Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Η 1η ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ MASTERS

Με… άρωμα γυναίκας ολοκληρώθηκε η Πρεμιέρα του Πανελληνίου σιρκουί beach volley 2016, στο Sailing the Club, με την δράση να κορυφώνεται αύριο, με την ανάδειξη των Πρωταθλητών της… άμμου!
Οι Εθνικές ομάδες Αρβανίτη / Καραγκούνη και Μεθενίτη / Σπανού προκρίθηκαν απευθείας στα ημιτελικά γυναικών του τουρνουά Finals του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley 2016, μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων το Σάββατο 23 Ιουλίου «Sailing the Club», στην παραλία του Σχινιά στον Μαραθώνα.
Μαραθώνιες φάσεις, μπλοκ και θέαμα είχε η Πρεμιέρα του κυρίως ταμπλό των γυναικών της τελικής φάσης του Πανελληνίου σιρκουί, με τις εθνικές ομάδες να ηγούνται των ομίλων τους και να προκρίνονται απευθείας στα αυριανά ημιτελικά του κυρίως ταμπλό των γυναικών. Συγκεκριμένα με 3Χ3 τόσο οι Βίκυ Αρβανίτη με την Πέννυ Καραγκούνη, όσο και οι Πηγιάννα Μεθενίτη με την Άννα Σπανού, πήραν το «εισιτήριο» για τα αυριανά ημιτελικά και περιμένουν αύριο να μάθουν τους αντιπάλους τους.
Συγκεκριμένα στις 11π.μ. οι Μεθενίτη / Σπανού αντιμετωπίζουν το νικητή του ζευγαριού Μαναβή Δ. / Παρισάκη Ι. - Θεοδωρακέα Μ. / Κουμβάκη Α. (9π.μ.). Ενώ οι Αρβανίτη / Καραγκούνη στις 11:50 π.μ. θα αναμετρηθούν με τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Κούρδογλου Μ. / Ματιάδη Β. - Σπηλιωτοπούλου Α. / Ξάνθη Φ., με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό που είναι προγραμματισμένος για αύριο, Κυριακή στις 5:30μ.μ., αμέσως μετά το celebrity game με τις Χριστίνα Βραχάλη και Σοφία Παθέκα!
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του κυρίως ταμπλό των γυναικών: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...