Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΙΔΕΣ - ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Το Σάββατο 06/12 και ώρα 11:00 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με το ΓΣ Ηλιούπολης, οι εξής αθλήτριες: Λιόλιου Αγγ., Ιωάννου, Βεντούρη, Αμοιρίδου, Μπουρέλι, Σαλτουρίδου, Αγγέλη, Στοίτσεβα, Κουμρόγλου, Χάνου Στ., Χάνου Κ.,  Λιόλιου Γ., Βέκκου.
ΠΑΙΔΕΣ: Την Κυριακή 07/12 και ώρα 13:15 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Κύζικο, οι εξής αθλητές: Αμοριανός Πρ., Αμοριανός Μ.,  Κογκαλίδης, Θωμόπουλος, Διαμαντής, Δαρδανός, Αρχοντής, Λεκάι, Τζαννετουλάκος, Βεστάκης.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄ : Την Κυριακή 07/12 και ώρα 13:00 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για την Πετρούπολη, όπου θα αντιμετωπίσουμε την ομώνυμη ομάδα, οι εξής αθλήτριες: Κούτσου, Θωμαίδου, Μαρκουτσά, Φώτου, Συναπίδου, Χίου, Νόου, Λυμπεροπούλου Ειρ., Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Κανελλοπούλου, Νουρλιάδη, Μοίρα, Βλασταρίδου.
ΝΕΑΝΙΔΕΣ:  Την Κυριακή 07/12 και ώρα 16:15 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για το Χαιδάρι, όπου θα αντιμετωπίσουμε το Θρίαμβο, οι εξής αθλήτριες: Λιόλιου Αγγ., Ιωάννου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Τσιριγώτη, Πόποβα, Παπαδόγγονα, Δούφα, Φούσκα, Χίου, Χάνου Κ., Χόρτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου