Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Χάλκινο μετάλλιο για Βαζαίο και Ντουντουνάκη

 
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ο Ανδρέας Βαζαίος (στα 100 μέτρα μικτής ατομικής) και η Άννα Ντουντουνάκη (στα 100 μέτρα πεταλούδα).
Ο Ανδρέας Βαζαίος σήκωσε την ελληνική σημαία ψηλά για ακόμα μία φορά, καθώς μετά το χρυσό μετάλλιο στα 200μ Μικτής Ατομικής, κατέκτησε το χάλκινο στα 100μ Μικτής Ατομικής, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, σε πισίνα 25 μέτρων, στη Γλασκώβη, την Κυριακή (8/12).
Ο Έλληνας κολυμβητής σημείωσε χρόνο 51.62 στον μεγάλο τελικό, τερματίζοντας στην 3η θέση, καταρρίπτοντας εκ νέου το Πανελλήνιο ρεκόρ, που κατείχε από τον ημιτελικό ο ίδιος με 51.75. Στην κορυφή ανέβηκε ο Ρώσος Κλίμεντ Κολέσνικοφ με επίδοση 51.15, ενώ το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Σεργκέι Φεσίκοβ, επίσης από τη Ρωσία, με 51.59.
Ακόμη μία τεράστια επιτυχία σημείωσε η ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης (πισίνα 25 μέτρων), στη Γλασκώβη, καθώς η Άννα Ντουντουνάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ πεταλούδα.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε την κούρσα της στον τελικό του αγωνίσματος σε χρόνο 56.44 και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του Ευρωπαϊκού βάθρου, σημειώνοντας νέο Πανελλήνιο ρεκόρ, καταρρίπτοντας το προηγούμενο που κατείχε η ίδια με 57.18 από τον χθεσινό ημιτελικό.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αναστασία Σκουρντάι από τη Λευκορωσία με επίδοση 56.21, ενώ στο δεύτερο σκαλί του βάθρου βρέθηκε η Ιταλίδα Έλενα Ντε Λίντο με 56.37.
Photo Credits: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...