Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Με τους εξ αναβολής αγώνες της 2ης αγωνιστικής ανοίγει η αυλαία στο 2014 για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.
Το πρώτο σερβίς θα δοθεί στο Ζηρίνειο στις 15:00 (ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming από www.volleyball.gr, www.sportshero.gr, www.volleynews.gr) όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Ηρακλής Κηφισιάς – Πανναξιακός με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.
«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που διακρίνεται μέχρι τώρα για την σταθερότητα στην απόδοση της, είναι σίγουρα πιο έτοιμη από εμάς αλλά από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δεν έχουμε πλέον πολλά περιθώρια και πρέπει να κάνουμε έναν πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο», σχολίασε ο Σπύρος Χουντουμάδης.
Η Νάξος που έκλεισε το 2013 ισόβαθμη στην 4η θέση με τον Παναθηναϊκό θέλει να συνεχίσει την καλή της πορεία με τον Ζόραν Κόβαζιτς να επιστρέφει στο Ζηρίνειο ως αντίπαλος.
«Χαίρομαι που θα δω παλιούς φίλους και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι», είπε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και συνέχισε: «Σίγουρα αυτή η διακοπή δεν ήρθε την κατάλληλη στιγμή για εμάς αφού είχαμε βρει έναν πολύ καλό ρυθμό, αλλά θα προσπαθήσουμε και σ’ αυτό το ματς να δείξουμε καινούργια πράγματα. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...