Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

7η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ / ΜΕΣΣΑΛΑΣ

Με την 7η θέση στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αποχαιρετούν τη φετινή διοργάνωση οι αθλητές τόυ συλλόγου μας Κογκαλίδης / Μεσσάλας, μετά τους σημερινούς αγώνες, για το Β όμιλο της τελικής φάσης, γνωρίζοντας την ήττα και στους τρεις σημερινούς αγώνες, με πολύ καλές όμως εμφανίσεις.
Τα αποτελέσματα τους:
Με Βολουδάκη / Καπίρη  0-2 (17-21, 18-21)
Με Αλεξίου / Μανδηλάρη 1-2 (13-21, 21-17, 11-15)
Με Βλαχάκη / Τσολάκο 0-2 (12-21, 19-21)
 
Με τους Ζουπάνη / Κοτσιλιάνο και Βλαχάκη / Τσολάκο να προκρίνονται απευθείας στα ημιτελικά της τελικής φάσης των ανδρών του Πανελληνίου σιρκουί beach volley 2016, ολοκληρώθηκε η Πρεμιέρα του κυρίως ταμπλό ανδρών στο τουρνουά Finals, που διεξάγεται στο «Sailing the Club».
Δυνατές εναέριες «μονομαχίες» και πολλές θεαματικές άμυνες προσέφεραν οι οκτώ ομάδες, χωρισμένες σε δύο ομίλους, στο φίλαθλο κοινό που βρέθηκε στις κερκίδες της παραλίας του Σχινιά στον Μαραθώνα το Σάββατο 23 Ιουλίου. Απευθείας στα ημιτελικά από τον Α’ όμιλο προκρίθηκαν οι Νίκος Ζουπάνης και Γιώργος Κοτσιλιάνος μετά από δύο νίκες στις τρεις αναμετρήσεις. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του αγώνα Βολουδάκης Χ. / Καπίρης Θ. - Ανδριάς Ν. / Καντιώτης Γ. (9:50π.μ.).
Στον Β’ όμιλο στην κορυφή ισοβάθμισαν τρεις ομάδες, με τον πρώτο να προκύπτει με καλύτερο λόγο κερδισμένων και χαμένων πόντων. Έτσι στα ημιτελικά προκρίθηκαν οι Σταύρος Βλαχάκης και Θεόφιλος Τσολάκος, όπου αύριο θα βρουν στον… δρόμο τους το νικητή του ζευγαριού Νιώπας Δ. / Παπαδημητρίου Θ. - Αλεξίου Ι. / Μανδηλάρης Β. (9:50π.μ.).
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του κυρίως ταμπλό των ανδρών: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...