Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΠΕΔΑ

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω ότι υπέβαλα την αίτηση υποψηφιότητας μου για τη θέση του Πρόεδρου της ΕΣΠΕΔΑ.
Θεωρώ χρέος μου, να συνεχίσω και ολοκληρώσω αυτήν την προσπάθεια η οποία σε αυτά τα 8 χρόνια προεδρίας μου, έχει στεφθεί με πολύ μεγάλη επιτυχία είναι μετρήσιμη και αντικατοπτρίζεται ενδεικτικά στα εξής σημεία:
1. Αύξηση περίπου 450% των αγωνιστικών τμημάτων, όλων των συλλόγων.
2. Στην οικονομική άνθηση μας, όταν το πολύ μεγάλο χρέος που παρέλαβα έχει αντικατασταθεί σε πολύ μεγάλο απόθεμα στο ταμείο μας.
3. Πια έχουμε ανταγωνιστικά και σταθερά πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες.
4. Καθιέρωσα τις κατηγορίες δυναμικότητας στις κορασίδες και απολαμβάνουμε παντού και πάντα ανταγωνιστικούς αγώνες.
5. Πρωτοξεκίνησα και καθιερώθηκαν σε όλη την Ελλάδα τα πρωταθλήματα Vintage.
6. Είμαστε ακόμη και τώρα η μοναδική Ομοσπονδία ή Ένωση όλων των αθλημάτων που έχει βρει τρόπο και έχει απαγορευτεί η ύπαρξη αγώνων των πρωταθλημάτων μας στα κουπόνια στοιχήματος όλων των εταιριών και άλλα πολλά τα οποία θα αναλυθούν στο διοικητικό απολογισμό.

Σε αυτές τις εκλογές, έχουμε και κάποιες ιδιαιτερότητες που προκύπτουν αφ΄ ενός από την κατάσταση με τον κορονοιό, έχοντας φέρει τους συλλόγους μας και το άθλημα μας, σε πολύ δεινή θέση και αναγκαστικά θα διεξαχθούν με ψηφιακά μέσα, ξέροντας ότι είναι πολύ δύσκολη και επίπονη η διαδικασία συγκέντρωσης και αποστολής όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών, τα οποία όμως τα απαιτεί ο Νόμος και αφ΄ ετέρου από την ύπαρξη και άλλου υποψήφιου για τη θέση του Πρόεδρου, ο οποίος υποκινούμενος και χειραγωγούμενος από άλλα συμφέροντα, ξένα από την Ένωση μας και το βόλεϊ, υπέβαλε την αίτηση υποψηφιότητας του, παρ, ότι τρεις φορές δεσμεύτηκε ενώπιον όλων των μελών που αποτελούν την ομάδα που θα είναι υποψήφιοι για το δ.σ., ότι θα ήταν υποψήφιος μόνο για μέλος του δσ, ενταγμένος στη συνολική φιλοσοφία όλων μας, των οποίων και ήταν ευχή και απαίτηση να υπήρχε μόνο ένας υποψήφιος.
Κλείνοντας θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αυτή τη φορά, το δίλημμα θα είναι αν θα πάμε με το βόλεϊ ή με δυνάμεις που έχουν άλλες σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Και αυτήν την απάντηση, μπορείτε να τη δώσετε μόνο εσείς.
Πάμε λοιπόν όλοι μαζί να αγωνιστούμε για ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΟΛΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...