Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ


Τα ραντεβού των 5 αναπτυξιακών αγώνων για το Σαββατοκύριακο, είναι τα εξής:

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄: Τo Σάββατο 14/11 και ώρα 11:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Αργυρούπολη, οι εξής αθλήτριες: Αντωνοπούλου, Μπουλούμπαση, Χαχάμη, Γιουνούζ, Τσέλιου, Βλαντίδου, Καστρίτση, Δριβάκου, Σωτηρίου.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Το Σάββατο 14/11 και ώρα 13:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Γ. Κασιμάτης'', για τον εντός έδρας αγώνα με το ΓΣ Ηλιούπολης, οι εξής αθλήτριες: Μοίρα, Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Νόου, Χίου, Κανελλοπούλου, Χάλαρη, Όκκα, Λυμπεροπούλου Ειρ., Κούτσου, Νουρλιάδη.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Το Σάββατο 14/11 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'' στις 16:15 για να αναχωρήσουμε για τον Πειραιά, όπου θα μας υποδεχτεί ο Πορφύρας, οι εξής αθλήτριες: Αμοιρίδου, Χάνου Κ., Ιωάννου, Στοίτσεβα, Αγγέλη, Μαρκάκη, Θωμαίδου, Μαρκουτσά, Φώτου, Λεπίδου, Χάνου Στ., Κουμρόγλου, Χρυσού, Βούλγαρη.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Την Κυριακή 15/11 και ώρα 14:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για το Χαιδάρι, όπου θα μας υποδεχτεί ο Πήγασος, οι εξής αθλήτριες: Λιόλιου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Γρηγοράτου, Φούσκα, Ιωάννου, Στοίτσεβα, Παπαδόγγονα, Ζάππα, Πολυμεροπούλου, Tσιριγώτη, Αγγέλη, Θωμαίδου, Μοίρα, Χάνου Κ.

ΠΑΙΔΕΣ: Την Κυριακή 15/11 και ώρα 16:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για τη Ν. Πέραμο, όπου θα μας υποδεχτεί η Κύζικος, οι εξής αθλητές: Κογκαλίδης, Δαρδανός, Λεκάι, Χαρακλάνης, Κασαπίδης, Αμοριανός Μ., Αμοριανός Π., Τσουλφάς, Γρηγοράτος, Διαμαντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου