Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακοίνωση συνεργασίας της Star Volley Academy με το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι nstv.gr και την Ε.Σ.Η.Τ.Λ.ΣΥ.Μ για την περίοδο 2017-2018

Σε συνέχεια της πρόσκλησης συνεργασίας (25.7.2017 - Πρόσκληση συνεργασίας – Υπηρεσίες Web TV για την περίοδο 2017-2018) για την παροχή υπηρεσιών Web TV και δημοσιογραφική υποστήριξη των τμημάτων volley του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας για την περίοδο 2017-2018, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοιiνώσουμε ότι μετά την υποβολή προσφορών από τους ενδιαφερόμενους φορείς, την έναρξη της Ακαδημίας Star Volley με το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι www.nstv.gr και το τηλεοπτικό διαδικτυακό ραδιόφωνο www.nstv.gr/nstvlive σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Ηλεκτρονικού Τύπου και Λοιπών Σύγχρονων Μέσων (Ε.Σ.Η.Τ.Λ.ΣΥ.Μ ).

                   
Η Ένωση Συντακτών Ηλεκτρονικού Τύπου και Λοιπών Σύγχρονων Μέσων (Ε.Σ.Η.Τ.Λ.ΣΥ.Μ ) σε συνεργασία με το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι http://www.nstv.gr και το τηλεοπτικό διαδικτυακό ραδιόφωνο http://www.nstv.gr/nstvlive προσφέρουν προβολή σε ένα εύρος έντυπης, ηλεκτρονικής και τηλεοπτικής επικοινωνίας.
Το www.nstv.gr έχει ετησίως εχει υψηλή επισκεψιμότητα, σελίδα FaceBook με σημαντικό αριθμό followers και μεγάλη ομάδα FaceBook και διατηρεί εξαιρετική συνεργασία με τα μεγαλύτερα sites βόλλευ της χώρας  προωθώντας κατά περίπτωση, το πρωτογενές του τηλεοπτικό υλικό στις παραπάνω ιστοσελίδες. Δίνει δε τη δυνατότητα μέσω του συνεργαζόμενου τηλεοπτικού διαδικτυακού ραδιοφώνου www.nstv.gr/nstvlive σε δικό του χώρο (studio), υποστήριξης συνεντεύξεων των συνεγατών και των χορηγών τους. Τα 2 κανάλια στο Υoutube παρακολουθούνται από χιλιάδες συνδρομητές και περιέχουν ένα μεγάλο αριθμό βίντεο.
Την περίοδο 2016-17 υποστήριξε με υπηρεσίες τηλοπτικής και δημοσιογραφικής κάλυψης τα τμήματα βόλλεϋ Ανδρών και Γυναικών του Πανιωνίου αλλά και με το βόλλεϋ γυναικών του Παναθηναϊκού.
Η Ακαδημία Star Volley μέσω σημαντικών χορηγιών, εξασφάλισε για μια ακόμη αθλητική περίοδο τη «ζωντανή» τηλεοπτική κάλυψη ενός σημαντκού αριθμού αγώνων της γυναικείας και ανδρικής ομάδας volley του αθλητικού συλλόγου Δραπετσώνας καθώς επίσης και την παραγωγή ενός μεγάλου αριθμού τηλεοπτικών ρεπορτάζ (μαγνητοσκοπημένων στιγμιοτύπων) από αγώνες ΟΛΩΝ των αγωνιστικών τμημάτων υποδομών του συλόγου για την περίοδο Οκτώβριος 2017 – Μάιος 2018.
Ειδικά για την περίτπωση των τηλεοπτικών ρεπορτάζ των τμημάτων υποδομών, καλωσορίζουμε τους προπονητές των ομάδων στις συνεντεύξεις που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής αναμέτρησης με σκοπό μέσω αυτής της συνεργασίας, να δοθεί βήμα στους ίδιους για να επικοινωνήσουν και να προβάλλουν το αναπτυξιακό έργο στο οποίο συμμετέχουν αλλά και του αθλητικού συλλόγου με τον οποίο συνεργάζονται.
Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...