 αθλήτριες μόνον) έχουν εμπερία συμμετοχής σε περισσότερες από 3 ομάδες volley.
• Το 53% (!) των αθλητριών (δηλαδή 9 αθλήτριες) προέρχονται από αναπτυξιακά τμήματα (υποδομών) ενώ 36% από αυτές (δηλαδή 6 αθλήτριες) προέρχονται από αναπτυξιακά τμήματα (υποδομών) του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας.
Ευχόμαστε μια καλή νέα αθλητική χρονιά και πορεία στη γυναικεία ομάδα volley της Δραπετσώνας με υγεία και επίτευξκη των στόχων που έχουν τεθεί.
Ως μια από τις ομάδες «βιτρίνα» του αθλητικού συλλόγου, αντικατοπτρίζει τη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στη συστηματική ανάπτυξη των υποδομών και η οποία ενδυναμώθηκε ακόμη περισσότερο με το συνολικό πλαίσιο υποστήριξης που παρέχεται από την Ακαδημία Star Volley και το πολυπληθές δίκτυο των συνεργατών της.


Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Βασίλη Σαββίδη, για τη λήψη των φωτογραφιών και την επιμέλεια του βίντεο.

2η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Κ-21 Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΕΛΤΣΙΔΟΥ ΣΤΟ ΤΖΟΥΝΤΟ

«Ασημένια» η Τελτσίδου στο ΕυρωπαΪκό
Έναν χρόνο μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό U23, η Ελισάβετ Τελτσίδου ανέβηκε στo βάθρο των νικητριών και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 του Όμπερβαρτ.
Η τζουντόκα του ΕΟΣ Αχαρνών κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία των -63 κιλών που γίνεται στην αυστριακή πόλη.
Η Τελτσίδου, η οποία χάρισε στην χώρα μας το 16ο μετάλλιο στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, στον τελικό της κατηγορίας ηττήθηκε στο Golden Score από την Βρετανίδα Λούσι Ρένσαλ. Στον δρόμο για το ασημένιο μετάλλιο η Τελτσίδου επικράτησε της Μπαρ Φαρίν από το Ισραήλ, της Γκέκε Φα Ντεν Μπεργκ από την Ολλανδία και της Σελίνα Ντιέτζερ από την Γερμανία.
Το 2014 η Τελτσίδου ήταν 3η στα -63, το 2013 οι Γιώργος Αζωίδης και Ρομάν Μουστόπουλος ήταν 1οι σα -66 και -73κ. αντίστοιχα, ενώ το 2012 οι Αλέξης Ντατσίδης και Αζωίδης ήταν επίσης πρώτοι στα -81 και -66 κιλά αντίστοιχα.
sporthero.gr

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ



Ενσωμάτωση:

23/23   100,00 %
Κόμμα%
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ46,11
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ14,89
Κ.Κ.Ε. - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ9,01
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή7,42
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΔΗΜ.ΑΡ.)4,55
Ανεξάρτητοι Ελληνες - Εθνική Πατριωτική Συμμαχία4,29
ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ3,83
Ενωση Κεντρώων3,45
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ2,70
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ)0,85
ΚΟΙΝΩΝΙΑ0,66
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α - Ε.Ε.Κ.0,59
ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ0,38
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ, κοινωνία αξιών, Κόμμα Πειρατών Ελλάδας0,37
δημιουργία, ξανά! Θάνος Τζήμερος0,36
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.)0,29
Ο.Α.Κ.Κ.Ε. Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ0,13
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΕΛΛ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ "ΕΛ.ΛΑ.Σ."0,12
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ0,03

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

pinterest.com/volleyballdrills

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΘΛΟ


Μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο τρίαθλο, ήρθε η σειρά για το δίαθλο για τον Άγγελο Βασιλείου, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μπατούμι της Γεωργίας.
O νεαρός Έλληνας πρωταθλητής, αγωνιζόμενος στην κατηγορία των εφήβων, ολοκλήρωσε το δίαθλο σε 11:39.66, αφήνοντας δεύτερο τον Νοτιοαφρικάνο Χάινριχ Μπρουνς με 12:06.00 και τρίτο τον Πορτογάλο Μιγκέλ Γκεντέλχα με 12:11.51.
O αγώνας έγινε υπό την αιγίδα την παγκόσμιας ομοσπονδίας μοντέρνου πένταθλου (UIPM). Συμμετείχαν 27 χώρες και 450 αθλητες. Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε απο τον 18χρόνο Βασιλειου στην κατηγορία των εφηβων. Την πρώτη μέρα αγωνίστηκε στο τρίαθλο που αποτελείται απο 5 εύστοχες βολές απο laser πιστόλι απο απόσταση 10 μέτρων, 100 μετρα κολύμπι, 800 μετρα τρέξιμο. Όλο αυτό πραγματοποίειται 4 φορές. Ο Αγγελος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο έχοντας την ατυχία να απορρυθμιστεί το όπλο του 5 λεπτά πριν την εκκίνηση (κατα τη διαρκεία του ζεστάματος).
Τη δευτέρη μέρα αποδείχθηκε η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται όπου στο δίαθλο, που αποτελείται απο 1500μ. τρέξιμο – 200μ. κολύμπι – 1500μ. τρέξιμο και συμμετείχαν 27 αθλητες απο 12 χώρες, κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή. Σημειωτέον, ο Βασιλείου ήταν παγκόσμιος πρωταθλητης και στα δυο αγωνίσματα πέρυσι στη Γουατεμαλα, κατέχοντας δε το παγκοσμιο ρεκορ του δίαθλου απο το 2014. Ο Άγγελος φέτος με το 11.39.66 που έκανε στο δίαθλο σημείωσε την καλυτερη επιδοση στο κόσμο.
sportsfeed.gr

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Κάρτα Μέλους (Loyalty card) Χορηγού για τους γονείς αθλητών της Ακαδημίας Star Volley Δραπετσώνας

Συνεχίζοντας την ανακοίνωση των παροχών της Ακαδημίας Star Volley για την αθλητική περίοδο 2015-2016, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διάθεση Κάρτας  Επιβράβευσης (Loyalty card) η οποία προσφέρεται από χορηγό δωρεάν στους γονείς και κηδεμόνες των «ενεργών» αθλητών και αθλητριών volley του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας.

Συγκεκριμμένα με την κάρτα αυτή θα είναι σε θέση ο δικαιούχος με τη συμπλήρωση ενός ορισμένου αριθμού λίτρων βενζινης ή πετρελαίου κίνησης να έχει δωρέαν πλύσιμο του αυτοκινήτου του, αγορά με έκπτωση λιπαντκών καθως επίσης και άλλων προσφορών που θα είναι σε ισχύ τη δεδομένη χρονική περίοδο.
Η χρήση της κάρτας και ο εφοδιασμός του αυτοκινήτου με καύσιμο, θα πρέπει να γίνεται σε επιλεγμένο πρατήριο της εταιρείας πολύ κοντά στο γήπεδο volley της Δραπετσώνας Αρ. Παπαμιχαήλ.
Με την οριστικοποίηση των νέων εγγραφών και του αριθμού των αθλητών και αθλητριών volley των τμημάτων υποδομών του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας, θα παραδοθούν στους δικαιούχους οι ειδικές κάρτες μέλους καθώς επίσης και πληροφορίες για τη χρήση της στο επιλεγμένο σημείο πώλησης.
Ευχαριστούμε το χορηγό για την έκδοση των ατομκών καρτών μέλους καθώς επίσης και για τη συγκεκριμένη προσφορά.
Αργά και σταθερά και στο μέτρο των δυνατοτήτων και των συνθηκών, συνεχίζουμε την προσπάθεια να δημιουργήσουμε ένα ανταποδοτικό πλαίσιο για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας και του συλλόγου αλλά για τις οικογένειές τους.
Περισσότερα στις επόμενες ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες ...!

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Αύριο στις 09:00 στον Ιερό Ναό Αγ. Φανουρίου, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για το θάνατο του Πρόεδρου του συλλόγου μας Αριστείδη Παπαμιχαήλ.
Ήταν 19 Σεπτεμβρίου του 2014, όταν η είδηση του θανάτου του, έπεσε σα βόμβα στα αυτιά μας, που όσο και να το περιμέναμε, τόσο δεν το πιστεύαμε, αφού μέχρι εκείνη την ημέρα για αρκετά χρόνια, είχε αντισταθεί με μεγάλη επιτυχία στις συνεχείς επιθέσεις του καρκίνου. 
Το δ.σ. του συλλόγου μας, θα παραστεί σύσσωμο στην τελετή.
Επίσης για το επόμενο Σαββατοκύριακο, έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή ενός τουρνουά σε επίπεδο αντρών με συμμετοχή των ομάδων Πανερυθραικού, Μίλωνα και Αργυρούπολης, το οποίο θα είναι προς τιμή του και θα ονομαστεί ''1ο τουρνουά Αρ. Παπαμιχαήλ''. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ολοκληρωμενο Πρόγραμμα «Παροχών» Ακαδημίας Star Volley (2015-2016)

Λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων υποδομών, έφθασε η καταλληλη στιγμή να αρχίσουμε την ενημέρωση και να επικοινωνήσουμε τις πολλές και σημαντικές παροχές τις οποίες εξασφάλισε και προσφέρει η Ακαδημία Star Volley στους αθλητές και τις αθλήτριες volley της Δραπετσώνας.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και μοναδικό πρόγραμμα παροχών το οποίο χάριν των σημαντικών χορηγών που εμπιστεύονται και υποστηρίζουν το έργο της Ακαδημίας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ανταποδοτικά στους αθλητές και τις αθλήτριες volley της Δραπετσώνας (και σε ολους ;όσους συνεργασθούμε στο μέλλον) . Με τον τρόπο αυτό και μέσω αυτής της στρατηγικής θεωρούμε ότι διαμορφώνουμε μια νέα προσέγγιση στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού προσφέροντας ουσιαστικά ένα μοντέλο υποστήριξης των αθλητών και αθλητριών οι οποίοι αρχίζουν να απολαμβάνουν προνόμοια και συνθήκες που πολλοί συναθλητές τους - σε άλλους συλλόγους σε ανώτερες κατηγορίες και ηλικίες - δυστυχώς δεν είναι σε θέση ακόμη να χρησιμοποιούν.

Με αυτή τη φιλοσοφία και αυτή την προσέγγιση και με απόλυτη συνεργασία και ταύτιση απόψεων, στόχων και επιδιώξεων με τη διοίκηση του αθλητικού σωματείου, θεωρούμε ότι συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην υποστήριξη του αθλητικού δυναμικού και τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών και αθλητριών για τους οποίους έχει εξασφαλιστεί μια αποτελεσματική βάση υποστήριξης ώστε απερίσπατοι οι αθλητές να επικεντρωθούν στην επίτευξη της ατομικής τους εξέλιξης και των ομαδικών στόχων που έχουν τεθεί.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς (τους οποίους θα παρουσιάσουμε σε Ειδικό Αφιέρωμα σύντομα) οι οποίοι μας επέτρεψαν να δημιουργήσουμε αυτό το μοναδικό πρόγραμμα ανταποδοτικών παροχών προς όφελος του αθλητικού δυναμικού και των οικογενειών τους.

Από σήμερα και μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων υποδομών, θα ξεκινήσουμε να επικοινωνούμε ένα-ένα τα προγράμματα παροχών ώστε να γίνουν αντιληπτά τόσο ως προς το περιεχόμενό τους όσο και στη λειτουργία τους όταν τεθούν σε εφαρμογή.

Ευχόμαστε να είμαστε σε θέση να κατανοούμε τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες υποστήριξης των αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας και μέσω των χορηγών μας, να εξασφαλίζουμε την ανταποδοτικότητα των στοχευμένων δράσεων προς αποκλειστικό όφελος των αθλητών και αθλητριών και των οικογενειών τους.
 

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι κληρώσεις των κυπέλων και πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΔΑ.
Αναλυτικά, οι κληρώσεις των τμημάτων μας, έχουν ως εξής:
 
ΚΥΠΕΛΟ ΑΝΤΡΩΝ: 2η αγωνιστική 12/10 ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ. Σε περίπτωση νίκης θα αντιμετωπίσουμε στην 3η αγωνιστική το νικητή του ζευγαριού Αστέρας ή Έσπερος - Ακάδημος.
 
ΚΥΠΕΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: 1η αγωνιστική 07 ή 08/10 ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ. Σε περίπτωση νίκης  στη 2η αγωνιστική θα αντιμετωπίσουμε το Σαρωνικό στην Αίγινα.
 
Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΡΩΝ: Το πρόγραμμα μας:
19/10 ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΕΣΠΕΡΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΕΥΡΥΑΛΗ
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΑΡΜΕΝΙΚΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΡΕΠΟ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
 
Α΄ ΕΣΠΕΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Το πρόγραμμα μας:
22/10 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΜΟΣΧΑΤΟ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΕΣΠΕΡΟΣ
ΑΙΟΛΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜ. - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΡΗΣ ΑΜΦ.
ΙΚΑΡΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ
ΕΙΡΗΝΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
 
ΕΦΗΒΩΝ
Β΄ΟΜΙΛΟΣ: Το πρόγραμμα μας:
18/10 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΡΕΠΟ
Οι 4 πρώτες ομάδες προκρίνονται στην επόμενη φάση.
 
ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Το πρόγραμμα μας:
11/10 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΡΤΕΜΗ
ΑΛΙΜΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΚΕΛΕΟΣ
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΙΛΙΟ
ΠΗΓΑΣΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΜΙΛΩΝΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΡΕΠΟ
Μετά από αγώνες μονού γύρου, θα προκριθούν στην επόμενη φάση, οι 8 πρώτες ομάδες.
 
ΠΑΙΔΩΝ
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Το πρόγραμμα μας:
17/10 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΡΜΕΝΙΚΗ
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΜΙΛΩΝΑΣ
Ν. ΠΕΡΑΜΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
Στην επόμενη φάση, προκρίνονται οι 4 πρώτες ομάδες.
 
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ)
Β΄ΟΜΙΛΟΣ: Το πρόγραμμα μας:
17/10 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ
ΑΛΙΜΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
Οι 2 πρώτες ομάδες, προκρίνονται στην επόμενη φάση.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄ 
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Το πρόγραμμα μας:
17-18/10 ΕΣΠΕΡΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Οι 3 πρώτες ομάδες προκρίνονται στην επόμενη φάση.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄ 
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Το πρόγραμμα μας:
17-18/10 ΑΡΤΕΜΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΛΙΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Οι 4 πρώτες ομάδες προκρίνονται στην επόμενη φάση.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...