Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - DERRE 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ 2o RANCH TOURNAMENT

Με το κύπελο της 3ης θέσης επέστρεψε η ομάδα μας από το Σοφικό και το THE RANCH μετά τη νίκη μας επί του DERRE με 3-0 στο μικρό τελικό της πολύ σπουδαίας διοργάνωσης των Πολύζου - Μαρτσουκάκη.
Δόθηκε η ευκαιρία στα κορίτσια μας επί 3 ημέρες να αντιμετωπίσουν ομάδες, που δεν έχουν τις ευκαιρίες να συναντήσουν στα πρωταθλήματα μας, να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες, αλλά και να δεθούν περισσότερο μεταξύ τους.
Από τη μεριά μας, απευθύνουμε συγχαρητήρια και ευχαριστώ στον κ. Στάφανο ΠΟΛΥΖΟ και την κα. Έφη ΜΑΡΤΣΟΥΚΑΚΗ, οι οποίοι τα είχαν όλα στην εντέλεια και πάντα ήταν δίπλα μας, να μας προσφέρουν το οτιδήποτε θα μας έλειπε, που δε μας έλειψε τίποτα.
Φύγαμε, δίνοντας ραντεβού για το επόμενο τουρνουά τη Μ. Εβδομάδα.

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Τζιβαρίδης)  Κάβουρα, Λέλε, Δεμενίκα, Κατσίπη, Τασιγιαννάκη, Παρασχάκη, Δανιήλ (λ), Κουτσονικολή, Μακαρίδη, Κατεμή, Κογκαλίδη, Νικολάου, Σαλτουρίδη.

DERRE (Μαρτσουκάκη) Γκούμα, Αναστασοπούλου, Οικονόμου, Ψιλογιάννη, Σφακιανάκη, Παπαδάκη / Ασλάνη, Καπογιάννη, Τσακιρίδη, Ψαλλιδά, Παγωμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...