Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

 
 Σπουδαία επιτυχία για την Κατερίνα Στεφανίδη, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ! Τέταρτη θέση για τη Νικόλ Κυριακοπούλου.
Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε μεγάλη εμφάνιση στον τελικό του επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ και με άλμα στα 4,81 μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο!


Η Ελληνίδα αθλήτρια απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αποτελεί μια από τις ελπίδες της χώρας για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Η επίδοση της Στεφανίδη, που μετρούσε δύο ασημένια (στη Ζυρίχη το 2014 και την Πράγα τ0 2015) και ένα χάλκινο (στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου στο Πόρτλαντ) μετάλλιο, αποτελεί παράλληλα και ρεκόρ αγώνων.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου με άλμα στα 4,55 μ. κατετάγη στην 4η θέση του τελικού.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, τηλεφώνησε στην Στεφανίδη για συγχαρητήρια, της ευχήθηκε καλή τύχη για το Ρίο και δεσμεύτηκε πως ό,τι χρειαστεί η Πολιτεία θα είναι δίπλα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...