Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΣΤΗ 17η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΙ ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ / ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Τη 17η θέση κατέλαβαν οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη στο Sanya Open της Κίνας.
 
Μακριά από τους καλούς τους εαυτούς έμειναν στο Sanya Open της Κίνας οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη, καθώς κατετάγησαν μόλις 17ες, σε ένα τουρνουά που απουσίαζαν πολλά μεγάλα ονόματα και είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.
Το ελληνικό δίδυμο (Νο 16 του κυρίως ταμπλό) ηττήθηκε στο ταμπλό των ηττημένων από τις Καναδέζες Μπάνσλι/Μαλόουνι (Νο 15) με 2-1 (17-21, 21-17, 15-13) και συγκέντρωσε μόλις 120 βαθμούς στη μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Επιπλέον, κέρδισε χρηματικό έπαθλο 2.800 δολαρίων, αλλά το αρνητικό για τις Ελληνίδες, που αυτή τη στιγμή παίρνουν το εισιτήριο με τη 16η θέση στην Ολυμπιακή κατάταξη, είναι πως οι Αυστριακές Χάνσελ/Μοντανιόλι και οι Βελγίδες Χιέλεν/Μούχα, που της καταδιώκουν, συνεχίζουν στο τουρνουά κι ενδεχομένως (ιδιαίτερα οι Αυστριακές) να τις προσπεράσουν.
Οι Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη θα παραμείνουν στην Κίνα, αφού ακολουθούν άλλα δύο σημαντικά τουρνουά τις επόμενες δύο εβδομάδες, το Γκραν Σλαμ της Σανγκάης και το Γκραν Σλαμ του Πεκίνου.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...