Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΘΛΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 0-3 ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Την 3η του ήττα, σημείωσε χθες το τμήμα των κορασίδων μας, στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων από την ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου με 0-3 (17-25, 25-27, 22-25).
O αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμιά από τις δύο ομάδες, καθώς προέρχονταν από δύο ήττες και είχαν ήδη αποκλειστεί από την ημιτελική φάση.
Η ομάδα μας, έπαιξε ικανοποιητικό βόλει, αλλά ήταν και πάλι άδεια από σωματική και ψυχολογική κούραση, υποκύπτοντας και στην ΑΘΛΕΣΗ.
Στο 1ο σετ, η ΑΘΛΕΣΗ πήρε από την αρχή καλές διαφορές, κρατώντας τες μέχρι το τέλος.
Στο 2ο σετ, προηγηθήκαμε με 22-17 αλλά δεν καταφέραμε να υπερασπίσουμε αυτή τη σημαντική διαφορά, με την ΑΘΛΕΣΗ με σερί 3-10, κατάφερε να πραγματοποιήσει το 0-2.
Στο 3ο σετ, η ΑΘΛΕΣΗ προηγήθηκε με 1-5, 5-12, αλλά η ομάδα μας αντέδρασε φτάνοντας μέχρι το 22-23, αλλά μέχρι εκεί.
Άριστη η διαιτησία του κ. Στάικου και της κας. Λιάκου.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου) Μοίρα, Ιωάννου, Θωμαίδη, Στοίτσεβα, Καρούσου, Μαρκάκη, Χάνου (λ), Βουλγαράκη (λ), Μαρκουτσά, Σταμπολίου, Καμινάκη.
ΑΘΛΕΣΗ: (Μανωλάκης) Παπαχατζάκη, Μηλάκη, Τσιναρίδη, Μαυράκη, Ματέλη, Γενειατάκη, Μπέρμπι (λ), Ρουμπάκη (λ), Πλουμή, Φακουρέλη, Μεσταρπάκη.
Στον άλλο αγώνα της 3ης αγωνιστικής: ΦΟΙΒΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 3-2

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΦΟΙΒΟΣ (09-02) 06
2. ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (08-04) 05
---------------------------------------- 
3. ΑΘΛΕΣΗ (03-06) 04
4. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (01-09) 03
Φοίβος και Απόλλωνας, προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση.
 
Τελειώνοντας η χρονιά, μπορεί να μας αφήνει κάποια πικρία, από τις 3 ήττες σε πανελλήνιο επίπεδο, όμως η χρονιά κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη για το τμήμα των κορασίδων, φτάνοντας στον αρχικό στόχο - και ακόμα παραπάνω - που ήταν η είσοδος στην τελική φάση της ΕΣΠΕΔΑ και αυτή η πρώτη μας επίσημη επαφή μόνο κέρδη μπορεί να μας επιφέρει.
   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...