Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΖΗΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΠΑΙΔΩΝ

Ο Στέλιος Καζάζης θα είναι ο αντικαταστάτης του Μάκη Δημητριάδη στις μικρές εθνικές ομάδες μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του τελευταίου για «οικονομικούς, προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους». Ο Καζάζης υπήρξε για πολλά χρόνια συμπαίκτης του Δημητριάδη στην Εθνική Ανδρών και στον Παναθηναϊκό!...
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΠΕ σε έκτακτη συνεδρίασή της ασχολήθηκε με το θέμα που προέκυψε από την παραίτηση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Εφήβων - Παίδων , Μάκη Δημητριάδη και με λύπη της αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την παραίτησή του, αφού παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν δέχτηκε να αλλάξει την απόφασή του.

Η Εκτελεστική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον κ. Δημητριάδη για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες με ιδιαίτερη επιτυχία και αποφάσισε να αναθέσει προπονητικό ρόλο στον Στέλιο Καζάζη, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης συναντήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ με τον πρόεδρο, Αχιλλέα Μαυρομάτη και αποδέχτηκε την πρόταση συνεργασίας για τις ηλικίες ανάπτυξης (Παίδων - Εφήβων) έως και τη λήξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των Εφήβων (Σεπτέμβριος 2012).

Ο κ. Καζάζης μαζί με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής ανδρών, Αλέκο Λεώνη και τους ΠΟΠ Κλιμακίων θα παραβρεθεί στη συγκεντρωτική προπόνηση επίλεκτων αθλητών στην Πτολεμαΐδα.

volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...