Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΡΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΙ

Η Μαρίνα Μαρκάκη πέτυχε την εισαγωγή της στο New Jersey Institute of Technology (ένα από τα πιο ανταγωνιστικά, επιλεκτικά και ακριβά τεχνολογικά πανεπιστήμια στην Αμερική) κατόπιν τιτάνειας προσπάθειας και έχοντας λάβει την υψηλότερη βαθμολογία στην τάξη της σε ACT/SAT τεστ και γενικό μ.ο. απολυτηρίου από διεθνείς φοιτητές-αθλητές. Το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο έχει αυστηρότερα κριτήρια από τα περισσότερα της πρώτης κατηγορίας του NCAA, και είναι σπάνιο να πετυχαίνει τα αναγκαία ακαδημαϊκά σκορ διεθνής αθλητής/αθλήτρια. Η φουλ υποτροφία (δίδακτρα, διαμονή, διατροφή, βιβλία, ασφάλεια, έξοδα διαβίωσης κ.α.) σε ανάλογα ιδρύματα πρώτης κατηγορίας για 4 χρόνια αξιολογείται μεταξύ $225-275,000. Οι προπονητές και ακαδημαϊκοί της σύμβουλοι εκφράστηκαν με τρομερό θαυμασμό και εκτίμηση για το έργο της Μαρίνας, τη συνέπεια σε ακαδημαϊκές και αθλητικές απαιτήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, κατά την οποία η ίδια έγραψε διατριβή από πλευράς συνεχούς προσπάθειας σε όλα τα μέτωπα και κάνοντας ό,τι της ζητήθηκε από προπονητές και ακαδημαϊκούς στην πορεία της αξιολόγησής της για υποτροφία. 

Οι σχολές πληροφορικής, συστημάτων υπολογιστών και μηχανοργάνωσης, και πολιτικών μηχανικών είναι στις καλύτερες 5 της Αμερικής και εντός των καλύτερων του κόσμου. 
Η Μαρίνα αποφοίτησε από το Λύκειο με μ.ο. βαθμολογίας 19.8.

Η ομάδα του βόλεϊ αγωνίζεται στην περιφέρεια Atlantic Sun, η οποία είχε 3 ομάδες στις καλύτερες 100 της Αμερικής και 4 στο άνω τρίτο του συνόλου των προγραμμάτων βόλεϊ. 
Γιατί αυτή είναι η Δραπετσώνα και πάντα φρόντιζε, φροντίζει και θα φροντίζει τα παιδιά της, μη σκεπτόμενη το όφελος του συλλόγου μας. Και ας λένε τα δικά τους όσοι ζηλεύουν τις παγκόσμιες επιτυχίες μας. Ας δουλέψουν πρώτα και μετά, αν είναι άξιοι, ας καρπωθούν τους κόπους τους, όπως εμείς και τώρα που θα θαυμάζουμε τη Μαρίνα μας και στο NCAA. 
Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε τον εκπρόσωπο της NOMOS και συνεργάτη του συλλόγου μας κ. Τάσο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ και για τη συνεργασία μας και για τις προσπάθειες που κατέβαλε, ώστε να επιτύχει αυτό το μέγιστο αποτέλεσμα.
 Η NOMOS LLC έγραψε στην ιστοσελίδα της, για τη Μαρίνα τα εξής:
Miracles don't just happen... they are earned! Marina earned every opportunity in life, nothing was given. What a blessing she is!
Φωτογραφία του χρήστη Nomos LLC. One day she should teach others what it means to never lose hope and faith, trust the process, stay the course, keep believing, doing what is right, no matter how hard, no matter what life and people throw your way...
In 20 years of work in this space, we have known many talented and hard-working young people who deserved a life break. No one we worked with deserves this life turn more than Marina Markaki.
We love her, and so will America!

Τα θαύματα δεν συμβαίνουν έτσι απλά... τα έχουν κερδίσει! Η Μαρίνα κέρδισε κάθε ευκαιρία στη ζωή, τίποτα δεν δόθηκε. Τι ευλογία που είναι!

Μια μέρα θα πρέπει να μάθει στους άλλους τι σημαίνει να μην χάνεις ποτέ την ελπίδα και την πίστη, να εμπιστεύεσαι τη διαδικασία, να μένεις στην πορεία, να συνεχίσεις να πιστεύεις, να κάνεις αυτό που είναι σωστό, όσο δύσκολο κι αν είναι η ζωή και οι άνθρωποι που σου πετάνε το δρόμο

Σε 20 χρόνια εργασίας σε αυτό το χώρο, έχουμε γνωρίσει πολλούς ταλαντούχους και σκληρά νέους νέους που άξιζαν ένα διάλειμμα ζωής. Κανένας που δουλέψαμε μαζί δεν αξίζει αυτή η ζωή να αλλάξει περισσότερο από τη Μαρίνα markaki.

Την αγαπάμε, το ίδιο και η Αμερική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...