Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΟΙ ΓΚΟΤΖΗ / ΝΑΣΤΟΥ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Η Μιμή Γκότζη και η Ντίντα Νάστου κατέκτησαν την τρίτη θέση στο πανελλήνιο Masters, νικώντας στον μικρό τελικό της Νάξου τις Βάσω Καρατζοπούλου και Χριστίνα Πασιαλή με 2-0 σετ (21-16, 21-18) μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό στην παραλία του Αγίου Γεωργίου.




«Είμαστε πολύ χαρούμενες για την τρίτη θέση και αφιερώνουμε την επιτυχία μας στην Πόλα Κίτσου. Κάναμε την αρχή στην Καβάλα, όπου πήραμε τη δεύτερη θέση και βλέπουμε πως ανεβαίνουμε κλίμακα. Έχουμε πολλά ακόμα να δώσουμε στο μπιτς βόλεϊ. Φέτος παίξαμε για πρώτη φορά μαζί και έτσι θα συνεχίσουμε και του χρόνου», δήλωσαν οι νικήτριες.


Για την τέταρτη θέση, η Πασιαλή σημείωσε: «Παίξαμε στο 1ο και το 2ο Masters, χωρίς προετοιμασία λόγω των πανελληνίων εξετάσεων που είχαμε. Τώρα ήρθαμε τελευταία στιγμή στη Νάξο, χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες. Ήμασταν σε καλό όμιλο, ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας και περάσαμε στην τετράδα, όπου οι άλλες ομάδες ήταν σαφώς πιο έτοιμες. Είμαστε μικρές και θα συνεχίσουμε για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...