Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Η 2η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΟ MASTERS ΜΑΤΑΛΩΝ

Σε ένα μαγευτικό σκηνικό, με φόντο από την μια πλευρά τις ιστορικές σπηλιές των Ματάλων, και από την άλλη τα κύματα που έφταναν στις… κερκίδες, με τον κόσμο ωστόσο να μένει μέχρι τις 10:30 το βράδυ στις θέσεις του, από το εκπληκτικό θέαμα που προσέφεραν οι αγώνες ανδρών και γυναικών, ολοκληρώθηκε η 3η ημέρα του τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley 2016.

Οι δυνατές «μάχες» στα προημιτελικά των ανδρών καθήλωσαν τον κόσμο, που κατέκλυσε την παραλία των Ματάλων λίγη ώρα πριν παραβρεθεί στο παραδοσιακό πανηγύρι, που έλαβε χώρα στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων beach volley. Στα ημιτελικά του κυρίως ταμπλό των ανδρών του τρίτου σταθμού του Πανελληνίου σιρκουί προκρίθηκαν απευθείας από το ταμπλό των νικητών οι Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου, μετά τον εκπληκτικό ημιτελικό κόντρα στους Χρήστο Βολουδάκη και Θωμά Καπίρη, που ήταν το ίδιο εντυπωσιακός με τον τελικό του 1ου τουρνουά Masters στο Ξυλόκαστρο.
Οι συνήθεις… ύποπτοι που πρωταγωνιστούν σε κάθε τουρνουά Masters, Δημήτρης και «Τέο» κατέκτησαν το πρώτο σετ με 21-18, όμως στο δεύτερο σετ δυσκολεύτηκαν, τόσο εξαιτίας της μαχητικότητας των αντιπάλων τους, όσο και των καιρικών συνθηκών που ήταν για… ειδικές αποστολές, ωστόσο με 29-27 έκαναν το 2-0 και πήραν το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του τουρνουά. Αύριο όμως θα μάθουν τον αντίπαλό τους μετά την διεξαγωγή του αγώνα Ανδριάς Ν. / Καντιώτης Γ. - Κλώνος Η. / Τσαλικιάν Α., με τον νικητή να «μάχεται» με τους Βλαχάκη Α. / Τσολάκο Θ. για μια θέση στα ημιτελικά του θεσμού.
Στο δεύτερο ημιτελικό του ταμπλό απευθείας προκρίθηκαν οι Βασίλης Κόκκινος / Γιώργος Μονιάκης, μετά τη νίκη τους με 2-0 (21-18, 21-18) επί των Τσολάκου Θ. /  Βλαχάκη Σ., στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του Σαββάτου. Ο αντίπαλός τους στα ημιτελικά θα προκύψει μετά τον αγώνα Κοτσιλιάνος Γ. / Σουλτανόπουλος Δ. - Καλιανίδης Γ. / Μπανιώτης Ρ., ο οποίος «ανοίγει» την αυλαία των Κυριακάτικων αγώνων στις 10 π.μ., με τον νικητή να αντιμετωπίζει τους Βολουδάκη Α. / Καπίρη Θ..
Στο κυρίως ταμπλό των γυναικών - έπειτα από συνολικά 16 αγώνες μόνο το Σάββατο - θέση στα ημιτελικά «έκλεισαν» οι Τατιάνα Μολδοβανίδη και Κωνσταντίνα Τσοπούλου, μετά τη νίκη τους με 2-1 (18-21, 21-18, 15-12) επί των Μάρθα Κούρδογλου και Βάσω Ματιάδη, οι οποίες ωστόσο έχουν… δεύτερη ευκαιρία αύριο το πρωί. Οι Μολδοβανίδη / Τσοπούλου περιμένουν να μάθουν αύριο τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά, που θα είναι ο νικητής του αγώνα Θεοδωρακέα Μ. / Κουμβάκη Α. - Μαναβή Δ. / Παρισάκη Ι., που είναι προγραμματισμένος για τις 12 μ..
Στον δεύτερο ημιτελικό έχουν επίσης προκριθεί οι Αθηνά Δηλαβέρη και Χριστίνα Πασιαλή, μετά τη νίκη τους επί των Μαναβή Δ. / Παρισάκη Ι. με 2-1 (17-21, 21-14, 15-13), και εκεί θα αντιμετωπίσουν το νικητή του αγώνα Ξάνθη Φ. / Σπηλιωτοπούλου Α. - Κούρδογλου Μ. / Ματιάδη Β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων του κυρίως ταμπλό ανδρών και γυναικών, καθώς επίσης το αυριανό πρόγραμμα: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...