Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ - ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ



Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η FIVB ψήφισε την λίστα με τις καλύτερες αθλήτριες του Beach Volleyball για την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε στο Women’s SWATCH World Tour.Οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη επισφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, αφού ψηφίστηκαν από τους ειδικούς,σε δύο κατηγορίες η κaθεμία.
Η Βίκυ Αρβανίτη, μετά την βράβευσή της το 2005 ως η πιο βελτιωμένη αθλήτρια, ψηφίστηκε φέτος στις κατηγορίες πιο εμπνευσμένης αθλήτριας και καλύτερης αμυντικού. Η ίδια δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να συμπεριλαμβάνομαι στην ετήσια λίστα της FIVB, με τις αθλήτριες που διακρίθηκαν, αν αναλογιστεί κανείς τα ιερά τέρατα του χώρου που βραβεύονται. Αυτό δείχνει και επίσημα ότι έγινε καλή δουλειά αυτή τη χρονιά, αλλά δεν φτάνει. Περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα».
Η Μαρία Τσιαρτσιάνη, πιστοποιώντας την καλή της αγωνιστική κατάσταση την χρονιά που πέρασε, ψηφίστηκε στις κατηγορίες καλύτερης μπλοκέρ και καλύτερης επιθετικού και δήλωσε με τη σειρά της: «Το να είσαι στα ονόματα που ξεχώρισαν, όταν σε ψηφίζουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο, είναι πολύ τιμητικό και μου δίνει δύναμη για την συνέχεια. Οι ψήφοι που πήραμε, τόσο η Βίκυ όσο και εγώ, δεν αφορούν μόνο εμάς,αλλά δείχνουν ότι το γυναικείο Ελληνικό Beach Volley είναι εδώ και συνεχίζει με επιτυχία μια παράδοση πολλών χρόνων. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...