Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Δύο νίκες και δυο ήττες για τα ελληνικά δίδυμα της άμμου

Νικηφόρα ξεκίνησαν την παρουσία τους οι πρωταθλητές Κ19 Κανέλλος / Ιωαννίδης (φωτ.) στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20, το οποίο διεξάγεται στην κεντρική πλατεία «Μητέρα Τερέζα» των Τιράνων της Αλβανίας.
Συγκεκριμένα, η ελληνική ομάδα επικράτησε με 2-0 (21-14, 21-12) της πρώτης ομάδα της οικοδέσποινας του τουρνουά Αλβανία 1. 

Δεύτερη νίκη για Μαναβή / Παρισάκη.
Ακάθεκτο συνεχίζει το ελληνικό μας δίδυμο των Μαναβή / Παρισάκη στο ευρωπαϊκό τουρνουά Sattelite που διεξάγεται στα Σκόπια.
Τα κορίτσια μας ξεπέρασαν εύκολα το πρώτο εμπόδιο των Γιάνεβικ / Στογιάνοβα από τα Σκόπια στο κυρίως ταμπλό, επικρατώντας με 2-0 (21-16, 21-10).

Δύο ήττες για Νιώπα / Παπαδημητρίου
Οι Πρωταθλητές Ελλάδας Δημήτρης Νιώπας / Θοδωρής Παπαδημητρίου μπήκαν με το αριστερό στον τέταρτο όμιλο του Ευρωπαϊκού Μάστερ που φιλοξενείται στην πόλη Γιούρμαλα της Λετονίας.
Στο πρώτο παιχνίδι, οι Βέλγοι Κοεκελκόρεν / Βαν Βάλε έβαλαν δύσκολα στο ελληνικό μας δίδυμο που δεν κατάφερε να κοντράρει όσο θα ήθελε με αποτέλεσμα την ήττα με 2-0 (21-15, 21-14).
Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, Νιώπας / Παπαδημητρίου πάλεψαν μέχρι τα μέσα του τάι μπρέικ αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη αφού το δίδυμο των Λετονών Φίνστερς / Τοκς πιο συγκεντρωμένο στις λεπτομέρειες πήρε τη νίκη 2-1 με 15-9.
Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των Πρωταθλητών μας στο τέταρτο όμιλο:

Κοεκελκόρεν / Βαν Βάλε (Βέλγιο) - Νιώπας / Παπαδημητρίου 2-0 (21-15, 21-14)
Φίνστερς / Τοκς (Λετονία) - Νιώπας / Παπαδημητρίου 2-1 (21-17, 19-21, 15-9)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...