Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΑΙΔΩΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΛΗ

Το Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων που διεξάγεται στην Σουηδία κατέκτησε ο Γιώργος Πιλίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στην κατηγορία των 54κ. της ελευθέρας και κέρδισε στον τελικό με 4-3 τον Χαρουτιουνιάν (Αρμενία), με το νικητήριο σημείο να έρχεται 8″ πριν τη λήξη του αγώνα!
Στην πορεία του προς τον τελικό το χρυσό παιδί της ελληνικής πάλης κέρδισε στον προκριματικό γύρο των Μπρεζίνσκι (Πολωνία) με πτώση. Στους «16» επιβλήθηκε με 8-5 στα σημεία του Κασούμοφ (Αζερμπαϊτζάν). Στα προημιτελικά νίκησε με 4-2 τον Αμίσοφ (Αζερμπαϊτζάν) και στον ημιτελικό έκαμψε την αντίσταση του Ντζεμπισασβίλι (Αζερμπαϊτζάν) με 7-5.
Εν τω μεταξύ, 5ος στην κατηγορία των 46κ. ήρθε ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής έχασε για το χάλκινο μετάλλιο με 9-4 από τον Κόβακς (Ουγγαρία). Ωστόσο, νωρίτερα είχε χάσει μοναδική ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό. Στον ημιτελικό ο Κουγιουμτσίδης αν και προηγήθηκε με 4-0 και 6-4 του Παπικιάν, 20″ πριν τη λήξη του αγώνα ο Αρμένιος έκανε πέρασμα, ισοφάρισε σε 6-6 και στέρησε από τον Ελλάδα ένα δεύτερο μετάλλιο.
sportsland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...