Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τελικός, πράξη πρώτη
Χωρίς προβλήματα ετοιμάζονται Ηρακλής και Φοίνικας Σύρου για το πρώτο σερβίς της σειράς των τελικών, στις 19.00 (Novasports3) την Παρασκευή στη Μίκρα...
Και οι δύο προπονητές ολοκλήρωσαν την Πέμπτη την προετοιμασία των ομάδων τους για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να είναι σαφώς πιο ξεκούραστοι, αφού προέρχονται από αγωνιστική απραξία 15 ημερών σε αντίθεση με τον Ηρακλή που έπαιξε την Τρίτη του Πάσχα στον δραματικό τρίτο και τελευταίο ημιτελικό με τον Παμβοχαϊκό.

Την Πέμπτη στην συνέντευξη Τύπου αμφότεροι οι προπονητές Σωτήρης Δρίκος και Νίκος Νεόφυτος υποστήριξαν ότι Ηρακλής και Φοίνικας βρίσκονται δίκαια στον τελικό. Ο τεχνικός του Ηρακλή παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είναι φαβορί για τον τίτλο, καθώς έχει και το πλεονέκτημα της έδρας, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από την πλευρά του ο προπονητής της κυκλαδίτικης ομάδας μίλησε για θαύμα που βρίσκεται η ομάδα του στον τελικό, διευκρίνισε όμως ότι αυτό δεν σημαίνει πως ανέβηκε για... τουρισμό στην Θεσσαλονίκη αλλά σκοπεύει να διεκδικήσει τις πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου.

Το πρώτο σερβίς δίνεται στις 7.00 το απόγευμα της Παρασκευής και το Κλειστό Γυμναστήριο της Μίκρας αναμένεται να είναι κατάμεστο δημιουργώντας μια καυτή ατμόσφαιρα, όπως συνέβη και στον ημιτελικό της περασμένης Τρίτης. Υπενθυμίζεται ότι ακριβώς 24 ώρες μετά οι δύο ομάδες θα ξανανανεώσουν το ραντεβού τους στο ίδιο γήπεδο, για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών της φετινής Βόλεϊ Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...