Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Χρυσοί Καλανδαρίδης-Στέργιακας, αργυρές Κυρίδου-Τσαμοπούλου στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Κ-23 στην κωπηλασία

Δύο πληρώματα εκπροσώπησαν την ελληνική κωπηλασία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 που διεξήχθει στην πόλη Κρούζβιτσα της Πολωνίας και τα δυο ανέβηκαν στο βάθρο κατακτώντας μία πρώτη και μία δεύτερη θέση.
Απόλυτα πετυχημένη θεωρείται η μικρή αλλά πολύ ποιοτική αποστολή της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων. Μπορεί η ομοσπονδία να επέλεξε να στείλει μόλις δύο πληρώματα, όμως αποδείχθηκε ότι αυτά τα δύο ήταν όλα τα λεφτά.
Στο διπλό σκιφ των νέων ανδρών, το δίδυμο Γιάννης Καλανδαρίδης και Χρήστος Στέργιακας πήραν ένα πολύ καθαρό χρυσό μετάλλιο ολοκληρώνοντας τον τελικό σε 6:47.96 με τους Σέρβους Τζέριτς – Μπέντικ να τους ακολουθούν στη δεύτερη θέση με 6:49.99 και τους Σλοβένους Κρεμπς – Άλιαντσιτς με 6:55.29 στην τρίτη.
Μεγάλη επιτυχία όμως σημείωσε και το γυναικείο πλήρωμα του διπλού σκιφ. Η Μαρία Κυρίδου με τη Δήμητρα Σοφία Τσαμοπούλου ολοκλήρωσαν τον τελικό σε 7:39.22 για να καταλάβουν τη δεύτερη θέση, πίσω από τις Λευκορωσίδες Κλίμοβιτς και Σταρασέλετς που τερμάτισαν σε 7:34.72. Το χάλκινο μετάλλιο κατέληξε στις Χόφερ – Σβάιζερ από την Ελβετία που τερμάτισαν σε 7:41.77.
sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...