Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΚΥΖΙΚΟΣ 2-3 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Νίκος ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ
Επιστροφή στις πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά με την 6η συνεχόμενη ήττα για το αντρικό μας τμήμα, στον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟ με 2-3 (23-25, 25-18, 18-25, 26-24, 4-15).
Η ομάδα μας, άφησε πίσω της την κακή εμφάνιση του προηγούμενου αγώνα - ελπίζουμε οριστικά - και ''κτύπησε'' τον αγώνα διεκδικώντας τη νίκη.
Μπήκε στον αγώνα με μεγάλο πάθος, παίζοντας σωστό βόλει. Σε όλη τη διάρκεια του 1ου σετ, οι ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο, με τη Δραπετσώνα, να παίρνει το προβάδισμα με 20-18, 22-20, όμως ο Κύζικος με τον Πεφάνη στη θέση του σέρβις, έκανε σερί 1-5, προηγούμενος με 0-1.
Ο τρόπος που χάθηκε το πρώτο σετ, καθόλου δε μας επηρέασε και μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι για την ισοφάριση και με καταιγιστική απόδοση, προηγηθήκαμε με 5-0, 8-1, 11-2, κρατώντας τη διαφορά μέχρι το τέλος.
Στο 3ο σετ, ο Κύζικος από την αρχή είχε μια μικρή διαφορά, την οποία μετά το 14-16, την αύξησε για να προηγηθεί με 1-2.
Στο 4ο σετ, οι ομάδες ήταν και πάλι κοντά στο σκορ, όταν και πάλι προηγηθήκαμε με 22-20, όμως αυτή τη φορά, καταφέραμε να κρατήσουμε τα κεκτημένα και να ισοφαρίσουμε σε 2-2.
Ίσως, η ομάδα μας στο 5ο σετ, να μπήκε ευχαριστημένη από τον ένα βαθμό που είχε ήδη αποκομίσει από τον αγώνα και φάνηκε κάπως άδεια από διάθεση, με αποτέλεσμα ο Κύζικος, να κάνει περίπατο.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Τσίτσικα και Μενεσλή.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Μαλαματίνας, Στρατηγός, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Παπαθανασίου, Ρούσσος (λ), Φελερής, Μπαλτάσης, Τζαννετουλάκος, Δεληπρίμης.
ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ: (Μπακοδήμος) Βαρδής Ε., Πεφάνης, Μπεκιάρης, Μελλές, Τσέργας, Βαρδής Χ., Πλεμμένος (λ), Θεοδωρόπουλος, Χριστόπουλος, Λιώτας, Σοφράς.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...