Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΝΕΩΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑ 50μ. ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΠΕΔΙΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ


Παγκόσμιο ρεκόρ νέων και χρυσό μετάλλιο ο Δημητράτος!
Ακόμη μια τεράστια επιτυχία για την ελληνική τεχνική κολύμβηση, αφού ο Γιώργος Δημητράτος είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία των νέων στο αγώνισμα των 50μ. με διπλά πέδιλα. Παράλληλα σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία του με επίδοση 19.41, στη διοργάνωση που γίνεται στο Ανιμασί της Γαλλίας.
Μάλιστα το προηγούμενο ρεκόρ (19.46) το κατείχε ο έτερος Έλληνας του τελικού, Στέφανος Αντωνιάδης, ο οποίος πήρε το χάλκινο μετάλλιο, καθώς τερμάτσε σε 19.74. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Ιταλός Αντόνιο Μοντόρο με χρόνο 19.64.

Αυτό είναι το όγδοο μετάλλιο συνολικά για τους Έλληνες αθλητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και το τρίτο προσωπικό για τους δύο κολυμβητές, αφού ο Γιώργος Δημητράτος έχει πάρει το χρυσό στα 100μ. με διπλά πέδιλα και το ασημένιο στα 200μ. του ίδιου στυλ, ενώ ο Στέφανος Δημητριάδης στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στα 200μ με διπλά πέδιλα, ενώ πήρε το χάλκινο μετάλλιο και στα 100μ.
sportshero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...