Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΟ MASTERS ΡΕΘΥΜΝΟΥ



Ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί αγώνες ανδρών του «Masters Ρεθύμνου Beach Volley» στην παραλία της πόλης (ανάμεσα σε Haagen-Dazs και ξενοδοχείο Porto Rethymno. Έτσι, προέκυψαν και οι τέσσερις ομάδες που θα τοποθετηθούν στο κυρίως ταμπλό των αγώνων που θα διεξαχθούν στον ίδιο χώρο το Σαββατοκύριακο.

Ξεχώρισε η πρόκριση στο κυρίως ταμπλό της ομάδας των Μαμάη Γιάννη / Ποθητάκη Κώστα, που θα βρεθούν για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό ενός Masters στο εφετινό Πανελλήνιο σιρκουί, αφήνοντας εκτός τους Τσαλικιάν Ατάμ / Τσαλικιάν Μιράν, που είχαν κατακτήσει την 9η θέση στην Αίγινα και την 7η στην Αττική, στα πρώτα δύο Masters.
Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες που προκρίθηκαν ήταν οι Λαμπρινός Μιχάλης / Σακόγλου Χάρης, Αργυρακάκης Κώστας / Γκόρτσανιουκ Ανδρέας, Αποστόλου Δημήτρης (CYP) / Ευσταθίου Κωνσταντίνος (CYP). 
Οι τέσσερις ομάδες προστίθενται στις άλλες οκτώ που βρίσκονταν ήδη στην entry list του κυρίως ταμπλό των ανδρών:
Μπιλλήρης Φερνάντο / Ξενάκης Μάνος, Ζουπάνης Νίκος / Κοτσιλιάνος Γιώργος, Μανιόπουλος Δημήτρης / Ρουμελιωτάκης Γιάννης, Κουζούνης Παύλος / Παπαδημητρίου Θόδωρος, Μούρτζιος Παναγιώτης / Νιώπας Δημήτρης, Κωστακόπουλος Νίκος / Μαυράκης Παναγιώτης, Ζωλασταθιάδης Ηλίας / Χαριτωνίδης Γιάννης, Λαδάκης Γιώργος / Χνάρης Μανώλης.
Το κυρίως ταμπλό θα σχηματιστεί και θα ανακοινωθεί μετά την τεχνική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...