Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΝΙΩΠΑΣ / ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ MASTERS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το 2Χ2 πέτυχαν την Κυριακή το απόγευμα οι Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου, οι οποίοι προσέθεσαν ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στο παλμαρέ τους -το δεύτερο για φέτος μετά το Ξυλόκαστρο- σε τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley!
Οι «Τέο» και Δημήτρης έχουν ξεκινήσει ιδανικά την πορεία τους στα φετινά τουρνουά του Πανελληνίου σιρκουί, ενώ στο «Avant Garde Sports Club Beach Activities» δεν έχασαν ούτε σετ από τους αντιπάλους τους και ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, έχοντας νικήσει 2-0 (21-16, 21-18) στον μεγάλο τελικό τους Νίκο Ανδριά / Γιώργο Καντιώτη, οι οποίοι ήταν η έκπληξη του τουρνουά, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα, στο Χωριό της Ειρήνης, στην Καρδία Θεσσαλονίκης.
«Αήττητοι μέχρι τα τελικά, στο Σχινιά»!
Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας του προς την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου εμφανίστηκε ο Θοδωρής Παπαδημητρίου μιλώντας στο volleyball.gr. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που κερδίσαμε και το δεύτερο τουρνουά Masters του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach volleyball 2016. Μπράβο στον συμπαίκτη μου, τον Δημήτρη για ένα ακόμη τουρνουά», ανέφερε αρχικά ο «Τέο» και πρόσθεσε: «Ετοιμαζόμαστε ήδη για το επόμενο τουρνουά Masters, που είναι στα Μάταλα και από εκεί και πέρα φυσικά στόχος μας είναι να πάμε αήττητοι, μέχρι τα τελικά στο Σχινιά!
Ευχαριστούμε πολύ το μάνατζέρ μας, Νίκο Στακιά για την βοήθεια που μας έχει προσφέρει όλο αυτόν τον καιρό, και τον προπονητή μας, Γιώργο Γιάτση. Και φυσικά ευχαριστούμε θερμά όλους μας τους χορηγούς για την στήριξή τους, την CYTA, την MACRON, το Relax Theraphy, το Μονοπόλυο, το Cretan Food και τον Γιώργο Κοσκινά. Καθώς επίσης όλους τους φίλους μας που ήρθαν στην Καρδία και μας στήριξαν, αλλά και τον πρόεδρο του συλλόγου μας, El Bandana, Στάμο Βιολάρη».
Παράλληλα ο Δημήτρης Νιώπας, υπογράμμισε: «Γενικά κάναμε καλούς αγώνες, είχαμε σταθερή απόδοση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μας παιχνίδι και φτάσαμε στην κατάκτηση της 1ης θέσης. Ευχαριστώ πολύ τον συμπαίκτη μου που έπαιξε για ένα ακόμη τουρνουά πολύ καλά. Στόχος μας είναι να προπονηθούμε ακόμη περισσότερο και να έχουμε ακόμη καλύτερη εμφάνιση μέσα στο γήπεδο στο επόμενο τουρνουά που είναι στα Μάταλα, όπου θα έχει περισσότερες ομάδες και τοπικές και από όλη την Ελλάδα. Ενώ «κλείνοντας» θέλω να ευχηθώ να είμαστε υγιής μέχρι το τέλος της χρονιάς»!
«Δώρο γενεθλίων για τον Γιώργο το ασημένιο μετάλλιο»
Ο Γιώργος Καντιώτης, που χθες γιόρτασε τα γενέθλιά του στο γήπεδο, μιλώντας στο επίσημο site της ΕΟΠΕ, σχολίασε: «Πριν το τουρνουά η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να ανέβουμε στο βάθρο, ιδιαίτερα μετά το πρώτο τουρνουά, που δεν πήγαμε καλά. Είναι η πρώτη μας χρονιά που αγωνιζόμαστε μαζί, και τώρα γνωριζόμαστε και μέσα στο γήπεδο. Γενικά όμως είμαστε ικανοποιημένοι και στον τελικό κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Συνολικά ήταν ένα πολύ καλό τουρνουά για εμάς, λαμβάνοντας υπόψιν πως ακόμη δεν έχουμε αποκτήσει χημεία μέσα στο γήπεδο και χρειαζόμαστε χρόνο και παιχνίδια. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Τέλος θέλω να ευχαριστώ πολύ τον συμπαίκτη μου και το Side out club, στη Βάρκιζα, όπου προπονούμαστε».
Ο Νίκος Ανδριάς από την πλευρά του ανέφερε: «Σε όλα τα τουρνουά, ξεκινάμε για να φτάσουμε στον τελικό και να τα κατακτήσουμε. Είμαστε μια ομάδα που δεν έχουμε δουλέψει ακόμη πολύ, όμως τα χαρακτηριστικά μας στο παιχνίδι ταιριάζουν και πιστεύω ότι θα πάμε ακόμη καλύτερα στα επόμενα τουρνουά. Με τον Γιώργο βρισκόμαστε όλο και περισσότερο στο γήπεδο. Στο πρώτο τουρνουά στο Ξυλόκαστρο, αποκλειστήκαμε στα προκριματικά και πήραμε το μάθημά μας. Όμως βελτιωνόμαστε και εξελισσόμαστε πολύ γρήγορα. Είναι πολύ επιτυχημένη η σημερινή ημέρα για εμάς. Επόμενος στόχος μας τα Μάταλα, όπου σκοπεύουμε να πάμε και εκεί με τις καλύτερες προοπτικές και να «χτυπήσουμε» όλα τα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον συμπαίκτη μου, Γιώργο, που είχε γενέθλια χθες και ήταν ένα πολύ καλό δώρο το ασημένιο μετάλλιο για εκείνον. Ενώ θα ήθελα να ευχαριστήσω το Side out Club που μας στηρίζει».
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του κυρίως ταμπλό των αντρών του 2ου τουρνουά Masters του πρωταθλήματος Beach Volleyball 2016 στη Θεσσαλονίκης μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...