Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΤΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;

Περιμένουμε πολύ καιρό και ίσως επιτέλους σήμερα να ήρθε η ημέρα που το αντρικό μας τμήμα, θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και τυπικά και θα ανέβει στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Σήμερα λοιπόν στις 21:00 υποδεχόμαστε τη 2η στη βαθμολογία ομάδα της Νέας Περάμου και με νίκη μας με οποιοδήποτε σκορ, θα επιτευχθεί ο στόχος μας. Υπενθυμίζουμε ότι στη βαθμολογία προηγούμαστε με 8 βαθμούς διαφορά από τη 2η θέση, στην οποία συγκατοικεί με τη Νέα Πέραμο, η Φιλία Περάματος. Υπολείπονται τρεις αγωνιστικές για το τέλος, αλλά Δραπετσώνα και Νέα Πέραμος, έχουν ρεπό στις επόμενες αγωνιστικές και επομένως η μόνη ομάδα που μπορεί να μας απειλήσει είναι η Φιλία, την οποία αντιμετωπίζουμε την επόμενη αγωνιστική, ελπίζοντας ότι στο Πέραμα θα πάμε ως ήδη πρωταθλητές.
Όσον αφορά το σημερινό αγώνα, προμηνύεται πολύ δύσκολος, γιατί η Νέα Πέραμος, είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και αυτή η οποία στον 1ο γύρο, έφτασε πιο κοντά απ΄ όλες για να μας κερδίσει.
Η προετοιμασία της ομάδας έκλεισε χθες το βράδυ, χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και με τους αθλητές μας ορεξάτους να περιμένουν με αδημονία το σημερινό αγώνα.
Σε περίπτωση νίκης δε θα ακολουθήσει κάποιο ιδιαίτερο τελετουργικό - γιατί ο νόμος του αθλητισμού αναφέρει ότι σε κάθε προγραμματισμένη φιέστα, υπάρχει ήττα -  αλλά σε μεταγενέστερη ημερομηνία θα προγραμματιστεί η φιέστα των τμημάτων, στην οποία θα γιορταστούν με ιδιαίτερο τρόπο οι κατακτήσεις των πρωταθλημάτων από αντρικό και γυναικείο τμήμα. 
Θα περιμένουμε λοιπόν τους φίλους μας, σήμερα το βράδυ να ενισχύσουν με την παρουσία τους τα παιδιά της Δραπετσώνας και να απολαύσουν όμορφο αγώνα με δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα τους ευχαριστήσουμε με την απόδοση και νίκη μας.
Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλοι μας που δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά το σημερινό αγώνα, θα μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν διαδικτυακά σε ζωντανή μετάδοση από το sportshero.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...