Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ κ. ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΟΥΠΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

Συγχαρητήριο μήνυμα του δημοτικού συμβούλου, επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Ζαχαρία Ζούπη για τη διοργάνωση της τελικής φάσης Πρωταθλήματος Παγκορασίδων  Α΄ ΕΣΠΕΔΑ.

''Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την άρτια διοργάνωση, το όμορφο αθλητικό θέαμα και την  υπευθυνότητα όλων των συντελεστών της διοργάνωσης της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων  Α΄ ΕΣΠΕΔΑ, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Δραπετσώνας «Αριστείδης Παπαμιχαήλ». Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στη Διοίκηση του ΔΑΣ Δραπετσώνας για την χωρίς καμιά βοήθεια από πουθενά διοργάνωση, αλλά και στα κορίτσια και από τις τέσσερις ομάδες βόλει που μας χάρισαν όμορφες στιγμές, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.  

Τέτοιες διοργανώσεις τιμούν την πόλη μας, την καθιστούν αθλητικό κέντρο ευρύτερης εμβέλειας, αναδεικνύουν τις δυνατότητές μας. Κρίμα, που από αυτή τη διοργάνωση έλαμψε πλήρως με την απουσία του ο Δήμος. Καλώ τη Δημοτική Αρχή να αλλάξει σκεπτικό, μιας και ο τρόπος που πορεύεται απομονώνει τον Δήμο από τις ζωντανές δυνάμεις της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...