Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ATTICA VOLLEYBALL CUP: ΑΡΧΗ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ 37 ΟΜΑΔΕΣ

Αρχή με 37 ομάδες και χορηγό επικοινωνίας το volleynews.gr
Με την συμμετοχή εκπροσώπων από 37 σωματεία του βόλεϊ, η εταιρεία Sporteam υπό την αιγίδα της ΕΣΠΕΔΑ και την εποπτεία του Βαγγέλη Περρόπουλου και του Γιώργου Κογκαλίδη παρουσίασαν το 1ο Αttica volleyball club στο οποίο χορηγοί επικοινωνίας θα είναι το www.volleynews.gr και το www.ourboys-sports.gr
Πρόκειται για ένα φιλόδοξο πρόγραμμα αναπτυξιακού πρωταθλήματος το οποίο έρχεται να συμπληρώσει τα κενά στην αγωνιστική δραστηριότητα των παιδιών που είναι γεννημένα από το 1995 έως το 2004.
Η αρχή θα γίνει με την κατηγορία των Παγκορασίδων και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες κατηγορίες.
Συγκεκριμένα, στην περίοδο που οι Ένωσεις δεν θα έχουν δραστηριότητες σε αυτές τις ηλικίες, το πρωτάθλημα της Sporteam θα δώσει την ευκαιρία σε ομάδες, αθλητές, γονείς και διαιτητές να αγωνιστούν και να έχουν συνεχή επαφή με το άθλημα.
Το πρωτάθλημα της περιόδου 2011-12 θα είναι πιλοτικό και στο πλαίσιο της οργάνωσης του ποδοσφαίρου (υπό την αιγίδα της ΕΠΣΑ) όπου αρχικά πριν από μερικά χρόνια ξεκίνησαν 8 ομάδες και πλέον συμμετέχουν 450 ομάδες!
Επίσης, από εφέτος θα ξεκινήσει και αντίστοιχο πρωτάθλημα του μπάσκετ, υπό την αιγίδα της ΕΣΚΑ.
Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου έγινε η παρουσίαση του 1ου Αttica volleyball club με την παρουσία 22 σωματείων, ενώ άλλα 15 έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή τους στο νέο θεσμό.
Το Σάββατο 8/10/2011 θα οριστικοποιηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος και ο τρόπος διεξαγωγής του στην τεχνική σύσκεψη σε τόπο και ώρα που θα γνωστοποιηθεί το αργότερο έως την Τετάρτη 5/10/2011 τηλεφωνικά και μέσω mail σε όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά και στο site www.sportteam.gr όπου δηλώνονται οι συμμετοχές.
Xορηγοί επικοινωνίας θα είναι το www.volleynews.gr και το www.ourboys-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...