Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΜΟΝΕΣ 'Η ''ΜΑΝΟΣ'';

Κάποιοι από σας ίσως θυμούνται την παλιά διαφήμιση του τουριστικού πρακτορείου ''ΜΑΝΟΣ'', και την ατάκα της ''μόνος ή Μάνος;''. 
Αυτήν τη θυμήθηκα διαβάζοντας την επιστολή διαμαρτυρίας των Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη, σχετικά με το ρυθμό χρηματοδότησης τους από την ΕΟΠΕ. Τα κορίτσια για να φτάσουν σ΄ αυτό το σημείο, μόλις τη προηγούμενη ημέρα της αναχώρησης τους για το πρώτο φετινό τουρνουά και την αρχή της προσπάθειας τους για πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες, πρέπει πραγματικά να έχουν φτάσει σε οριακό σημείο.
Ξέρω πολύ καλά, ότι τον προϋπολογισμό τους τον έχουν μειώσει αρκετά και στερούνται βασικών πραγμάτων, τα οποία τα έχουν όλες οι βασικές τους αντίπαλες. Οι βασικοί συνεργάτες τους, είναι για αρκετούς μήνες απλήρωτοι και δεν ξέρω, αν οι αντοχές τους φτάσουν μέχρι το Λονδίνο.
Από την άλλη, είχαμε την απάντηση της ΕΟΠΕ, μέσω του ιστότοπου της. Βέβαια, παρουσιάζει μιαν απάντηση σε επιστολή κατηγορίας, την οποία δεν έχει καν δημοσιεύσει. Τώρα, αν αυτό λέγεται δημοσιογραφική δεοντολογία, ας σκίσουν τα πτυχία τους οι πραγματικοί δημοσιογράφοι. 
Και στην απάντηση της η ΕΟΠΕ, καταγράφει φυσικά κάποια χρηματικά ποσά, τα οποία έχει χορηγήσει στην ομάδα - που δεν είμαστε σε θέση, να αμφισβητήσουμε, από τη στιγμή που στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δεν αναφέρουν τίποτα - επικαλούμενη παράλληλα τα οικονομικά προβλήματα της χώρας και τη μη σωστή χρηματοδότηση  της ΕΟΠΕ, από τη ΓΓΑ. 
Για το θέμα της κρατικής χρηματοδότησης, κύριοι της ΕΟΠΕ, τώρα δε μπορείτε να μιλάτε, όταν είστε η μόνη από τις μεγάλες Ομοσπονδίες που ούτε για τα μάτια του κόσμου, δε διαμαρτυρηθήκατε, όταν αυτή ανακοινώθηκε. Και το επικαλείστε τώρα, για να απαντήσετε στη μοναδική ομάδα που έχει ελπίδες πρόκρισης στο Λονδίνο; 
Βέβαια, απορίες προκαλεί ότι απαντήσατε σε ένα μόνο θέμα από τα πολλά, κύρια οικονομικά που σας κατηγορεί ο κόσμος του βόλεϊ και με τόσα αναλυτικά οικονομικά στοιχεία. Γιατί άραγε, δεν έχετε απαντήσει καθόλου - με δελτίο τύπου -  για το που δαπανήθηκαν τα χρήματα που εισπράξατε για τα Ολυμπιακά έργα, για τον τρόπο που ξοφλήσατε τις υποχρεώσεις προς τα σωματεία των Εθνικών κατηγοριών, για τα χρωστούμενα στους διαιτητές και για τόσα άλλα θέματα, στα οποία δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση;   
Δε θέλω να αναφερθώ σε παρασκηνιακές κουβέντες στελεχών σας για το πως αντιμετωπίζετε το beach volley και ειδικά την Εθνική ομάδα των Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη.
Απλά, θέλω να σας επιστήσω την προσοχή προς την ομάδα αυτή που είναι η μόνη για την οποία μπορεί να υπερηφανεύεται το ελληνικό βόλεϊ για διάκριση στο Λονδίνο.  Σκύψτε στα προβλήματα της, βοηθήστε την και δε θα πάνε χαράμι οι όποιες βοήθειες δοθούν προς αυτήν.
Στο ερώτημα του τίτλου, η απάντηση είναι: μέχρι τώρα μόνες, αλλά από εδώ και στο εξής: όλοι μαζί.
Η κίνηση ''ΒΟΛΕΙ 2012'' και ο επικεφαλής της κ. Γιώργος ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ, εύχονται στις Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη, όχι μόνο την πρόκριση στο Λονδίνο, την οποία θεωρούμε δεδομένη, αλλά και μια μεγάλη διάκριση εκεί, που δε θα αποτελέσει έκπληξη και φυσικά θα στηρίξουμε με τις δυνάμεις μας την προσπάθεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...