Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Η 1η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ ΣΤΟ MASTERS ΜΑΤΑΛΩΝ

Σε Μαραθώνιο εξελίχθηκε η 2η ημέρα του τρίτου σταθμού του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, στην παραλία των Ματάλων με δράση από τις 9:30π.μ. μέχρι αργά το βράδυ!
Με αμείωτο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκαν οι 44 αγώνες - 20 προκριματικά γυναικών και 8 κυρίως ταμπλό και 16 κυρίως ταμπλό ανδρών - κατά την 2η ημέρα του τουρνουά Masters του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach volley για το 2016. Πρώτες τα… μαχαίρια έβγαλαν οι γυναίκες που «μονομάχησαν» για μια θέση στο κυρίως ταμπλό, στη συνέχεια σειρά πήραν οι άνδρες με τους πρώτες αγώνες του κυρίως ταμπλό, με την «αυλαία» να πέφτει με τους πρώτους οκτώ αγώνες του κυρίως ταμπλό των γυναικών.

Το πρώτο σερβίς σήμερα έγινε στις 8π.μ. με αγώνες για το κυρίως ταμπλό των ανδρών και στη συνέχεια τη… σκυτάλη παίρνουν τα κορίτσια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της Παρασκευής, προκριματικών και κυρίως ταμπλό, καθώς επίσης το αυριανό πρόγραμμα έχει ως εξής: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...