Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ MASTERS ΜΑΤΑΛΩΝ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach volley κάνει την 3η του στάση για φέτος στα Μάταλα της Κρήτης, όπου μέχρι την Κυριακή 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τουρνουά Masters, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, Δήμου Φαιστού και Πολιτιστικού Συλλόγου Πιτσιδίων-Ματάλων.
Χθες πραγματοποιήθηκαν οι προκριματικοί αγώνες των ανδρών, έτσι σήμερα το μεσημέρι μετά την τεχνική σύσκεψη των ομάδων, ξεκινάει το κυρίως ταμπλό των ανδρών. Η δράση όμως έχει ξεκινήσει από τις 9:30 π.μ., όποτε πραγματοποιήθηκε το πρώτο σερβίς για τα προκριματικά των γυναικών!
Από την πρώτη φάση των προκριματικών προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό των ανδρών οι Κοτσιλιάνος Γ. / Σουλτανόπουλος Δ., Κανέλλος Ι. / Κουρτίδης Σ., Μούχλιας Β. / Σταυρακάκης Α., Βιδάκης Ε. / Χαλκιαδάκης Γ., Μπεμπής Κ. / Χαλκιαδάκης Ν., Λαδάκης Γ. / Μαγριπλής Α., Γεωργακόπουλος Ν. / Τζιλιβάκης Α. και Βολιτάκης Δ. / Κόλα Α., και από τη β’ φάση οι Αριστόπουλος Α. / Παπαγγελόπουλος Ν., Κοτζαμπάσης Κ. / Κουμιώτης Ν., Κατσικούλας Β. / Κωνσταντινίδης Θ. και Βανδαράκης Δ. / Οικονομόπουλος Ε..
Δείτε τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...