Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΖΗΣΗΣ / ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΠΚΟΥ / ΚΟΥΡΤΙΔΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ-22




Μόλις δύο εβδομάδες πριν την ανάληψη διεξαγωγής των Finals του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Ανδρών και Γυναικών (22-24/07), το «Sailing the Club» στο Σχινιά φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία, την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Juniors U22.
Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μετά την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στο κυρίως ταμπλό των Νέων ανδρών βρέθηκαν οι Βασίλης Ζήσης και Ιάσωνας Κανέλλος, που στον συναρπαστικό μεγάλο τελικό επικράτησαν με 2-0 (21-12, 28-26) των Βασίλη και Άγγελου Μανδηλάρη. Οι αδερφοί Μανδηλάρη παρέδωσαν τα… σκήπτρα τους - μιας και πέρσι αυτοί είχαν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία αυτή - στους Βασίλη Ζήση και Ιάσωνα Κανέλλο, που αναδείχθηκαν Πρωταθλητές U22!
Ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Μπανιώτης Ρ. / Τερζόγλου Γ. καθώς στον μικρό τελικό επικράτησαν με 2-0 (21-12, 21-13) των Μούχλια Β. / Σταυρακάκη Α..
Το χρυσό μετάλλιο στις Νέες γυναίκες κατέκτησαν οι Κλέπκου Μ. / Κουρτίδου Π. καθώς στον τελικό επικράτησαν με 2-0 (21-14, 21-16) των Ζούρου Μ. / Κατσίκα Σ., που κατέκτησαν το ασημένιο. Οι Μαρία Κλέπκου και η Βούλη Κουρτίδου - που πέρσι είχαν αναδειχθεί πρωταθλήτριες στην κατηγορία U19, ενώ στα τελικά του ίδιου θεσμού είχαν βρεθεί μια ανάσα από το βάθρο, μένοντας στην 4η θέση - φέτος έκαναν το βήμα παραπάνω, ενώ έχουν ξεκινήσει δυναμικά και την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο σιρκουί Ανδρών και Γυναικών, όπου έχουν καλά πλασαρίσματα στα κυρίως ταμπλό των γυναικών.
Τέλος στον μικρό τελικό γυναικών οι Μάγγελ Δ. / Μολδοβανίδη Χ. νίκησαν με 2-1 (12-21, 21-13, 15-13) τις Καραγκούνη Δ. / Μολδοβανίδη Τ. και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Η μικρή αδερφή Μολδοβανίδη, η Χριστίνα, που πέρσι είχε στεφθεί πρωταθλήτρια στην κατηγορία U16 με συμπαίκτρια την Αγριοδήμου Η., φαίνεται πως βρήκε τα… κουμπιά της μεγαλύτερης αδερφής της, Τατιάνα, που φέτος είναι δίδυμο με την μικρή αδερφή της Πένυς Καραγκούνη, την Δήμητρα, με την οποία αγωνίζεται και στα μεγάλα σαλόνια της… άμμου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε: ΕΔΩ
Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...