Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

2η ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΤΟ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: 

Τη δεύτερη νίκη τους στους ομίλους του κυρίως ταμπλό Α1 Major τουρνουά World Tour της FIVB στο αυστριακό Κλάγκενφουρτ πανηγύρισε πριν από λίγα λεπτά η Εθνική Γυναικών, που προκρίθηκαν ως δεύτερες στην επόμενη φάση.
Τα… πρωϊνά παιχνίδια φαίνεται πως ταιριάζουν καλύτερα στις Ελληνίδες πρωταθλήτριες, αφού όπως και με το χθεσινό θρίαμβο επί της Βραζιλίας στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου, Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη φανερά ορεξάτες και σαφώς πιο ξεκούραστες από τα δύο χθεσινά ματς «σκόρπισαν» με 2-0 και τις Αυστριακές Σούτσενχοφερ / Πλέζιουτσνιγκ και επέστρεψαν στις επιτυχίες.
Στο α’ σετ οι διεθνείς μας πραγματοποίησαν έναν υγιεινό περίπατο με 21-13, στη συνέχεια όμως η ομάδα της Αυστρίας αντέδρασε και στο 12-12 κατάφερε να δώσει χαρακτήρα ντέρμπι στο σετ. Όμως οι σκληροτράχηλες φρεσκοεστεμμένες πρωταθλήτριες Ελλάδας, άντεξαν  στην πίεση των αντιπάλων τους και δείχνοντας «χαρακτήρα» ζευγάρωσαν σε 35 λεπτά με 21-19 τις νίκες τους επί αυστριακού εδάφους και μαζί με την πρόκριση πήραν και μία άτυπη ρεβάνς από τις Αυστριακές.
Περάσαμε δεύτερες και συνεχίζουμε στη διοργάνωση. Πληρώσαμε τη χθεσινή μας… βλακεία με την Ελβετία που είχαμε σοβαρό προβάδισμα στο α σετ και χάσαμε στο τέλος.
Σήμερα όμως παίξαμε καλά και ευτυχώς είμαστε στην επόμενη φάση. Τουλάχιστον “πήραμε το αίμα μας πίσω” απο τις Αυστριακές που μας απέκλεισαν στο Continental.  Τις αποκλεισαμε μέσα στην ίδια τους τη χώρα!” δήλωσε ικανοποιημένη στο Volleyplanet η Βίκυ Αρβανίτη.
Στο άλλο ματς του ομίλου οι Ελβετίδες Χάϊντριχ / Ζούμκερ, έπειτα από σκληρή μάχη στο β’ σετ επικράτησαν τελικά με 2-0 (21-17, 27-25) σετ των δυνατών Βραζιλιάνων Μαρία Αντονέλι / Λίλι και διπλασίασαν κι αυτές τις νίκες τους στον 5ο όμιλο, κερδίζοντας στα… σημεία την πρόκριση ως πρώτη ομάδα του ομίλου.
volleyplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...