Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Η προσπάθεια που καταβάλαμε τα τελευταία χρόνια, επιτέλους ευοδώθηκε χθες το βράδυ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία, η οποία άνοδος μπορεί να χαρακτηριστεί και διπλή, αφού από την επόμενη αγωνιστική περίοδο καταργείται η Β΄ Εθνική, οπότε μπορούμε να πούμε ότι  άνοδος ήταν διπλή. Δύο κατηγορίες σε μία χρονιά.
Όμως πώς και γιατί, φτάσαμε σ΄ αυτόν το θρίαμβο, ο οποίος σφραγίστηκε σε μια πολύ σημαδιακή ημερομηνία, για τρεις λόγους. 1. Ήταν η ημέρα της ονομαστικής μου γιορτής και σαφώς ήταν το καλύτερο δώρο που πήρα. 2. Τη φετινή χρονιά γιορτάζουμε τα 10 χρόνια του συλλόγου μας και τα γιορτάζουμε με τον καλύτερο τρόπο. 3. Πριν από 2 χρόνια ακριβώς, ο τότε πρωθυπουργός με δηλώσεις του από το Καστελόριζο, μας ενημέρωνε ότι η Ελλάδα, προσφεύγει στο μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ για να σωθεί (;). Από εκείνη την ημέρα ο λαός της χώρας υποφέρει άλλος λίγο, άλλος πολύ και το αναφέρω αυτό για να δείξω σε όλους ότι εμείς που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό από διάφορα πόστα, ευτυχώς που έχουμε τέτοιες στιγμές για να μπορούμε να ισορροπούμε. Και δεν είναι μόνο οι στιγμές της νίκης, είναι όλες οι στιγμές που βρισκόμαστε στο γήπεδο και βλέπουμε τους νέους και νέες να ξεχνιούνται, να χαμογελούν, ανεξάρτητα αν μετά θα επιστρέψουν στη μιζέρια της καθημερινότητας μας. Γι αυτό λοιπόν είμαστε όλοι εμείς μακάριοι. Αν ήξεραν τι χάνουν όσοι δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό, θα θέλαμε 10 ΟΑΚΑ για να τους χωρέσουμε.
Επιστρέφοντας στους λόγους της επιτυχίας μας, αναφέρουμε τους εξής:
Βρεθήκαμε τη σωστή ώρα, στο σωστό σημείο. Δηλαδή, φέτος καταφέραμε και δημιουργήσαμε την καλύτερη ομάδα και ανεβήκαμε δύο κατηγορίες ταυτόχρονα.
Συνεργαστήκαμε με το Δημήτρη Χατζημιχάλη, την ήρεμη δύναμη των πάγκων, ο οποίος κατάφερε και πέρασε στα παιδιά τη φιλοσοφία του κι αυτοί την ξεδίπλωσαν μέσα στα παρκέ. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και τυχεροί που φέτος τον είχαμε στον πάγκο μας.
Δημιουργήσαμε ένα μεγάλο σε αριθμό και αξία δυναμικό ομάδας με πολύ μεγάλο βάθος και ποτέ δε συναντήσαμε πρόβλημα  από τις πολλές και σημαντικές απουσίες που δημιουργήθηκαν στη διάρκεια της περιόδου.
Έχουμε το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο.
Τα παιδιά φέτος, αποτέλεσαν μια πολύ καλή παρέα μεταξύ τους και αυτό συνετέλεσε στη δημιουργία της κατάλληλης χημείας μεταξύ μας. Πραγματικά είναι  από τα καλύτερα παιδιά, που έχουμε συνεργαστεί αυτά τα 10 χρόνια. Παιδιά που ολόκληρο το χειμώνα έφευγαν από το γήπεδο ιδρωμένοι και χωρίς να κάνουν μπάνιο, γιατί το φυσικό αέριο του γυμναστηρίου είναι κομμένο λόγω οφειλών. 
Είχαν τη δίψα και το πάθος της διάκρισης και το έβγαζαν πάντα στα παρκέ.
Για να φτάσουμε όμως στη σημερινή επιτυχία, εκτός από τους φετινούς συντελεστές, έβαλαν άλλοι το λιθαράκι τους κι άλλοι το βράχο τους. Κι αυτοί κατ΄ αρχήν είναι οι προηγούμενοι προπονητές μας. Πρώτος απ΄ όλους ο Σπύρος ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ, με τον οποίο ξεκίνησε πριν από 9 χρόνια αυτή η πορεία, όταν στην πρώτη μας χρονιά ως τμήμα το 2003-04 κατακτήσαμε το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΠΕΔΑ και ανεβήκαμε στην κατηγορία που σήμερα αποχαιρετάμε, με την ευχή να μην τη ξανασυναντήσουμε ως ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ. Γιατί στην Α΄ ΕΣΠΕΔΑ θα είμαστε και το 2012-13 με άλλη μορφή. Ο Σπύρος που αρχικά δούλεψε με κάποιους από τους σημερινούς πρωταθλητές, ως παμπαίδες τότε, αλλά και ως άντρες.
Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιάννης ο ΠΛΗΘΗΣ, ο οποίος είχε την υπευθυνότητα όλων των ηλικιακών κατηγοριών και φτάσαμε μαζί του στην κατάκτηση της 2ης Πανελλήνιας θέσης το 2008, με τους παμπαίδες μας και στην κατάκτηση του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ το 2010. Ο Γιάννης πρόσθεσε τη δικιά του πινελιά, στη διαμόρφωση του χαρακτήρα αρκετών από τους σημερινούς πρωταθλητές.
Ο Σπύρος ο ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ, που πρόσθεσε το δικό του τρόπο πρωταθλητισμού. Ο Δημήτρης ο ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ, που είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του και σε επίπεδο αντρών, αλλά και έφηβων. Ο Αντρέας ο ΓΕΡΟΝΙΚΟΣ, που δούλεψε ακούραστα και ασταμάτητα και πρόσφερε κι αυτός με τη σειρά του προς την καταξίωση μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους αυτούς, από την Επιτροπή Διοίκησης της Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας.    
Επίσης, ευχαριστούμε και όσους ανθρώπους πίστεψαν σε μας και μας βοήθησαν με τον τρόπο τους και τους χορηγούς μας. 

11 σχόλια:

  1. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κάνανε. αυτος περασε και δεν ακούμπησε

      Διαγραφή
  2. ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ???ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΑΛΙ Α ΕΣΠΕΔΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΜΜΟΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ....ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑΤΙ Η Α2 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟ Κ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ αποκλειεται να εισαι αθλητής της Δραπετσώνας

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΤΕ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα σχόλια διαγράφονται, γιατί αυτός που τα γράφει δεν έχει το σθένος να γράψει επώνυμα τις κακόβουλες απόψεις του.Και δεν έχει τόση σημασία για μας η ανωνυμία του, αλλά κρυβόμενος πίσω απ΄ αυτήν εξαπολύει τόσο μίσος, που μας δημιουργεί απορίες. Είναι ντροπή αυτού σε μέρα χαράς για το σύλλογο να υπάρχει τόση κακεντρέχεια από πρώην συνεργάτες μας.
    Όσον αφορά για το ποιοι προπονητές προσκλήθηκαν και ήρθαν, απαντάμε ότι προσκλήθηκαν 4 προπονητές εκ των οποίων ήρθαν οι δύο. Ο τρίτος απουσίαζε γιατί είχε προπόνηση για αγώνα ανόδου της ομάδας του την ίδια ώρα, αλλά μας ευχήθηκε εγκάρδια την καλή επιτυχία και ο τέταρτος απουσίαζε για τους δικούς του ιδιαίτερους λόγους.
    Αυτά τα λίγα προς το παρόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ BLOG!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε μας, όπως βλέπεις η δημοκρατία του ιστολόγιου αυτού με τους 800 καθημερινούς επισκέπτες επιτρέπει τα σχόλια να αναρτώνται ελεύθερα, άμεσα και χωρίς έγκριση, σε ανώνυμους, όπως κι εσύ.
    Αυτή η διαδικασία όμως, σε καμιά περίπτωση μέχρι τώρα δεν είχε γίνει προϊόν εκμετάλλευσης από κανένα χρήστη, με κακόβουλα σχόλια. Αυτό μέχρι τώρα. Γιατί και η δημοκρατία έχει τα όρια της. Για να δούμε τώρα που αποκλείστηκαν οι ανώνυμοι χρήστες, πως θα σχολιάσεις. Σε περιμένουμε να μπεις να γράψεις χωρίς την κουκούλα σου και με το λογαριασμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...