Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ ΕΣΠΕΔΑ

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στον τελικό του πρωταθλήματος κορασίδων α΄, της ΕΣΠΕΔΑ περιόδου 2016-7, ο οποίος επεβλήθη της ομάδας μας με 3-0 (25-14, 26-24, 25-15).
Η ομάδα μας μετά τη μεγάλη της επιτυχία με τη συμμετοχή της για πρώτη φορά σε τελικό κορασίδων α΄, προσπάθησε στον αγώνα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, παίζοντας απελευθερωμένα και χωρίς άγχος, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και δίκαια έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός, στην αρχή του 1ου σετ πήρε μικρή διαφορά με 12-8, με την ομάδα μας να μειώνει σε 16-14. Η συνέχεια όμως ανήκε μόνο στον Ολυμπιακό, ο οποίος με μεγάλο τελικό σερί 9-0, προηγήθηκε με 1-0.
Στο 2ο σετ, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πάρα πολύ καλά προηγούμενος με 7-0, με την ομάδα μας όμως απ΄αυτό το σημείο σιγά - σιγά να βρίσκει ρυθμό και να αρχίζει την αντεπίθεση, φτάνοντας στην ισοφάριση με 17-17 για να οδηγηθεί το σετ στη λήξη του πόντο-πόντο μέχρι που ο πιο ψύχραιμος Ολυμπιακός να το κατακτήσει κι αυτό με 26-24.
Μετά το 8-7 στο 3ο σετ, ο Ολυμπιακός άρχιζε να κτίζει διαφορές, φτάνοντας στο τελικό 3-0.
Άριστη η διαιτησία της κας. Μεταξά και του κ. Μαριδάκη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Σαραντίτης - Τσακιρόπουλος) Ζουμίδη, Μικέλη, Ζαμπάτη, Λαναρά, Λιόλιου, Αδαμοπούλου, Πετροπούλου (λ), Μπακιρτζόγλου (λ), Καίσαρη, Γκιούρδα Στ., Ψαρράκη, Τσαλικούση.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου - Μαρμαρινός) Μαρκάκη, Μοίρα, Ιωάννου, Θωμαίδη, Στοίτσεβα, Καρούσου, Χάνου (λ), Βουλγαράκη (λ), Σταμπολίου, Νόου Ελ., Μαρκουτσά.
 
Τώρα πια, οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στη β΄ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί στο τέλος Ιουνίου, περιμένοντας να μάθουν τους αντίπαλους τους. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα υπάρχουν δύο όμιλοι του Νότου, αποτελούμενοι από 4 ομάδες και θα προκριθούν στην επόμενη φάση οι δύο πρώτες.
 
Το γεγονός ότι η ομάδα μας προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση πρωταθλήματος κορασίδων, για πρώτη φορά προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος και για πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, αποτελεί μια πολύ μεγάλη επιτυχία, η οποία ήρθε μετά από πολλές θυσίες, κόπο, αλλά και προβλήματα. Τα καλύτερα όμως είναι μπροστά μας και ο γενικότερος απολογισμός θα γίνει μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...