Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΟΙ ΑΝΔΡΙΑΣ / ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ MASTERS ΜΑΤΑΛΩΝ

Μία εβδομάδα πριν τους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach volley, που θα διεξαχθούν στο Sailing Club στου Σχινιά, οι Νίκος Ανδριάς και Γιώργος Καντιώτης κατάφεραν να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο μετά τη νίκη τους με 2-1 σετ κόντρα στους Χρήστο Βολουδάκη και Θωμά Καπίρη (φωτό το ζευγάρι του τελικού στο βάθρο μαζί με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτη), στον τρίτο σταθμό του Πανελληνίου σιρκουί, στο τουρνουά Masters στα Μάταλα.
Σε έναν ακόμη συναρπαστικό αγώνα, με μπλοκ, άμυνες και «φωτοβολίδες», οι δύο ομάδες, που σήμερα είχαν ήδη κάνει πολλά… χιλιόμετρα στην άμμο, ξεπέρασαν την κούρασή τους και προσέφεραν απλόχερα, πλούσιο θέαμα και στιγμές στο φίλαθλο κοινό beach volley των Ματάλων. Οι Νίκος Ανδριάς και Γιώργος Καντιώτης -αν και σήμερα είχαν παίξει τέσσερα ματς, εκ των οποίων τα τρία κρίθηκαν στα τρία σετ- μπήκαν δυναμικά στον τελικό, και έφτασαν εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 21-15. Στη συνέχεια οι Καπίρης και Βολουδάκης αντέδρασαν και έκαναν το 21-18, ισοφαρίζοντας στα σετ 1-1. Στο τάι μπρέικ όμως οι Ανδριάς και Καντιώτης, που σήμερα ήταν αυτοί που απέκλεισαν τους Νιώπα και Παπαδημητρίου στον ημιτελικό, ήταν πολύ σκληροί για να… πεθάνουν και έφτασαν πρώτοι στην κατάκτηση του σετ με 15-12, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά των Ματάλων.

«Αν δε το σήκωνα στα Μάταλα, δε θα γυρνούσα…»
Ο Γιώργος Καντιώτης μιλώντας στο επίσημο site της ΕΟΠΕ, ανέφερε αρχικά: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την πορεία μας τόσο σε αυτό το τουρνουά, όσο και συνολικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», με τον Νίκο Ανδριά να προσθέτει: «Η πορεία μας γενικά στα Masters είναι ανοδική. Έχουμε μεγάλη χαρά σήμερα, ωστόσο δεν τελείωσε τίποτα ακόμη, καθώς όλα θα κριθούν στους τελικούς την επόμενη εβδομάδα στο Σχινιά. Σήμερα έγιναν πολύ δυνατά παιχνίδια και ένας πολύ καλός τελικός, προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε όσους βρέθηκαν εδώ να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και είναι σημαντικό που σε καιρούς δύσκολους να γίνονται τέτοια τουρνουά». Εν συνεχεία ο Γιώργος Καντιώτης πρόσθεσε: «Καταφέραμε να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο, μετά από μια πολύ δύσκολη ημέρα, που παίξαμε τέσσερα ματς με τα τρία μάλιστα να έχουν κριθεί στο τάι μπρέικ. Βλέπουμε μπροστά και στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στους τελικούς την επόμενη εβδομάδα».
«Κλείνοντας» ο Νίκος Ανδριάς σημείωσε: «Αφιερώνω το μετάλλιο αυτό στην οικογένεια μου που με στηρίζει και στον υποστηρικτή της ομάδας μας, Ιωάννα Ματούλα καθώς επίσης στον συμπαίκτη μου, που έκανε καταπληκτικό τουρνουά».
Με τον Γιώργο Καντιώτη να ανταποδίδει, λέγοντας: «Αφιερώνω το τουρνουά στον συμπαίκτη μου, Νίκό, αλλά και στους φίλους μου από την δουλειά, Δημήτρη Τάμπα, Ιωάννη Μίχα, Αντώνη Ντελέκο και Νίκο Κιούση που μου είπαν πως αν δε το σηκώσω στα Μάταλα να μη γυρίσω από την Κρήτη»!

«Ραντεβού στο Σχινιά, για να ξανανεβούμε στο βάθρο»!
Άκρως ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας τους, ήταν οι ασημένιοι πρωταθλητές των Ματάλων. Συγκεκριμένα ο Χρήστος Βολουδάκης, μιλώντας στο volleyball.gr, υπογράμμισε: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι που βρεθήκαμε ξανά στο βάθρο. Υπάρχει φυσικά η πικρία της ήττας, όμως αυτό τελειώνει τώρα καθώς έχουμε το μυαλό μας στα τελικά την επόμενη εβδομάδα στο Σχινιά. Ήταν πολλά τα παιχνίδια, που παίχτηκαν αυτές τις ημέρες και σήμερα, λόγω των πολλών συμμετοχών, ωστόσο οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση. Συγχαρητήρια στα παιδιά, Ανδριά και Καντιώτη, οι οποίοι έπαιξαν πολύ καλά, υπήρχε κούραση και από τις δύο πλευρές και κάποια λάθη στη λεπτομέρειες θεωρώ πως έκριναν τον τελικό. Τέλος να ευχαριστήσουμε την Ηλεκτροδυναμική Νικολινάκος, και την Sports Performances, που μας στηρίζουν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ραντεβού στο Sailing Club στο Σχινιά, όπου στόχος μας είναι να ανέβουμε ξανά στο βάθρο».
Εν κατακλείδι ο Θωμάς Καπίρης σημείωσε: «Καταφέραμε και προκριθήκαμε σε άλλον έναν τελικό, ο οποίος μόλις τελείωσε και είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία μας στο γήπεδο. Η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κάναμε κάποια λάθη που μας στοίχισαν το παιχνίδι. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε και στόχος μας τώρα είναι το επόμενο τουρνουά, που είναι οι τελικοί στο Σχινιά, όπου θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο και να τα δώσουμε όλα προκειμένου να ανεβούμε ξανά στο βάθρο. Κάθε φορά εμείς προσπαθούμε να παίζουμε όμορφο βόλεϊ και να τα δίνουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Παίζουμε beach volley με αγάπη και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας στηρίζουν για να είμαστε εδώ αυτή τη στιγμή. Και πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον συμπαίκτη μου, Χρήστο και… ραντεβού στα τελικά»!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των αγώνων του τουρνουά των Ματάλων: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...