Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΚΛΩΝΟΣ / ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ AEGINA CUP


«Χρυσοί» οι Κλώνος / Κογκαλίδης
Αίγινα, Του: Αντώνη Αραβαντινού
Οι Κλώνος / Κογκαλίδης δυσκολεύτηκαν στον ημιτελικό, αλλά στο τελικό χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα επικράτησαν με 2-0 (21-07, 21-14) του ζευγαριού Μπουρδόπουλος / Παπαδόπουλος, κατέκτησαν έτσι το Αίγινα Cup που τους δίνει αυτόματα την πρόκριση στο ταμπλό των ανδρών στο Masters της Αίγινας που θα διεξαχθεί 22-24 Ιουνίου.
Η παραλία της Αύρας είχε κατακλυστεί από κόσμο που παρακολούθησε τις δυνατές αναμετρήσεις των ανδρών, ενώ η διοργάνωση συνεχίζεται και αύριο με τους αγώνες του μεικτού.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση για τον Κώστα Κογκαλίδη με άλλο συμπαίκτη φέτος, πέρυσι είχε τον Μαμάη ενώ φέτος τον Ηλία Κλώνο.

Την απονομή του τροπαίου στους νικητές έκανε ο δήμαρχος Αίγινας Σάκης Σακκιώτης και το μέλος του Δ.Σ. του αθλητικού οργανισμού του νησιού Γιάννης Σταθόπουλος.

 Συγκλονιστική μάχη έγινε στα ημιτελικά στην αναμέτρηση Γκρόζας / Μαρμαρινός – Κλώνος / Κογκαλίδης με το πρώτο σετ να είναι πραγματικό ντέρμπι και να κρίνεται στις λεπτομέρειες με 23-25. Στο δεύτερο σετ οι Κλώνος / Κογκαλίδης επικράτησαν πιο εύκολα με 21-11, κάνοντας το 2-0 και παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό.
Στον προημιτελικό είχαν επιβληθεί των Ζαμπέλη (πρωταθλητή Ελλάδας στο Μαραθώνιο) / Ανδρέα με 2-0 (21-10, 21-06). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...