Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ...

Στον προχθεσινό αγώνα της αντρικής ομάδας, στον οποίο και τυπικά αναδειχτήκαμε πρωταθλητές, είχαμε την ευτυχία εκτός του κόσμου που τον παρακολούθησε να υποδεχτούμε και τρεις από τους μεγαλύτερους ειδησεογραφικά ιστότοπους του αθλήματος μας και όχι μόνο.
Τον αγώνα κάλυψαν ειδησεογραφικά το volleynews.gr, το οποίο έκανε αρκετές και εκτενείς αναφορές στον αγώνα με αποσπάσματα του, των πανηγυρισμών, απονομής και συνεντεύξεις. Το greekvolley.com, το οποίο κάλυψε κατά βάση φωτογραφικά τον αγώνα, αλλά και με περιγραφή και βέβαια το sportshero.gr, που μετέδωσε ζωντανά τον αγώνα μέσω live streaming και είναι ακόμα διαθέσιμο όπου μπορείτε να τον παρακολουθήσετε. Εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός, ότι τον αγώνα τον παρακολούθησαν ζωντανά 350 διαφορετικοί χρήστες, αριθμός ιδιαίτερα μεγάλος. Επίσης από την Τρίτη το πρωί που ανέβηκε ο αγώνας στο sportshero.gr με επεξεργασμένη εικόνα HD, τον έχουν παρακολουθήσει μέχρι τώρα 243 διαφορετικοί χρήστες.
Αυτός ήταν ο δεύτερος αγώνας βόλει, που μετέδωσε ζωντανά το ιστολόγιο και αποτελεί την αρχή της συνεργασίας μας με το διαχειριστή του κ. Γιώργο ΝΙΦΛΗ, η οποία συνεργασία σίγουρα θα επεκταθεί και με άλλες πολλαπλές ενέργειες.
Επίσης το liberovolley11.blogspot.com, το οποίο μετέδωσε βίντεο με στιγμιότυπα του αγώνα.
Ως Επιτροπή Διοίκησης Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, για την προσφορά τους αυτή, ευχαριστούμε θερμά τους κ.κ. Κώστα ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ και Μάκη ΠΡΙΝΤΕΖΗ του volleynews.gr, την κα. Μαίρη ΣΑΜΙΩΤΟΥ του greekvolley.com και τον κ. Γιώργο ΝΙΦΛΗ του sportshero.gr.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...