Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΠΕΜΠΤΗ ΝΙΚΗ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΤΣIΑΡΤΣΙΑΝΗ ΣΤΗ ΧΑΓΗ

Την καλύτερη εφετινή παρουσία τους στο παγκόσμιο σιρκουί του μπιτς βόλεϊ πραγματοποιούν στο όπεν της Χάγης οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη.

Το Σάββατο η Εθνική ομάδα (νο17) αν και προερχόταν από το ταμπλό των ηττημένων, συνέχισε το νικηφόρο σερί (4x4) που ξεκίνησε από την Παρασκευή και πέτυχε το 2-0 (24-22, 22-20) κόντρα στις Ισπανίδες Λιλιάνα / Μπακερίζο (νο7), αποτέλεσμα που την έβαλε στην πεντάδα του τουρνουά.


Την 5η θέση είχε κατακτήσει η Εθνική και στο Σταβάνγκερ, όμως, εκεί ήταν Γκραν Σλαμ και οι βαθμοί και τα χρήματα ήταν περισσότερα.


Πλέον, Βίκυ και Μαρία θα αγωνίζονταν απέναντι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, τις Βραζιλιάνες Τζουλιάνα / Λάρισα (νο1).


Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στον 2ο γύρο του ολλανδικού τουρνουά και τότε οι Βραζιλιάνες ήταν αυτές που έριξαν στο ταμπλό των ηττημένων την ελληνική ομάδα.


Βέβαια, στον πρωινό αγώνα τους οι Βραζιλιάνες σταρ την... πάτησαν από τις συμπατριώτισσές τους Ταλίτα / Αντονέλι (νο4), οι οποίες τις νίκησαν 2-0 (26-24, 21-19) και τις έστειλαν ξανά στον δρόμο μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...