Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Παραίτηση σοκ του Δημητριάδη
Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της πρόκρισης της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2012 και ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Δημητριάδης υπέβαλε την παραίτηση του αφού ήταν δυσαρεστημένος σχετικά με την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος λόγω και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομοσπονδία που έθεσε σε κίνδυνο την πρόκριση της ομάδας στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Πολωνία και στην Δανία.

Η επίσημη θέση της ομοσπονδίας αναφέρει πως οι λόγοι της παραίτησης του Δημητριάδη είναι «προσωπικοί, οικογενειακοί και οικονομικοί».

Πρόβλημα προκύπτει με το καμπ της Πτολεμαΐδας που έχει προγραμματιστεί για αύριο και η ΕΟΠΕ αναζητά προπονητή για να αξιολογήσει τα παιδιά που θα συμμετάσχουν.

Απόψε αναμένεται να γίνει έκτακτη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΟΠΕ που θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση ωστόσο σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της ομοσπονδίας οι λόγοι παραίτησης του Μάκη Δημητριάδη είναι κυρίως οικονομικοί.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...