Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΙΔΕΣ - ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Το Σάββατο 20/12 και ώρα 11:00 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με το Ίλιο, οι εξής αθλήτριες: Λιόλιου Αγγ., Ιωάννου, Βεντούρη, Αμοιρίδου, Μπουρέλι, Σαλτουρίδου, Αγγέλη, Στοίτσεβα, Κουμρόγλου, Χάνου Στ., Χάνου Κ.,  Λιόλιου Γ.

ΠΑΙΔΕΣ: Το Σάββατο 20/12 και ώρα 12:00 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για την Ηλιούπολη, όπου θα αντιμετωπίσουμε την ομώνυμη ομάδα οι εξής αθλητές: Αμοριανός Πρ., Αμοριανός Μ., Θωμόπουλος, Διαμαντής, Δαρδανός, Αρχοντής, Λεκάι, Βεστάκης.
 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄ : Το Σάββατο 30/12 και ώρα 13:30 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τον Άλιμο, όπου θα αντιμετωπίσουμε τους Τράχωνες, οι εξής αθλήτριες: Θωμαίδου, Μαρκουτσά, Φώτου, Συναπίδου, Χίου, Νόου, Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Κανελλοπούλου, Νουρλιάδη, Μουστάκα, Μοίρα Β., Μοίρα Αγγ.
 
 ΝΕΑΝΙΔΕΣ:  Την Κυριακή 21/12 και ώρα 17:00 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τη Ν. Σμύρνη, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο οι εξής αθλήτριες: Λιόλιου Αγγ., Ιωάννου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Τσιριγώτη, Πόποβα, Παπαδόγγονα, Δούφα, Φούσκα, Χίου, Χάνου Κ., Χόρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου