Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΟΙ ΝΙΩΠΑΣ / ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σε έναν εκπληκτικό, ανατρεπτικό και άκρως θεαματικό τελικό, που ικανοποιεί και το πιο απαιτητικό φίλαθλο κοινό, οι Θεσσαλονικείς, Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο τάι μπρέικ και τον τίτλο του Πρωταθλητή, επί των Γιώργο Κοτσιλιάνο και Νίκο Ζουπάνη!
Στον μεγάλο τελικό του τουρνουά Finals του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley 2016 οι «Τέο» και Νιώπας, με «όπλο» το μπλοκ και το σερβίς, επικράτησαν με 2-1 (21-15, 15-21, 15-11) των Κότσι-Ζούπα, σκαρφαλώνοντας έτσι στην κορυφή του βάθρου, που είχε στηθεί στο «Sailing the Club» στην παραλία του Σχοινιά!
Παπαδημητρίου: «Είχα πει στον Νιώπα πως θα γυρίσουμε με την κούπα στη Θεσσαλονίκη»!
Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου, που πανηγύρισε την κατάκτηση του 2ου Πανελληνίου πρωταθλήματος, μιλώντας στο volleyball.gr μετά την… στέψη του, υπογράμμισε αρχικά: «Φυσικά και το περίμενα! Ήταν εξαρχής στόχος της ομάδας μας, δε το καταφέραμε πέρσι και φέτος ήρθε η ώρα να το κατακτήσουμε»! Και πρόσθεσε: «Εμένα μου είχε πει ο Μάνος Ξενάκης, ότι όταν κατέκτησε εκείνος το πρωτάθλημα, είχε χάσει το προηγούμενο τουρνουά, και μου είπε φέτος ότι αυτό θα συμβεί και με εμάς. Έτσι και έγινε! Όλη τη χρονιά ήμασταν σταθεροί και είχαμε πολύ καλή ψυχολογία ενόψει του τουρνουά και παίξαμε και πολύ καλά σε όλο το σιρκουί. Το πίστευα και πέρσι, αλλά δεν καταφέραμε να πάμε τελικό και δε το διεκδικήσαμε. Σήμερα μετά τον ημιτελικό είχα πολύ καλή ψυχολογία για το παιχνίδι και του είχα πει (σ.σ. στον Δημήτρη Νιώπα) να μην ανησυχεί και πως θα γυρίσουμε με την Κούπα στη Θεσσαλονίκη!»
Εν συνεχεία ο «Τέο» αποκάλυψε τα επόμενα βήματα της ομάδας του για φέτος, λέγοντας: «Έχουμε κάποια τουρνουά στο εξωτερικό στα οποία θα συμμετάσχουμε στο τέλος του καλοκαιριού. Ενώ από εκεί και πέρα είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνολική μας πορεία, καθώς πετύχαμε όλους τους στόχους μας, που ήταν το πρωτάθλημα, η 1η θέση στα Βαλκανικά και στην Πανελλήνια κατάταξη. Πλέον συνεχίζουμε στα τουρνουά στο εξωτερικό, όπου θέλουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια, να το ευχαριστηθούμε και να παίρνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα». Στην γυναίκα της ζωής τους, αφιέρωσε τον τίτλο ο Θοδωρής Παπαδημητρίου, που ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Το αφιερώνω στην γυναίκα μου, τη Μαίρη, που ήταν μαζί μου και με στηρίζει σε κάθε μου βήμα. Είναι το γούρι μου και όταν είναι εκεί στις κερκίδες, πάντοτε κερδίζω. Παράλληλα στο μάνατζέρ μας, Νίκος Στακιά, που έχασε ένα αγαπημένο πρόσωπο και περνάει δύσκολες ώρες. Στον προπονητή μας Γιώργο Γιάτση, που μας στήριξε στις δύσκολες στιγμές και τον ευχαριστούμε για όλα. Και σε όλους τους φίλους μας που ήταν εδώ και μας στήριξαν. Στον Σωκράτη Πούλιο, που μας έδωσε τα γήπεδά του «beach box» στο Μαρούσι για να προπονηθούμε όταν ήρθαμε στην Αθήνα και στο Avant Sports Garde, που μας παραχωρεί τον χώρο του για να προπονούμαστε. Τέλος το αφιερώνω στον συμπαίκτη μου, που έπαιξε καταπληκτικά όλο το τουρνουά και που δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα»!
Νιώπας: «Ο… τρελός συμπαίκτης μου το ήξερε πως θα το σηκώναμε»!
Ο «βράχος» της ομάδας, που και σήμερα δεν άφησε… μπαλιά που να μην μπλοκάρει, ή να την «σπάσει», Δημήτρης Νιώπας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ, τόνισε:
«Στόχος μας ήταν να φτάσουμε στο τελικό, και από εκεί και πέρα να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και ότι βγει! Ξέρουμε ότι οι Κοτσιλιάνος και Ζούπανης είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, οπότε η νίκη αυτή έχει μεγαλύτερη αξία. Συγχαρητήρια στα παιδιά για το παιχνίδι. Προσωπικά όμως θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον συμπαίκτη μου, τον Τέο, που είναι τρελός, και ήταν φανταστικός στο τουρνουά και σε όλα τα παιχνίδια μας. Η αλήθεια είναι πως αυτός το ήξερε ότι θα κερδίσουμε. Μου το είχε πει και δεν τον πίστευα!»
Ο πάντα χαμηλών τόνων, εν συνεχεία σχολίασε: «Θέλω να αφιερώσω αυτό το πρωτάθλημα στην γυναίκα μου, Ζένια και στην οικογένειά μου. Επίσης στον προπονητή μας, Γιώργο Γιάτση, στον γυμναστή μας, Λάμπρο Δάνα, καθώς επίσης και στους χορηγούς μας, που τους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή τους. Αυτοί είναι η CYTA, η MACRON, το Relax Theraphy, το Μονοπόλυο, το Cretan Food και τον Γιώργο Κοσκινά. Καθώς επίσης όλους τους φίλους μας που ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη και μας στήριξαν, αλλά και τον πρόεδρο του συλλόγου μας, El Bandana, Στάμο Βιολάρη».

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...