Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΣΤΟ JUNIORS REGIONAL ΕΣΠΕΔΑ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (ΑΓΟΡΙΑ Κ-17 &20)

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, οι ημιτελικοί αγοριών του τουρνουά juniors regional, που διοργανώνει η ΕΣΠΕΔΑ, σε συνεργασία με το σύλλογο μας.
Στην Κ-17, δήλωσαν συμμετοχή 3 ομάδες.
ΚΑΡΡΑΣ / ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΕΛΗΠΡΙΜΗΣ / ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ
ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ / ΝΑΣΤΟΣ
Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μίνι πρωτάθλημα και τα αποτελέσματα των δύο σημερινών αγώνων, είναι τα εξής:
1. ΔΕΛΗΠΡΙΜΗΣ (φωτό) / ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ - ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ / ΝΑΣΤΟΣ 2-0 (21-8, 21-18)
2. ΚΑΡΡΑΣ / ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ / ΝΑΣΤΟΣ 0-2 (17-21, 6-21)
Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι κ.κ. Στ. Τσάκας, Αρτ. Μιζρακιάν, Γ. Τσάκας.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 18:00
3. ΔΕΛΗΠΡΙΜΗΣ / ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ - ΚΑΡΡΑΣ / ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Στην Κ-20, είχαμε τα εξής αποτελέσματα, στους ημιτελικούς:
11. ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ / ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ / ΦΥΤΡΟΣ 2-0 (21-18, 21-11)
12. ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ / ΜΠΟΥΛΓΑΡΟΥ - ΚΑΡΡΑΣ / ΕΞΑΡΧΟΣ 2-0 (21-0, 21-0 χ.α.)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 20:00
13. ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ / ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ / ΜΠΟΥΛΓΑΡΟΥ
Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι κ.κ. Στ. Τσάκας, Αρτ. Μιζρακιάν, Γ. Τσάκας.

12 σχόλια:

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΤΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 6 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ...

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τι κατάλαβαν οι αθλητές, είναι μάλλον πρόβλημα σας. Ήταν ξεκάθαρο απ΄ την αρχή τι θα γινόταν. Αλλά όταν στις τεχνικές συσκέψεις το μυαλό είναι αλλού, τι να κάνουμε; Μπορείς να μου πεις τι σύστημα διεξαγωγής με 3 ομάδες, θεωρείς εσύ σωστό; Γιατί αυτό που νόμιζες για σύστημα, απλά δεν υπάρχει πουθενά. Περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ 5 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗΣ & ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΗΤΗ Ή ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ..!! ΜΕ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΤΕΛΙΚΟ.. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΕ ΤΙ ΦΡΑΣΗ ''ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ'' ΘΕΩΡEΙΣ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΛΙΠΡΙΜΗ/ΜΑΝΔΗΛΑΡΗ - ΚΑΡΡΑ/ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ.. ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

    KOGALIDIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι εννοείς πρωτάθλημα και οι δύο πρώτοι τελικό; Έχεις δει σε κανένα πρωτάθλημα του κόσμου σε όλα τα αθλήματα να γίνεται πρωτάθλημα και οι δύο πρώτοι τελικό, εκτός από τα play off; Υπάρχει πουθενά τελικός μετά το πρωτάθλημα; Θέλεις να φέρεις ένα σύστημα που νομίζεις ότι θα σε δικαιώσει; Ξεκαθαρίσαμε από την αρχή ότι θα γίνει ένα μίνι πρωτάθλημα και βάσει βαθμολογίας από τα μέχρι τώρα τζούνιορς, η μία ομάδα είχε βαθμολογία και άρα έπρεπε να πάρει το Νο1 και οι δύο άλλες τις θέσεις 2 και 3. Και είπα ότι ο αυριανός αγώνας θα έχει χαρακτήρα τελικού. Δε μιλήσαμε για τελικό. Εκτός και αν εσύ ακούς ότι θέλεις να ακούσεις για να αισθάνεσαι καλά. Το ότι δεν πήρες πρόκριση να ψάξεις αλλού να βρεις την ευθύνη και ξεκίνα πρώτα από τον εαυτό σου. Εξάλλου και τελικό να έπαιζες με ΔΕΛ / ΜΑΝ το αποτέλεσμα το σημερινό στο μεταξύ σας αγώνα,έδειξε και την τελική κατάταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟ 2ο ΣΕΤ ΣΤΟ 17-16 ΠΟΥ ΝΙΚΑΓΑΜΕ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ (ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ)... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ..!! ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!! ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..

    ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ''Εξάλλου και τελικό να έπαιζες με ΔΕΛ / ΜΑΝ το αποτέλεσμα το σημερινό στο μεταξύ σας αγώνα,έδειξε και την τελική κατάταξη.'' ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.. ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΓΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΧΟΙΝΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ.. ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε φταίει κανένας που δήλωσες σε δύο κατηγορίες. Οι δύο κατηγορίες ταυτόχρονα αυτά έχουν. Μήπως θέλεις να δεις τα κορίτσια που δήλωσαν και στις δύο κατηγορίες, πόσα παιχνίδια την ημέρα έπαιξαν; Και όσον αφορά το παράδειγμα που αναφέρεις, είναι ατυχές γιατί κανένα σετ των ΚΑΛ / ΜΠΟ δεν έληξε 21-8, όπως το δικό σου.
    Και σου επαναλαμβάνω, γιατί πάντα ψάχνεις για ευθύνες αλλού, εκτός από τον εαυτό σου. Ψάξε πρώτα σε σένα, το γιατί δεν πήρες την πρόκριση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ 21-8 ΚΑΙ 21-18!!! ΕΧΑΣΑΝ 21-12, 21-14!!! http://volleyball.gr/index.php?option=mod_content&articleid=3281&view=article&submnuid=152 ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!

    -16 ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!! 26-42 ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!! ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άστα τα πολλά λόγια και τις δικαιολογίες και ψάξε να βρεις συμπαίκτη από την ΕΣΠΑΑΑ, για να διεκδικήσεις από εκεί πρόκριση. Δες αν έχει κανένα καλό η Ερυθραία. Η ΕΣΠΑΑΑ, παίζει Τρίτη - Τετάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ.. ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΑ JUNIORS ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ WILD CARD... ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ άλλα σου λέω και συ μιλάς για κάρτα. Κοίτα πρώτα με την ΕΣΠΑΑΑ. Τώρα ποιοι αμφισβητούσαν και τι, δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρει. Τα αποτελέσματα είναι μέσα στα 64 τ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ.. ΤΕΣΠΑ ΑΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...